Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in uw regio.

4705 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken plaatsen in de stacaravan, keuken met brandschade herstellen, keuken verplaatsen, keuken vernieuwen, keukenkastdeurtjes maken, horeca keuken plaatsen, brugman keuken monteren, showroomkeuken demonteren en plaatsen, plaatsen van een Ikea keuken, keuken renoveren, bestaande keuken aanpassen, kleine keukenverbouwing, siematic keuken laten renoveren, renoveren van de keuken, aanrechtblad laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

vrijdag 24 maart 2017

Werkblad in de keuken plaatsen

Binnenkort wordt een composiet-keukenblad van IKEA bezorgd. Door een fout bij de levering is als compensatie een kleine vergoeding door IKEA aangeboden. Werkzaamheden zijn: •Blad (lengte 240cm) plaatsen en vastschroeven. Het oude rvs-blad is reeds van de muur losgemaakt en tegels zijn schoon en vrij van siliconenkit. Hulp bij het plaatsen/tillen is aanwezig. •Afkitten •Opdekspoelbak monteren. •Kraan monteren en aansluiten (ruimte voor spoelbak en kraan is reeds uitgespaard) Offerte incl. Btw
donderdag 23 maart 2017

Bestaande keuken opnieuw af laten stellen

Onze 10 jaar oude keuken voldoet nog prima. Ik zou alleen graag de deurtjes opnieuw willen laten afstellen, met name ook de carouselkast en de oven, die wat is gezakt. Tevens zou ik nieuwe plinten willen. Graag offerte na het bekijken van de keuken en overleg
donderdag 23 maart 2017

Onderhoud aan een keuken

Ik wil wat onderhoudswerk in mijn keuken laten verzorgen. Ik wil de plinten onder het keukenblok laten vervangen. De kitrand tussen 2 keukenbladen moet worden vernieuwd, er kan nu vuil in ophopen. De gaskookplaat moet worden vastgezet in het blad en ook een wasbak. Het aanrechtblad en een barblad wil ik laten opschuren en daarna naar de originele houtkleur laten lakken. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Keuken verplaatsen

Mijn keuken is nu gesitueerd aan de voorzijde van de woning; deze wil ik graag naar de uitbouw verplaatsen aan de achterzijde van de woning. De gehele benedenverdieping inclusief uitbouw is voorzien van vloerverwarming. Naast de uitbouw is de wasmachineaansluiting dus er ligt enkel een leiding voor koud water. Ik neem aan dat de vloerverwarming dan volledig moet worden opengebroken?
donderdag 23 maart 2017

Keuken vernieuwen

SLOOPWERKZAAMHEDEN • Het loskoppelen en afdoppen van de leidingen. • Het verwijderen van het bestaande keukenblok. • Het verwijderen van de wandtegels. CONTAINER • Het afvoeren van het bovenstaande in een 3m3 bouw en slooppafval container. IKEA KEUKEN • Het plaatsen en afmonteren van de nieuwe Ikea keuken (zie bijlagen) LEIDINGEN • Maken wateraansluitpunt t.b.v. vaatwasser. • Verleggen afvoer en afmonteren in spoelkast. • De waterleidingen verleggen en afmonteren in de spoelkast. • Het inkorten en afdoppen van de gasleiding. ELEKTRA • Maken contactpunt t.b.v. de koelkast. • Het maken van twee contactpunten t.b.v. de werkblad verlichting middels infrezen. • Verplaatsen bestaande 2 wandcontactdozen met 3 aansluitingen naar rechts en links middels infrezen. • Maken wandcontactdoos aan overzijde keuken met 3 aansluitingen (voor koffiezetapparataat etc. ) overzijde keuken (dus aan zijde van koekast, vriezer etc. ) • Verplaatsen contactpunt t.b.v. afzuigkap middels infrezen. (afzuigkap is zelfcirculerend dus geen afzuiging naar buiten noodzakelijk) • Het verplaatsen van het contactpunt t.b.v. de vaatwasser GROEPENKAST • Leveren en plaatsen van een 1 fase groepenkast met 9 automaten van 16 ampère en een kookgroep automaat een hoofdschakelaar en drie aardlekschakelaars. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de oven. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de combi-oven. • Trekken groep (7. 2Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de inductie kookplaat. • Het afmonteren van de reeds getrokken groep t.b.v. de oven. TIMMERWERK • Het verlengen van de gybo wand met ± 18 cm zodat de wand 5 cm langer word dan de keuken. • Het dicht maken van de bovenkasten tot het plafond. TEGELWERKZAAMHEDEN • Het betegelen van
woensdag 22 maart 2017

