Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken plaatsen:

Keuken plaatsen

Er moet een keuken geplaatst worden met inbouwapparatuur. Plus het verleggen van de water- en gaskraan. Het gaat om een U-vormige keuken. De afmeting is: 2.67 meter aan een kant, ook 2.67 aan de andere kant en het derde deel is 2.63 meter. Er hoeft maar 1 (lange) bovenkast opgehangen worden. Inbouwapparatuur: gasoven, koelkast, vaatwasser, spoelbak met kraan en een combimagnetron.
Onze klant uit Erica (Drenthe) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen extra groepen

Er is een meterkast aanwezig alleen moeten er in verband met plaatsen nieuwe keuken extra (4) groepen worden aangebracht.

Casco woning afbouwen

Wij willen een casco woning afbouwen. 106m2 in een oud schoolgebouw. - de woning dient helemaal afgebouwd te worden inclusief stuken, isolatie (gevel, vloer , wtw)brandalarm. - we maken gebruik van een elektrische warmtepomp (al gekocht) dus geen gas/ CV nodig. - verlaagd plafond Cosmetische toevoegingen: - keuken en vloer zorgen we zelf voor incl plaatsen. - badkemarmaterialen zoals meubel, douche, bad, wc en tegels kunnen we eventueel zelf kopen, maar dienen wel geplaatst te worden. - deuren, lichtspotjes etc kunnen we eventueel zelf regelen maar dienen wel geplaatst te worden.

Draagmuur verwijderen en draagbalk plaatsen

Woonhuis met aan de zijkant een aanbouw met houten vloer (woonkamergedeelte). De keuken heeft een betonnen vloer. Tussen deze twee ruimtes staat een draagmuur. Nu zouden we hier een ruime doorgang in willen hebben. Deze is tussen de 3,5 m en 4 m breed en 2,1 m hoog. Graag een prijs van het gehele traject. Berekening, tekeningen, indienen, uitbreken, draagbalk en afvoer van materiaal. De afwerking doe ik zelf. Uitvoeradres is in Haren. Achterberghof 10.

Renovatie badkamer, keuken, en aparte WC's

Wij willen onze keuken vernieuwen (3 bij 2). Oude eruit en nieuwe plaatsen, nieuw apparatuur ed. Idem dito met badkambadkamer (2 bij 2) en 2 aparte ruimtes voor wc's (ongeveer 1 bij 1)

Keuken laten plaatsen

Wij hebben 2 weken geleden de keuken (5 meter lengte) ontvangen en dachten dit zelf te kunnen! Het merendeel staat echter niet helemaal goed. Wij zoeken iemand die dit voor ons zou kunnen installeren en stellen. Alle leidingen liggen er en er hoeft niet betegeld te worden. Het liefst willen we deze klus graag vóór 5 april af hebben.

Vaatwasser inbouwen in een bestaande keuken

Ik wil graag een vaatwasser laten inbouwen in een bestaande keuken. Dat betekent dat er een keukenkastje van 60 x 60 cm wordt opgeofferd. Dat kastje moet worden verwijderd en er moet elektra, een afvoer en een vaatwasserkraan worden geplaatst, zodat de vaatwasser kan worden geplaatst. Daarnaast zou ik ook graag de vaatwasser willen laten plaatsen. Dit moet door een erkend bedrijf gebeuren dat de vaatwasser ook volgens NEN normen aan de waterleiding aansluit. Dit is belangrijk, omdat het een huurwoning betreft van de woningbouw en er aan de regels van de woningbouw voldaan moet worden, zodat we niet voor extra kosten komen te staan mocht ik ooit verhuizen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stopcontacten plaatsen/aansluiten

Ik ben op zoek naar een vakman die stopcontacten kan aansluiten. Ik heb in de badkamer een aansluiting waar nu geen stopcontact op zit maar gewoon een plaatje. Hier wil ik graag een stopcontact. In de keuken heb ik een aansluiting voor twee stopcontacten (twee gaten naast elkaar). Er zit helaas maar in 1 van die gaten een aansluiting, dus die graag doortrekken naar het gat er naast en stopcontact aansluiten.

Inmeten en plaatsen composiet keuken werkblad

Wij willen graag een keuken werkblad van composiet laten inmeten en plaatsen.

Aansluiting meterkast verzwaren

Mijn huidige 1-fase (35A) aansluiting wordt verzwaard naar 3-fase (3x25A). Mijn huidige installatie wil ik zoveel mogelijk hetzelfde houden ivm de zonnecellen. Graag wil ik een tweede 3-fase groepenkast laten plaatsen met een krachtgroep voor de inductiekookplaat en twee gewone groepen voor de wasmachine en de oven. De nieuwe kast kan geplaatst worden naast mijn huidige 1-fase kast. Mijn huidige kookgroep en wasmachine groep komen te vervallen. Echter komt liander pas verzwaren als er een hoofdschakelaar is geplaatst. Kunt u mij een offerte toesturen voor het plaatsen van de hoofdschakelaar en de tweede groepenkast? Bekabeling naar de keuken en zolder is al geregeld.

Extra groep bijplaatsen

In de meterkast een groep bijplaatsen i.v.m. een elektrisch fornuis in de keuken. In de keuken een stopcontact plaatsen.

Partners

Partners van Casius