Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in uw regio.

4796 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken restylen, nieuw fineer op de keukenkastjes maken, showroomkeuken demonteren en plaatsen, keuken demonteren, verhuizen en aanpassen/monteren in nieuwe woning, keuken plaatsen en kleine verbouwing, complete horeca afzuigkap installeren, aanrechtblad van beton cire maken, zwarte keramiek keukenwerkblad leveren en plaatsen, keramiek keukenblad leveren en maken, bestaande keuken laten beplakken, keuken beplakken en lamineren, keuken lamineren of beplakken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, werkblad vervangen in de keuken, keuken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

maandag 21 augustus 2017

Keuken laten wrappen

Wij willen onze keuken laten wrappen. Betreft de kastjes, lades en zijkant van de koelkast.
maandag 21 augustus 2017

Complete horeca afzuigkap installeren

Wij zijn op zoek naar een nieuwe afzuiginstallatie voor onze keuken. Hoog gebruik, op zoek naar RVS-zuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er zit al een afzuigkap geïnstalleerd met een schacht naar boven, maar deze zou waarschijnlijk aangepast moeten worden naar een nieuwe installatie. Afmeting keuken is 4x3m, met een 6pits gasfornuis/oven van ongeveer 1,5m.
maandag 21 augustus 2017

Aanrechtblad van beton cire maken

Graag vraag ik een indicatie offerte aan voor een keukenblad in beton cire. Het betreft een eiland met uitsparingen voor kraan, wasbak (eventueel mag de wasbak ook in beton cire afhankelijk van prijsverschil), kookplaat en in 1 van de staanders (het blad mag doorlopen tot op de grond) een uitsparing voor een dubbel stopcontact. Maten zijn 110 diep x 292 breed (inclusief breedte van de staanders) x 93 hoog (inclusief dikte blad van 6 cm). De keuken zelf komt van ikea en wordt nog aangeschaft. Het zou gaan om plaatsing begin december.
maandag 21 augustus 2017

Zwarte keramiek keukenwerkblad leveren en plaatsen

Graag een offerte van een keukenwerkblad in keramiek mat zwart 2cm dik 145x60 235x60 uitsparing van pilaar in muur rondom smetplint van 10-12 mm 8cm hoog
maandag 21 augustus 2017

Afzuigkap in de bestaande keuken vervangen

Mijn bestaande keuken is 22 jaar oud, maar wil er nu een nieuwe afzuigkap in laten plaatsen. Zou inclusief het leveren en afvoeren van materialen.
maandag 21 augustus 2017

Gat voor kookplaat in granieten blad groter zagen

Onze huidige ruimte voor de kookplaat is 49 x 56 cm, dit dient 49 x 75 cm te worden. Op dit moment draait de kookplaat op 2 groepen, bij voorkeur dienen dit er 3 te worden, mocht je dit niet kunnen verzorgen is dat geen probleem maar vermeld het even.
maandag 21 augustus 2017

Keramiek keukenblad leveren en maken

Voor een hoekkeuken wil ik graag een globale berekening van de prijs. 1 blad is 64 x 240 met inkeping voor kookplaat van 80 cm. 2e blad loopt taps toe van 64 naar 104 cm, de lengte is ook 240 en hier moet een enkele spoelbak en kraanwater inkomen. Kleur: liefst betongrijs. Zo snel mogelijk, er ligt nu een tijdelijk blad op.
zondag 20 augustus 2017

Hoekkeukenblad op maat zagen

Keukenblad moet aan elkaar gemaakt worden voor de hoek. Blad aanwezig
zondag 20 augustus 2017

