Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor fronten van keukenkastjes laten spuiten :

Fronten van keukenkastjes laten spuiten

Ik wil de kersenhouten fronten van mijn keukenkastjes laten spuiten in het wit. De fronten zijn demonteerbaar en mee te nemen naar de spuiterij. Gaat om de gehele keuken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fronten van keukenkastjes laten spuiten uit heel Nederland:

Fineer op keukenkastjes vervangen of fronten spuiten

De plasticlaag op de koelkast in de keuken laat los, daarom op zoek naar offertes voor het vervangen van de plastic-/fineerlaag op het hele blok. Het betreffende deel van de keuken heeft de volgende afmetingen: 210 bij 210 cm (8 panelen) minus oven en magnetron. Zijkant van 55 bij 210 cm, volgens mij geen afneembaar paneel. Midden in de keuken staat nog een meubel voorzien van eenzelfde toplaag. Het zou fijn zijn deze direct mee te kunnen nemen, maar deze staat naar mijn weten vast aan de vloer. Het meubel is zo'n 130 bij 90 cm, heeft een tweetal laden met dezelfde toplaag en staat op de grond op beide zijkanten die eveneens van eenzelfde laag voorzien zijn. Kort door de bocht bekeken zou het geheel op zo'n 10 m² uitkomen denk ik, met zo'n 10-tal deurpanelen / ladefrontjes. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zouden zijn om zoiets te gaan vervangen.

Keukenkastjes overspuiten

Ik wil 7 kastdeurtjes laten overspuiten. Hoogglans. - alleen de groene fronten overspuiten

Toplaag op keukenkastjes herstellen

Goedendag, Sinds kort laat bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur de toplaag los. Wat zijn bij u de mogelijkheden ter oplossing en de daarbij behorende offerte en garantietermijn? De keuken is uit 2008 (1e bewoner) en ik woon sinds mei 2017 in het huis. Keuken betreft 2 gedeelten tegenover elkaar. 1e gedeelte 3 bovendeurtjes en 3 onderdeurtjes maten:- 2 bovenkastjes 59,5 x 86 cm en middelste bovenkastje met glas 59,5 x 57 cm - 3 onderkastjes 59,5 x 71,8 cm. 2e gedeelte 1 koelkast deur en 6 laden maten: - koelkastdeur 59,5 x 115 cm ,- 2 lades 14 x 79,5 cm, - 4 lades 28,5 x 79,5 cm. Bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur laat dus de toplaag los. Bij de andere deurtjes en lades nog geen sporen van het loslaten. Zal de toplaag bij de lades en onderkastjes ook loslaten? Wat kost het om alle fronten te vervangen en/of alleen de 3 met schades? Welke oplossingen heeft u?

Fineer op keukenkastjes vervangen of fronten spuiten

Ik ben de aankoop aan het afronden van een 3-kamerflat uit bouwjaar 1962. De overdracht zal vermoedelijk in december plaatsvinden. Er is in de flat een foliekeuken, waar op nagenoeg alle frontjes de folie los laat. Ik wil graag een offerte ontvangen voor ofwel een nieuwe folie- of fineerlaag, ofwel spuiten van alle frontjes in kleur RAL 9010. Er staan foto's van de woning op Funda.

Keukenkastjes renoveren en schilderen/spuiten

Wij krijgen op 12 mei de sleutel van onze nieuwe woning. Er is daar een massief houten keuken van ongeveer 16 jaar oud en wij willen die laten renoveren. We willen nieuwe scharnieren en sluitsystemen op de kastjes en nieuwe ladegeleiders. We willen alle fronten aan 2 zijden laten schilderen of spuiten en nieuwe handgrepen. De vaste delen van de keuken zijn nu houtkleurig en willen we graag wit laten schilderen. Dit werk zou in de 3e of eventueel 4e week van mei moeten plaatsvinden. We kunnen half april even in de woning kijken met de vakman. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Keukenkastjes laten spuiten

Ik wil mijn keuken wit laten spuiten. Het betreft alleen de houten deurtjes en laden. (Zie bijgevoegde foto). Ik wil graag de prijs weten voor alleen de buitenkant van de kastjes. Het gaat om 12 kastjes, 3 laden en wat fronten.

Folie op keukenkastjes herstellen

Wij hebben een keuken van 12 tot 14 jaar oud, waarvan op dit moment de folielaag van enkele fronten los laat. De folie op de deur van de inbouwkoelkast is fors gescheurd en van een ander kastje is een stukje los. We laten dit graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw reparatievoorstel.

Vervangen en herstellen keukenkastjes

Door waterlekkage, boiler, in een of meerdere keukenkastjes moet ik van mijn verzekering een gespecificeerde offerte laten maken voor vervanging en herstel.Er is schade aan het gootsteenkast, vermoedelijk aan de kast waar de vaatwasser in staat en over de hele lengte de plint. De fronten zijn niet aangetast, alleen de binnenkant en achterwand zijn aangetast. Wanneer alles is goed gekeurd door de verzekeringsmaatschappij dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Folie van keukenkastjes verwijderen en keuken spuiten

De folie van mijn keukendeurtjes laat los en scheurt hier en daar ook in. Kan de folie worden verwijderd om vervolgens de deurtjes weer opnieuw in dezelfde kleur te lakken of te spuiten? Graag inclusief prijsopgave. Het betreft een Tulp keuken uit 1998 met 9 kastdeuren in diverse maten, 1 front van de afwasmachine, 2 fronten voor de koel-/vriescombinatie en twee fronten voor laden.

Keuken renoveren

Het vervangen, lamineren of spuiten van de frontjes van de keukenkastjes. De koelkast en ook twee andere kastjes hebben nu al losse folie. In totaal zijn het 21 of 22 fronten. De keuken is 15 jaar oud. De kasten zijn nog goed. Wat zijn de kosten voor de verschillende opties?

Partners

Partners van Casius