Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, voorbereidingen treffen voor plaatsing van nieuwe keuken, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, kitchen remodeling en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Lelystad:

Keuken plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen. Een rechte keuken met schiereiland, aansluiten van apparatuur. Leidingen hoeven niet verlegd te worden. Graag hoor ik wat de kosten hiervan zijn en of jullie de eerste week van juli tijd hebben.

Keuken vernieuwen

Het gaat om het verwijderen van de oude keuken, bouwafval wegwerken, en het plaatsen van een nieuwe keuken. Er zal leidingwerk en elektrawerk uitgevoerd moeten worden voor een inductiekookplaat dus er moet een perilex stekker komen.

Aanrechtblad zagen

Ik heb een aanrechtblad gehaald bij de Ikea voor onze L Keuken. Maten zijn 186cm en 248cm en dikte 3,9cm. Breedte is 63,5 cm. Er moet een gat in voor de wasbak en de oven.. daarnaast moet het aanrecht blad ook op maar worden gemaakt en verlijmd aan elkaar..

Keukenapparaten demonteren, monteren en eventueel leveren

Ik heb 3 defecte keukenapparaten die ik wil laten uitbouwen en afvoeren. Daarvoor in de plaats moeten nieuwe apparaten worden gemonteerd. Het gaat om een inbouw vlakscherm afzuigkap, een keramische kookplaat en een combi-magnetron. Ik ben voornemens om de apparaten zelf aan te schaffen, maar als u ze tegen een concurrerende prijs kunt leveren ben ik daar ook in geïnteresseerd. - vlakschermkap Siemens LI67SA530 - kookplaat Bosch PKF645B17E - combimagnetron nog te kiezen (maten nis bxhxd ca. 60x46x53)

Nieuwe afzuigkap inbouwen

Bestaande afzuigkap (Siemens) verwijderen en een nieuwe aanbrengen. De huidige afzuigkap is gedeelte ingebouwd in een koof. Deze moet dus gedemonteerd en opnieuw opgebouwd worden anders kan de afzuigkap er niet uit. Ik kan zelf ook de afzuigkap bestellen.

Badmeubel en aanrechtblad opnieuw lamineren

De laminering op de deuren en laden van ons badkamermeubel laat op verschillende plaatsen los. We willen dat het oude laminaat van alle panelen wordt verwijderd en nieuw laminaat in de kleur wit/hoogglans naadloos wordt aangebracht op front en randen. Het betreft in totaal vijf panelen, dikte 1,8 cm, maten naar boven afgerond: fronten van de twee laden zijn 80 cm bij 24 cm, en van de drie kastdeuren zijn de maten respectievelijk 84 cm bij 30 cm, 48 cm bij 30 cm en 24 cm bij 30 cm. Zo nodig kan ik de panelen zelf demonteren en terugplaatsen. Kunnen de scharnieren blijven zitten of moeten die ook verwijderd? Moet ik de zaken zelf brengen of worden ze gehaald en gebracht? De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant door de vakman gedaan.

Bestaande Siematic keukenkastjes repareren

Wij hebben een Siematic keuken met twee bovenkasten. De glazen deuren die daarvoor zitten, blijven niet openstaan als je ze omhoog doet. Enige jaren geleden was dat ook het geval. Toen zijn er nieuwe onderdelen ingekomen. Ik heb nu het idee, dat die opnieuw moeten worden gesteld, maar zeker weet ik het niet. Het bedrijf wat dit voorheen deed, heeft nu een andere tak van sport gekozen. Siematic zegt dat dit niet perse door hen opgepakt dient te worden.

Leidingwerk keuken omleggen

In verband met een nieuwe keuken moeten het water en elektra omgelegd worden. Er wordt ook een nieuwe groep door Liander geplaatst in verband met inductie koken. Deze kabel moet ook doorgetrokken worden. In de betonnen muur moet een sleuf komen voor de elektra van de afzuigkap.

Aanrechtblad in L-vorm vervangen

Het leggen van een kunststof aanrecht. Lengte 2.80 en een zijstuk van 1.30 meter. Een L-vorm dus. Het moet nog op maat gezaagd worden en de delen aan elkaar verlijmd. Met daarin twee ronde wasbakken en een fornuis. Het oude blad verwijderen als het nieuwe blad er niet op kan liggen. Het is een zwart kunststof blad van 2.65 meter lang. Het blad is 60 cm diep.

Rolluik in de keukenkast monteren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een rolluik (grijs) in een keukenkast. Maat 60b 45h. Deze kast wordt nu gebruikt voor een koffiemachine. Willen graag met ander soort koffiemachine verder in een kast voorzien van rolluik.

