Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor granieten aanrechtblad repareren:

Granieten aanrechtblad repareren

Wij hebben een granieten aanrechtblad met ook een spoelbak van graniet. Nu is het graniet in de spoelbak aan het slijten. De naden laten los. Wat kan hier aan gedaan worden?
Onze klant uit Donderen (Drenthe) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granieten aanrechtblad repareren uit heel Nederland:

Keuken met granieten aanrechtblad verhuizen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een keuken inclusief een granieten keukenblad (zie opstelling op de foto’s), vakkundig kan demonteren in Purmerend en eventueel naar mijn appartement in Den Haag kan vervoeren (hoeft pas in een later stadium gemonteerd te worden). Het granieten blad is een L vorm (2-delig - 5 cm dik); maat blad waar de kookplaat in zit is t/m het raam 2.40 m en het stuk bij het raam met wasbak is 2.32 m (kitnaad zit voor de magnetron). De datum staat op dit moment nog niet vast maar zal ergens eind januari/begin februari zijn.

Gat voor kookplaat in granieten blad groter zagen

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn natuursteen aanrechtblad (30 mm) vergroten? Het gat is nu 75 x 49 centimeter en moet 88 x 49 centimeter worden.

Granieten aanrechtblad laten zagen

LS. Ik heb een tweedehandskeuken gekocht, waarvan het aanrechtblad (graniet) net iets te lang is voor de plek waar de keuken moet komen. Kunt u voor mij, bij mij thuis, het aanrechtblad iets inkorten? Bij voorkeur nog deze week. Daar zou ik enorm mee geholpen zijn! Bijgaand een foto van de keuken in oude staat.

Gat in granieten aanrechtblad boren

Bestaand gat van oude kraan groter maken voor nieuwe kraan. Moet 35 mm worden.

Uitsparing voor kookplaat vergroten in granieten aanrechtblad

Ik wil de uitsparing van de inductiekookplaat laten vergroten in een granieten keukenblad. Nu ongeveer 83 bij 48. Zal centimeters groter moeten worden. Blad is drie cm dik. Graag prijsopgave.

Granieten aanrechtblad laten zagen

Ik heb een granieten aanrechtblad van ca 2 cm met een rand van ca 4 cm. Momenteel zit daar een 4 pits plaat in en ik wil graag een groter (5 pits) plaat. Dus gat of opening moet ca 10 cm breder. Daarnaast wil ik ook graag een inbouw grill in het aanrecht van ca 30 breed en 40 diep. Waar dus ook een gat voor moet komen. Moet het gehele blad eraf, of kan zoiets ter plekke gezaagd/aangepast worden.

Gat in granieten aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

Wij overwegen om onze keramische kookplaat te gaan vervangen door een grotere inductiekookplaat. Daarbij moet de opening in ons granieten aanrechtblad dan ook worden vergroot. We willen daarvoor graag advies en een prijsindicatie ontvangen.

Gat in granieten aanrechtblad groter zagen

In mijn aanrechtblad van Belgisch hardsteen zit nu een gat in voor 4 pits gaskookplaat, maar daar moet een gat voor 5 pits worden. Ik heb nog niet gemeten, maar ongeveer 10 centimeter moet eruit gezaagd worden.

Uitsparing in een granieten aanrecht groter maken

Wij willen onze gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. De uitsparing in het granieten aanrechtblad moet breder worde, nu 860 mm, moet 910 mm worden.

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

Nismaat is nu 700x490 en zal beide kanten groter moeten worden gemaakt ongeveer 800 x 490

Partners

Partners van Casius