Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor vaatwasser repareren:

Vaatwasser repareren

Mijn Bosch vaatwasser van ongeveer 5 jaar oud heeft lekkage. Hij wast verder wel naar behoren. Ben benieuwd naar de gemiddelde reparatiekosten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vaatwasser repareren uit heel Nederland:

Sluiting van de vaatwasserdeur repareren

Mijn vaatwasser is Whirlpool ADG 9340. Hij is 8 jaar oud. Zijn deur niet gaat sluiten. Kunt u repararen?

Bulthaup keuken repareren en opnieuw stellen

Wij hebben een Bulthaup B3 keuken in antraciet. Er is 1 aluminium strip van de zijwand is beschadigd, laat deels los en is vervormd, 1 aluminium strip van de vaatwasser is verwijderd en 1 aluminium strip van de koelkast zit los. Deze dienen gerepareerd cq vervangen te worden. Verder dient de plint en de lades en kasten opnieuw gesteld te worden. In totaal hebben wij 15 lades, 2 kasten, inclusief de Koelkast, en 1 vaatwasser. De afzuigkap dient voorzien te worden van een buitenaansluiting inclusief motor, direct achter de afzuigkap naar buiten, huidige afzuigkap is aangesloten op de centrale ventilatie.

Vaatwasser repareren

Onze vaatwasser doet niet meer na dat de wasbak in de keuken waarbij het verbonden was, ontstopt is geweest. De pomp van de vaatwasser werkt wel en hij kan wel water uit pompen maar geen water komt in en hij maakt een rare geluid zoals hij probeert water te krijgen. Merk is Siemens, type SL64561

Folie op de keukenfrontjes herstellen

Ik heb 5 kastdeuren in mijn keuken waarvan de folie in het midden los laat. Dit betreft de koelkastdeur (115 x 59 cm), deur van de vaatwasser (72 x 59 cm) en 3 bovenkast deuren (86 x 49 cm). De folie heeft een bepaald patroon en kleur en ik wil graag de 5 deuren laten repareren zodat ze één geheel vormen met de bestaande deuren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan ook uw prijsindicatie.

Folie op keukenkastjes herstellen

Door de warmte van de oven is de folie van de vaatwasser gekrompen. Willen het graag laten repareren, daar de kleur(vanille) niet meer te krijgen is.

Verstopte leidingen repareren

De leidingen in ons appartement zijn verstopt: het water loopt zowel in de keuken als in de badkamer niet goed af en komt soms zelfs omhoog bij het gebruiken van bijvoorbeeld de vaatwasser of wasmachine. Er zit dus enige haast in de zin dat we hier niet een aantal maanden mee verder kunnen.

Vaatwasser controleren, repareren of vervangen

Ik zou graag de springveer in de deur van mijn vaatwasser willen laten vervangen. Deze is kapot gegaan en moet vernieuwd worden. Het betreft een Ariston vaatwasser.

Bubbelbad repareren en overig installatiewerk

De pomp van bad in de badkamer is kapot, en er zit een klein lek in een van de leidingen onder het bad. Daarnaast loopt de wc niet goed door, waarschijnlijk door verstopping in de leiding. En ik zou graag een vaatwasser in de keuken willen laten installeren. Hiervoor moet even gekeken worden naar de mogelijkheden. Hij kan waarschijnlijk op hetzelfde leidingwerk als de gootsteen aangesloten worden. De vaatwasser is mee aan te bieden.

Kraan repareren en goed vastzetten

Ik wil graag een installatieklus uit laten voeren. Wij hebben een wasmachinekraan die goed aan de muur gemonteerd moet worden, want hij zit nu los. Op de kraan zit een splitsing, zodat er zowel de wasmachine als de vaatwasser op aangesloten kunnen worden. Die splitsing is kapot en moet vervangen worden. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Aansluiting van de buitenlamp herstellen en andere klussen

Wij hebben een buitenlamp die niet meer functioneert doordat de kabel vermoedelijk kapot is. Ik wil dit graag laten repareren en er dan ook een bewegingssensor op laten plaatsen. Ik laat aan de vakman over welke sensor hier het meest geschikt voor is. Ik heb ook even uw hulp nodig bij het uitzetten van een vriezer, omdat ik niet bij de stekker kan die achter een inbouwkoelkast zit. Als laatste wil ik graag uw oordeel over de aansluiting van een vaatwasser.

Partners

Partners van Casius