Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Zeewolde of directe omgeving.

337 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: complete keuken installeren, afzuiginstallatie cateringpand, keuken plaatsen, herstel keuken na waterschade, diverse klussen, keuken leidingen verleggen, aanrechtblad met spoelbak plaatsen, keukendeurtjes opnieuw spuiten of opnieuw bewerken, aanrechtblad met ingefreesde inbouw spoelbak en ingefreesde inductie kookplaat, plaatsen inductiekookplaat en oude gaskookplaat verwijderen, infrezen kookplaat in composiet aanrechtblad, inbouw Afzuigkap repareren, drukknoppen gutmann afzuigkap repareren, plaatsen inductie kookplaat, keuken electra verplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Zeewolde:

Keuken laten wrappen

Ik ben opzoek naar iemand voor het wrappen van een keukenkast met daarin een oven, koelkast en apothekerskast. In de kast zitten melkglas deurtjes en wil vragen of het mogelijk is deze ook te laten beplakken. Mocht dit echter niet mogelijk zijn ben ik ook benieuwd of het mogelijk is dat alle kastjes hoogglans wit geverfd worden. De kasten bevinden zich op de begane grond en zijn goed bereikbaar.

Bestaande Siematic keuken aanpassen

Wij willen graag onze kleine inbouwkoelkast (122 cm) vervangen door een groter exemplaar (zonder vriesvak). Onder de koelkast zit momenteel een lade welke plaats mag maken voor de koelkast. Ook boven de koelkast is nog ruimte. De beschikbare breedte is circa 65 cm, hoogte kan zeker 180 cm. Een nieuwe koelkastdeur en eventueel zijpaneel (afhankelijk van de hoogte) zal ook nodig zijn.

Klussen in de keuken

De afzuigkap is stuk en moet vervangen worden. De oude afzuigkap heb ik al gedemonteerd. De nieuwe komt 22 maart via de Gamma en moet worden gemonteerd.

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

Nismaat is nu 700x490 en zal beide kanten groter moeten worden gemaakt ongeveer 800 x 490

Aansluiten van elektrische kookplaat

De keramische kookplaat is aan vervanging toe. De nieuwe plaat moet weer aan gesloten worden op de aanwezige Perilex contact doos. De kookplaat schaf ik zelf aan. De benodigde stekker zal mee geleverd moeten worden. Inclusief eventueel ander klein materiaal, indien van toepassing.

Gaskookplaat vervangen

Ik wil de bestaande gaskookplaat vervangen door een ETNA A127V (aanwezig). Er hoeven geen leidingen omgelegd te worden. Ik weet alleen niet of er een nieuwe gasslang bij moet.

Afzuigkap installeren

Er moet een afzuigkap (die al hangt) worden aangesloten en er moet een doorvoer door het dak worden gemaakt (inclusief een afwerking met dakpan en schoorsteenpijpje). Ik heb een foto toegevoegd waarop de 'bovenkant' van de afzuigkap te zien is. Het groene op de achtergrond is het schuine dak waar het doorheen moet.

