Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in uw regio.

4715 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: horecakeuken laten plaatsen, horecaafzuigkap installeren met afvoer naar boven, keukenruimte renoveren na verwijderen keuken, aanrechtblad renoveren met betonciré, voorwerken installatie nieuwe keuken, keuken slopen afvoeren en nieuwe keuken voorbereiden, keuken vervangen, keuken laten wrappen of spuiten, keuken laten wrappen en spuiten, keuken verplaatsen en restylen, iKEA keuken plaatsen, eiland afzuigkap plaatsen en afwerken, l-vormig keukenblad vervangen, iKEA keuken monteren, fronten van de SieMatic keuken renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

vrijdag 28 april 2017

Gaskookplaat veilig aansluiten

Ik heb een slang, koppelstukken, maar lukt ons niet om geen gas te laten ontsnappen. Kom uit Soesterkwartier Amersfoort en wil dit graag door een professional laten doen. Hoor graag wat dit kost.
vrijdag 28 april 2017

Oude hoekkeuken verwijderen

Demonteren en afvoeren oude keuken inclusief apparatuur. Betreft hoekkeuken 3 x 3 mtr. Tevens tegels verwijderen, 1 laag 4m2. Vloer afdekken (hout)
vrijdag 28 april 2017

Technische tekening maken voor keuken

We hebben uiterlijk maandag of dinsdag een technische tekening nodig voor onze nieuwbouwwoning omdat we er met keukenleveranciers nog niet uit zijn gekomen. We hebben de indeling en apparatuur beschikbaar. Ben benieuwd of er iemand is die dit op zn korte termijn tegen ene kleine vergoeding gedaan kan krijgen. Uiterlijk 2 mei nodig.
vrijdag 28 april 2017

Gat boren door gevel

Ik wil graag een gast laten boren in de buitenmuur voor de afzuigkap. Het betreft een gemetselde muur, spouw en kalkzandsteen. buitenmuur 150mm tbv afzuigkap
vrijdag 28 april 2017

Gat boren in buitenmuur

Ik wil graag een gat laten boren in de buitenmuur voor de afzuigkap. Het betreft een steensmuur, spouw en kalkzandsteen 150mm tbv afzuigkap
vrijdag 28 april 2017

Gat boren voor afzuigkap afvoer

Gat van 15 cm boren in een spouwmuur voor afzuigkap. De muur is buiten van gemetselde steen en binnen van kalkzandsteen. Wat kost dit incl voorrijkosten?
donderdag 27 april 2017

Thermokoppels vervangen van Bauknecht gasplaat

Vervangen van 5 thermokoppels van een gas op glas, merk bauknecht. Offerte graag volledig gespecificeerd
donderdag 27 april 2017

Keukenruimte renoveren na verwijderen keuken

Wij willen na het demonteren van onze oude keuken dat de leidingen verlegd worden en daarna de muren weer gestuct worden. 2 niet dragende muurtjes tussen woonkamer en keuken inkorten waarvan 1 met elektra die verplaatst moet worden. Plaatsen van keuken. Foto's en verdere informatie in overleg.
donderdag 27 april 2017

Nieuwe scharnieren voor vrieslades Siematic keuken

Nieuwe scharnieren plaatsen
donderdag 27 april 2017

Aanrechtblad renoveren met betonciré

Wij willen graag het oude keukenblad laten verwijderen en een betonciré blad ervoor in de plaats. Het werkblad bevat een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is mogelijk aan vervanging toe. We willen graag een complete offerte wat het kost om het aanrechtblad te laten vervangen.
donderdag 27 april 2017

Voorwerken installatie nieuwe keuken

Voor nieuwe keuken volgende werkzaamheden: aanleggen nieuwe groepenkast 8 groepen, aanleggen leiding van groepenkast naar keuken, aanleggen en aansluitpunten elektra, ventilatie kanaal verleggen, 1 Perilex aansluiting en 2 contactdozen ten behoeve van 3680 Watt, water leiding en afvoer verleggen aansluitpunten maken, overige elektra maken, gas in keuken afdoppen, elektra leiding voor afzuigkap verleggen en overige werkzaamheden.
woensdag 26 april 2017