Gat in een composietblad maken

Wij willen onze inbouw gaskookplaat vervangen door inductie. Hiervoor moet het gat in het composietblad 5 mm in de diepte groter gemaakt worden. Het gat is nu 855 bij 485 mm. Moet dus 855 bij 490 mm worden.
woensdag 22 maart 2017

ATAG-kookplaat met barst repareren

Er zit een barst in de glasplaat. Atag HI6271B inductie behuizing vervangen
woensdag 22 maart 2017

Aanrechtblad repareren of vervangen

Op ons aanrecht blad zijn twee kleine "blaren" door een heet pannetje ontstaan. We willen deze laten repareren. Het is en blad van materiaal: finet. Schade is zichtbaar op de foto's met een munt van twee euro als vergelijking.
woensdag 22 maart 2017

Afvoer van de afzuigkap naar buiten aanleggen

Voor een nieuwe afzuigkap moet er een nieuw gat door de buitenmuur gemaakt worden. Het oude gat is onbruikbaar voor de huidige type afzuigkappen. Het is een ouderwetse stenen spouwmuur van ongeveer 150 mm gat, op ongeveer 2,5 meter hoogte van vloer. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn om het oude gat te dichten.
woensdag 22 maart 2017

Siemens oven repareren

We hebben een siemens inbouw oven en nu is de binnen glasplaat stuk type oven nr HET 474 / E nr HE 37054 gaarne zouden we een prijs opgave willen weten wat een nieuwe glasplaat kost en of deze te repareren is of dat we een totaal nieuwe oven moeten kopen ook hiervan gaarne kosten. Ivm verzekering
woensdag 22 maart 2017

Keukenkastdeurtjes maken

Ik wil graag van eiken keukendeurtjes laten maken voor de keuken en wat aftimmerwerk in de keuken. Het zal gaan om 5 lades, 2 hoge keukendeuren, 5 kleine deuren. De deuren hebben diverse afmetingen dus dienen te worden ingemeten.
woensdag 22 maart 2017

Keuken repareren na vlam in de pan

Ik heb pasgeleden vlam in de pan gehad, nou is een keukenkastje helemaal zwart geblakerd en de afzuigkap zwart
woensdag 22 maart 2017

Losstaande vaatwasser aansluiten

Vaatwasser plaatsen Ik wil graag een losstaande vaatwasser aansluiten in mijn keuken. Na levering blijkt dat ik een waterkraan moet laten installeren zoals nodig bij een wasmachine.Ik ben het best bereikbaar via de e-mail en mobil
dinsdag 21 maart 2017

Deuk uit de koelkast verwijderen

Ik heb een kras van ongeveer 3cm en een mini deukje op de linker deur van mijn Samsung Amerikaanse koelkast. Zou graag willen weten of dit van te herstellen.
dinsdag 21 maart 2017

Keukencarrousel draaimechanisme repareren

De keukencarrousel gaat slecht open. Je moet het contradeurtje meestal eerst iets naar buiten halen, waarna de kast wel open gaat & draait.
dinsdag 21 maart 2017

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen graag al onze keukendeurtjes en lade fronten opnieuw laten spuiten. Dit moet in mat crème / wit-achtige kleur. De huidige folie laat op verschillende plekken los. Betreft ongeveer 25 deurtjes en lades. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Nieuw fineer op de keukendeuren aanbrengen

Ik heb een hoekkeuken met 7 onderkasten en 7 lade frontjes en 8 boven kastjes er zijn een paar waar de fineer laag los laat en wil deze opnieuw laten fineren
dinsdag 21 maart 2017

