Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in uw regio.

4992 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen, keuken montage klaar maken, natuursteen aanrechtblad zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

woensdag 12 augustus 2020

Composiet aanrechtblad zagen

Ik wil mijn oude gaskookplaat (zie foto) vervangen door een inductiekookplaat. De inductiekookplaat die ik graag wil kopen, heeft als nismaat breedte 56 x diepte 49 cm. Mijn composiet aanrecht werkblad (184x60 cm) heeft echter een nismaat van 56x48 cm. Ik kom dus 1 cm te kort in de diepte nismaat. De nis in het keukenblad dient dus 1 cm gezaagd te worden.
dinsdag 11 augustus 2020

Vervangen inductie kookplaat in composiet blad

Onze inductie kookplaat is helaas stuk gegaan, en gaan we er een nieuwe inzette. Echter zijn er twee problem de nis van de kookplaat moet groter worden gemaakt, dit kan door middel van zagen. Echter moet er ook een facet gefreesd worden van 3 mm breed en 7 mm diep rond om de kookplaat omdat deze vlak in het aanrecht blad ligt dus gelijk met het blad (randloos) De oude kookplaat is het type Siemens EH 785001E. De nieuwe kookplaat is het type Siemens EX807LVV5E.
zondag 9 augustus 2020

Hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie

Het hardstenen keukenblad dient aan 3 zijdes groter gezaagd te worden ivm het plaatsen van een inductie kookplaat. Dit dient met stofafzuiging etc te gebeuren.
vrijdag 7 augustus 2020

Composiet blad zagen voor kookplaat

De gaskookplaat wordt vervangen door een inductieplaat. Het gat in composietaanrechtblad is nu 49 x 56 cm en moet worden 49 x 75 cm. Bladdikte aan de linkerzijde is 18 mm en aan de rechterzijde 40 mm.
woensdag 5 augustus 2020

Mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen

Wij hebben sinds 2009 een Keller keuken. Bij de carrousel van deze keuken lijkt onderaan een onderdeel defect/afgebroken en draait de carrousel niet meer goed. De deurtjes sluiten daardoor ook niet meer goed. Wij zijn op zoek naar een vakbekwame reparateur die de carrousel kan repareren of eventueel kan vervangen.
dinsdag 4 augustus 2020

Kastdeurtjes van ronddraaiende carousel afstellen

Keuken kastdeurtjes van ronddraaiende carousel afstellen, 1 deur hangt af. Siemens keuken. De rechter kast deur hangt scheef en open van een ingebouwde carrousel. Graag beide deurtjes afstellen en eventueel scharnieren repareren.
dinsdag 4 augustus 2020

Spoelbak vlak infrezen in houten werkblad

Wij zijn opzoek naar een bedrijf wat voor ons een franke spoelbak vlak kan infrezen in een werkblad. Ik hoor het graag!
dinsdag 4 augustus 2020

Amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis

Graag een elektrisch kookplaat en fornuis (Beko CSS66000 GW) aansluiten. Kabel en stekker zelf brengen. Graag binnen een week, anders kan ik het fornuis niet retourneren.
maandag 3 augustus 2020

Composiet aanrechtblad zagen

We willen 'n nieuwe kookplaat monteren, echter de breedte is nu 570 mm en dient 860 te worden. Dikte composiet blad is 15 mm.
maandag 3 augustus 2020

Uitsparing kookplaat groter laten zagen

In mijn bestaande keuken wil ik een nieuwe kookplaat laten plaatsen, maar de huidige uitsparing (840 x 480) is nogal incourant. Ik zou graag het gat groter laten zagen (860-880 x 490) zodat ik meer keuze heb bij het aanschaffen van een inductie kookplaat.
vrijdag 31 juli 2020

Gat kookplaat groter maken in granieten blad

Het gat in onze granieten blad is te klein voor een nieuwe kook toestel. Graag willen we deze uit laten zagen op locatie.
vrijdag 31 juli 2020

Keuken afstellen

Wij hebben een nieuw huis gekocht en er stond een nieuwe keuken in maar zelf gemonteerd door de oude eigenaar. Nu wilden we een ander blad op het kookeiland zetten en degene die die het blad kwam opmeten vertelde dat het hele blok scheef staat. Nu willen we graag weten wat het kost om het kookeiland op nieuw af te stellen zodat alles recht staat. Eiland grote 2,5 bij 1 meter.
dinsdag 28 juli 2020

