Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in uw regio.

4756 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keukenrenovatie uitvoeren, keuken demonteren en nieuwe plaatsen, frontjes in de keuken vervangen, massief houten aanrechtblad en RVS wasbak hierin maken, folie vervangen op keukenfrontjes, keukendeurtjes opnieuw met folie beplakken, keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken, keuken laten wrappen, keuken verbouwen en klaar maken voor de nieuwe keuken, keukenblad in de keuken vernieuwen, folie op keukendeurtjes renoveren, nieuwe keuken laten plaatsen, glazen achterwand in de keuken vervangen, gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat, vlakscherm afzuigkap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

zaterdag 24 juni 2017

Keukenmontage van een IKEA keuken

Ik wil graag een IKEA keuken laten monteren. Kastjes, deurtjes en lades zijn al gemonteerd. Gaat dus om het plaatsen en afhangen van de keuken. Betreft 24 kastjes verdeeld over een kookdeel en spoeleiland
zaterdag 24 juni 2017

Stroompunten en leidingen verleggen

Ik wil een nieuwe keuken laten plaatsen. Datum is nog noet bekend. De leiding dient verlegt te worden en ektra electriciteitpunten. Een vaatwasser dient aangesliten te worden en keuken met koel vriescombinatie. Plus combimagnetron. Afzuikap. Tekening krijg ik van de leverancier. Het een en ander dient nog nader uitgewerkt te worden. Boven kasten 5 onderkasten 5 en 2 grote kasten. Graag uw offerte
vrijdag 23 juni 2017

Keukenblad en kastje aanpassen en Quooker installeren

1) De gaskookplaat en de oven verwijderen. Granieten keukenblad op maat zagen en afwerken zodat een fornuis van 90cm breed er tussen past. Naastliggend kastje in breedte aanpassen. Deze wordt ca. 5 cm smaller (laden en deurtje hoeven niet aangepast te worden. 2) Quooker installeren onder wasbakken.
vrijdag 23 juni 2017

Kapotte afzuigkap vervangen

Mijn afzuiger (bauknecht dnv3460) is kapot en dient vervangen te worden. Deze is achter een keukenkastje geinstalleerd en zoek hulp bij het vervangen. Ik ben woonachtig in Utrecht. Svp per email contact?
donderdag 22 juni 2017

Keuken demonteren en nieuwe plaatsen

Wij hebben een keuken gekocht (die is al aanwezig) en wij zoeken iemand die de oude kan demonteren en de nieuwe kan plaatsen. Ook zullen er leidingen verlegd moeten worden. De keuken heeft één zijde van 2.70 meter breed. Gastoestel en water moet ook worden geïnstalleerd. Tekeningen zijn in bezit. Kunt u langskomen om de situatie/ de tekeningen te bekijken?
donderdag 22 juni 2017

Keukenblad met schade repareren

Ik heb schade aan mijn keukenblad doordat er een hete koffiepot op is gezet. Er is een stukje van de bovenlaag af gekomen (zie foto). Graag ontvang ik een offerte met de geschatte kosten om het te laten repareren. Het werkblad heeft een HPL toplaag. Dank en groet,
donderdag 22 juni 2017

Keukenrenovatie uitvoeren

Ik wil de keukendeurfolie dat loskomt, laten vernieuwen. Inclusief nieuwe toestellen van Pelgrim: inbouw afzuigkap + gaskookplaat + inbouw ijskast schuifdeur + afwas machine + combi magnetron. Nieuwe spoelbak, inclusief vuil opvangsysteem.
woensdag 21 juni 2017

Nieuwe keuken laten plaatsen

Wij krijgen in september een nieuwe keuken van 3.32 bij 2.58 in een L-vorm. Gaarne prijsopgave wat gaat het kosten om de keuken te laten plaatsen.
woensdag 21 juni 2017

Glazen achterwand in de keuken vervangen

Vervangen van glazen achterwand keuken. - 61 cm x 45 cm, 1 stopcontact - 120 cm x 45 cm, 1 stopcontact - 230 cm x 45 cm, 1 stopcontact
woensdag 21 juni 2017