Houten werkblad laten vervangen

Het houten keuken werkblad is aangetast door lekkage. Het blad willen wij laten vervangen, het is een blad zonder uitsparingen van 175 x 60 centimeter groot. Hiervoor willen we graag een offerte.
dinsdag 21 maart 2017

Aanrechtblad vervangen

Het huidige (beuken) aanrechtblad (28 mm dik) verwijderen. Dit zit met profiel vast onder de tegeltjes. Nieuw composiet L-blad plaatsen van 28 mm dik en 190 x 60 centimeter groot en 115x60 cm onder tegels plaatsen. Uitsparingen voor keramische kookplaat en (anderhalve) ingelegde spoelbak met kraangat. Voorkant blad 130 en 115 cm met dikke rand van 3 á 4 cm afwerken.
dinsdag 21 maart 2017

Horeca keuken plaatsen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief apparatuur. De keuken wordt geleverd in de maand mei en binnen twee weken geplaatst. De keuken heeft 8 onder- en bovenkasten, één spoelmachine, één vriezer, twee ovens, twee fornuizen, drie koelkasten. U begint in een lege ruimte.
dinsdag 21 maart 2017

Elektra en leidingwerk aanpassen vanwege nieuwe keuken

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en nu moeten er wat leidingen verplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte voor het verplaatsen van de leidingen. Het is onbekend of de groepenkast geschikt is voor deze aanpassingen
maandag 20 maart 2017

Motor van de afzuigkap vervangen

De motor van de afzuigkap is stuk en wil ik laten vervangen. De motor draait meestal helemaal niet, soms geeft hij alleen een brommend geluid. Het merk is onbekend en laat ik graag bepalen door de vakman.
maandag 20 maart 2017

Afvoerleiding voor de afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik wil graag voor de afzuigkap de afvoerleiding laten aanleggen naar buiten. Er dient een gat te worden gemaakt in de spouwmuur + koof. Graag ontvang ik een offerte hiervoor. Het betreft werkzaamheden op de begane grond.
maandag 20 maart 2017

Tegels en keuken verwijderen

Als voorbereiding voor de nieuwe keuken zoeken wij een bedrijf die de oude tegels en de oude keuken inclusief apparatuur voor ons kan verwijderen en afvoeren. Het betreft een L-vormige keuken van ongeveer 3.5 x 2.5 meter met bovenkasten. Het tegelwerk loopt ongeveer 1.5 meter omhoog. Qua apparatuur is er een ingebouwd fornuis, magnetron en losse koelkast met vriezer aanwezig.
maandag 20 maart 2017

Keukendeurtje voorzien van nieuwe folie of spuiten

We hebben één deurtje waar het folie van loslaat. Het is de deur van de afwasmachine. Is het mogelijk om het deurtje te voorzien van nieuwe folie of het spuiten in de kleur Jasmijn?
zondag 19 maart 2017

Keukenkastjes op maat maken en monteren

Ik wil 2 keukenkastjes laten maken. Maten: 31 centimeter diep x 96.5 centimeter hoog x 60 centimeter breed. Standaard dikte van het materiaal. In heel licht geel. Een kast met een deurtje dat naar links opent en een die naar rechts opent. Onder het linker kastje moet een inbouwafzuigkap voor het koken geplaatst worden. Kunt u een offerte aan mij mailen?
zaterdag 18 maart 2017

Brugman keuken monteren

Wij hebben een keuken gekocht bij Brugman Keukens welke in week 19 wordt geleverd. Wij zullen zelf de oude keuken slopen en de overige voorbereidingen van het installatiewerk laten uitvoeren. Wij zoeken nu vakmensen die in week 19 en later tijd hebben om de keuken te monteren. Het gaat om een U-keuken met zijden van 300, 260 en 270 cm. Aan de lange wand is 1 bovenkastje, de andere wanden zijn geheel voorzien van bovenkastjes. Er moeten aanrechtbladen geplaatst worden met een kraan, spoelbak en inductiekookplaat. Er zijn 2 ovens, een inbouwkoelkast, een vaatwasser en een afzuigkap. Wij hebben zelf een timmerman gevonden die een koof gaat maken. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die ook onder garantie monteren.
vrijdag 17 maart 2017