Keuken restylen

We willen onze keuken laten restylen, hebben dus een tekening inclusief verlichtingsplan nodig, een meubelmaker, maar ook nieuwe kasten en apparatuur. Misschien ook nieuwe tafel. De indeling en de landelijke sfeer moeten behouden blijven, maar er moet meer licht en rust in het ontwerp komen, eventueel meer naar het 'industriële'. Massief houten deuren. Het moet moderner. Liefst met ingebouwde plafondspots boven het aanrecht en boven de bakstenen muur. Die bakstenen muur mag blijven maar dan wel met een moderne eventueel industriële 'finish'. Vloer willen we niets aan doen. Kleurstelling afgezien van terra cotta vloer en bakstenen muur, grijs, zand, wit. Kastfronten zo rustig mogelijk, dus geen reliëf, kleur ook rustig, wel liefst hout. Voor het blad zitten we aan beton of beton light te denken. Niet geheel maatwerk maar timmerwerk is wel nodig voor aanpassingen. Levering over drie tot zes maanden.
zondag 20 augustus 2017

Nieuw fineer op de keukenkastjes maken

Het fineer op onze keukenkastjes laat los. We willen graag een offerte wat het zou kosten om de deurtjes opnieuw te laten fineren. Ik heb alles opgemeten en het gaat om de volgende afmetingen in cm's op de panelen: - 1 paneel 59,5 breed en 24,5 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 115 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 72 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 25,5 hoog - 1 paneel 24,5 breed en 14 hoog - 1 paneel 24,5 breed en 57,5 hoog - 1 paneel 24,5 breed en 86 hoog - 1 paneel 22 breed en 86 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 71,5 hoog - 1 paneel 59,5 breed en 14 hoog - 1 paneel 49,5 breed en 86 hoog - 1 paneel 49,5 breed en 61,5 hoog - 2 panelen 39,5 breed en 61,5 hoog In totaal zijn het dus 14 panelen. We willen graag het nieuwe fineer in gebroken wit. We zijn benieuwd wat het zou gaan kosten en op welke termijn de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Inclusief het verwijderen van de oude fineer en eventueel afvoeren (ligt aan de meerprijs).
zaterdag 19 augustus 2017

Glasplaat Siemens kookplaat vervangen

Zit een barst in inductie kookplaats. Wil graag laten herstellen danwel vervangen. Wil graag weten hoeveel het kost. Het is een 5 pits kookplaat.
zaterdag 19 augustus 2017

Keuken spuiten

Ik wil graag men keuken laten spuiten.
vrijdag 18 augustus 2017

Herstel keuken na brandschade

Vervangen van massief kersenhouten achterwand (1200 x 1510 x 11 mm) en het plaatsen van glazen spatplaat (1200 x 200 mm). Het gaat om de volgende werkzaamheden; - demontage afzuigkap - verwijderen achterwand (is geplakt en gekit) - levering en montage van kersenhouten achterwand in dezelfde kleurstelling - levering en montage van glazen spatwand - montage afzuigkap
vrijdag 18 augustus 2017

Ombouwset van aardgas naar propaan

Hebt u een ombouwset van aardgas naar propaan op voorraad? Het gaat om een Pelgrim novocento. En wat kost zoiets?
vrijdag 18 augustus 2017

Composiet aanrechtblad aanpassen

Wij hebben een composiet aanrechtblad, de uitsparing voor kookplaat moet iets worden vergroot. Van ongeveer 76 cm naar 79 cm.
vrijdag 18 augustus 2017

Carrouselkast keuken repareren

Wij hebben een hoekonderkast 90x 90 met een caroussel met 2 meedraaiende deuren en met 2 3/4 draaiplateaus. Destijds geleverd door Bribus . Het draaimechanisme is is zodanig dat het aanschurkt op de bodem.
donderdag 17 augustus 2017

Onderhoud aan een Bulthaup keuken

We hebben een Bulthaup-keuken van ca. 17 jaar oud. De verlichting boven het aanrecht - een kleine TL-buis - is stuk en het lukt ons niet om deze te vervangen. Nog iets concreter: het lukt ons niet om het kunststof-afdekplaatje dat voor de TL-buis zit te verwijderen (zonder het kapot te maken). We zouden graag hulp inroepen. Het gaat er dus om de TL-buis te vervangen, en indien mogelijk ook het plastic/kunststof afdekplaatje te vervangen. (Het is al licht beschadigd door onze pogingen het los te krijgen. )
donderdag 17 augustus 2017