Koof boven het keukeneiland maken

Er dient een koof gemaakt te worden voor boven het kookeiland, omdat de afvoer van de afzuigkap afwijkt. De koof zal ongeveer 2.40 bij 1.20 meter worden en 15 cm diep.
woensdag 21 juni 2017

Keukenkastjes ophangen

Twee keukenkastjes ophangen waarbij beide minder diep dus op maat moeten worden gezaagd. We hebben alle spullen in huis, behalve een zaag.
woensdag 21 juni 2017

In granieten blad uitsparing groter maken

Wij willen onze bestaande kookplaat vervangen voor een 6 pits kookplaat. De bestaande uitsparing van onze granieten blad, dient hiervoor te worden aangepast van 750 mm naar minimaal 835 mm. Het blad is 20 mm dik. Graag uw prijsindicatie.
woensdag 21 juni 2017

Lade van keukenblok repareren

Een lade in mijn keuken is uit z'n rails gelopen en ik wil dit weer gerepareerd hebben. Een kant van de rails zit aan de kast van en de andere kant aan de lade. Ik weet zelf niet hoe ik dit kan repareren.
woensdag 21 juni 2017

Composiet blad op maat laten zagen

Heer/mevrouw, Voor een klant van ons bouwbedrijf hebben we een composieten keukenblad laten plaatsen waarvan alleen nog 1 gedeelte van de achterwand op maat gesneden moet worden. Ik heb zelf een stuk blad in bezit wat op maat gezaagd moet worden. De afmeting van dit stuk blad is H: 600 en B:635. Waarschijnlijk hoeft niks van de hoogte en breedte af. Er hoeft alleen hoek uit de achterwand gezaagd te worden voor het raam wat in de weg zit. De dikte is 1. 2cm. Zie bijlage voor de foto. De randen moeten mooi afgewerkt worden. Ik wil graag weten wat me dit gaat kosten. Graag op korte termijn. Graag wil ik weten wat de meerprijs is wanneer jullie het zelf komen inmeten. De locatie Amsterdam West. Met vriendelijke groet,
woensdag 21 juni 2017

Gebroken inductiekookplaat herstellen

Ik hen een Scholtes inductiekookplaat die gebarsten is. Het apparaat doet het nog wel. De glasplaat moet worden vervangen. Gaat om type Booster 3000 W. Afmetingen 55 x 48,5 cm
dinsdag 20 juni 2017

Geleiders van keukenlade repareren

Van onze Siematic keuken gaat één van de lades (90cm) niet meer helemaal open. Kan wel weer dicht maar eerst beetje optillen. De rechter geleide is zo te zien kapot.
dinsdag 20 juni 2017

Vlakscherm afzuigkap vervangen

Bestaande Bauknecht vlakscherm afzuigkap verwijderen, nieuwe plaatsen. Dezelfde afmetingen. Moet nieuw gat gezaagd worden centraal in plank in kastje. Afvoerslang diameter 10 cm. Nieuwe afzuigkap is 12 cm in kastje verloopstuk maken van 12 naar 10 cm.
maandag 19 juni 2017

RVS spoelbak in een keukenblad frezen

Graag een spoelbak in het aanrechtblad laten frezen 37x40 blad is 186 standaard tevens een gat maken voor een inductieplaat 29cmx 52cm
maandag 19 juni 2017

Frontjes in de keuken vervangen

Wij hebben, onder voorbehoud van verkoop van ons eigen huis, een ander huis gekocht: te Dalfsen. Ons eigen huis is sinds vorige week in de verkoop en wij denken dat het snel zal gaan. Misschien komt het zelfs deze week al rond. We kunnen het huis, dat we onder voorbehoud hebben gekocht, nog niet zomaar in. Wij gaan ons nu eerst wat oriënteren. Als we ons huis hebben verkocht dan willen we in overleg met de makelaar van ons nieuwe huis afspreken wanneer wij met u of anderen in het huis kunnen afspreken voor een bezoek om te komen tot offertes. Toch willen wij u vast een vraag voorleggen: Wij willen alle frontjes vervangen (25, waarvan 20 met handgrepen). Maar willen weten wat dat bij benadering kost.
maandag 19 juni 2017

Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat

Ik wil een 4-pits gaskookplaat van 79 x 52 cm vervangen door een inductiekookplaat. Het betreft een aluminium keukenblad. We hebben een paar jaar terug bij een verbouwing een nieuwe groepenkast genomen, dus ik vermoed dat er nog wel een groep beschikbaar is.
maandag 19 juni 2017

Carrouselkast repareren in de keuken

Het draaimechanisme van de carrouselkast is kapot. Ik zou graag een nieuwe willen laten plaatsen en de huidige deurtjes willen hergebruiken. Het is geen merkkeuken.
maandag 19 juni 2017

Gat in composiet aanrechtblad boren

Ik wil een gat in een composiet aanrechtblad laten boren voor de plaatsing van een Quooker.
maandag 19 juni 2017

Keukencarrousel repareren

De carrousel (draaiplateau) in de keuken draait wel maar stopt halverwege, wordt tegengehouden. Misschien ouderdom (16 jaar oud). De vraag is: kan het gefixt worden of moet er een nieuwe ingezet (indien mogelijk?)
zondag 18 juni 2017

Aanrecht aanpassen voor de gasstelaansluiting

Ik zoek een handige en vooral goede vakman die voor mij een net gat kan boren in het aanrecht, om daaraan mijn gasstel aan te sluiten!
zondag 18 juni 2017

Keuken slopen en afvoeren

Wij willen graag onze keuken met tegelwand laten slopen en afvoeren. De losse koelkast blijft staan. Ik woon op 3 hoog zonder lift. Onze keuken is 287 cm bij 230 cm. Het zal gaan om een vaatwasser, oven, gasfornuis, afzuigkap en boven- en onderkastjes. Wat zijn hiervan de kosten?
zaterdag 17 juni 2017

Massief houten aanrechtblad en RVS wasbak hierin maken

Wij willen een massief houten aanrechtblad van berken (ongeveer 5 a 6 meter) laten maken en willen de wasbak gelijk laten lopen met het aanrechtblad laten lopen, dus minimaal laagje weg frezen. Wasbak is rechthoekig (Franke). Ik denk dat het handig is als de vakman eerst even kan langskomen om te kijken naar mogelijkheden.
zaterdag 17 juni 2017

Gat in het granieten aanrechtblad aanpassen

Ik heb een bestaand (waarschijnlijk) composieten aanrechtblad. In verband met een wijziging van een gaskookplaat naar een inductie plaat zou het bestaande gat 3 cm breder moeten worden (850 mm naar 880 mm). Ik ontvang graag een offerte en een termijn waarop de klus gedaan kan worden. Het gaat dus alleen om het op maat maken van het aanrechtblad.
zaterdag 17 juni 2017

Reparatie van keukendeurtjes

Er zijn 2 carrousel deurtjes verwijderd. Ik heb problemen met het herplaatsen van de deurtjes en wil hier graag hulp bij.
vrijdag 16 juni 2017

Uitsparing in granieten aanrechtblad aanpassen

Wij hebben een huurhuis. In de keuken zit een vierpits gaskookplaat. We hebben de keramische kookplaat uit onze vorige keuken meegenomen. De uitsparing voor deze plaat is te smal. Ik heb gemeten en de breedte van de uitsparing is 49 cm. De kookplaat is 49,5 cm, dus hij past niet. Wat gaat het kosten om de uitsparing 1 cm groter te maken? Het gaat om een granieten blad.
vrijdag 16 juni 2017

Aanrechtblad hoger ophangen

Het aanrechtblad met ingebouwde wasbak en gaskookplaat was voor iemand in een rolstoel, eronder zitten nu dus geen kasten. De wand erachter is betegeld. Onder het blad zie je het bevestigingsmateriaal van het blad zitten. Wat kost het om het op te laten hogen? Eventueel ook een of meer kastjes plaatsen. Als ik eruit ga, moet het blad teruggeplaatst kunnen worden. Ik kan er een foto van mailen. Over twee weken krijg ik de sleutel van de woning, 4 juli aanstaande.
vrijdag 16 juni 2017