Uitsparing in een granieten aanrechtblad vergroten

In ons granieten aanrechtblad ligt nu een 5 pits gaskookplaat. Deze willen we vervangen door een inductiekookplaat, echter moet daar de uitsparing voor vergroot worden. Graag ter plaatse uitvoeren zonder demontage van het blad. De kookplaat is er.
woensdag 26 april 2017

Keukenblad monteren

Wij willen een nieuw keukenaanrechtblad/werkblad laten plaatsen. Een recht blad met twee uitsparingen: wasbak en kookplaat. Wij kunnen het oude er eventueel wel zelf afhalen. We moeten het nieuwe blad nog aanschaffen bij de Gamma en gaan er vanuit dat we het daar op maat kunnen laten maken met de gewenste uitsparingen. Het is een blad van normale afmetingen met een uitsparing voor de spoelbak en de kookplaat. Het materiaal moeten we nog even bekijken; ons budget is niet torenhoog. P.S. Offertes graag per mail. Wij zijn telefonisch moeilijk bereikbaar.
woensdag 26 april 2017

Leidingschema voor nieuwe keuken uitvoeren

Aanpassen leidingen, elektra en afvoer ten behoeve van plaatsing nieuw keuken. Bestaande keuken wordt vervangen. Apparatuur: koelkast, vriezer, gasfornuis, Quooker, magnetron-oven en vaatwasser. De quooker heeft een vermogen van 1500 watt, er moet gekeken worden of de meterkast dit aankan. De spoelbak blijft bijna op dezelfde plaats, vaatwasser verschuift een meter. Ook plaatsing extra stopcontacten. Woning uit 2000 en de keuken is ongeveer 2 bij 3 meter. Gewenste uitvoering werkzaamheden week 21.
woensdag 26 april 2017

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Wij zouden graag onze afzuigkap willen loskoppelen van de mechanische ventilatie en deze direct naar buiten laten aflopen. Hiervoor zullen een aantal keukenkastjes moeten worden aangepast en er een gat in de gevel worden geboord en een rooster worden geplaatst.
woensdag 26 april 2017

Inbouwoven vervangen

Ik wil mijn inbouwoven vervangen. Ik zoek een specialist die mij kan adviseren over welk oven te nemen en die mijn oude oven kan vervangen door de nieuwe.
woensdag 26 april 2017

Klussen in SieMatic keuken uitvoeren

Onlangs is er bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd en wij willen daar nu het bestaande frontje op laten terugplaatsen. Verder willen we dan ook even naar het mechanisme van onze carrouselkast laten kijken, omdat dat niet naar behoren werkt en mogelijk moet worden vervangen. Het betreft een SieMatic keuken.
woensdag 26 april 2017

Gat boren door betonnen muur

Betreft een gat boren door een betonnen buitenmuur van een nieuwbouwwoning. Deze moet worden gemaakt ten behoeve van de afzuigkap. Diameter bij voorkeur 160mm. Tevens graag een gevel kapje monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 26 april 2017

Gasoven aansluiten en afvoer voor vaatwasser plaatsen

Wij willen graag zo snel mogelijk een gasoven laten aansluiten en een aansluiting laten maken voor de afvoer van de vaatwasser. We laten dit graag nog in week 17 uitvoeren.
dinsdag 25 april 2017

Leidingschema in de keuken uitvoeren

Wij laten een nieuwe keuken plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt geplaatst op 15 augustus, het stucwerk wordt uitgevoerd op 9 augustus. Op 7 of 8 augustus zouden wij graag het leidingwerk (gas, water & elektra) aangepast willen hebben conform leidingschema. De indeling blijft min of meer hetzelfde, maar leidingwerk moet toch iets aangepast worden. De oude keuken verwijderen wij zelf.
dinsdag 25 april 2017

Keuken in L-vorm verwijderen

Een kleine L keuken van 9 jaar oud dient te worden verwijderd.
dinsdag 25 april 2017

Keuken overspuiten

We willen voor een woning die te koop staat weten wat het kost om de eikenhouten keuken te laten spuiten. We willen daarvoor graag uw prijsindicatie.
dinsdag 25 april 2017

Aanrechtblad vervangen

Het demonteren van het oude aanrechtblad en het plaatsen van een standaard kunststof aanrechtblad van 2.96 en 1.65 meter L vorm diepte 60 cm, waarin een wasbak gedemonteerd moet worden en een fornuis gat geopend moet worden. Het aanrechtblad kunnen we eventueel zelf kopen (kunststof/MDF).
dinsdag 25 april 2017

