Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Assen of directe omgeving.

1213 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: eilandkeuken offreren, keuken plaatsen, verplaatsen van de keuken, keuken demonteren en monteren, werkzaamheden in de keuken, kvik keuken plaatsen, keukenkastjes vervangen na waterschade, koof maken en divers stucwerk, dekton aanrechtblad plaatsen, keuken en radiator verwijderen, nieuw fineer op de keuken, aanpassingen in keuken vanwege nieuwe vaatwasser, keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen, leidingplan uitvoeren voor nieuwe keuken, keuken demonteren en herplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Assen:

Keuken laten plaatsen

Ik wil graag mijn keuken zo snel mogelijk laten plaatsen; de monteur die het zou doen heeft een ongeluk gehad. De keuken is al wel in huis, het gaat om een rechte keuken van 240 cm breed met een wasbak, oven, gaskookplaat en afzuigkap. De kasten zijn al in elkaar gezet alleen de deurtjes zitten er nog niet in. Ook moet er nog een gat gemaakt worden in het keukenblad voor de wasbak en gaskookplaat.

Keukenreparaties uitvoeren

**Graag reparatie** Gaspit ontsteker blijft ontsteken, draaicarrousel afstellen en (inbouw) vaatwasser vastzetten aan aanrecht blad

Afvoer afzuigkap naar buiten aanleggen

Het betreft het aanleggen van de luchtafvoer van de afzuigkap naar buiten in een vrijstaande woning uit 2002. Afvoer gaat via de keukenmuur naar de garage. Klus bestaat uit een gat boren van 150 mm door de draagmuur van de keuken naar de garage en een gat boren in het platte garage dak voor de dakdoorvoer. Bestaande recirculatie afzuigkap met motor vervolgens aansluiten met een flexibele slang (+/-1,70 meter) op de afvoer (+/- 1 meter) naar buiten.

Folie keukendeurtjes vervangen

De folie op keukenkastjes laat los, zeer ws. Moeten alle kastdeuren hersteld worden Ik weet zo ff niet om hoeveel m2 het gaat; iets van 2 keukenladen, 4 kastdeuren, 6 grote laden, koelkastdeur, diepvriesdeur en nog een paar deurtjes (boven koelkast, boven en beneden magnetron/oven)

Keukenblad gemeleerd met opstaand randje leveren

Keukenblad. 210cm breed en 3,5cm dik. Antraciet gemeleerd of zwart gemeleerd en met opstaand randje. Wij plaatsen zelf.

Nieuwe keuken leveren en plaatsen

Het keukenblok van 2.5 meter lang met onderkasten en bovenkasten wil ik graag vervangen. De keuken moeten geleverd en geplaatst worden en is exclusief apparatuur.

Tweedehands keuken plaatsen

Ik heb een tweedehands keuken op internet gekocht en wil de keuken graag geplaatst willen hebben. De noodzakelijke leidingen en stopcontacten dienen ook aangelegd te worden. De keuken is inclusief afzuigkap, koel-/vriescombinatie, dubbele spoelbak met kraan, een oven en een gasfornuis. Het betreft een rechte keuken van 4 meter lang.

Renovatie van de keuken

Renovatie keuken week 16 of 17: tegels verwijderen boven aanrechtblad 60 x 313; keuken bovenkastje verwijderen (2 deurs); muur egaliseren boven aanrechtblad oud aanrechtblad verwijderen en nieuw plaatsen; keukenblad vervangen; aansluiten gasstel; en fronten keukenkastjes/laden en grepen plaatsen. Het gaat dus om de werkzaamheden, materialen zijn besteld. Graag eerst een indicatie van kosten.

Keuken renoveren

Keuken voorzien van nieuwe lichte kleur, massief eiken - nu honingkleur. Houtnerf zichtbaar - moet zo blijven, dus waarschijnlijk beitsen. Het zijn twee rechte stukken. Graag advies en offerte.

Reparatie keukenkastje

Prijsopgave reparatie keukenkastje. Het betreft de sluiting. Scharnier waarschijnlijk stuk.