Vlakscherm afzuigkap vervangen

Bestaande afzuigkap vervangen. Maten c.a. breed cm, diep 26 cm en hoog 35 cm
donderdag 15 juni 2017

Keramische kookplaat installeren

De oude keramische (AEG) is defect. Ik heb een nieuwe AEG keramische kookplaat gekocht (90 cm) met exact dezelfde afmetingen als de huidige. Het gaat om het vastzetten van de nieuwe kookplaat in de nis van het granieten aanrechtblad en het aanzetten van een stekker.
donderdag 15 juni 2017

Rolluik in de keukenkast monteren

Het rolluik van mijn keukenkast (opzetkast op aanrechtblad) is kapot gegaan. Ik ben op zoek naar een nieuw rolluik en iemand die het kan inmeten en monteren. De maten van de kast zijn: ongeveer 1.40 meter hoog en 60 cm breed. Het gaat om een rolluik dat van beneden naar boven opengaat.
donderdag 15 juni 2017

Folie vervangen op keukenfrontjes

Folie van keukenfrontjes scheurt. We willen dit laten vervangen. Het gaat om: 1 lade van 92 x 14 cm, 1 lade van 92 x 28 cm, 1 lade van 92 x 32 cm, 1 lade van 31 x 14 cm, 1 lade van 31 x 29 cm, 1 lade van 31 x 31 cm. Verder zijn het losse delen (kastje, vaatwasser, hoekdeel) met totaal afmeting van hoogte 72 x ongeveer 190 cm breed. Aan de bovenkant zijn namelijk glazen deurtjes. Alleen de voorkant opgemeten, er komt dus nog wat centimeters bij in verbad met de dikte van de fronten. Graag eerst een prijsopgave van wat we ongeveer kwijt zijn. Anders willen we kiezen voor het spuiten van de panelen, dan wel de panelen geheel te vervangen.
donderdag 15 juni 2017

Koelkast koelt niet meer

Ik heb een Liebherr Profi-Line, hoog model (190 cm met daarboven nog het motordeel). Hij koelt niet meer, terwijl de ventilator continue draait. Radiator bovenop de koelkast is met luchtdruk schoon geblazen. Met mijn lekenkennis zou het de thermostaat of de koelvloeistof kunnen/moeten zijn.
donderdag 15 juni 2017

Afzuigkap met motor plaatsen

Wij gaan het appartement verkopen en wij willen onze afzuigkap vervangen. Afzuigkap van RVS 60 cm met motor vervangen.
woensdag 14 juni 2017

Aansluiten van een elektrische/keramische oven

Ik zoek een monteur die voor mij een elektrische oven kan aansluiten met perplex aansluiting.
woensdag 14 juni 2017

Aansluiten keramisch fornuis

Ik wil graag mijn Bosch keramisch fornuis laten aansluiten. De stekker moet worden omgebouwd zodat hij in de aansluiting past en alle kookplaatjes werken, nu werken slechts 2 van de 4.
woensdag 14 juni 2017

Gat in beton boren voor afzuigkap

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap
woensdag 14 juni 2017

Granieten keukenblad aanpassen

Een bestaande keuken met een keramische kookplaat van 540 bij 470 mm (binnenmaat) en 570 bij 500 mm (buitenmaat). Ik wil deze graag vervangen door een Siemens (EX877LYE3E inductie kookplaat 51 bij 812 bij 520 mm, granieten blad is 3 cm hoog. Graag een offerte voor de kosten van het uitzagen. Ik wil graag iemand met een diamantboor.
woensdag 14 juni 2017

