Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afwasmachine aansluiten:

Afwasmachine aansluiten

In mijn middelste keukenkastjes zit een kraan voor de afwasmachine en de afvoer. Nu moet er een gat komen aan de zijkant van mijn keuken om dit te kunnen aansluiten. Alleen waterslang heeft vast waterslot die best groot is. Graag iemand die dit kan aansluiten en een gat boren.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwasmachine aansluiten uit heel Nederland:

Gietijzeren riolering vervangen in de kruipruimte

Naast het vervangen van de gietijzeren riolering en het aansluiten van de bestaande afvoeren hierop, moeten er ook 2 nieuwe afvoeren komen voor een extra fonteintje in de wc en een extra toilet in de badkamer. Eventueel moeten ook de bestaande afvoeren vervangen worden. De bestaande sanitaire voorzieningen zijn: bad en wastafel in de badkamer, wasmachine in de berging, gootsteen en afwasmachine in de keuken, wc pot in het toilet. De riolering ligt op 1 lijn en is ongeveer 9,5 meter lang (vanaf de voorgevel) en de kruipruimte is goed begaanbaar. De bestaande gietijzeren riolering is nog helemaal goed, maar we willen deze graag voor de renovatie van de badkamer aanpakken.

Groep en aansluiting voor inductiekoken aanleggen

Wij willen in onze bestaande woning op inductie gaan koken. Ik weet niet of mijn stopcontacten hier geschikt voor zijn. Ook weet ik niet of er een extra groep moet komen. Onder mijn keukenblok zitten 2 stopcontacten, voorzien van stekkers. Waarschijnlijk worden deze gebruikt door een elektrische oven, ontsteking gasplaat, verlichting en afwasmachine. Mijn keukenblok is geplaatst tegen een wand naast de stoppenkast. Vraag is nu wat het mij gaat kosten als er, in het ergste geval, een extra groep moet komen, die door getrokken wordt, zodat ik een inductieplaat kan laten aansluiten.

Spoelbak en kraan vervangen

Wij hebben een ronde spoelbak in de keuken zitten en willen nu een vierkante. We zouden de oude graag laten demonteren en de nieuwe laten monteren en aansluiten. Het aanrechtblad (spaanplaat) zal ook aangepast moeten worden. Op de nieuwe spoelbak moet ook een nieuwe kraan worden gemonteerd. Ook willen wij de afvoer van de afwasmachine laten verplaatsen, deze zit nu voor de zwanenhals en we willen deze graag achter de zwanenhals gemonteerd hebben (ivm geluid). Graag hoor ik van u.

Aansluiten en inbouwen van afwasmachine

Ik heb een nieuwe afwasmachine. Ik zou graag willen dat een monteur de oude afwasmachine demonteert en de nieuwe inbouwt en installeert.

Appartement bewoonbaar maken

Appartement in Zeist van 70 m2. Gehele appartement schilderen binnen. Wanden en plafond. (Bijna alles wit). Laminaat vloer leggen incl. Ondervloer. De oude keuken verwijderen en een Ikea keuken plaatsen. De keuken is 2.5 meter lang. Gas afdoppen. Inclusief afwasmachine plaatsen. Gasleiding voor gashaard verleggen. Gashaard installeren. Lampen aansluiten. Flatscreen aan de muur hangen. Als het kan, binnen een maand uitvoeren. Volgende week krijgen we de sleutel van de woning maar de keuken moet besteld worden.

Keukenboiler installeren in keukenkastje

Graag in offerte meenemen boiler (10 liter) en verder hulpstukken voor overloop etc. En instaleren hiervan.. En aansluiten erop kraan en afvoer afwasmachine.

Monteren douchewanden en aansluitingen voor een vaatwasser

Wij hebben een doucheruimte en toiletruimte in één van in totaal 4,6 m². De douche is daar gesitueerd tussen het toilet en de wastafel. Wij willen 2 glazen douchewanden van 90 x 200 cm laten plaatsen en op die manier een inloopdouche creëren. Verder willen wij in de keuken een afwasmachine laten aansluiten. Vanuit een keukenkastje moet de aanvoer en afvoer worden aangelegd. De afwasmachine komt tussen het aanrecht en een muurtje te staan. We ontvangen graag uw offerte.

Perilex aansluiten op een extra groep

Perilex aanleggen en graag advies voor het maken van aparte groepen voor magnetron/oven en afwasmachine.

Divers onderhoud in een chalet

Divers onderhoud in een chalet: WC repareren, of zo nodig nieuw reservoir plaatsen. Nieuw kit op aanrecht en douche. Houtkachel binnenwerk vervangen. Voegen douche weer netjes maken , zijn nu dof en vuil. Buitenlamp ophangen en aansluiten. Inbouw afwasmachine eruit, en daarvoor in de plaats een keuken kastje. Plinten bijschilderen waar ze niet wit meer zijn. Rolluik douche sluit wel, maar er zitten een paar kiertjes als hij helemaal dicht is.

Wasmachine aansluiten

Ik wil graag een wasmachine afvoerslang laten aansluiten op een bestaande afvoer in mijn badkamer. Er moet daarbij een T-stuk geplaatst worden. Ook wil ik mijn nieuwe afwasmachine laten aansluiten in de keuken. Daarbij moet ook een onderstel met lade geplaatst worden, die ik heb gekocht bij Gamma. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Partners

Partners van Casius