Voorbereidingen voor plaatsen nieuwe keuken

Helaas heeft vandaag mijn aannemer afgebeld. Ik ben dus op zoek naar een ander op korte termijn: verwacht omvang van max 5-8 dagen Keuken Installatie werkzaamheden ter voorbereiding op plaatsen keuken. Nieuw nodig: • Aansluiting inductiekookplaat 7500 watt, waarschijnlijk 3 fasen. Ook niet aanwezig in meterkast. • Elektra aansluiting vriezer • Plaatsen 2x dubbel stopcontact keukenwand • Aansluiting 2 x tbv ledverlichting bovenkastjes Afwerken (stucwerk) keukenwand Kleine wand aan het eind van de rechte keuken verwijderen (1 m breed) Al aanwezig: • Aan-afvoer spoelbak • Aan- afvoer vaatwasser • Aansluiting afzuigkap en koelkast • Aansluiting combi oven • Opmerkingen: • Oude keuken en tegelwand wordt vooraf verwijderd • Rechte keuken 3. 75 M • Er komt 5 cm ruimte achter de keuken, freeswerkl leidingen niet nodig • Installatietekening keuken is dan aanwezig Meterkast • Aansluiting 3 fasen tbv inductiekookplaat • Aansluiting voor droger en wasmachine toevoegen Bijkeuken • Cementdekvloer in bijkeuken leggen (2. 84M x 2,10M) vloer nu voorzien van stoeptegels 30x30cm) • Wand incl binnendeur tussen bijkeuken en garage verplaatsen (max 1 meter) • Bijkeukenwanden afwerken (2. 84M x 2,10M 2 deuren) 3 muurtjes stucwerk, 1 waarschijnlijk gipsplaten (wand tussen garage en bijkeuken) • Vloer in bijkeuken afwerken met plavuizen 6,8 M2 • Aansluiting voor wasmachine en droger (huidige aan- afvoer waarschijnlijk via fundering 5-7 M verderop aanwezig • Verlaagd plafond toevoegen Planning • Werkzaamheden Keuken / meterkast moeten uitgevoerd worden tussen zaterdag 1 oktober en opgeleverd worden zaterdag 15 oktober. • Bijkeuken het liefst ook, werkzaamheden na 15 okt uitvoeren via garage ivm nieuwe vloer woonkamer. • Hoeft niet aansluitend, einddatum staat wel vast • Werkzaamheden bijkeuken kunnen starten op zaterdag 1 oktober • Bezoek aan locatie vooraf moet geregeld worden met huidige bewoners – sleuteoverdracht 30 september • 1 aan

Uiteenlopende klussen in de keuken

1. 3 leidingen frezen en onder de vloer aansluiten groepenkast. 2. Aanpassingen aan de afvoer, elektra en water. 3. Waar de keuken komt nieuwe vloertegels leggen (breedte van 60 cm en een lengte van 4.50 meter lang). 4. Raam afwerking en vensterbank verwijderen en afwerking aan laten sluiten muur. 5. Verwarming keuken verwijderen en nieuwe plaatsen. 6. Gehele keuken, inclusief plafond stucen. 7. Groepenkast uitbreiden/vervangen (er moet een aantal groepen bij voor inductie, de oven, de koelkast en de diepvries). 8. 2 x Velux dakraam (GGL 606) op zolder vervangen.

Tweedehands keuken plaatsen

Ik wil een 2e hands keuken laten plaatsen, inclusief apparatuur. De indeling is anders, waardoor de elektra aangepast moet worden, gasleiding verlegd en afvoer van de afzuigkap op een andere plaats gemaakt moet worden. De keuken heeft 11 onder en bovenkasten. 5 stuks apparatuur (vaatwasser, koelkast, fornuis, oven, afzuigkap). Graag een offerte voor het verwijderen van de oude keuken (1 keukenblok van 3 meter - met 9 onder en bovenkasten (koelkast, vaatwasser, oven, fornuis, afzuigkap) en het plaatsen van de nieuwe keuken. Op basis van de offerte zal ik beslissen of ik de oude keuken zelf verwijder of laat doen. Voorwerk & plaatsing in de weken 28/29.

Keukenblad van een hoekkeuken vervangen

Graag wil ik het keukenblad van een hoekkeuken vervangen. Het blad is 5 meter lang met een hoek van 1.5 meter eraan vast. Voor de kraan, spoelbak en inductiekookplaat dient er een gat gefreesd te worden en geplaatst. Het materiaal van het blad is nog niet bekend.

Inbouwkoelkast in de keuken vervangen

Ik wil graag mijn ingebouwde koelkast vervangen.

Nieuwe vaatwasser installeren

De bestaande ingebouwde vaatwasser in onze keuken is stuk. Wij zijn aan een nieuwe machine toe. Graag ontvang ik een offerte voor levering en plaatsing van een nieuwe vaatwasser en demontage van de defecte vaatwasser. De breedte van de machine moet 59 cm zijn.

