Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken slopen en afvoeren:

Keuken slopen en afvoeren

Graag willen wij onze keuken laten demonteren en tegels eraf. Graag als het kan tussen 14 en 17 oktober. Ook graag afval laten afvoeren. Op 18 oktober wordt een nieuwe vloer gelegd en in de week van 28 oktober wordt de nieuwe keuken geleverd. Afmeting van de keuken is 330 x 290 cm.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken slopen en afvoeren uit heel Nederland:

Dragende muur slopen H BALK plaatsen

De keuken wordt verlengd achter erf. Dragende muur gevel moet H BALK geplaatst worden. Ook in de overgang keuken woonkamer. Eventueel metselwerk in overleg.

Aankoop nieuw huis - gehele verbouwing + aanbouw

Goedemiddag, Wij zijn bezig met het aankopen van een huis in Geldermalsen waar een gehele verbouwing nodig is. Plattegronden zijn bijgevoegd. Hierbij een omschrijving van de werkzaamheden: Benedenverdieping • Uitbouw 6x2m2 met glazen pui/deuren • Alle muren stucen • Muur eruit. Draagbalk erin • Nieuwe keuken • Toilet geheel vervangen • Nieuwe deur(en) • Trap bekleden • Als budget toelaat: vloerverwarming of radiatoren vervangen 1e verdieping • Alle muren stucen • Badkamer slopen. Nieuwe erin • Nieuwe vloeren overal • Radiatoren spuiten / vervangen • Deur slaapkamer vervangen (zolder) • Nieuw toilet • Airco weg/ vervangen Zolder • Muren stucen • Berging gipsplaten en stucen • Nieuwe vloer Buiten: • Muur tussen berging en garage dichtmaken (berging wordt gesloopt) • Nieuwe garagedeur plaatsen

Oude garage slopen en nieuwe garage aanbouwen aan huis

We willen onze losstaande garage in de tuin slopen en een nieuwe garage, gemetseld en met puntdak, afgewerkt, gestuct en met CV, afmeting: 6 (l) x 3 (b) meter. De wordt aan de zijkant van ons huis gebouwd. Wij hebben contact gehad met de gemeente, de garage past in het bestemmingsplan. met de bank hebben wij ook contact gehad en met de financiering zit het goed. Wat er qua fundering nodig is, weten wij niet goed, wij hoopten daarvoor op uw expertise. Er zouden elektra punten in de garage moeten komen en het liefste ook water, de keuken zit aan de andere kant van de muur waartegen de garage komt, dus dat moet goed komen. Wij willen aan de voorzijde van de garage 2 grote dubbele deuren hebben, iets breder dan standaard deuren. Er moet een deur van de garage naar de woning komen en een deur aan de achterzijde van de garage naar de tuin (een standaard deur). Wij hebben nu een aanbouw aan het huis, deze loopt naar de kant van waar de garage moet komen met een rond houtkozijn. Dit moet aangepast worden. Het dak moet ondersteund worden, het kozijn moet eruit, verlengde van het huis moet opgemetseld worden, de aanbouw moet recht worden ipv halfrond. Diepte va dit stuk is 2,5 m. Daarnaast willen wij de keuken er ook direct uit laten halen. Graag inclusief bouwtekeningen, vergunningaanvraag etc. Rond het najaar zouden wij waarschijnlijk willen beginnen.

Renovatie van onze woning

Hierbij stuur ik u een beknopte toelichting op de gewenste verbouwing van mijn huis. Het gaat om de voorbereiding voor het plaatsen van een nieuwe keuken en het vervangen van de vloer in de badkamer en de WC. Ik zou de werkzaamheden graag uit laten voeren in grofweg de 2e helft van juni. Het gaat dus om 2 sub-projecten: 1. De voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken, dit gebeurt door een keukeninstallateur. Belangrijk hier is dat de keuken van de ene naar de andere kant van de voorkamer zal worden verplaatst. Onder andere moeten er hiervoor leidingen worden verlegd, moet er een stukje muur worden gesloopt, moet de groepenkast worden uitgebreid en moet er e.e.a. gestuct worden. Ik zal zelf de oude keuken slopen/afmonteren. De vloer zal van tevoren worden opengemaakt zodat er gemakkelijk toegang is tot de leidingen. 2. De vloer van de badkamer en de WC: tegels verwijderen, egaliseren en nieuwe vloer(tegels) leggen. Onderstaand in meer detail, bijgevoegd ook een aantal foto’s ter ondersteuning: 1 Aannemer > Keuken voorbereidingen (volledige zijde voorkamer, ca. 5m) A Slopen vitrinekast B Aanbrengen leidingen (gas, water, electra) C Afmonteren leidingen in keuken D Nieuw gat boren in de gevel voor afzuigkap (diameter 150mm) E Bestaand gat in gevel dichtmaken (diameter 150mm) F Electra uitbreiden t.b.v. verlichting keuken G Stucen wanden H Groepenkast uitbreiden 2 Aannemer Badkamer & WC A Oude vloer slopen ca. 7-8m2 B Vloer egaliseren ca. 7-8m2 C Nieuwe vloer leggen ca. 7-8m2 Ik verneem graag de uw indicatieve offerte (uren * prijs / materiaal), doorlooptijd en planning van de werkzaamheden, en zo mogelijk referenties van afgeronde projecten. Zie bijgevoegd bestand met opdrachtbeschrijving en foto's

