Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor kookplaat plaatsen:

kookplaat plaatsen

Ik wil graag een Inventum IKC6031 kookplaat laten plaatsen, die onuitgepakt thuis staat. Een Scanpart Perilex Stekker heb ik ook al in huis.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kookplaat plaatsen uit heel Nederland:

Uitbreiding groepenkast

- Huidige groepenkast dient uitgebreid / vervangen te worden. - Op dit moment is het niet mogelijk droger, was machine tegelijk te laten draaien. - Door verbouwing keuken, plaatsen airco extra groepen benodigd. Keuken wordt voorzien van combi magnetron, elektronische kookplaat, koelkast en vriezer. Daarnaast genoeg ruimte overhouden om dat te combineren met overige standaard elektronica in huis en de airco (3 kamers).

Warmtepomp plaatsen

Betreft nieuwbouw woning, alles moet nog gebouwd/aangelegd worden: 2 badkamers, 1 apart toilet, 1 keuken met quooker en inductie kookplaat. 4 p huishouden, dak-muur en vloerisolatie aanwezig. Zonnepanelen komen op het dak aan de zuidzijde en misschien ook aan de westzijde. Vloerverwarming boven en beneden (ook koeling). Afmetingen woning 12 x 8 m.

Plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw

Het gaat om 2 kastenwanden en een kookeiland (totaal kasten (incl. onder en bovenkasten) 16 = allen van ikea. Apparatuur: combi-magnetron, inbouwoven, vaatwasser, koelkast, senz kokendwaterkraan, kookplaat met afzuiging. Werkblad wordt separaat geleverd en gemonteerd. Beide kastenwanden dienen in wand verzonken te worden. Voorzetwandjes creëren. Kookeiland: kasten zijn 60 diep en 240 breed. Ombouw gemaakt worden van 20 cm extra diep en 30 breder, zodat werkblad van 80 x 270 erop kan worden gedaan. Zie bijgaande tekening. Bij interesse: bel of mail mij even zodat ik het een en ander wat duidelijker kan maken ;-)

Extra groepen plaatsen

Graag 4 extra groepen plaatsen en 1 groep voor een inductie kookplaat

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Voor plaatsen van een inductie kookplaat dient de huidige uitsparing vergroot te worden van 48*56 naar 49*75.

In oudere woning volledig nieuwe bedrading, nieuwe meterkast/uitbreiding groepen, aardlekschakelaars

Elektra in de hele woning vervangen, het gaat om een wat oudere woning. Groepenkast ook vervangen/uitbreiden. Aardlekschakelaars plaatsen. Nieuwe bedradingen trekken. Gaat o.a. om uitbreiding i.v.m. een inductie-kookplaat en elektrische oven.

Plaatsen aardlekschakelaar en trekken kabels

Een aardlekschakelaar plaatsen. En een kabel voor de vaatwasser en een kabel voor de oven en één vijf-aderige kabel voor de kookplaat trekken naar de groepenkast. Er is geen kruipruimte aanwezig, de afstand zou ongeveer 10 meter zijn.

Meterkast vervangen

Wij willen graag de meterkast vervangen. Om zo een betere verdeling te krijgen over de groepen. Op dit moment hebben wij 10 groepen, daarvan zijn er 4 niet in gebruik. 1 groep zit daarentegen afgetopt. Wat hebben wij nodig, minimaal 10 groepen en 1 kookgroep voor de inductie kookplaat. Tevens zijn wij voornemens om een jacuzzi in de tuin te plaatsen. Daarvoor zijn minimaal 2 groepen nodig. Dit zou moeten lukken met 10 groepen. Wat adviseert u? Ik zie een vrijblijvende offerte graag tegemoet.

Extra kookgroep

Wij willen graag de keuken laten renoveren en daarbij een inductie kookplaat laten plaatsen. We zijn een extra kookgroep in de meterkast nodig incl een perilex stekker.

Ikea keuken plaatsen

Wij hebben een reeds een Ikea keuken en gaan deze vervangen. Wij zoeken een vakman die ervaring heeft en gespecialiseerd is in het plaatsen van 'Ikea' keukens. Keuken krijg eenzelfde indeling en komt op exact dezelfde plaats. Er hoeft dus geen leidingwerk aangepast te worden. Kookplaat, blad en spoelbak blijven en de afzuigkap wordt nu als kast/inbouw gekozen, dus ook dat wordt makkelijker. Keuken wordt geleverd met (Tradfri) verlichting voor in de vitrine kasten en met (Tradfri) verlichting boven het aanrechtblad. Bijzondere aan deze klus waar rekening gehouden moet worden zijn 2 aspecten: -Bovenkastjes aanpassen - 2 bovenkastjes moeten aangepast moeten worden. Een 60 cm breedte kast moet 30 cm worden en de bovenhoekkast moet van 68x68 naar 60 x 60 cm gemaakt worden. Ikea heeft de maatvoering aangepast en deze komen niet meer overeen met de oude maatvoering. -Deurtje aanpassen - Er ligt een peperduur op maat gemaakt granieten blad op met daarbij een onderspoelbak. Deze past goed op de Ikea keuken, alleen moet het deurtje onder de spoelbak ingekort worden. (lees stuk tussen deur uit om het facet te behouden). In de offerte willen wij de volgende opties opgenomen zien: optie 1: Kosten demonteren oude keuken optie 2: Kosten afvoeren/meenemen oude keuken optie 3: Kosten deel oude keuken elders in het huis plaatsen* *Het gaat hierbij om de twee buitenste lange kasten (60 x 240 cm) met daartussen twee bovenkosten (60 x 37 cm) en twee onderkasten (60 x 60 cm). Water en Electra zijn niet nodig. Graag het volgende als optie opnemen. Mogelijk willen wij een deel van de keuken

Partners

Partners van Casius