Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Dronten of directe omgeving.

266 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: bijkeuken ophogen, gehele verbouwing keuken in portiekwoning, oude keuken verwijderen en wandtegels verwijderen, leveren en plaatsen keramische kookplaat en afzuigkap, indeling van nieuwe keuken realiseren inclusief inductie, l-vormige KVIK keuken installeren, leidingen- en elektra werkzaamheden voor een nieuwe keuken, spoelbak laten infrezen en houten aanrechtblad plaatsen, afvoer voor afzuigkap door gevel boren en koof plaatsen, aanrechtblad aanpassen en inductiekookplaat plaatsen, ikea keuken plaatsen, recirculatie afzuigkap ombouwen naar luchtafvoer, horeca afzuigkap installeren met afvoer naar boven, keukenverlichting + Bauknecht gaskookplaat aanleggen, schilderen van keukenmuur en plafond en installatie afzuigkap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Dronten:

Spoelbak infrezen

Ik wil graag mijn spoelbak en kraan in massief houten aanrechtblad laten infrezen.

Voorbereiding keuken

Leidingwerk van het elektra moet verlegd worden, dit in verband met voorwerk voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Er dient een muur gestuukt te worden van 2.60 meter hoog bij 3 meter breed, deze tevens voorzien van spachtelputz. Dan moet er nog een extra electrapunt geplaatst worden. En ik zou graag een buitenkraantje aangelegd willen hebben. In week 40 wordt de keuken geplaatst.

Weghalen van een keuken

Ik wil dat mijn hoekkeuken 3.50 bij 2.30 met apparatuur eruitgehaald wordt. Op begane grond. In overleg met de vakman het puin/apparatuur verwijderen.

Keukenkasten laten wrappen

In een bestaande woning zit een relatief nieuwe keuken. De keukenkastjes hebben niet de kleur die wij voor ogen hebben. De keukenkastjes zijn hoogglans rood en donkerblauw. Wij zijn op zoek naar een meer neutrale kleur. In de vrij grote moderne keuken zitten circa 19 keukenkasten en lades. Wij willen die graag opnieuw laten wrappen exclusief apparatuur.

Nieuw aanrechtblad laten monteren

Wij willen een nieuw werkblad op ons aanrecht laten plaatsen, afmetingen 2400 x 600 en 27 mm dik. De huidige dubbele spoelbak blijft bestaan, graag een offerte voor het verwijderen van het oude werkblad en het plaatsen van een nieuw exemplaar. We willen een blad op houtbasis.

Vaatwasser plaatsen in het keukenkastje

Ik wil graag een vaatwasser plaatsen in mijn keukenkastje dus er moet een kraantje en afvoer geplaatst worden.

Fagor inductiekookplaat repareren

Ik heb 5 jaar terug een inductie kookplaat Fagor IF-800-S gekocht. Nu knapte er gisteren iets onder een pit en zag ik ook een roze lichtflits en werken de 2 linker pitten niet meer. Er gebeurd helemaal niets als ik ze probeer aan te doen.

Hoekkast met draaiplateau repareren

De deurtjes van onze hoekkast sluiten niet meer, omdat het blokje (wieltje) dat op de grondplaat draait afgebrokkeld is (versleten). Het is een wit kunststof wieltje dat op de bodem meedraait om het scharnier te doen werken.

Beschadigde spoelbak vervangen

De spoelbak in onze keuken isonherstelbaar beschadigd. We willen deze vervangen. Ik heb contact gehad met de verzekeringsmaatschappij, maar de schade is niet verzekerd. Het gaat om een Franke Kubus KBXDe spoelbak is een vlakbouw spoelbak en is ingelegd in een composiet aanrechtblad. In geval jullie dit kunnen vervangen, zou ik graag van u een kostenopgave voor levering van de spoelbak, verwijderen van de oude, plaatsing en aansluiting op de afvoer van de nieuwe spoelbak ontvangen.

Afzuigkap en rvs achterplaat monteren

Ik wil graag enkele montageklussen laten verzorgen in mijn keuken. Ik wil een afzuigkap laten monteren. Er is een aansluiting met een afvoer naar buiten, hier moet een flexibele afvoerbuis op worden aangesloten. Er moet ook nog een stekker op het snoer worden geplaatst. Verder wil ik een rvs achterplaat laten monteren boven het gasfornuis. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de montagekosten.