Elektra en leidingwerk aanpassen vanwege nieuwe keuken

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en nu moeten er wat leidingen verplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte voor het verplaatsen van de leidingen. Het is onbekend of de groepenkast geschikt is voor deze aanpassingen

Nieuwe keuken installeren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken aangeschaft en graag willen wij weten wat het ongeveer zal gaan kosten als wij deze door u laten plaatsen en installeren. In de keuken komen de volgende apparaten: - Afzuigkap; - Quooker; - Kookplaat (inductie); - Vaatwasser; - Koelkast; - Combi-magnetron; - Oven. Ook zouden er nog wat dingen afgewerkt moeten worden, dit betreft een ingebouwde kastenwand en een verlaagd plafond waarin een afzuigkap gemonteerd moet worden evenals 4 spotjes welke wij aanleveren. De afvoer van de afzuigkap gaat via het plafond naar buiten toe (komt een sleuf in het plafond welke de aannemer maakt). De kastenwand komt tegen een muur van ongeveer 248 cm breed en 231.50 cm hoog, de keuken die tegen de wand aan komt is 240 cm breed, 220 cm hoog en 60 cm diep. Het eiland wat geplaatst moet worden is 270 cm breed bij 120 cm en het verlaagd plafond zou de afmeting van 240 cm krijgen. Als u beter en/of goedkope suggesties heeft dan vernemen wij dit graag. De afwerking moet in de kleur wit zijn (mat), het liefst gewoon straks dus gespoten zou het mooist zijn, ook als u daar suggesties over heeft vernemen wij dit graag. De leverweek van de keuken staat ingepland voor week 10 van 2017, wellicht wordt dit later aangezien de bouw vertraging kan oplopen maar dan informeren wij u tijdig. De foto's van de keuken/technische tekening mail ik graag door. Graag ontvang ik een prijsopgave, mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij mailen.

Front van een keukenlade repareren

Bij mijn keukenlade (90 breed, besteklade) is het front losgekomen door een afgebroken bevestiging. Het gaat om een Siematic keuken. Er is een nieuw wit kunststof onderdeel voor besteld. Ik heb nog een tekening van de montagevoorschriften.

Glasplaat van de inductiekookplaat vervangen

De kookplaat van onze Bosch Crean Schott inductie kookplaat is helaas gebarsten. 5 " delen" plaat. Model rechthoekig. Wat kost het om alleen het glas te vervangen? Kan dat überhaupt?

Leidingwerk aanpassen voor de keuken

Er zullen in de meterkast groepen moeten toegevoegd worden en naar de keuken gelegd moeten worden volgens het leidingschema. Daarnaast moet de water toe- en afvoer ongeveer 1.50 meter verplaatst worden.

Vervangen van een powerport en plafond repareren

Tijdens het boren van een gat in een betonnen muur boven mijn aanrecht is de powerport in het blad onvoldoende afgedekt. Door stof en gruis in de buis is de powerportklep afgebroken bij het openen. Het gaat om een Evoline 3 x 230V aansluiting. Deze zit gemonteerd aan de achterzijde van onze carrouselkast. Wij willen de powerport graag laten vervangen. Ook willen we een stukje plafond dat tijdens het boren beschadigd is geraakt weer laten herstellen. We ontvangen graag een offerte voor de verzekering.

Deuk uit een Amerikaanse koelkast halen

Wij hebben 2 deuken in de koelkast graag wil ik weten wie dat eruit kan halen. Wat beschadigingen.

Eiland afzuigkap demonteren en nieuwe monteren

Ik heb een eiland-afzuigkap die stuk is en nu wil ik een nieuwe afzuigkap laten monteren. De nieuwe afzuigkap schaft ik zelf aan.

Pelgrim combimagnetron vervangen

Vervangen van de ingebouwde combimagnetron, kleur zwart. Breed 60 cm. Graag uw offerte inclusief de aanschaf van de nieuwe magnetron.

Ingebouwde vaatwasser vervangen

Ik wil graag mijn ingebouwde Pelgrim vaatwasser laten vervangen voor een soortgelijk apparaat. Breedte 60 centimeter. Graag uw offerte inclusief de aanschaf van de nieuwe vaatwasser.

Aanrechtblad vernieuwen

Het aanrechtblad bestaat nu uit witte tegels die vooral tussen de voegen niet meer goed schoon te krijgen zijn. 1 stuk ongeveer 45 cm lang, dan twee wasbakken in de hoek daarna recht stuk van ongeveer 110 dan fornuis daarna nog 30 cm. Het materiaal wil ik graag in overleg met de vakman.

Aanrechtblad renoveren

Ik wil een nieuw aanrechtblad laten monteren. Er zit een spoelbak en kookplaat in die herplaatst kunnen worden. Het aanrechtblad is ongeveer 2.60 x 2.60 met een naar voren springend deel bij de kookplaat. Ook moet er een strakke achterwand worden geplaatst.

Folie op keukenkastjes herstellen

Door een constructiefout van onze nieuwe combi-oven heeft de folie aan de onderzijde van het kastdeurtje erboven losgelaten (gedeeltelijk). Hopelijk kunt u dit repareren. U treft de foto’s van de schade hierbij aan. Graag hoor ik op korte termijn van u eventueel voorzien van een prijsopgave.

Nieuwe keuken aansluiten

Onlangs is er bij ons een nieuwe keuken geplaatst deze moet nu nog aangesloten worden. Het gaat om het aansluiten van de oven, de gaskookplaat, de vaatwasser, de kraan, de afvoer. Ook hebben wij een groep die wel is aangesloten, maar niet werkt. Graag ontvangen wij van u een offerte.

Rational keuken repareren

Betreft reparaties in de keuken. 1) Carrousel onderkastje van het merk Rational is defect. De onderste scharnierarm van een van de twee deurtjes is gebroken; 2) De plinten onder de kastjes, totaal ongeveer 5 meter, zijn aan vervanging toe; 3) De verlichting onder de afzuigkap functioneert niet meer. Kunt u deze zaken oplossen?