Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea keukenkasten plaatsen:

Ikea keukenkasten plaatsen

Ik wil graag 4 IKEA Keuken kasten, waarvan 3 kasten van 60 cm breed, 240 cm hoog en 1 van 40 cm breed, ook 240 cm hoog, naast elkaar ( in bijkeuken ) Ik hoor graag.
Onze klant uit Eelderwolde (Drenthe) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea keukenkasten plaatsen uit heel Nederland:

Keuken plaatsen

Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? Afbraak bestaande keuken, Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Verlichting, Ventilatie Wat is de oppervlakte van uw keuken? 4 Welke keuken onderdelen wenst u te laten plaatsen? Keukenkasten, Keukenblad, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,... ), Spoelbak en kraan Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken oude tegelwand moet eruit, nieuwe keuken is van ikea, blad is van Corian, inbouwoven, vaatwasser, afzuigkap, spotjes verlichting, 2 stopcontacten voor andere apparatuur, opnieuw tegelen, ook om het raam heen

Keukenkasten bevestigen aan de muur

Wij hebben IKEA keukenkasten gekocht, deze zijn al in elkaar gezet. Er hoeven nog maar twee van deze kasten aan de muur bevestigd te worden. Daarnaast moet er een werkbank/keukenplaat op maat gezaagd worden, hier hoeft verder geen gootsteen in dus kan netjes aan 1 kant afgezaagd worden. Deze plaat is niet van natuursteen of iets dergelijks gemaakt, heel simpel van de IKEA, ik denk kunststof.

IKEA-keukenkasten verwijderen en nieuwe plaatsen

Wij willen in onze keuken 2 hoge IKEA keukenkasten laten vervangen. We hebben inmiddels nieuwe kasten besteld en deze worden op 14 december geleverd. Het zou fijn zijn als iemand tijd heeft voor deze klus op 15 december. De oude kasten moeten gedemonteerd worden en de nieuwe gemonteerd. Ook moet er een magnetron en heteluchtoven in worden geplaatst. Wij ontvangen graag uw prijsopgave.

Ikea keuken plaatsen

Op 28 september ('s ochtends)ontvangen wij 2 hoge en 6 lage keukenkasten van Ikea (geen bovenkasten). Leidingwerk is al gedaan, apparatuur wordt door de aannemer geplaatst. Het betonblad wordt op 3 oktober gegoten, waarna wij zelf de fronten zullen monteren. Wij zoeken iemand die tussen woensdagmiddag 28 september en 3 oktober de kasten in elkaar kan zetten en plaatsen.

IKEA keukenkasten laten installeren

Ik heb 5 keukenkasten 60/100cm, kunt u installeren boven de keuken? Wat kost dit?

Ikea keukenblok plaatsen

3 nieuwe keukenkasten (IKEA) plaatsen van ieder 60 cm breed en ongeveer 60 cm diep. Ladefronten, 2 a 3 per blok monteren, plus nieuw rvs blad met ingebouwde spoelbak plaatsen alsmede de kraan aansluiten. Oude blok wordt verwijderd. Bij voorbaat dank voor de offerte en hoop dat dit voor 15 september gedaan kan worden.

Ikea kasten en wandmeubel monteren

Monteren van twee keukenkasten. Het geheel bestaat uit twee delen: linkerkast en rechterkast. De linkerkast heeft twee deuren. Linkerdeur hiervan bestaat uit twee delen. De kasten hebben geen lades, maar wel planken. De tweede kast bestaat uit een onderste deel en bovenste deel. Het onderste deel heeft 6 lades. Het onderste deel is al gemonteerd, maar de lades moeten nog gemonteerd en geplaatst worden. Het bovenste deel bestaat uit drie kasten met kleppen die van onderen opengaan. De kasten hebben geen planken. Onder deze drie kasten komen drie spots. Er moet ook een wandmeubel (Ikea Besta) gemonteerd worden. Met twee spots. Vastzetten tegen de wand, betonnen buitengevel.

Betonnen aanrechtblad op Ikea keuken

Mijn wens is een blad van 3,50 meter en dan een kleine hoek van 1,20 meter, een L vorm dus. Uitsparingen voor wasbak (53x45), oven met gasfornuis (60x60) en kraan (onbekend). Ik wil graag weten of het op een Ikea keuken gemaakt kan worden en of het mogelijk is het blad dieper (70 cm) te hebben dan de keukenkasten. Ikea heeft standaard bladen van 62 diep, mijn idee was de kastjes een stukje van de muur te plaatsen en dan een betonnen blad. Weet niet of dit kan. Ik hoor het graag.

Montage van keukenkasten en apparatuur

Keuken van IKEA wordt op 27-12-2011 geleverd. Ik ben op zoek naar een betrouwbaar keukenbedrijf die de keukenkasten van IKEA en keukenapparatuur voor mij gaan met garantie in elkaar vastzetten. De afmeting van de L-keuken is 2.70 x 2.30 meter.

Keuken opschilderen

Wij hebben een massief eiken houten keuken en nu denken wij om deze licht te laten schilderen. Omschrijving: Onder het aanrecht: 3 deuren, 5 schuifladen en 8 smalle schuifladen. Totale lengte 3.10 meter en hoogte 73 cm Boven: 4 deurtjes, totale lengte 2.30 meter, hoogte 1 meter. Overig: - koelkast en vriezer met bovendeur 2.30 meter hoog, breedte 0.60 meter. - onderplint en zijkant keuken - tegenover keuken stellage met droger en wasmachine op beun van 70 cm hoog met ombouw 90 cm diep, 1.32 meter lang. Daaronder Ikea keukenkasten - schuifdeur tussen keuken en huiskamer, één zijde. Kleur: in ieder geval licht, een en ander in overleg met de vakman. User kan pas na 10 november reageren.