Keuken montage klaar maken

Wij zouden graag een offerte willen voor de volgende werkzaamheden om de nieuwe keuken montage klaar te maken: - leidingwerk - stopcontacten verplaatsen - stucen van de muur/sausen van de muur. - een koof/verlaagd plafond waar de buis van de afzuigkap in verwerkt moet worden en daar wat spotjes. Ook het stucen/sausen van het verlaagde plafond
dinsdag 28 juli 2020

Natuursteen aanrechtblad zagen

Wij willen overstappen van een gaskookplaat naar een inductiekookplaat. Nismaat is nu 56 x 49 cm Deze zou moeten worden 78 x 49 cm Dit willen we graag op locatie gedaan hebben met stofafzuiging. Blad is 28 mm dik.
maandag 27 juli 2020

Keuken renoveren

Bestaande keuken verwijderen, verplaatsen van aan/-afvoer warm/koud water, verplaatsen van aansluiting qooker en elektrisch koken voor nog te bestellen nieuwe keuken, muren verwijderen, nieuwe keuken plaatsen (NB: appartement heeft vloerverwarming). Schilderen van wanden en plafond in woonkamer/keuken.
zondag 26 juli 2020

Keukendeurtjes opnieuw beplakken met folie/wrappen

Wij hebben totaal 14 kastjes/laden die wij een andere kleur willen geven.
vrijdag 24 juli 2020

Keuken renoveren

Ik wil graag mijn aanrechtblad vervangen, kraan en spoelbak ombouwen. Blad wordt bij Praxis gehaald en is van vol hout.
donderdag 23 juli 2020

Spoelbak infrezen

Wij willen een spoelbak infrezen in een nieuw aanrechtblad .
woensdag 22 juli 2020

Gat boren in buiten muur voor afzuigkap

krijg andere keuken en wil graag weten wat het kost om voor de afzuigkap een in en uitlaat te boren door de voorgevel. Het gat moet ongeveer 150mm breed worden. Het is een gemetselde spouwmuur.
dinsdag 21 juli 2020

Alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast

Het gaat om een nieuwe keuken die in Oktober 2020 komt. Het gaat om een keukenvoorbereiding met uitbreiden van elektra en mogelijk zelfs het plaatsen van de nieuwe keuken zelf. Wat elektra betreft zijn in ieder geval de volgende werkzaamheden noodzakelijk: 1. Monteren van twee extra groepen in de meterkast. 2. Trekken van twee extra groepen van de meterkast naar de keuken. 3. Maken/infrezen van drie stopcontacten. Verder moet o.a. de Gasaansluiting 30 cm verplaatst worden en er komt ook een Quooker kraan in de nieuwe keuken. Graag prijsopgave van: 1. Alleen alle Elektra, 2. Elektra met alle verdere voorbereidingen, 3. Elektra, met alle voorbereidingen en het compleet plaatsen van de keuken zelf.
maandag 20 juli 2020

Keuken verbouwen

Oude keuken verwijderen en afvoeren. Vloer en wandtegels afhalen. Vloer opnieuw betegelen. Elektrische aansluitingen aanpassen. De keukenvloer is 4,5 x 3 meter.
zaterdag 18 juli 2020

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Het gaat om standaard alpine wit. 4 bovendeurtjes, 3 onderdeurtjes, 3 laden panelen en 2 passtukken. Ik ga ze zelf de- en monteren. Het zijn vlakke deurtjes.
vrijdag 17 juli 2020

Keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren

Ik zoek een keukenmonteur die onze nieuwe keuken kan komen installeren. We hebben de kastjes besteld uit Engeland en het apparatuur is ook geregeld (via Keukenloods). Alleen het keukenblad moeten we nog bestellen. De kastjes worden mid september geleverd en de keuken moet dus in de tweede helft van september worden geïnstalleerd. We zoeken dus een vakman/vrouw die het blad kan bestellen (tekeningen en maten zijn bekend en beschikbaar) en de keuken inclusief blad en apparatuur kan plaatsen.
woensdag 15 juli 2020

Sparing in een composiet aanrechtblad frezen

Zoals titel beschrijft. Wij willen een grotere spoelbak, echter dient deze op locatie gezaagd en gefreesd te worden.
zaterdag 11 juli 2020

Bestaande keuken: oude keuken apparatuur afvoeren en nieuwe plaatsen

In de keuken, (deels) oude apparatuur verwijderen en afvoeren. Nieuwe apparatuur plaatsen en aansluiten. Alle aansluitingsstekkers etc zijn aanwezig. Er is wel haast bij. Liever dit weekeinde dan maandag of dinsdag...... Het is ongeveer 2-3 uur werk afhankelijk van 1 of 2 man.
vrijdag 10 juli 2020