Repareren van een keramische kookplaat en oven

Ik heb een Indesit fornuis met oven en keramische kookplaten. 2 van de 4 platen doen het niet meer en sinds kort doet de oven het ook niet meer.
dinsdag 25 april 2017

Gat boren en afzuiging monteren

Gaat om nieuwbouwproject in Houten Castellum (Gat boren en afzuiging monteren).
maandag 24 april 2017

Keuken betegelen en eventueel ook stucwerk

Het tegelen van twee wanden van de keuken. Samen circa 7 m2. Eventueel ook het stuken van een aantal muren, voordat de tegels erop kunnen. De tegels zijn 15 x 15 cm.
maandag 24 april 2017

Horecaafzuigkap installeren met afvoer naar boven

Het gaat om een casco pand van 700 m2. Hier moet een afzuiging inkomen voor een horecakeuken. Hoogste punt van de pijp is ongeveer 25 meter hoogte in verband met naastgelegen panden. In de keuken komt een houtoven, kolengrill, friteuse. De materialen zijn nog niet aangeschaft. Kunt u die eventueel leveren? In ieder geval wil ik graag een prijs voor het plaatsen weten. Het is een rijksmonumentale pand.
maandag 24 april 2017

Glasplaat van de inductiekookplaat vervangen

Er is een glazen pot op mijn Etna 3 jaar oudinbouw inductiekookplaat gevallen. Hierdoor is er een stukje glas aan de zijkant eraf en ervloopt barst van circa 20 cm over de kookpit heen. Wat kost het vervangen van deze glasplaat?
maandag 24 april 2017

Aanrechtblad met schade repareren

Op bungalowpark Landgoed Old Heino is er in een van de verhuurbungalows een aanrechtblad waar op 2 stukjes de bovenlaag mist. Het gaat om kleine stukjes van hooguit 2 cm (zie bijlage). Het liefst zou dit zo snel mogelijk gerepareerd moeten worden, zodat de bungalow weer netjes is en weer verhuurt kan worden.
maandag 24 april 2017

Inductiekookplaat aansluiten

Wij willen een inductiekookplaat aanschaffen, echter is er in de keuken geen meer fase aansluiting. Er moet dus in de groepenkast wat worden gedaan en er moet een leiding vanuit de groepenkast naar de keuken worden getrokken.
zondag 23 april 2017

Keukendeuren spuiten

We willen graag onze keukendeurtjes laten overspuiten. Het betreft de volgende afmetingen: 2 x 60 x 124 cm, 6 x 60 x 70 cm en 4 x 30 x 70 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Het lijken houten/MDF deurtjes.
zondag 23 april 2017

Vervangen van inductie glasplaat

De glasplaat voor elektrisch koken is gebarsten en deze wil ik graag de gehele glasplaat laten vervangen.
zondag 23 april 2017

Keuken slopen afvoeren en nieuwe keuken voorbereiden

We zoeken iemand voor het demonteren en afvoeren van oude keuken en voorbereiden van gas/water/elektra leidingen volgens installatie schema van keuken installateur. Het betreft een hoekkeuken van 3.10 bij 2.10 cm. Het gas moet circa 2 meter verlegd worden. Ook elektra moet verlegd worden.
zaterdag 22 april 2017

Aanrecht van betonstuc laten maken

Ik wil graag een aanrechtblad in beton stuc. Er ligt nu een blad van multiplex op met een waterkering. De afmeting is: 180×195x59 cm diep. Gewenste kleur: zoveel mogelijk in de betonlook of iets lichter. Wanneer: zo snel als mogelijk.
vrijdag 21 april 2017

Keukenkasten opnieuw lamineren of spuiten

Het folie van onze keukenkastjes laat op verschillende plekken los. Ook zijn er kasten waar lucht achterzit of scheurtjes. We willen daarom alle roomkleurige delen van onze keuken laten lamineren/spuiten.
donderdag 20 april 2017

Infrezen van de spoelbak

Graag wil ik een inbouwspoelbak laten infrezen in mijn nieuwe werkblad. Het gaat om een vierkante bak. Het werkblad is massief.
donderdag 20 april 2017

