Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in uw regio.

4852 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: eilandkeuken offreren, keukenblokken vernieuwen, keuken plaatsen, verplaatsen van de keuken, keuken demonteren en monteren, werkzaamheden in de keuken, kvik keuken plaatsen, bulthaup keuken renoveren, koof maken en divers stucwerk, installatiewerk voor een nieuwe keuken, dekton aanrechtblad plaatsen, keuken en radiator verwijderen, nieuw fineer op de keuken, aanpassingen in keuken vanwege nieuwe vaatwasser, keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

maandag 23 oktober 2017

Schade keukenblad

Brandschade op keukenblad door vlam.
maandag 23 oktober 2017

Schilderwerk aan keukenblok herstellen

Hello, I hope it's ok to write in English. I was removing a sticker from the drawer of an old ikea kitchen (they discontinued it) and it took a part of the paint. Can you help with this as im moving out of the apartment next week and wanted to get it fix as it's a rental.
maandag 23 oktober 2017

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil mijn keukenkraan en spoelbak gaan vervangen. Ik zal zelf de nieuwe materialen aanschaffen. Ik zoek een vakman die de vervanging uitvoert. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 23 oktober 2017

Fratelli onofri gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van 2 van de gaspitten van mijn Fratelli Onofri oven werkt niet meer.
zondag 22 oktober 2017

Keukenblokken vernieuwen

Onze keuken is 15 jaar oud en op zich nog redelijk, maar de knoppen vallen letterlijk van de apparatuur, zoals gaskookplaat en afzuigkap. In onze badkamer hebben we corian en dat vinden we erg mooi. We overwegen daarom dan ook een nieuwe keuken te plaatsen van/met corian. De keuken bevindt zich in een oud herenhuis; het is een gesloten keuken en dat willen we ook zo houden. Er zijn aan twee zijden werkbladen, aan één kant met fornuis, oven en pannenladen, aan de andere zijde met spoelbak en vaatwasser. Aan die kant zit ook een kleine tafel, op dezelfde hoogte als het aanrechtblad. De koelkast staat los. De vloer is een (nieuw gemaakte) traditionele granitovloer. De afmetingen zijn ongeveer 4 meter lang bij 2,5 meter breed. De magnetron en kookboeken staan in een nis in de smalle wand aan de gangzijde. We overwegen over te stappen op inductiekoken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor nieuwe keukenblokken.
zondag 22 oktober 2017

Gat in granieten aanrechtblad boren

Ik wil graag een "pop-up" stopcontact installeren in mijn bestaande keuken. Wie kan daar voor mij een gat in boren ? Het moet midden in een kookeiland komen achter de vaatwasserkast. Op de foto ongeveer aan het eind van de glasplaat die op het blad ligt
zondag 22 oktober 2017

Gat in muur boren voor afzuigkap

Ik wil graag een gat naar buiten maken voor de afzuigkap. Het gaat om een vlakke afvoer, dus rechthoekig en niet rond. De dikte van de muur van binnen naar buiten is ongeveer 30 centimeter. Het is waarschijnlijk een spouwmuur en het gat moet ongeveer 22 bij 5 centimeter worden.
zaterdag 21 oktober 2017

Folie op keukenkastjes herstellen

Er is een stukje van de folie van het keukenfront afgescheurd. Breedte zichtbare gedeelte ong. 2,5 cm en hoogte ongeveer 1 cm. Bovenop het frontje een stuk van ong 6 cm over de hele breedte.
zaterdag 21 oktober 2017

Vaatwasserdeur monteren

Graag wil ik onze vaatwasser-deur opnieuw laten monteren. De vaatwasser blijft niet open staan en het lijkt alsof er iets mis is met de vering.
vrijdag 20 oktober 2017

Bulthaup keuken renoveren

Wij willen onze Bulthaup keuken inmiddels 17 jaar oud renoveren. Er zijn aantal aluminium strips aan de voorzijde van kastjes aan vervanging toe, deze laten los en/of ontbreken. Enkele scharnieren laten stellen of vervangen zoals bij de koelkast opdat wij een nieuwe koelkast kunnen integreren. Meedenken over losse koelkast of toch bestaande inbouw koelvriescombinatie renoveren. Vervangen koolstoffilter Gaggenau.
vrijdag 20 oktober 2017

Koof maken en divers stucwerk

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk en overige werkzaamheden laten verzorgen. We zoeken een vakman die voor ons een koof kan maken om de afvoerbuis van de afzuigkap. In die koof moeten openingen voor spotjes komen. De koof moet worden glad gepleisterd. Verder willen we een muur van ongeveer 260 x 370 cm laten glad stuken, zodat die later betegeld kan worden. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we een tekening van de keuken toesturen.
vrijdag 20 oktober 2017