Afzuigkap bestellen en installaren

Ik wil bestellen en laten installeren: Motorloze afzuigkap Etna AO160wit. Kosten? De oude kap verwijder ik zelf.
donderdag 17 augustus 2017

Composiet aanrechtblad repareren of vervangen

Ik heb een nieuw composiet aanrechtblad gekocht alleen we willen er 2 cm uitgezaagd hebben omdat de nieuwe kookplaat te groot is. Het aanrechtblad is 2 cm dik.
woensdag 16 augustus 2017

Onderplaat keukenkast vernieuwen

Mijn onderplaat van mijn dubbele keukenkast is na diverse malen weaterschade kromgetrokken Alleen de onderplaat is slecht en de onderplint is dikker OPffrerte voor nieuwe plint en onderplaat keukenkastje Hij is hoogglans wit
woensdag 16 augustus 2017

Mechanisme carousselkast in keuken herstellen of vervangen

Betreft Grando keuken uit 2008 ('VT-wonen keuken'). Het mechanisme werkt al langere tijd niet goed meer, de deurtjes hangen daardoor scheef. Grando kan niet meer repareren of onderdelen bestellen.
woensdag 16 augustus 2017

Grotere kookplaat in composiet blad monteren

Ik heb momenteel een composiet keukenblad met een inductieplaat. Ik wil een grotere inductieplaat aanschaffen. Uiteraard moet dan het gat groter worden. Dikte van het blad is: 20. De inductieplaat is van buiten nu 51 bij 68 cm. Het gat moet 78 bij 50 cm worden.
maandag 14 augustus 2017

Onderbouwafzuigkap in schouw maken

Wij willen graag een afzuigkap in onze oude schouw. We weten niet goed welke, hoe te plaatsen en hoeveel dit gaat kosten. Graag een offerte met mogelijkheden. Zie in de bijlage foto's. De keuken is uit 1920 met een oude schouw.
maandag 14 augustus 2017

Scharnier van de koelkastdeur vervangen

Wij hebben een Hacker keuken systeem met een inbouwkoelkast waarbij scharnier van de koelkastdeur stuk is gegaan. Wij zoeken iemand die de scharnier zo spoedig mogelijk wilt komen vervangen.
maandag 14 augustus 2017

Bestaande keuken laten beplakken

Graag ontvang ik een offerte voor het, met verwijderbaar folie, beplakken van een keukenblok in wit hoogglans. Het zijn 4 kastdeurtjes en 2 lades (1 gesloten) en zijkanten. Maten: 59 bij 69,2 cm (2x), 59 bij 54,5 cm (2x), 59 bij 14,4 cm (2x). De opening is 7 september, graag zou ik het dan al geregeld hebben maar natuurlijk is in onderling overleg ook een andere datum mogelijk! Ik hoor graag wanneer u kunt.
zondag 13 augustus 2017

Plaatsen van een afzuigkap

Een afzuigkap plaatsen in de keuken met afvoerbuis, er zit al een ventilatiegat in het keukenplafond naar het platte dak, waarop deze aangesloten kan worden. Ik ga er vanuit dat ik zelf de afzuigkap aanschaf.
zondag 13 augustus 2017

Keuken beplakken en lamineren

Graag zou een offerte willen aanvragen voor het lamineren van onze keukenkasten en het aanrechtblad en het eventueel plaatsen van een nieuwe wasbak. Keuken is 3x3. Het betreft 15 keukenkastjes van verschillende grootte met een klein reliëf. Het aanrechtblad is van hout.
zondag 13 augustus 2017

Keuken lamineren of beplakken

Graag zou een offerte willen aanvragen voor het lamineren van onze keukenkasten en het aanrechtblad en het eventueel plaatsen van een nieuwe wasbak. Keuken is 3x3. Het betreft 15 keukenkastjes van verschillende grootte met een klein reliëf. Het aanrechtblad is van hout.
zaterdag 12 augustus 2017