Koof met verlichting voor de afzuigkap maken

Op 26 april wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd zonder keuken. Wij willen voordat we er een keuken gaan plaatsen een koof met verlichting laten maken aan één wand met een lengte van 3,2 meter. In die koof moet het afvoerkanaal van de afzuigkap gaan lopen. Er is al een aansluitpunt voor de verlichting aanwezig. Er moet ook een gat in de buitenmuur worden gemaakt. Daarop willen we een bol rvs-rooster. We willen de koof mooi glad laten stuken en daarna de verlichting laten afmonteren. We ontvangen graag uw offerte.
vrijdag 17 maart 2017

Kraan gat in een composiet aanrechtblad maken

Ik wil zo snel als mogelijk een gat van 35 mm in mijn composiet aanrechtblad laten boren.
donderdag 16 maart 2017

Keuken met alleen benedenkastjes verwijderen

L-vormige keuken verwijderen met enkel beneden-kastjes.
donderdag 16 maart 2017

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

Plus verleggen van water in een renovatie woning..
donderdag 16 maart 2017

Apothekerskast in de keuken repareren

Softclose werkt niet meer. Het lijkt alsof er een onderdeeltje Is verdwenen. Daardoor glijdt het frontje niet meer goed dicht Het gaat om een 30cm onderbouw kastje. Met wandmontage van de apothekers kast. Graag eerst mailtje sturen
woensdag 15 maart 2017

Plaatsen van een Ikea keuken

Wij hebben een keuken gekocht van 290 cm breed bij de Ikea en deze moet geplaatst worden. Het gaat om onder keukenkastjes met schuiflades. Verder zit er een elektrische oven in, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en een keukenblad met een voor gemonteerd spoelbak die op maat gemaakt moet worden. Verder komt er een aparte hoge kast van 45 cm diep, 60 cm breed en 2.40 meter hoog waar een inbouwmagnetron in geplaatst dient te worden.
woensdag 15 maart 2017

Granieten keukenblad zagen

Onlangs heb ik een nieuwe gasplaat aangeschaft. Nu blijkt het zo te zijn dat de standaardafmetingen gewijzigd zijn. Nu is een kookplaat 49 cm diep. Voorheen 48 cm. Hierdoor is dus het gat waar de kookplaat in moet vallen een cm te klein. Er moet dus 1 cm uitgezaagd worden (over een breedte van ongeveer 56 cm). Het gaat hier om een GRANIETEN werkblad.
woensdag 15 maart 2017

Keuken renoveren

Ik heb in mijn woning een rechte keuken van 40 jaar oud met een kunststof blad en dubbele spoelbak. Ik kook op gas en heb een oven die ik niet meer gebruik. Ik wil de keuken laten opknappen en wil overstappen op koken op inductie omdat ik dat veiliger vind op mijn leeftijd. Ik wil de oven en kookplaat laten verwijderen en een nieuw blad met inductiekookplaat en spoelbakken laten plaatsen. Ik wil de deurtjes laten schilderen of spuiten. Het tegelwerk moet ook even worden bekeken. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw gedetailleerde offerte.
woensdag 15 maart 2017

Aanrechtblad vervangen

Recht aanrechtblad vervangen van 260x60cm groot. Oude aanrechtblad verwijderen en in het nieuwe aanrechtblad de huidige gaskookplaat, nieuwe spoelbak en kraan monteren. Betreft een keukenblad van MDF. De gaten voor de kookplaat, spoelbak en kraan moeten nog in het blad gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 15 maart 2017

Voorwerk voor plaatsing nieuwe keuken

Bestaande keuken wordt vervangen door nieuwe keuken. Stopcontacten verplaatsen. Leidingwerk een halve meter verplaatsen. Koof maken van 3. 15 mtr. Gat naar buiten boren voor afzuiging. Stucwerk 8m2.
woensdag 15 maart 2017

Keukenkastdeur stellen

Koelkastdeur moet opnieuw gesteld worden. Let op: betreft een bijzondere (Atag) scharnier. Keuken is ca. 5 jaar oud.
woensdag 15 maart 2017