Gat voor de afzuigkap boren

Ik wil graag een gat van 15,5 cm in de muur willen laten boren voor de afzuigkap. Het gat moet door een binnen- en buitenmuur zonder spouwisolatie, geen beton, en op een hoogte van 40 cm van de grond.
donderdag 9 juli 2020

Composiet aanrechtblad zagen

Ik zou graag mijn composiet aanrechtblad willen zagen. Uitsparing kookplaat moet groter worden ivm overstap naar inductie. Aan de ene kant is het 1 cm en aan de andere kant 4 cm.
donderdag 9 juli 2020

Gat in granieten aanrechtblad aanpassen

Ik heb een inductie kookplaat gekocht, maar hij pas er niet in, het gat is te klein. Het is een granieten aanrechtblad en er moet een paar mm vanaf.
woensdag 8 juli 2020

Keuken laten wrappen/renoveren

Wij zouden graag onze keuken willen laten wrappen in het mat zwart als dit mogelijk is De keuken heeft 7 kastjes en 5 lades
woensdag 8 juli 2020

Houten schutting met beton palen

Een schutting van ongeveer 6m laten plaatsen. Graag in overleg wat voor schuttingen er mogelijk zijn. Op dit moment staat er niks en zou er dus direct een schutting geplaatst kunnen worden.
woensdag 8 juli 2020

Houten aanrechtblad schuren en oliën

Ik wil graag mijn aanrechtblad laten schuren en oliën .
woensdag 8 juli 2020

Aanrechtblad plaatsen

Houten (hoek)aanrechtblad (begane grond) verwijderen en afvoeren en nieuw aanrechtblad leveren en plaatsen. Totale lengte is circa 5 meter.
dinsdag 7 juli 2020

Plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw

Het gaat om 2 kastenwanden en een kookeiland (totaal kasten (incl. onder en bovenkasten) 16 = allen van ikea. Apparatuur: combi-magnetron, inbouwoven, vaatwasser, koelkast, senz kokendwaterkraan, kookplaat met afzuiging. Werkblad wordt separaat geleverd en gemonteerd. Beide kastenwanden dienen in wand verzonken te worden. Voorzetwandjes creëren. Kookeiland: kasten zijn 60 diep en 240 breed. Ombouw gemaakt worden van 20 cm extra diep en 30 breder, zodat werkblad van 80 x 270 erop kan worden gedaan. Zie bijgaande tekening. Bij interesse: bel of mail mij even zodat ik het een en ander wat duidelijker kan maken ;-)
dinsdag 7 juli 2020

Keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren

Removal of old kitchen, removal of floor tiles, installation of floor heating when possible (also possible through an other company), removal wall tiles, reparation wall, installation smaller gips wall (for the extractor), paintwork, installation ikea kitchen 9 cabinets, installation extractor.
maandag 6 juli 2020

Vergroten nis tbv kookplaat

Vergroten nis tbv kookplaat Huidige breedte 51 cm, moet worden 56 cm. Huidige diepte 46 cm, moet worden 49 cm. Materiaal aanrecht: natuursteen (graniet), 2 cm dik, verlijmd op een 3 cm dikke plaat van watervast multiplex. De granietplaat bestaat niet uit 1 stuk, de multiplex plaat wel. Aan weerszijden van de nis ligt een aparte plaat. Aan voor- en achterzijde is een aparte strook aangebracht. De strook aan de achterzijde hoeft niet te worden verzaagd. De strook aan de voorzijde is losgewerkt. Dient deze weer te worden vastgelijmd voordat de werkzaamheden plaatsvinden of is het gemakkelijker om deze na het zagen weer aan te brengen. Graag een vrijblijvende offerte, waarbij naast de kostprijs incl. BTW ook wordt aangegeven op welke wijze eventuele schade wordt hersteld op kosten van de opdrachtnemer.
maandag 6 juli 2020

Keuken wrappen

In de bijlage treft u een foto aan van de keuken die wij graag gewrapt willen hebben. Wij vinden de kleurstelling lava grijs erg mooi en zouden willen weten of jullie deze kleur in het assortiment hebben.
zaterdag 4 juli 2020

Reparatie kastdeur

Slaapkamer. Kledingkast deuren van vloer tot plafond. Lopen vast in de rail. Ophangsysteem is lam. Meerdere keren schroeven versteld. Deze deuren zijn van spiegelglas in kunststof frame en op maat gemaakt indertijd. Graag rail vastzetten of vervangen en ophangsysteem repareren of vervangen.
vrijdag 3 juli 2020

