Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad en gaspitten vervangen:

Aanrechtblad en gaspitten vervangen

Ik wil graag het bestaande aanrechtblad en gaspitten laten vervangen, de spoelbak is nog wel goed. Ik zou graag willen dat er iemand langs komt die helpt opmeten en dergelijke. Materialen in overleg.
Onze klant uit Boijl (Friesland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad en gaspitten vervangen uit heel Nederland:

Aanrechtblad verlagen

Ik overweeg een bod te doen op een woning. Echter een belangrijk punt met betrekking tot de verbouwingskosten. In de woning is een nette keuken aanwezig (geplaatst 2 jaar geleden). Echter het aanrechtblad is helaas 95 cm hoog. Mijn vrouw is slechts 1. 50 lang en we hebben nu in onze huidige woning een aanrecht van ca. 91 cm hoog. De keuken in nieuwe woning heeft geen tegels maar enkel een composiet strip vlak boven het aanrechtblad (zie bijgevoegde foto). Aan de onderzijde van de kasten zit een afdekstrip en hoop dat er hierdoor technische mogelijkheden zijn om het aanrechtblad enkele centimeters te verlagen. Wellicht met het loshalen van kastjes aan achterwand, naar beneden draaien van de stelpootjes, etc.... Alvorens ik op het huis bied, verneem ik graag of enige inschatting kan worden gemaakt óf het aanrechtblad kan worden verlaagd en of ik een globale indicatie van kosten kan ontvangen. Keukenblad is 3,30cm lang en bestaat uit 2 kastjes van 60 cm breed (1 vaatwasser), een ladekast van 90 cm breed (incl. Gaspitten) en een ladekast van 1,20 meter. Het blad gaat nog een klein hoekje om (zie foto). Alvast bedankt voor uw inspanningen! Vriendelijke groet,

Aanrechtblad met toebehoren vervangen

Ik wil het aanrechtblad van de hoekkeuken vernieuwen inclusief gaspitten, spoelbak (2 stuks of een grote en een kleine) en mengkraan. Dit alles in eenvoudige uitvoering. Blad van MDF of iets dergelijks.

L-vormig aanrechtblad laten vervangen

Het is een L-vormig aanrechtblad van ongeveer 2 bij 3 meter met spoelbak, kraan en gaspitten dus een redelijk standaard aanrechtblad (kleine keuken). Huidig aanrechtblad is door vocht (kraan / vaatwasser) aangetast. Moet vervangen worden door een kunststof wit / gemêleerd aanrechtblad zoals de IKEA SÄLJAN. Wasbak, kraan en gaspitten zijn nog goed en kunnen overgezet worden. Aangezien het huis binnenkort mogelijk in de verkoop komt moet het er netjes uitzien maar geen vermogen kosten. Een nieuwe keuken kost ons 3400 euro dus aanbieding voor alleen een werkblad moet wel in verhouding zijn. Gaarne niet bellen maar e-mailen.

Betonnen aanrecht maken / plaatsen

Het maken en plaatsen van een betonnen aanrechtblad. Lengte 3 a 4 meter. Met 1x een sparing voor een wasbak en als het mogelijk is de gaspitten direct in het blad zetten. Betonkleurig.

Wij willen een betonnen aanrechtblad, ...

Wij willen een betonnen aanrechtblad, met vierkante spoelbak, vochtgootje, en gaspitten die zijn meegegoten, dus alleen de gaspitten komen boven het beton uit. Afwerken met een lak of olie oid. Breedte werkblad +/- 2,50 meter, dikte blad +/- 10 cm, diepte 70 cm Start uitvoer vanaf eerste week augustus Keukenkastjes worden op maat gemaakt. Graag gedetailleerde offerte, de breedte van het blad staat nog niet vast, dus dat graag gespecificeerd per meter. Vriendelijke groeten,