Keuken in kamer plaatsen

We willen eventueel een keuken laten plaatsen in de garage. Leidingen/aansluitingen zullen aangelegd moeten worden. Zit wel water in de garage. Tevens monteren van de keuken. Graag een prijsindicatie.

Inbouwen keuken

Het inbouwen van een keuken, bovenkastjes, aanrecht/kastjes en gasfornuis/oven, inclusief het omleggen van een gasleiding. Water en electriciteit zitten nagenoeg op dezelfde plek als de oude keuken.

Keuken plaatsen + leidingwerk

Een keuken plaatsen. Rechte keuken met schiereiland. Alleen onderkasten. Stroom en waterleiding ligt er al.

Combi magnetron Miele H5030 BM installeren

Combi magnetron Miele H5030 BM installeren. Oude eruit en nieuwe erin. Nieuwe is al aanwezig, dus graag op korte termijn.

Reparatie blad + vensterbanken verbeteren

Het keukenblad is beschadigd aan de voorkant bovenkant, 2 x 1 cm. Daarnaast dient de kraan vervangen te worden. Als laatste zijn 2 ramen waarvan de vensterbanken verwijderd moeten worden en bekleed. De klant gaat de kraan zelf aanschaffen en wilt graag advies wat betreft de vensterbanken.

L-vormige betonnen keukenblad maken

We zoeken een vakman die een keukenblad van beton kan maken. Huidig L-vormig keukenblad is: 2,81cm x 2,60cm. Middenstuk blad is 89,5cm x 89,5cm. Dus maken en plaatsen keukenblad. Graag eerst een indicatie. Uitvoering waarschijnlijk voorjaar 2013.

Keukenmontage

Montage van een keuken in kantoorruimte. Keuken is vanadaag 20 aug besteld. 1 x werkblad met spoelbak, kraan, wandkast 1 x , spoelkast 1 x, 2 onderkast.

Aanrechtblad plaatsen

Het plaatsen en monteren van een recht aanrechtblad van laminaat van 3 meter ongeveer. Verwijderen oude aanrechtblad en monteren van een keukenkraan in het nieuwe aanrechtblad. Het is al in huis.

Geïntegreerde vaatwasser plaatsen

In onze keuken moet een nieuwe vaatwasser geinstalleerd worden. Hij is geïntegreerd. Nieuwe vaatwasser bestellen we zelf. Deurtje op de nieuwe vaatwasser plaatsen. Betreft vervanging van de oude.

Montage keuken

Keuken moet gemonteerd worden. Rechte opstelling van 2.90 meter. Hoge kast links met combi;4 pits/afzuigkap;ladenkast;onderkast met vw;onderkast met spoelgedeelte;werkblad met inbouwgootsteen/4 pits; klepkast boven. Leidingen liggen al op hun plek.

Inbouwapparatuur plaatsen

Inbouw van een nieuwe gaskookplaat en van een combi-magnetron. In een bestaande keuken aan te schaffen bij PRAXIS. De keuken moet in geringe mate worden aangepast. Plaatsen van een keukenplint.

Vaatwasser installeren

Ik heb een nieuwe vaatwasser gekocht en wil die graag laten installeren. Ik ben op zoek naar iemand die het voor mij kan doen.

Vaatwasser installeren

Installeren vaatwasser. De afvoer is nog aanwezig. Andere leiding is afgeknepen.

Ik heb een nieuw aanrechtblad gekocht ...

Ik heb een nieuw aanrechtblad gekocht bij de Praxis en wil die graag laten plaatsen door een vakman. Moet gat voor kraan in gemaakt worden.

Er moet in de keuken een electrische ...

Er moet in de keuken een electrische kookplaat geinstalleerd worden. Daarvoor moet waarschijnlijk een groep voor bij getrokken worden. Onder de kookplaat een electrische oven inbouwen. Aansluiting in de keuken maken, welke vanuit de meterkast getrokken moet worden. Die zit er vlak achter.