Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Echten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Echten heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Echten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Echten of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Echten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: eilandkeuken offreren, keuken plaatsen, verplaatsen van de keuken, keuken demonteren en monteren, werkzaamheden in de keuken, kvik keuken plaatsen, koof maken en divers stucwerk, dekton aanrechtblad plaatsen, keuken en radiator verwijderen, nieuw fineer op de keuken, aanpassingen in keuken vanwege nieuwe vaatwasser, keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen, leidingplan uitvoeren voor nieuwe keuken, keuken demonteren en herplaatsen, keuken demonteren en verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Echten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Echten:

Installatie- en elektrawerk nieuwe keuken

Keuken wordt verplaatst ongeveer 3 meter 7 stopcontacten maken in nieuwe keuken Afvoer voor gootsteen en vaatwasser warm en koud water

Ombouwset van aardgas naar propaan

Hebt u een ombouwset van aardgas naar propaan op voorraad? Het gaat om een Pelgrim novocento. En wat kost zoiets?

Deurtjes van keukenkastjes stellen

6 deurtjes bestaande keuken bijstellen, waarvan 1 deurtje behoorlijk lawaai maakt bij het openen/sluiten. Het betreffende deurtje sluit ook niet goed meer. Foto hang/sluitwerk in de bijlage.

Verwijderen bestaande keuken, afdoppen waterleiding en gas

De bestaande keuken wordt vervangen door een nieuwe keuken. Voor de plaatsing moet de bestaande keuken verwijderd worden inclusief koelkast, gasfornuis/oven en afzuigkap. De bestaande afwasmachine wordt opnieuw geplaatst. Afzuigkap verwijderen en bestaand tegelwerk tegen achterwand verwijderen. De achterwand is van gipsplaten. Het betreft een houtskeletbouw woning. Het is een eenvoudige keuken. Er zit kurk in de keuken van ongeveer 17 m2. Deze laag mag ook worden verwijdert. Voor een offerte kan ik wel een aantal foto's versturen. De nieuwe keuken wordt 4 oktober geleverd en wij zouden graag de keuken 2 oktober laten verwijderen.

Bestaande keuken verwijderen en leidingen afdoppen

Voor de inbouw van een nieuwe keuken moet de bestaande keuken verwijderd worden. Van de bestaande keuken wordt de vaatwasmachine nog gebruikt. Het is een simpele keuken met gasfornuis, inbouwkoelkast. Lengte keuken ongeveer 4,50 meter breed met twee bovenkasten en afzuig kap. Bestaande tegelwerk, ongeveer 60 cm hoog moet ook verwijderd worden. Het is een houtskeletbouw woning, dus achter de tegels zit een gipswand

Deuken uit koelkast halen

Uk wilcgelraag een paar deuken uit koelkast laten halen het is rvs koelkast groeo

Uitsparing in composiet werkblad zagen

In een Ceaserstone keukenblad wil ik een grotere gaskookplaat monteren (90 cm breed). Hiervoor dient de bestaande gaskookplaat gat aan weerszijden te worden vergroot naar 850 mm bij 490-500 mm diep.

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Wij hebben in onze keuken een vrij zware kastdeur die slecht sluit. De deur is 100 cm hoog en 60 cm breed en heeft 2 scharnieren. Wij laten die scharnieren graag herstellen of vervangen.

Keuken laten plaatsen

Ik wil graag mijn keuken zo snel mogelijk laten plaatsen; de monteur die het zou doen heeft een ongeluk gehad. De keuken is al wel in huis, het gaat om een rechte keuken van 240 cm breed met een wasbak, oven, gaskookplaat en afzuigkap. De kasten zijn al in elkaar gezet alleen de deurtjes zitten er nog niet in. Ook moet er nog een gat gemaakt worden in het keukenblad voor de wasbak en gaskookplaat.

Keukenkastdeurtjes maken

Ik wil graag van eiken keukendeurtjes laten maken voor de keuken en wat aftimmerwerk in de keuken. Het zal gaan om 5 lades, 2 hoge keukendeuren, 5 kleine deuren. De deuren hebben diverse afmetingen dus dienen te worden ingemeten.

Keukenblad inmeten en plaatsen

Ik wil een keukenblad laten inmeten en vervolgens laten plaatsen. Het gaat om een recht stuk van ongeveer 3 meter waar een uitsparing voor de kookplaat en gootsteen in gemaakt moet worden.

Pelgrim afzuigkap monteren

Afzuigkap een Pelgrim BSK961RVS monteren op een granieten wand. De oude is al verwijderd. Heb al een andere aanvraag gedaan voor een offerte. Wie is het snelst.

Oven van Ikea repareren

Onze oven doet het niet. Hij geeft geen stroom/slaat niet aan. Er zijn geen stoppen doorgeslagen. Het is een Datid oven van ikea. 5 jaar oud. (leverancier is Whirlpool)

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

Ik wil de gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. De uitsparing in het granieten aanrechtblad moet daardoor worden vergroot. Zou u mij hierbij kunnen helpen. We moeten nog een kookplaat kopen dus ik weet niet hoeveel groter het gat moet worden. Wat zou het kosten om de oude kookplaat te verwijderen, het gat groter te maken en de nieuwe plaat te plaatsen?