Sparingen in een aanrechtblad frezen

Ik wil aanrechtblad laten infrezen voor zowel mijn spoelbak als voor mij kookplaat.
woensdag 15 maart 2017

RVS spoelbak in een keukenblad laten frezen

Mijn aanrecht blad is verkeerd ingekort. Ik wil dus een nieuw aanrechtblad laten plaatsen. De oude spoelbak moet in het nieuwe aanrechtblad worden geplaatst door middel van infrezen. Ik ben opzoek naar iemand die dat infrezen kan doen voor mijn nieuwe aanrechtblad. Het gaat om een dood normale spoelbak. Zie foto. Deze loopt gelijk met het aanrechtblad. Deze was dus in het oude aanrechtblad ingefreesd.
dinsdag 14 maart 2017

Glasplaat in een keukenkast monteren

De glasplaat van 1 van onze aanrechtkasten is gebroken. Een nieuwe glasplaat is momenteel in bestelling bij Siematic. Graag ontvang ik voor het demonteren van de gebroken glasplaat en het plaatsen van de nieuwe glasplaat een offerte van u.
dinsdag 14 maart 2017

Bestaande keuken aanpassen

Mijn huidige keukenblok is vrij simpel van opzet, ik wil deze uitbreiden met extra kasten en apparatuur, de eindsituatie moet als volgt zijn, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-vries (reeds in bezit) gas-kookplaat, gootsteen met kraan (hergebruik) en keukenblad. Dit alles dient een budget-oplossing te zijn omdat het een huurwoning betreft. Een deel van het leidingwerk is reeds aanwezig de rest dient aangelegd te worden.
dinsdag 14 maart 2017

Raamafvoer maken voor een afzuigkap

Ik wil graag een afzuigkap afvoer via het raam naar buiten aanleggen. Het betreft de keuken op de begane grond.
dinsdag 14 maart 2017

Uitsparing vergoten in granieten blad

Ik wil een grotere wasbak dus ben opzoek naar een bedrijf die de uitsparing kan vergroten. Graag een betrouwbaar en verzekerd bedrijf. Woonachtig in Vleuten
dinsdag 14 maart 2017

Glasplaat van inductie kookplaat vervangen

Pelgrim inductie kookplaat type IDK784ONY
dinsdag 14 maart 2017

Keukenlade repareren van een Siematic keuken

Een van de keukenlades van mijn Siematic keuken, geplaatst in 2010, werkt niet goed meer. Ik denk dat er een geleider kapot is. De lade trekt scheef en gaat niet meer helemaal dicht. De lade is 90 centimeter groot. Ik wil de lade graag laten repareren.
maandag 13 maart 2017

Keuken plaatsen in de stacaravan

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen in deze sta caravan. Nieuwe keuken met modern keukenblok - dus nieuw aanrechtblad met kook-spoelbak, inbouwkoelkast. Oven en vaatwasser zijn niet van toepassing. De caravan staat op Camping Bakkum.
maandag 13 maart 2017

Gat vergroten in een granieten aanrechtblad

Wij willen in onze bestaande keuken overstappen van koken op gas naar inductiekoken. We willen daartoe in ons granieten aanrechtblad de opening waarin nu de gaskookplaat zit laten vergroten. Aan beide zijden moet er een aantal centimeters af. We willen dit laten uitvoeren in de week van 10 april. Ik hoor graag of dit mogelijk is en ontvang daarvoor uw prijsopgave.
maandag 13 maart 2017

Defecte keukenlade repareren

Een van de keukenlades van mijn Siematic keuken werkt niet goed meer. Ik denk dat de geleiders kapot zijn.
maandag 13 maart 2017

Aansluiten van elektrische kookplaat

De keramische kookplaat is aan vervanging toe. De nieuwe plaat moet weer aan gesloten worden op de aanwezige Perilex contact doos. De kookplaat schaf ik zelf aan. De benodigde stekker zal mee geleverd moeten worden. Inclusief eventueel ander klein materiaal, indien van toepassing.

Partners

Partners van Casius