Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken slopen en voorbereidingen voor de nieuwe keuken:

Keuken slopen en voorbereidingen voor de nieuwe keuken

In week 41 wordt onze nieuwe keuken geleverd. Daarom zijn we dringend op zoek naar een vakman die per direct onze bestaande keuken er uit kan halen. Ook moeten de tegels, de vloer en verwarming worden verwijderd. We willen de muur laten vlak maken en er moeten alvast tegels worden gelegd.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken slopen en voorbereidingen voor de nieuwe keuken uit heel Nederland:

Oude keuken en wandtegels slopen en afvoeren

Om onze keuken gereed te maken voor een nieuwe keuken, zoeken wij een professional die onze oude keuken kan uitbreken en afvoeren. De kastjes en de tegels moeten er afgehaald en afgevoerd worden.

Draagmuur verwijderen en stalen portaal plaatsen

Wij willen graag een draagmuur tussen onze keuken en woonkamer laten slopen van ongeveer 7,2 m². Er moet daar dan een stalen portaal worden geplaatst. We hebben nog geen vergunning of constructieberekening. We gaan graag in gesprek met aannemers en krijgen dan advies en een prijsopgave.

Verlijmde grenen vloer slopen

OPDRACHTvanwege waterschade door overstroming bij wolkbreuk tgv foutief afdoppen straatputten door de gemeente. Sloopwerkzaamheden: 1. Ontruimen 60m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochtigen. 4. Slopen en afvoeren 60m2 houten vloer (gelijmd op betonvloer) 5. Slopen en afvoeren 5m2 metalen vloerplaten + elektrische vloerverwarming open keuken. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet,

Slopen 60 m2 verlijmde grenenvloer op beton

Vanwege waterschade door overstroming t.g.v. afdoppen straatputten tijdens straat-werkzaamheden door de gemeente. 1. Ontruimen 60 m2 woonkamer/hal/gang begane grond. 2. Huur inboedelcontainer en vergunning voor plaatsing op 2 parkeervakken voor de deur. 3. Inspectie kruipruimte en zo nodig ontvochten. 4. Slopen en afvoeren 60 m2 houten vloer. 5. Slopen en afvoeren 6 m2 metalen vloerplaten in open keuken.

Draagmuur slopen

Slopen draagmuren appartement en eventueel plaatsen constructie/slopen badkamer en keuken. Betreft appartement op 5 hoog in hartje centrum. De werkplek is goed bereikbaar allen is het wat lastiger om de auto te parkeren. de afvoer van het van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Draagmuur slopen

Ik wil een dragende muur laten verwijderen tussen de keuken en de woonkamer. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. De muur is drie meer breed. Willen jullie aangeven hoeveel jullie maximaal weg kunnen halen? En aangegeven wat de prijs inclusief en exclusief opruimen puin is Graag inclusief constructieberekening. In de bijlage heb ik de constructietekening opgenomen. De werkplek is goed bereikbaar en kan zijn auto in de buurt kwijt.

Draagmuur slopen

Het slopen van een draagmuur van ongeveer 9 m2. Vanuit de keuken naar de woonkamer. Het puin ruimen wij zelf.

Constructiemuur slopen

Heer/mevrouw, Hierbij wil ik graag een offerte van u ontvangen voor het verwijderen van mijn dragende muur tussen mij woonkamer en keuken, de muur is ongveeer 3 meter breed en 2. 5 meter hoog Alvast brdant voor uw offerte

Draagmuur slopen voor plaatsing deur

Wij willen graag een deur van de keuken naar de garage maken. Deur van 85 cm waardoor er een opening van 90 gecreëerd dient te worden. Betreft kalksteen muur 12 dik in de keuken en 10 dik in de garage. Er dienen dus 2 lateien geplaatst te worden. Vanaf 20 december kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden in Bergeijk.

Toilet renoveren als onderdeel van een verbouwing

Wij willen volgend jaar in de 1e week van maart gaan starten met het verbouwen van ons huis. We willen de complete woonkamer verbouwen, de keuken vervangen en de wanden en plafonds laten stuken. In de woonkamer moet ook nog een kast worden gemaakt. We willen ook een onderdorpel van een kozijn laten vernieuwen. Verder willen we onze toiletruimte laten vernieuwen. We willen nieuwe wandtegels en de betonvloer laten egaliseren. We willen de afvoeren laten nakijken. Het fonteintje en de kraan moeten vervangen worden en we willen er een nieuw plafond in. De muren boven de tegels moeten glad gestuukt worden. We zullen zelf nieuwe wandtegels aanschaffen. We hebben nog watervast laminaat dat ook in onze badkamer ligt. Dat voldoet heel goed en we willen dat ook in de toiletruimte plaatsen of laten plaatsen. We hebben nu een inbouwtoilet en willen weer een zelfde toilet laten plaatsen. We willen graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor de renovatie van het toilet. Daarin mag een aparte post worden opgenomen voor het slopen van de ruimte, maar dat kunnen we eventueel zelf doen. Er zal op dat moment al een container voor de deur staan voor het afval. We stellen uw bezoek op prijs.

Partners

Partners van Casius