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Van een aantal keukenkast deuren laat de folie los en/of is gescheurd. Ik zou dit graag willen laten vervangen. Indien er geen exact kleurmatch mogelijk is dan alle keukenkasten (inclusief koelkast en vaatwasser) vervangen. Graag zou ik hier een offerte voor ontvangen. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om dit zelf te doen. Het gaat om 23 kasten waarvan er nu bij 4 de folie los laat.
zaterdag 12 augustus 2017

Werkblad vervangen in de keuken

Er komt een nieuwe vloer in de keuken. Wij willen graag een ander, passend werkblad op het spoeleiland. Waarschijnlijk iets van hout of laminaat. Hij is ook iets te hoog en te lang, dus daar willen we ook graag wat aanpassingen in. Het liefst heb ik iemand die het eiland van de vloer haalt, aanpast en terug plaatst. Eventueel kunt u ook de tegels op de vloer verwijderen. Voor het leggen van de vloer heb ik al iemand geregeld.
vrijdag 11 augustus 2017

Folie op de keukenfrontjes herstellen

Ik heb 5 kastdeuren in mijn keuken waarvan de folie in het midden los laat. Dit betreft de koelkastdeur (115 x 59 cm), deur van de vaatwasser (72 x 59 cm) en 3 bovenkast deuren (86 x 49 cm). De folie heeft een bepaald patroon en kleur en ik wil graag de 5 deuren laten repareren zodat ze één geheel vormen met de bestaande deuren. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan ook uw prijsindicatie.
vrijdag 11 augustus 2017

Houten aanrechtblad schuren en oliën

Wil graag mijn houten keukenblad opgeknapt hebben. Waarschijnlijk schuren en oliën. Lengte totaal 5,50 meter en 65 cm diep. Omgeving Eindhoven.
vrijdag 11 augustus 2017

Beschadigd keukenkastje repareren of vervangen

Wegens waterschade is mijn kastje onder de 2 spoelbakken beschadigd dat houd in dat de bodemplaat en de staander tussen de deurtjes dik en zwart zijn geworden. Heb ook een draaikastje in de hoek wat het niet meer lekker doet. Boven op de keuken heb ik een soort luifel met verlichting er in wat van elkaar is gaan wijken. Boven mijn kookeiland hangt een afzuiger merk Homeijer waarvan de verlichting het niet meer doet. Wil ook graag nieuwe verlichting in de luifel.
donderdag 10 augustus 2017

Keuken vervangen door keuken Venus van Praxis

Mijn ouders wonen in een huurwoning en overwegen om hun huidige rechte keuken te gaan vervangen. Ze willen bij Praxis de keuken Venus kopen van 250 cm lang in hoogglans wit. We zijn nu alle kosten aan het berekenen. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken. De huidige keuken bestaat uit 5 kasten aan 1 kant van de muur. Het fornuis/over staat los en is eenvoudig te verwijderen.
donderdag 10 augustus 2017

Boretti fornuis repareren

Van mijn boretti fornuis type V94M 90cm serie nrontbrandt de kleinste brander niet meer automatisch . Hij vonkt wel en het gas stoomt wel maar ik moet hem met een aansteker ontbranden.
donderdag 10 augustus 2017

Inbouwoven vervangen door smallere oven

Wij willen graag onze kapotte inbouw oven van 90 cm breed vervangen door een combi oven magnetron van 60 cm breed. Gevolg is dat we loze ruimte overhoudend, die met hout van de keukenkastjes moet worden opgevuld. Kunnen we een offerte krijgen voor plaatsen en aansluiten van de oven en maken ombouw? Hartelijk dank!
donderdag 10 augustus 2017

Repareren van een koelkastdeur

De deur van de inbouwkoelkast is stuk. Het is een Whirpool van 9 jaar oud. De deur sluit niet goed en een slotplaat van de deur is kapot.
donderdag 10 augustus 2017