Inbouwen nieuw Novy afzuigkap

Wij zijn voornemens een Novy afzuigkap D821 aan te schaffen. Deze afzuigunit dient ingebouwd te worden in een circa 3 meter lange plank (6-8 cm dik). Het gedeelte waar de afzuiger zit is dan breder (45 cm) dan de rest van de plank (25/30 cm). We kiezen voor een blinde ophanging. We zijn benieuwd wie dit kan maken en wat ons dit globaal gaat kosten.

Keuken frontjes laten spuiten

Wij hebben een ander huis gekocht, de keuken is goed alleen de kleur staat ons niet aan.

Polijsten betonnen aanrechtblad

Ik heb een betonnen keukenblad gestort. Ik zoek een bedrijf die deze kan schuren en polijsten. Het is voor mij de vraag of ik zelf moet investeren in materiaal of dat de vakman het voor een fatsoenlijke prijs voor mij kan doen. Het blad is ongeveer 2.64 m2 en ligt in een u vorm.

Keuken opknappen

Nadat wij zelf de oude tegels, de oude keuken en de kunststof schroten hebben verwijderd moeten alle wanden van de keuken (ca. 25 m2) worden gestuukt. Daarna moeten de wanden grotendeels worden geschilderd en, als de nieuwe keuken is geplaatst, ca. 2 m2 tegels boven het aanrecht worden geplaatst. De tegels worden door ons aangeleverd.

Keuken opknappen

Ik wil mijn keuken, 3 bij 2, opknappen na het verwijderen van de oude keuken, oude tegels en regels van de kunststof-schroten ( wat we zelf doen) moeten alle wanden, ca. 25m2 strak worden gemaakt. Grotendeels moeten de wanden worden geschilderd. Nadat de nieuwe keuken is geplaatst ca. 2 m2 tegels zetten.

Scharnieren van koelkastdeur vervangen

Koelkastscharnieren zijn defect, de deur sluit wel maar de scharnieren haperen en maken een knarsend geluid. Het gaat om een inbouwkoelkast.

Nieuwe keuken voorbereiden

Gipsblokkenwand verwijderen tussen keuken en bijkeuken (ca. 2 meter), tegelvloer aanvullen met aanwezige tegels, meterkast aanpassen, 3 groepen toevoegen en aardlekschakelaar, verplaatsen aansluitingen t.b.v. keuken. Afvoergat voor afzuigkap verplaatsen. Wanden en plafond afwerken, plaatsen totaal 14 dimbare ledspots in 3 groepen, close in boiler leveren en verwarming vervangen, 1 x door kickspace, 1 maal nieuwe radiator. Levering alle materialen en apparaten zoals genoemd.

Koelkast vervangen

De koelkast heeft het begeven, deze is uit bouwjaar 1996. De maat is echter een probleem namelijk 152 cm hoogte. Model Atag EK121L. Dus waarschijnlijk moet er een koelkast worden gemonteerd van 140 cm. Het betreft een inbouwkoelkast met een vaste deur in een Bruynzeel keuken.

Keukenkastjes maken en plaatsen

In onze keuken moeten twee kastjes geplaatst worden (alleen corpus, deurjes zijn er) ter vervanging van inbouw wasmachine en droger. 60 cm breed, 55 cm diep en 74 cm hoog, plinthoogte 17 cm komt hier nog bij. Keukenkastjes leveren of eventueel maken. Deurtjes zijn aanwezig.

Nieuwe Ikea keuken plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe Ikea keuken. Waterleiding moet verlegd worden. Momenteel is er een kookeiland maar er komt een hoekkeuken. Onderkasten, bovenkasten, aanrechtblad en inbouwapparatuur. Het zijn maar twee smalle bovenkasten.

Aanleg leidingwerk keuken

Nieuwe keuken. Alleen de leidingen liggen niet op de goede plaats. Gaat om aanleggen gasleiding, waterleidingen en heb elektra voor de afzuigkap nodig (motorloos).