Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor sleuven in beton frezen voor kookeiland:

Sleuven in beton frezen voor kookeiland

Graag het frezen door prefab beton in de muur, 8 meter. Het boren van verschillende leiding gaten en afvoer + 3 maal een 160 mm gat in de vloer voor een afzuiginstallatie. Uitvoering aankomende donderdag. Dus kort dag.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuven in beton frezen voor kookeiland uit heel Nederland:

Sleuven en dozen frezen in beton

In alle de muren zit nu het lichtpunt voor het plafond, ongeveer 30cm vanaf de bovenkant, deze wil ik naar het plafond verplaatsen door in te frezen, ongeveer 2,5 meter. Muur en plafond is van beton. Het gaat om 8 licht punten in een woning.

Cementdekvloer slopen en sleuven frezen in beton

Ongeveer voor 50 m2 moet een cementdekvloer eruit gehaald worden. Hieronder ligt nog vloerverwarming, deze kan ook eruit. Daarna het liefste sleuven laten vrezen in het beton voor vloerverwarming. Ook op de bovenetage sleuven frezen voor centrale verwarming in de betonvloer. Dit is zeer slecht gedaan door de vorige aannemer. Het huis bevindt zich op de 2e en 3e etage. Graag zou ik een offerte willen ontvangen. Al is het voor jullie waarschijnlijk moeilijk in te schatten over de sleuven voor de centrale verwarming zonder het gezien te hebben. Afhankelijk van de prijs zou ik anders eventueel de beneden- en bovenverdieping apart willen doen.

Slijpen van sleuven in beton

Graag een offerte voor het slijpen van sleuven in beton. In de badkamer: 1 dubbele inbouw douche (1 bedienpaneel 2 koppen ) totaal ongeveer 3 meter. En in de keuken/woonkamer, ongeveer 7 meter.

Sleuven frezen in plafond van beton

Ik wil graag 2 sleuven laten frezen in het plafond van de slaapkamer alsook 4 sleuven in de woonkamer om opbouwspots te kunnen plaatsen. Zodat ik de elektra kan weg werken en mijn stucadoor het plafond glad kan strijken.

Sleuven maken voor nieuwe elektra

Ik ga 1 november verhuizen en ik zou graag wat sleuven willen hebben in de muren en het plafond om elektra te kunnen verleggen en verlengen. Er komen een paar punten bij en sommige punten worden maximaal een aantal meter verlegd. Muren zijn vermoedelijk van steen, plafond beton. Bouwjaar huis is '79. Al het werk vindt op 1 verdieping plaats.

Badkamer monteren en installeren

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Badkamer: frezen sleuven (in beton) en monteren. Blaufoss Smartbox De LUXE built-in thermostaat. Ten behoeve van: Blaufoss Switch ULTRA PLUS 95 showerset + wall connection chrome enMystic Fall /23314. Voorbereiden, waterdicht maken en na tegelen (door ons) afmonteren. Afvoer ten behoeve van douchebak Balmani douchetub Vibe wit composiet 120x90x2,5cm voorbereiden (huidige afvoer verplaatsen en eventueel verdiepen). Tekeningen (van de leverancier) beschikbaar en het is mogelijk om op locatie te meten. De werkplek is goed bereikbaar en de klant gooit zelf het afval weg.

Sleuven frezen voor vloerverwarming

Sleuven frezen max 20 mm in beton voor vloerverwarming met 13 groepen. Afstand tussen sleuven 10 cm. Totaal oppervlakte 140 m2.

Sleuven frezen in prefab beton

Enkele sleuven in hard prefab beton voor: afvoer fontein toilet in muur, waterleidingen bad verticaal in muur, sleuf voor snoeren televisie verticaal in muur

Sleuven in beton frezen

Graag wil ik onderstaande uitvoeren. -24 inbouwdozen -10 sleuven van 30 cm -4 sleuven van 140 -1 sleuf van 80 cm -1 sleuf van ongeveer 60 cm lang en 8 cm breed

Frezen voor elektra

In onze nieuwe woning moeten 4 stopcontacten worden verlegd, dus er moeten 4 sleuven van een meter worden gefreesd in beton. We hebben bij een elektricien te horen gekregen dat frezen in beton met water moet en dit schade aanricht aan de vloer. Is het mogelijk een dergelijke opdracht uit te voeren zonder water of zonder dat de vloer beschadigd?