Geïntegreerde vaatwasser vervangen

Vervangen volledig geïntegreerde vaatwasser, door reeds bestelde nieuwe.

Standaard keuken plaatsen

Standaard keuken plaatsen. Ga ik bij formidotros of Ikea bestellen. Recht, 3 meter, aansluitingen aanwezig. Moet nog bestellen. Plaatsing over ongeveer 1 maand, offerte of vragen svp per mail, niet telefonisch ivm. Werk

Keuken plaatsen en afwerken

Ikea keuken plaatsen inclusief montage apparatuur, water verplaatsen en radiator verplaatsen en tegelen. Ook werkblad plaatsen. Keukenkastjes kan ik wel in elkaar zetten. Graag een afspraak ter plaatse met de vakman voor advies, alvorens de keuken te bestellen.

Reparatie keukenlade en front van de vaatwasser

Reparatie keukenlade en front van de vaatwasser. Bij de vaatwasser is het front(deurtje) eraf, waarschijnlijk is er in de ophanging iets afgebroken. Ook is bij een keukenlade, het heen en weer schuif mechanisme niet in orde.

Ikea keuken plaatsen

Ikea keuken plaatsen. -3 bovenkasten -1 afzuigkap -3 onderkasten - 1 afwasmachine (reeds in de bestaande keuken aanwezig) - 1 combi oven - 1 kookplaat Lengte keuken is 280 cm.

Kookplaat en afzuigkap vervangen/monteren

Onze keramische kookplaat van ongeveer 57 cm breed en afzuigkap zijn aan vervanging toe, de rest van de keuken is in orde. Bestaande apparatuur is nog aanwezig, wij willen graag deze klus laten uitvoeren door instantie die ook voor de apparatuur zorgt. Dus leveren en monteren.

Nieuwe keuken gekocht. Bestaande keuken ...

Nieuwe keuken gekocht. Bestaande keuken moet eruit gesloopt (U-vorm) worden. Electrapunten moeten in tact blijven.

keuken verwijderen muurtje halfhoog ...

keuken verwijderen muurtje halfhoog verwijderen muur stucen, muur loopt over naar bestaand stucwerk koof met spotjes maken 3 verwarmingen eruit 1 nieuwe verwarming plaatsen oude laminaat vloer eruit nieuwe vloer leggen

Weghalen en afvoeren oude keuken indien ...

Weghalen en afvoeren oude keuken indien deze niet verkocht is. Muurtje van 1.50 m weghalen. Elektra aanleggen (koof met spotjes) 3 CV's verwijderen en 1 nieuwe plaatsen Laminaat vervangen vooor nieuwe laminaat vloer inc. woonkamer en gang +/- 65 m2 Gat maken voor afzuigkap door buitenmuur Stucwerk Verder voorwerk zodat de nieuwe keuken geplaatst kan worden

Gasleiding en waterleiding verleggen ...

Gasleiding en waterleiding verleggen volgens installatieplan. Stucwerk (ruimte tussen aanrecht en bovenkasten). Nieuwe radiator plaatsen (radiator moet nog uitgezocht worden).

We hebben voor ons nieuwbouwhuis een ...

We hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken van IKEA op het oog. Die kunnen we zelf wel in elkaar zetten, maar omdat er nog zoveel moet gebeuren willen we graag weten wat het zou kosten om dit te laten doen. Dus alle kasten in elkaar zetten. De apparatuur aansluiten als ook de goorsteen en de gasaansluiting.

parallel keuken (nieuw te plaatsen) en ...

parallel keuken (nieuw te plaatsen) en apparatuur in te bouwen en aan te sluiten. Apparaten zijn vaatwasser, koelkast, vrieskast, schouw, inductiekookplaat, magnetron/combi. Keukenverlichting, aansluiten van water en electra. Beide stroken keuken ongeveer 3,50m. Enkele bovenkasten.