Composiet keukenwerkblad zagen

Hierbij wil ik u vragen naar de mogelijkheden om een composieten werkblad in de lengte 2 á 3 cm vanaf te zagen. Het werkblad is nog niet gemonteerd. Is dit mogelijk op locatie of moet het langs gebracht worden?
woensdag 9 augustus 2017

Barblad zagen en bevestigen

Aan de rand van de bestaande open keuken moet een barblad bevestigd worden d.m.v. beugels. Dat blad is van hout en 2.40 meter lang en 60 cm breed. Een kant van het blad dient rond gezaagd te worden omdat mijn woning een ronde muur heeft.
woensdag 9 augustus 2017

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij willen graag onze bruine keukendeurtjes laten spuiten in hoogglans wit. Het betreft 8 losse delen (4 deurtjes: 2 maal 60×52 cm en 2 maal 75 × 45 cm, 2 koelkastdeuren: 93 × 60 cm, 2 lades: 80 × 36 cm) en 5 vaste latjes. Graag offerte inclusief demonteren en monteren.
woensdag 9 augustus 2017

Glasplaat van inductiekookplaat vervangen

Er is onlangs een barst in de inductieplaat gekomen doordat een plaat van de afzuiger hier op is gevallen. Dit moet worden gerepareerd (mits mogelijk) of worden vervangen.
woensdag 9 augustus 2017

Deurtjes van keukenkastjes stellen

6 deurtjes bestaande keuken bijstellen, waarvan 1 deurtje behoorlijk lawaai maakt bij het openen/sluiten. Het betreffende deurtje sluit ook niet goed meer. Foto hang/sluitwerk in de bijlage.
woensdag 9 augustus 2017

Afzuigkap vervangen + verlichting en bijbehorende bedrading vervangen

Na een heftige vlam in de pan is de afzuigkap aan vervanging toe. Tevens dient de verlichting onder de keukenkastjes en de bijbehorende bedrading te worden vervangen. Graag een offerte van twee bedrijven. Ik krijg al een offerte van de keukenvernieuwers. Foto's op aanvraag.
dinsdag 8 augustus 2017

Installatiewerk in keuken en douche

Ophangen afzuigkap en monteren van keuken en douche kraan.
dinsdag 8 augustus 2017

Inductiefornuis aansluiten

Ik wil graag dat mijn inductiefornuis wordt aangesloten aan de elektriciteit. Een Perilex snoer is aanwezig maar de bijbehorende stopcontact past niet in de muur. Het gat in de tegel moet groter gemaakt worden.
dinsdag 8 augustus 2017

Verschillende klussen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe spoelbak (49 cm breed), kraan en gaskookplaat (75 cm breed) in een nieuw kunststof keukenblad laten frezen, het verplaatsen van een afzuigkap inclusief elektra en er moet een gat geboord worden, 3 x keukenkastjes installeren en inbouw oven installeren en gas aansluiten. Wat zijn de kosten hiervoor en op welke termijn kan dit gebeuren?
dinsdag 8 augustus 2017

Siematic keuken repareren

Ik wil een nieuwe koelkast, een inductie kookplaat en nieuwe afzuigkap
dinsdag 8 augustus 2017

Vrijhangend RVS keukenblad monteren

Wij willen een vrij hangend RVS keukenblad laten plaatsen in de keuken Monterey. Het aanrecht is 65 x 1590 cm groot. De zijde langs de muur moet worden afgekit. We laten de vakman graag zorgen voor de benodigde ophangmaterialen en kit, het blad hebben wij al gekocht. We ontvangen graag uw offerte.
maandag 7 augustus 2017

Kookplaat infrezen in het aanrechtblad

De keuken is geleverd, maar de inductie kookplaat is niet ingefreest. Het is een kunststof aanrechtblad. Graag zo snel mogelijk.
maandag 7 augustus 2017

Carousselkast keuken vervangen

Mijn carrouselkast in de keuken draait niet goed meer en hangt scheef. Ik wil graag een hele nieuwe binnenkant en de buitenkastje laten maken. Kunt u mij vertellen wat de kosten hiervan zijn.

Partners

Partners van Casius