Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Hoogeveen of directe omgeving.

310 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Hoogeveen:

Uitsparing in composiet werkblad zagen

In een Ceaserstone keukenblad wil ik een grotere gaskookplaat monteren (90 cm breed). Hiervoor dient de bestaande gaskookplaat gat aan weerszijden te worden vergroot naar 850 mm bij 490-500 mm diep.

Installatie- en leidingwerk in de keuken verplaatsen

We krijgen een nieuwe keuken, van eenzijdig, naar een hoekkeuken. Het kookgedeelte (gas) moet verplaatst worden van de ene zijde naar de andere zijde. Ook elektrische aansluiting moet verplaatst worden. De wasbak blijft wel op dezelfde plek staan. Wellicht moeten er ook leidingen worden omgelegd. Gezien de planning moet het omlegwerk gebeuren in de week van 7 t/m 11 november (week 45).

Keuken plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen. Koelkast/vriezer combinatie, een oven, een fornuis en een afzuigkap. Oude keuken moet nog gedemonteerd worden en wellicht moet er nog wat leidingen verlegd worden.

Keuken aanpassen

Wij hebben een zwarte keuken, maar nu blijkt dat ons appartement donker uit valt en zeker met deze keuken. Onze vraag is wat de mogelijkheden zijn om dit aan te passen. Het gaat in eerste instantie om de keuken kastjes maten 118 x 210 x 37 en de koelkast 60 x 60 x 113 en kastje boven de koelkast 60 x 60 x 45 cm.

Oude keukenkastjes en laden opnieuw bekleden

Mijn keuken is ongeveer 15 jaar oud en ik wil graag weten wat de mogelijkheden en daarbij horende kosten zijn om de keukenkastjes opnieuw te bekleden. Op dit moment zit nog het originele folie op de deuren en laden. In totaal gaat om 20 kastdeuren en 6 laden. Graag krijg ik een indicatie van de kosten om dit opnieuw te bekleden.

Vaatwasser en afzuigkap vervangen

Inbouw vaatwasser en afzuigkap vervangen. En nieuw werkblad aanbrengen keuken. Tevens leveren van de benodigde spullen.

Kleine keuken laten plaatsen

Kleine keuken

Koelkastdeur plaatsen

Scharnier stuk (15 jaar oud) en scharnier is niet meer te vinden. Koelkast deurtje opnieuw plaatsten met vernieuwde scharniertjes.

Er moet een nieuw aanrechtblad geplaatst ...

Er moet een nieuw aanrechtblad geplaatst worden.. inclusief nieuwe wasbak. Wand en vloertegels moeten gelegd worden. Deze hen ik al aangeschaft

Graag zou ik een offerte willen laten ...

Graag zou ik een offerte willen laten opmaken voor een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Graag zou ik hier wat advies van u over willen krijgen. Het is een vrij kleine keuken en een kleine badkamer. Graag zou ik bijvoorbeeld in de badkamer de leidingen weggewerkt hebben. Er zitten kunststof schrootjes verwerkt in de keuken aan het plafond en tegen de wanden. Dit moet er ook uit. Ik zit te denken aan een L-vormig aanrecht blad voor een groot raam langs. Graag zou ik met samen met u willen kijken naar de eventuele mogelijkheden op dit gebied.

Graag nieuwe fronten voor de ...

Graag nieuwe fronten voor de aanrechtkastje boven en onder, 12 kastjes. Daarnaast graag een front op de vaatwasser en koelkast. Nieuw aanrechtblad, liefst natuursteen, indien niet te duur. Anders kunststof. Daarnaast nieuwe wandtegels. Waarschijnlijk is ook een nieuwe afzuigkap benodigd.

het weghalen van een oud ...

het weghalen van een oud keukenblokje.hetplaatsen en installeren van twee keukenblokken waarvan een met spoelbak en gaskookplaat.aan beide zijden bovenkasten en eenafzuigkap.en het plaatsen van verlichting onder de bovenkasten