Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor massief eikenhouten tafel schuren en lakken:

Massief eikenhouten tafel schuren en lakken

Ik ben op zoek naar een keukenspecialist die mijn ronde massief eikenhouten tafel kan schuren, van olie kan ontdoen en vervolgens in de matte lak kan zetten. Diameter 120 cm, 4 cm dik.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor massief eikenhouten tafel schuren en lakken uit heel Nederland:

Parketvloer schuren en afwerklatten aanbrengen

Laminaatvloer met eiken toplaag schuren, 21 m2. De vloer is in goede conditie en de afwerklaag is relatief makkelijk te verwijderen. Bijkomende werkzaamheden: het aanbrengen van massief eikenhouten afwerklatten rondom de tegels van de houtkachel, voor de deur naar de keuken en voor de tuindeuren.

Houten meubels schuren en oliën

Ik wil graag een whitewash massief Eiken houten aanrechtblad van circa 2.4 meter en een eikenhouten dressoirkast van 2.5 meter breed laten schuren en oliën of lakken.

Houten vloer herstellen, schuren en in olie zetten

Onze massief eikenhouten vloer (37 m2) is toe aan groot onderhoud: schuren en opnieuw in de olie zetten (grijs gekleurd - grey wash effect). De vloer heeft vellingsgroeven en is zwevend gelegd. In de keuken (eronder) is de vloer echter niet goed geklemd, waardoor enkele planken steeds weglopen. Dat willen we graag opgelost hebben. De platte plinten op de haakse zijden zijn losgekomen (door het werken van de vloer). Deze moeten ook weer vastgezet worden (kunnen waarschijnlijk opnieuw gebruikt worden.

Massief eikenhouten vloer en laminaat leggen

Wij hebben waterschade gehad (dus hebben een offerte nodig voor de verzekering) in onze gang, keuken en aansluitende huiskamer. In de keuken/woonkamer gaat het om 44 m2 massief Eiken vloer. In de gang willen we laminaat laten leggen. Dat is 7 m2. Het laminaat plus ondervloer en 3 stofdorpels leggen. Vraag: halen jullie het oude hout er ook uit? En moet de kamer leeg op geleverd worden? En moeten we eest alles bestellen bij de Gamma?

Eiken vloer vervangen na waterschade

Ik heb een eikenhouten vloer van 40 m2. Een aantal planken is krom getrokken door waterschade. Wat zou herstel of vervanging kosten? Het is een massief Eiken vloer met planken van 2.5 cm dik. Er zijn geen reserve planken aanwezig en de vloer is waarschijnlijk niet meer te koop. Ik vrees dus dat de gehele vloer vervangen moet gaan worden maar ik bespreek graag de mogelijkheden met de vakman.

Eikenhouten vloer schuren en lakken

Onze vloer dient geschuurd en gelakt te worden. Het is een massief eikenhouten vloer. Het gaat om 35 m2.

Massief eikenhouten vloer leggen

Ik wil een massief eikenhouten vloer laten leggen in een oud huis, de muren zijn niet 100% recht. De vloerdelen zijn 240 x 20 centimeter groot met een variabele lengte tot maximaal 3 meter. Woonkamer +-40 m2, gang +-6 m2. Houten ondervloer met folie en vloerplaten die eerder onder laminaat lagen. Indien niet geschikt folie en vloerplaten vervangen. De vloer is deels van hout en de aanbouw van hout. Het huis is vochtig, dat moet gemeten worden voordat de vloer gelegd gaat worden. De vloer schijnt ook nog vochtig te zijn. Liefst vloer niet zwevend aanleggen. Inclusief plinten plaatsen. Bent u aangesloten bij het CBW of een andere garantie?

Schuren van een eikenhouten vloer

Zelf hebben we het massief eikenhouten parket gelegd. Het schuren hiervan met een groot apparaat vinden we wat spannend, dus we zouden dit graag zo snel mogelijk laten doen. Het gaat om de benedenverdieping met een oppervlakte van 40-50 m².

Parketvloer schuren en lakken

Onze massief eikenhouten gelakte parketvloer ligt er nu 10 jaar in en moet geschuurd en gelakt worden. Het zijn kleine plankjes in visgraat motief gelegd. De vloer is verlijmd en gespijkerd. Het betreft de woonkamervloer en deze heeft een oppervlakte van ongeveer 55 a 60 vierkante meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Massief eikenhouten vloer leggen

Ik wil een massief eikenhouten vloer laten leggen. De vloerdelen zijn al gekocht bij Gamma Enschede (54 pakken a 1.7 m2). Totaal te leggen oppervlakte ca. 81 m2 verdeeld over woonkamer, keuken, hal en 2 slaapkamers. Alleen in de keuken zal de oude vloer nog verwijderd moeten worden. Er zal ook een ondervloer gelegd moeten worden maar geen plinten.