Gat in granieten aanrechtblad groter zagen

In een mijn keuken wordt de gas kookplaat vervangen door een inductie. Ook al zijn de afmetingen van de kookplaat niet anders, kennelijk aangezien het inductie is moet het uitgezaagde deel in het granieten blad groter. Er moet aan beide kanten een gelijk deel worden afgezaagd, zodat de kookplaat weer in het midden van/onder de afzuigkap kan worden geplaatst. Er zal een gat in moeten komen van 88 bij 50 cm.

Gat in granieten aanrechtblad groter maken

In een bestaande keuken wordt de gaskookplaat vervangen door een inductieplaat. Ook al zijn de afmetingen van de kookplaat niet anders, kennelijk aangezien het inductie is moet het uitgezaagde deel in het granieten blad groter. Er moet aan beide kanten een gelijk deel van 2 cm worden afgezaagd, zodat de kookplaat weer in het midden van/onder de afzuigkap kan worden geplaatst.

Keuken van Praxis plaatsen

Ik wil graag de Venus keuken die ik bij praxis heb gekocht laten plaatsen. Het is een keuken van 2.5 meter breed. De aansluitingen zullen op dezelfde plaats komen als de bestaande keuken en wij koken op gas.

Installatie- en leidingwerk in de keuken verplaatsen

We krijgen een nieuwe keuken, van eenzijdig, naar een hoekkeuken. Het kookgedeelte (gas) moet verplaatst worden van de ene zijde naar de andere zijde. Ook elektrische aansluiting moet verplaatst worden. De wasbak blijft wel op dezelfde plek staan. Wellicht moeten er ook leidingen worden omgelegd. Gezien de planning moet het omlegwerk gebeuren in de week van 7 t/m 11 november (week 45).

Gat voor kookplaat in granieten blad groter zagen

Er zit nu een gat voor een koopplaat van 58 x 51 cm in het aanrechtblad. Het gat voor de nieuwe inductiekookplaat moet 84 x 51 cm zijn. Graag op locatie zagen.

Afzuigkap monteren

Ik wil graag een onderbouw afzuigkap laten monteren in mijn nieuwe keuken. Deze moet gemonteerd worden onder een keukenkastje welke hier reeds al voor is aangepast. Tevens graag de luchtslang monteren. Het is in een nieuwe woning en het is de vraag of deze luchtslang gebruikt kan worden of dat deze vervangen dient te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kastjes van een Bulthaup keuken afhangen

Onze Bulthaup keuken is 11 jaar oud en ik wil graag dat de kastjes worden afgehangen, de vaatwasser weer goed in lijn komt en twee klik mechanismen (gerepliceerd deurtjes) worden vervangen. Al met al voor een vakman nog geen 30 minuten, maar voor mij niet te doen.

Gasfornuis aan laten sluiten

Ik zou graag aanstaande maandag of dinsdag mijn (losstaande) gasfornuis met elektrische oven aan willen laten sluiten. Wat zijn de kosten hiervoor en wie zou dit kunnen doen?

Nieuwe keuken laten installeren

Ik heb een keuken gekocht die nog geplaatst moet worden. Het is een keuken van 2.40 x 2.30 meter inclusief koelkast, vaatwasser, dubbele spoelbak, oven en keramische kookplaat. Er zullen wat leidingen verlegd moeten worden en er wordt nu op gas gekookt en het wordt keramisch. De keuken komt na 23 augustus.

Beton cire werkblad maken en plafond spackspuiten

Wij willen graag voor onze keuken een werkblad van beton of beton cire. Wat zijn de kosten voor iets dergelijks? Het gaat in totaal om 5 a 6 m2. Een lang stuk + eiland. Indien mogelijk graag een prijsopgave voor beide typen met en zonder 'bodem' waarop de cire aangebracht wordt. Moet ik daar een speciale ondergrond voor maken? Kan het op hout of moet het een andere ondergrond zijn? Ook moet het plafond in de huiskamer opnieuw gespackt worden. Dat is ongeveer 55 m2. Het zijn betonplaten met een geultje tussen de platen. Er is verf of iets dergelijks opgezet maar dat bladdert, misschien dat het eronder vettig was? Kan daar ook een prijsopgave van gemaakt worden? Inclusief het afdekken van de kamer. De sleutel van het huis krijgen we in oktober. Voortijdig gaan kijken is niet mogelijk.

Inbouwen van een gaskookplaat

Betreft het inbouwen en aansluiten van een gaskookplaat in een bestaand keukenblok. Hiervoor moet nog een gat worden gemaakt in het aanrecht. Het betreft een houten aanrecht. De kookplaat moet ik nog kopen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.