Keuken slopen

Op 29 juni 2017 dienen de keuken te worden verwijderd: * Hoekkeuken van 2.50 meter bij 2.80 meter met koelkast, vaatwasser, kookplaat, oven en afzuigkap; * Bovenkasten, 2 x 60 cm breed en 3 x 20 cm breed; * Onderkasten, 1 onder spoelbak, carrousel in de hoek, 2 besteklades, 2 ladeblokken van 85 cm breed; * Wandtegels rond 2.38 m2 verwijderen, 1 laag. De vloer blijft liggen. Het betreft het afvoeren van afval, apparatuur en afdekken vloer en van woonruimte.
dinsdag 13 juni 2017

Aansluiting voor vaatwasser maken

We willen een vaatwasser kopen voor mijn moeder (86), maar de aansluiting moet tegenover het aanrecht komen dus ongeveer 6-7 meter omleiding nodig voor de watertoevoer plus kraan. Afvoer naar riool is aanwezig.
dinsdag 13 juni 2017

Afzuigkap vervangen en plafond stucen

Huidige afzuigkap vervangen voor plafondafzuigkap en het plafond in de keuken moet opnieuw gestuct worden.
maandag 12 juni 2017

Weghalen van een keuken

Ik wil dat mijn hoekkeuken 3.50 bij 2.30 met apparatuur eruitgehaald wordt. Op begane grond. In overleg met de vakman het puin/apparatuur verwijderen.
maandag 12 juni 2017

Afzuigkap vervangen

Ik wil mijn oude afzuigkap vervangen vanwege ouderdom voor een nieuwe. Huidige merk is Pelgrim, zie foto. Graag wil ik dat u een nieuwe afzuigkap kan aanschaffen ervoor en dit in de prijs zet. De breedte is 58,8 centimeter.
zondag 11 juni 2017

Keukenfolie renoveren

Keukenlade folie is gescheurd door de loslatende folie. Koelkast deur en onder de spoelbak deur zijkant raakt de folie een beetje los door vocht. Graag beplakken met lijm. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het renoveren van de folie. Eventueel wegwerken met een stift na het plakken. Ik wil het huis verkopen en eventueel kunnen de kasten wit geschilderd worden.
zondag 11 juni 2017

Keukenwerkblad vernieuwen

Ik wil mijn aanrechtblad vernieuwen en heb in de winkel in Lisse een werkblad gezien onder het nummer F 7684 TC maar heb een lengte van 3 meter nodig, ik wil deze namelijk van muur tot muur toe laten plaatsen. Ik wil graag weten wat dat gaat kosten inclusief het plaatsen.
zondag 11 juni 2017

IKEA keukeneiland plaatsen

Ik ben door mijn rug tegengaan en door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Nu staat in de kamer van ons appartement een ikea Keukeneiland nog in de dozen. We zouden 14 juni omhuizen. De vraag is er iemand in de buurt van Roermond die deze klus op zeer korte termijn kan uitvoeren. Het gaat om het plaatsen van 5 onderkasten, 3 voorzien met lades en 2 met deuren. Daarop komt een afwerkblad. Geen apparatuur of leidingwerk. Aan/op het eiland word een tafelblad gemonteerd met een totaal lengte van 3. 20 meter waarvan 1. 20 met rust op 2 onderkasten van het eiland. Ik zal een illustratie foto toevoegen hoe het er komt uit te zien. Zaagwerk zit het in het op maat maken van de kantafwerking eilandkasten.
zaterdag 10 juni 2017

Bosch Solitaire ovendeur repareren

Een van de scharnieren van mijn oven is stuk. Hiervoor is een nieuwe aanwezig. Ik heb de deur gedemonteerd maar krijgt hem er niet meer in. Nu is ook het andere scharnieren stuk! Graag na 18 juli de klus uitvoeren.
zaterdag 10 juni 2017

Afvoer voor een afzuigkap installeren

Ik heb een afzuigkap thuis die al is aangesloten, alleen is er nog geen afvoer naar buiten. Ik wil graag een aansluiting maken door het plafond met een afvoerpijp op ons dakterras. Alles moet ook worden afgewerkt. Ik ontvang graag uw offerte per email.

Partners

Partners van Casius