Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap opbouwen:

Afzuigkap opbouwen

Ik heb een leeg ruimte in mijn broodjeszaak daar wil ik keuken van maken. Ik ben opzoek naar iemand die een afzuigkap kan opbouwen van begin tot eind.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap opbouwen uit heel Nederland:

Dakrenovatie: pannendak renoveren

Ik wil graag een offerte voor het renoveren van het pannendak. Asbest dakbeschot er af, houten, ongeïsoleerd dakbeschot er op, nieuwe pannen er op. Dakoppervlakte ca. 115 m2 dak hoek: ca. 56°. Huis is ca. 970 x 637 cm 3. Opbouwen en afbreken steiger 4. Pannen verwijderen 5. Dakgoten verwijderen 6. Asbest verwijderen + alle bijkomende verplichtingen / kosten. Hierbij de binnen afwerking slaapkamers intact houden. 7. Stelpost: Bestaande sporen controleren op houtrot en insecten, evt vervangen/behandelen 8. Dakbeschot op bestaande sporen aanbrengen: bijv. Vuren / watervast multiplex 18 mm 9. Tengels en pannenlatten 10. Bij de bovenste pan een schroot voor het bevestigen van de ruitersteunen. 11. Ruitersteunen en ruiter 12. Folie 13. Dakpannen en nokvorsten, soort nog nader te bepalen: (Pannen vastzetten bijv. Dambord gewijs. ) VH 206 (Opnieuw verbeterde holle pan) VH (Verbeterde holle pan) Oude holle 14. Bij de aansluiting bij de goot een vogelschroot, stelpost: aan de één kant een vogelvide van Monier. 15. De aansluiting met de gevel dicht maken met specie 16. De aansluiting met de schoorstenen van nieuw lood voorzien en de schoorstenen opnieuw voegen. (……. M²) 17. Rook kanaal aan de achterzijde controleren en nesten weghalen (t.b.v. afzuigkap) 18. Voegen boven de bovenste muizentandjes vervangen. (ca. 2x 3m) 19. Oude dakraam noordzijde vervangen voor velux dakraam (bijv, 55x78 cm) 20. Dakraam zuid zijde verwijderen en weer terug zetten (70x94 cm) 21. Schade aan tuin / oprit herstellen. Aandachtspunten: -Zeil over het dak bij slecht weer -Met welke stelposten moet ik nog meer rekening houden -Met welke onzekerheden moet ik rekening houden/wat zijn aanvullingen op deze lijst? -Duur van de werkzaamheden. -Overnachtingskosten: Asbestsanneerders/Bouwvakkers/Opdrachtgevers -Moet de bovenverdieping worden leeg gemaakt? Kan er in het huis worden overnacht tijdens de duur van de werkzaamheden?

Complete keuken op laten bouwen

Keuken opbouwen. De kasten zijn al in elkaar en de deuren zitten er al in. Het betreft een rechte keuken van 3.3 meter zijnde 4 kasten, 1 vaatwasser, gaskookplaat, en afzuigkap. De leidingen zijn kunststof en dienen verlegt te worden zo ook de afvoer. Het gas moet zo'n 1. 5 meter naar links en het water & afvoer zo'n 60cm naar recht. Aan het koud water zit tevens een aftakking en aftapkraan voor buiten welke mee opgeschoven dient te worden. Materialen heb ik niet en dient door bedrijf mee betekend te worden. Dus offerte all-in

Nieuwe keuken installeren

Een showroomkeuken afbreken op locatie, met alleen een koelkast en een vaatwasser, en weer opbouwen op een andere locatie, dit wel met alle apparatuur. Het is een achterwand met 6 hoge kasten, lengte 3.60 meter, hierin zit een stoomoven, oven en koffieautomaat. Een eiland met daarin een vaatwasser, een spoelbak, een inductie kookplaat, een lavagrill en een afzuigkap. Leidingwerk wordt op de goede plaats gelegd.

1) kleine verbouwing keuken (breder ...

1) kleine verbouwing keuken (breder fornuis inpassen in bestaande keuken met granieten blad, tegelwerk op grond = 6 m2, 30cm verschuiven huidige afzuigkap, melkglas boven aanrechtblad). 2) Nieuwe badkamer opbouwen in bestaande badkamerruimte (2.50x 1.80) met inloopdouche en 1 wastafel en stuc/tegelwerk 3) strak maken van gipsplatenplafonds in 2 kamers (3.35x2.50 en 4.66x3.60) en overloop. Graag offerte stucwerk per m2 4) isolatie dak 5) tussenwand in bovenverdieping (maken slaapkamer èn inloopkast/kamer) Wij kopen liefst zelf tegel/kraan/douche/wastafel... Breekwerk doen we zelf. Wij verhuizen per 25 januari. Kunt u obv bovenstaande een gloable indicatie geven per onderdeel?

keuken; keuken wordt door keukenman ...

keuken; keuken wordt door keukenman geplaatste maar zoeken klusbedrijf welke installatie van leidingen/elekrticiteit en stucwerk/metselwerk/afwerken kan verzorgen. vanuit hal naar keukenmuur; 60cm uitbreken en nis opbouwen,gipsblokken/afwerken. 2- ca. 1.50mtr muurtje afbreken en afwerken.3- elekrticiteit en knoppen ombouwen naar andere plaats in keuken/hal.4-deur hal/keuken op nieuwe plaats inzetten. 5-stucwerk verzorgen in hal/nis en keuken.6-installateur verzorgt afvoer van afzuigkap naar buiten en afwerking