Horecakeuken plaatsen

Wij hebben net 2 kooktafels gekocht van 4 en 6 pitten. Nu op zoek naar een installateur voor het aansluiten van de kooktafels. In het Centrum Amsterdam, vlak bij het Koningsplein. Een foto van de gasaansluiting is beschikbaar. De kooktafels komen op maandag 8 mei. Dan moeten ze ook aangesloten worden.
donderdag 20 april 2017

Front van bestaande Siematic keukenlade repareren/bevestigen

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is het frontje afgebroken. De la functioneert gewoon. Het ladefront is ook niet kapot. Alleen de bevestiging is kapot. We hebben een onderdeel nodig en iemand die het voor ons kan repareren.
woensdag 19 april 2017

Gat in granieten aanrechtblad groter zagen

Wij willen onze gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat (Bosch PXX 995 DE3E). Hiervoor moet de nismaat van het granieten keukenblad vergroot worden. Dikte van het granieten keukenblad is 30 mm. De huidige nismaat is 840 x 490 x 41 mm. De nieuwe nismaat is 880 x 500 x 55 mm. Optioneel ook de kookplaat aansluiten.
woensdag 19 april 2017

Keuken vervangen

Wij willen onze huidige keuken gaan vervangen en hebben inmiddels een nieuwe keuken gekocht. De oude keuken moet worden verwijderd en de nieuwe op dezelfde plaats gemonteerd. De keuken moet ook netjes worden afgewerkt. Wij maken graag een afspraak om de klus hier verder te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. Het werk moet in juli worden ingepland.
woensdag 19 april 2017

Aanrechtblad repareren

De toplaag van mijn aanrechtblad vertoont een klein gat en dat wil ik graag laten repareren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik heb die ook nodig voor mijn verzekeringsclaim en krijg de reparatie vermoedelijk vergoed.
woensdag 19 april 2017

Keukenkastje repareren na lekkage

Door een lekkage onder mijn gootsteen zijn de bodem en zijkant van de onderkast door vocht aangetast. Ik wil deze graag laten vervangen en ontvang daarvoor graag vooraf uw offerte. Ik heb de offerte mogelijk ook nodig voor mijn verzekering, maar dat hangt af van de kosten. Ik heb een eigen risico.
dinsdag 18 april 2017

Vervanging Siemens inductiekookplaat EH 74754

De kookplaat is gebarsten en dient vervangen te worden. Graag zelfde inductie kookplaat EH 74754 van Siemens terug plaatsen.
dinsdag 18 april 2017

Keukenruimte voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt hier over enkele dagen volledig ingemeten. We willen de ruimte laten voorbereiden voor de komst van de nieuwe keuken rond eind juli. Het gaat om het verwijderen van de keuken en tegels, afdoppen en afvoeren van een radiator en glad stuken van een muurtje van 280 x 180 cm. Het betreft een L-vormige keuken. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hiervoor begin juni of begin juli tijd hebben.
dinsdag 18 april 2017

Softclose vervangen van Siematic keukenlades en kasten

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor een totale check van onze keuken op alle hang en sluit werk zie hieronder enige foto's. De lades zijn soft close, en sluiten niet precies. Daar moet waarschijnlijk nieuwe veren in. En de vleugeldeur op de keukenkast bovenop, moet ook afgesteld worden. De ander moet vernieuwd worden.
dinsdag 18 april 2017

Fasto keukengeiser nakijken en repareren

Ik wil graag de keukengeiser laten repareren. Het betreft een Fasto keukengeiser.
maandag 17 april 2017

Horecakeuken laten plaatsen

Ik wil een keuken installeren. Bestaande uit een gasfornuis, een vaatwasser, een koelkast en vriezer, een
maandag 17 april 2017

Inbouwkoelkast vervangen

Ik wil mijn Whirlpool inbouwkoelkast van 54 x 178 cm graag laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe koelkast laten plaatsen. Deze is inmiddels besteld. Ik ontvang graag uw offerte. Het gaat om een klus op de begane grond.
maandag 17 april 2017

Afzuigkap vervangen

Ik wil mijn oude afzuigkap laten verwijderen en afvoeren. Ik zal een nieuwe afzuigkap aanschaffen en wil die daar dan laten monteren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
maandag 17 april 2017

Scharnieren vervangen van een Boretti oven

De deuren van onze Boretti oven, type VT96IX (90 cm breed) sluiten niet meer zo goed. Waarschijnlijk moeten de scharnieren worden vervangen.

Partners

Partners van Casius