Huisrenovatie: De gehele woning

Renovatie van de gehele woning. De renovatie start op 21 augustus. Het huis is grotendeels in oorspronkelijke staat (1993). * Slopen : Keuken, WC, badmaker. * Behang verwijderen in woonkamer en slaapkamers. * Laminaat verwijderen in 3 kamers. * Nieuwe badkamer en wc installeren. * Bereid keukenmuur voor op nieuwe keuken. * Nieuwe behang voor compleet huis. * Dak schilderen. * Vloerverwarming installeren (zonder vloertegels te verwijderen). * Plaatsen van een PVC / Vinyl vloer. * Plaatsen van een tuinhuis/blokhut met luifel. Ik ben op zoek naar serieuze bieders en ik wil binnenkort een deal sluiten. Geef een schatting op van de kosten.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

Uitbouw achterzijde woning van hout realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren in het huis dat we nieuw hebben aangekocht en waarvan we 1 juli de sleutel krijgen. De maten zijn circa 5-5,5 meter breed en 2 meter diep. We hebben een schetsje voor onszelf gemaakt met wat we zouden willen hebben. De uitbouw dient afgewerkt te worden. We willen graag een houten uitbouw met een brede, zwarte (hout of staal) schuifpui en ook houten afwerking met verticale houten planken. Fundering zal wel nodig zijn, ik denk dat heipalen niet nodig zijn, maar beton wel. Nu ligt er een terras. Vergunning is nog niet helemaal duidelijk of dit nodig is. We hebben nu een overkapping staan, deze moet gesloopt worden en daar is meldingsplicht bij nodig. We willen graag alles van A tot Z laten regelen: doorbraak, overkapping slopen, complete oplevering van uitbouw enzovoort. Elektra en leidingwerk is nodig, stucwerk graag apart op de offerte vermelden. De woonkamer en keuken zouden we dan waarschijnlijk ook gelijk willen laten stucen, in totaal met uitbouw erbij zal het ongeveer 10 x 10 x 2,5 meter hoog zijn. Aanbouw komt tegen de schuur, daar zit nu een deur in, deze moet verwijdert worden en dichtgemetseld (komt te vervallen). We willen zoveel mogelijk glas, dus grote raampartijen naast de schuifpui van grond tot plafond.

Keuken montage

Ik ben opzoek naar een monteur die mijn keukentekening kan bekijken, om te kijken of de nieuwe keuken op de plek van de oude past. Het gaat om verleggen van leidingen en slopen en plaatsen van nieuwe keuken.

Niet dragende muur uitbreken en afwerken

Wij willen een muur laten slopen tussen keuken en woonkamer. Waarschijnlijk geen dragende muur. Graag laten we dit checken of dit een dragende muur is of niet. Voor meer informatie graag contact via e-mail.

Woning renovatie

Beste, Wij hebben net een nieuw huis gekocht, oplevering is 5/6. We zouden graag wat zaken willen verbouwen: - Keuken, slopen, afvoeren en een nieuwe erin - nieuwe tegels toilet - Badkamer van 2 bij 1,5 ombouwen tot toilet - Kleine slaapkamer van 2,5 bij 2,5 ombouwen tot badkamer - Vloeren / tapijt vervangen. Beneden, 35 m2 van houten vloer naar visgraat. 1e en 2e verdieping naar tapijt is 37 en 40 m2. - Verfen / Stucen totaal 240 m2 - Dakkapel voor / achter voor 2,5 m en achter 4,5 m en nog wat kleine zaken. Graag kom ik met jullie in contact om te zien of we dit project samen kunnen uitvoeren.

Partners

Partners van Casius