Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Emmen of directe omgeving.

626 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: verplaatsen keuken, keuken voorbereiden voor een keukenplaatsing, keuken laten spuiten of beplakken met folie, keuken monteren, composiet werkblad keukeneiland inkorten en plaatsen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, gasleiding en elektrapunten verplaatsen en waterleiding aanpassen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten, diverse keukenklussen en extra groep aanmaken voor inductie, keuken plaatsen, granieten aanrechtblad op maat laten zagen, composiet aanrechtblad laten zagen, keuken voorbereiden voor installeren keuken, aanpassing keuken voor afvoer gootsteen en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Emmen:

IKEA keuken laten monteren

Ik wil graag een nieuwe keuken laten plaatsen/monteren/installeren. De kastjes etc. moeten nog in elkaar worden gezet. Er zit 1 vaatwasser bij, 1 kraan + wasbak (in keukeneiland), magnetron, oven, koel-vriescombinatie en een gaskookplaat met afzuigkap. Er moet 1 leiding voor de warm-waterkraan aangelegd worden. Verder alles op dezelfde plek. Het betreft een IKEA keuken. De keuken wordt geleverd eind februari. Graag montage in de 2e week van maart. De oude keuken verwijderen wij zelf.

Gat in granieten aanrechtblad groter zagen

In een mijn keuken wordt de gas kookplaat vervangen door een inductie. Ook al zijn de afmetingen van de kookplaat niet anders, kennelijk aangezien het inductie is moet het uitgezaagde deel in het granieten blad groter. Er moet aan beide kanten een gelijk deel worden afgezaagd, zodat de kookplaat weer in het midden van/onder de afzuigkap kan worden geplaatst. Er zal een gat in moeten komen van 88 bij 50 cm.

Keuken monteren

Wij willen graag onze keuken laten vervangen. Wij hebben al drie onderkastjes, drie bovenkastjes, een keukenblad met wasbak en een kraan gekocht bij de Gamma. De kastjes moeten nog in elkaar worden gezet. De oude keuken moet verwijderd worden en de nieuwe geplaatst. Er moet op de afvoer van de kraan een extra aansluiting worden gemaakt voor de afvoer van de vaatwasser.

Afzuigkap en plinten monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van een nieuwe afzuigkap. Daarnaast dient er in de keuken een plint van ongeveer 5 meter geplaatst te worden. De plint komt tussen de keukenkastjes en de vloer.

Nieuwe keuken laten plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen, inclusief gasfornuis en eventueel combi-magnetron oven. De oude keuken met aanrechtkastjes etc. Die er standaard inzit, ook graag verwijderen door monteur. Moeten de keuken nog opmeten, want ik ga ervan uit dat deze in verschillende groottes zijn. Graag zouden wij willen weten wat ons dit kost. Daarom ontvangen wij graag een prijsopgave, inclusief foto's.

Vaatwasser aansluiten

Ik wil graag de vaatwasser aangesloten hebben.

Keuken inbouwen

Volgende maand komt mijn keuken. Ik ben opzoek naar iemand die hem wil inbouwen + leidingwerk. Graag zou ik willen weten wat mij dit gaat kosten.

Afwasmachine repareren

Afwasmachine doet het niet meer

Keukenkasten en -laden opnieuw spuiten

Het opnieuw schilderen/spuiten van een Bruynzeel keuken. Het betreft een paars/zwarte keuken welke in een andere kleurstelling moet worden gespoten. Het gaat om 12 kastpanelen, 9 ladepanelen, 1 afwerkplaat van 1,90 x 0,15 meter, 6 meter sierplint en een plafondplaat van 2,16 x 0,40 meter.

1 spotje vervangen onder keukenkast

1 van de 6 spotjes onder de keukenkast is stuk en moet in zijn geheel vervangen worden. Ook lekt de keukenkraan, deze dient gerepareerd te worden.

Aanbrengen motorloze wasemkap

Graag zou ik de motorloze wasemkap van Praxis type SK6001 €49,95 aangebracht hebben in mijn keuken op het individuele ventilatiesysteem. -Daarbij moet er een keukenbox t.b.v. de ruimtelijke afzuiging en aansluiting van de wasemkap, worden aangebracht. -Ook zou ik graag een wit kanaalwerk geplaatst willen hebben t.b.v. de aansluiting op de keukenbox. -Verder: borgen van de afzuigventielen middels de aanwezige borgmoer achter het afzuigventiel. Bereikbaar vanaf vrijdag.

Keukenboiler plaatsen

Even een vraagje van een klant van ons: De klant wil via ons een boiler aanschaffen en door de klusservice laten plaatsen, wat zou dit gaan kosten? Het betreft een simpele keukenboiler. En het liefst hebben ze het natuurlijk zo snel mogelijk geplaatst.

Verbouwing keuken en reparatie spoelbak/wc kraan

Voor een nieuw te plaatsen keuken zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen met het verplaatsen van gasaansluiting kookplaat en kraan voor spoelbak in nieuw te plaatsen keuken. Daarnaast zal waarschijnlijk ook iets aan de electriciteit moeten worden veranderd. Naast de keuken is er ook een toilet die niet goed meer doorspoelt. Deze dan ook repareren/vervangen.

Installeren van gasfornuis

Ben van plan om via internet een fornuis (merk SMEG) aan te schaffen. Het fornuis is 90 cm breed, op gas met een elektrische oven. De aansluitwaarde is 3,20 kW. De internetwinkels sluiten niet aan. Wil dus graag weten wie dit kan doen en wat dit gaat kosten en of er nog bijkomende werkzaamheden verricht dienen te worden.

Plaatsen keukenapperatuur

Plaatsen vaatwasser onderbouw (kast uithalen) en afzuigkap met uitgang naar buiten via 4 meter buis die afgedekt moet worden met houten koof. Uitgang naar buiten moet via buitenmuur in de keuken en gat moet op diameter gezaagd geboord worden.

I.v.m. aanschaf nieuwe keuken zijn er de ...

I.v.m. aanschaf nieuwe keuken zijn er de volgende aanpassingen nodig: 1 x verplaatsen gas aansluiting voorzien van bestaande gaskraan 1 x verplaatsen warm en koud water aansluiting 1 x verplaatsen riool aansluiting 1 x moteren wandcontactdoos op bestaande aansluiting De bedoelde verplaatsingen bedragen ongeveer 30 cm. Week 21, laatste week mei, wordt de keuken geplaatst. Leidingadvies aanwezig.