Composiet aanrechtblad zagen/aanvullen

ik wil overstappen van de gaskookplaat naar een inductiekookplaat. nu is de uitsparing in het werkblad te klein. deze is nu 83x 47 cm en moet 86x 49 worden ( 5 pits kookplaat). Daarnaast heb ik de opstelling van de keuken veranderd. Daardoor zou ik graag een extra stuk werkblad hebben van 62x60 cm, een bijpassende vensterbank en een zelfde blad op een radiatorombouw.
donderdag 2 juli 2020

Aanrechtblad inmeten en op maat maken

Ik wil graag een nieuw aanrechtblad van zwart graniet OF composiet ( graag 2 offertes dus). Dikte blad = 4 of 6 cm. Wasbak en kraan hergebruik. Demontage oude aanrechtblad doen wij zelf. Gaat om inmeten, op maat maken en plaatsen. +/- maten = 330 breed en 60 diep & nog een apart stuk van 182 breed 90 diep. Graag contact per e-mail wegens drukte werk en slechte bereikbaarheid.
dinsdag 30 juni 2020

Keuken laten wrappen

Ik wil mijn keuken laten wrappen, de keuken bestaat uit 6 kastjes.
maandag 29 juni 2020

Keuken demonteren en afvoeren

Ik zou graag mijn oude keuken laten demonteren en het apparatuur (frigo/diepvries; fornuis; gootsteen; vaatwasser; afzuigkap) en rest van de keuken laten weghalen. De nieuwe keuken wordt in oktober/november geleverd. Er is ook de optie om de tegels te verwijderen en de muren herstukken.
maandag 29 juni 2020

Spoelbak in een granieten blad frezen

We hebben een granieten aanrechtblad met een vrij simpele RVS spoelbak (vlakinbouw). We willen graag gaan voor een nieuwe look met een wat strakkere zwarte spoelbak. Is het mogelijk om dat achteraf te monteren en wat zouden de kosten hiervan zijn?
maandag 29 juni 2020

Keuken wrappen

Wij willen graag onze keuken laten wrappen , wat zijn de mogelijkheden en de kosten
maandag 29 juni 2020

Granieten werkblad laten zagen op locatie

Wij willen de gaskookplaat (opbouw, uitsparing 86x49) vervangen door een inductiekookplaat (opbouw, uitsparing 91,6x50) . Hiervoor zoeken wij een bedrijf dat ter plekke de uitsparing van vergroten. Graniet-bladdikte is 2 cm.
maandag 29 juni 2020

Keuken demonteren en monteren

Mijn keuken moet eerst demonteren en dan monteren op zelfde plek in verband met nieuwe vloer mijn keuken is 3 meter recht met 4 kastjes en vaatwasser en oven voor meer info kunt u mij bellen
vrijdag 26 juni 2020

Nis keukenblad vergroten

Ik wil graag op locatie de nis voor de kookplaat vergroten. Ca. 2 cm in de breedte en 1 cm in de diepte. Dient op locatie te gebeuren. Ik heb niet de benodigde materialen.
vrijdag 26 juni 2020

Vaatwasser plaatsen

Ik wil graag een vaatwasser willen laten aansluiten in de standaard keuken van een sociale woningbouwcorporatie. Het zou gaan om een compact model die op het aanrecht kan staan. We willen kijken of de vaatwasser kan worden aangesloten op de wastafelafvoer en -kraan onder het aanrecht. Hiervoor moet dan een gat worden gemaakt in het roestvrijstalen aanrecht. De vaatwasser is nog niet aangeschaft, maar ik ga dit wel zelf doen.
donderdag 25 juni 2020

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Ik wil de bestaande recirculatie afzuigkap vervangen door een afzuigkap met afvoer naar buiten toe. De afzuigkap zit 1,7 meter van de muur af.
donderdag 25 juni 2020

Afzuigkap en pijp monteren en oude demonteren

We willen graag onze oude afzuigkap + pijp + omringende box laten demonteren en afvoeren. Er zitten misschien gaten in de binnenmuur die gerepareerd moeten worden. Daarna willen we een nieuwe afzuigkap en pijp willen laten plaatsen. Deze hebben we al aangeschaft.
dinsdag 23 juni 2020

Keukenkastje plaatsen

Ik wil eigenlijk geen normale deur, maar een deurtje voor een bovenkastje van een keuken. Het deurtje moet een zwarte stalen rand hebben. De afmetingen voor het deurtje is 60 cm breed en 90 cm hoog.

Partners

Partners van Casius