Afzuigkap vervangen

Ik zoek een vakman voor het verwijderen van mijn bestaande afzuigkap en een Bruynzeel kastje. Daarna wil ik er een nieuwe afzuigkap laten plaatsen, in principe een Pelgrim PSK630RVS. Deze is nog niet aangeschaft, ik wil daar eerst uw advies over. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
vrijdag 20 oktober 2017

Gat boren en afzuigkap aansluiten

Ik zoek iemand die een gat van 150 mm kan boren in de muur. Voor de afvoer van de afzuigkap. Dan had ik ook de vraag of jullie dan ook de kap kunnen aansluiten door middel van draden etc zodat we meteen een verbinding hebben. In november krijgen we de nieuwe keuken. Vooraf moet het gat geboord zijn.
vrijdag 20 oktober 2017

Installatiewerk voor een nieuwe keuken

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk conform het leidingplan laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Elektra en water verleggen conform het leidingplan 2. 2 extra groepen aanleggen voor de oven en koelkast 3. een gat in de buitenmuur boren voor de afvoer van de afzuigkap 4. Realiseren van spotjes in een koof die getimmerd wordt 5. Elektra voor spotjes met dimmer 6. Verwijderen van een radiator en terugplaatsen van een kleinere variant. 7. De inkomende gasleiding korter maken zodat die onder de plint van de kast blijft. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we u het leidingschema toesturen.
vrijdag 20 oktober 2017

Vaatwasser repareren

Onze vaatwasser doet niet meer na dat de wasbak in de keuken waarbij het verbonden was, ontstopt is geweest. De pomp van de vaatwasser werkt wel en hij kan wel water uit pompen maar geen water komt in en hij maakt een rare geluid zoals hij probeert water te krijgen. Merk is Siemens, type SL64561
donderdag 19 oktober 2017

Dekton aanrechtblad plaatsen

In onze nieuwe woning willen wij het aanrechtblad vervangen door een Dekton aanrechtblad. Variant Sirius/zwart, dikte 4 cm. Drie delen waarvan twee met een uitsparing. Bruto afmetingen: 1. 200 cm x 70 cm 2. 110 cm x 80 cm 3. 280 cm x 63 cm (met ook een uitsparing voor een spoelbak) De vakman mag al het materiaal regelen. Optioneel is ook afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.
donderdag 19 oktober 2017

Keuken en radiator verwijderen

Keuken verwijderen (klein L), radiator verwijderen.
donderdag 19 oktober 2017

Keukenkasten monteren

Ik wil in de keuken 1 onderkast, 1 deur en 1 lade,afm hxbxd 82x50x50 gemonteerd hebben (dus alleen in elkaar zetten) en 1 keukenkast, afm hxbxd 60x40x40, aan de wand daarboven geplaatst hebben.
donderdag 19 oktober 2017

Twee deurtjes voor carrouselkast opnieuw stellen

De twee deurtjes voor de carrousel in de keuken lopen aan en moeten gesteld worden.
donderdag 19 oktober 2017

Nieuw fineer op de keuken

Ik wil nieuwe fineer op mijn keukendeurtjes de oude laat los. Het gaat om 7 kastdeurtjes 3 lades 1 vaatwasmachine deur 1 koelkast deur en 2 frontjes. Graag zou ik een grove prijsindicatie willen.
donderdag 19 oktober 2017

Uitsparing in composiet stenen aanrechtblad groter maken

We willen in een reeds geïnstalleerde keuken de huidige wasbak van 60 cm breed laten vervangen door een bredere wasbak, hiervoor moet ook het gat in het aanrechtblad worden aangepast. Daarnaast willen we een nieuw fornuis installeren, ook hiervoor zou de benodigde nis iets ruimer moeten worden gemaakt. Graag een offerte voor het verder uitslijpen van het aanrechtblad (als dit inderdaad goed mogelijk is) en het vervangen van de wasbak en het installeren van het fornuis.
donderdag 19 oktober 2017

Aanpassingen in keuken vanwege nieuwe vaatwasser

Keukenkastje is geen standaard maat dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten - vaatwasser op afvoer kraan aansluiten - netjes afwerken (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers) (Zie foto's)
donderdag 19 oktober 2017

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Keukenkastje is geen standaard maat, dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat. - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer; - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten; - Vaatwasser op afvoer kraan aansluiten; - Netjes afwerken. (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers).
woensdag 18 oktober 2017

Aanrechtblad vervangen

Ik wil bij IKEA een nieuw aanrechtblad gaan kopen en dat in mijn keuken laten plaatsen. Het is een laminaat werkblad van 300 x 60 x 2,8 cm. Het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Daarin moet ook een uitsparing voor een nieuwe wasbak en kraan worden gemaakt en die moeten gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
woensdag 18 oktober 2017

Leidingplan uitvoeren voor nieuwe keuken

Nieuwe keuken komt in week 50. Het leidingplan is aanwezig. Komt in parallel opstellen. Zit nu maar aan een kant. 1. Elektra en water omleggen. 2. Extra groepen maken voor koelkast en oven. 3. Gat boren in buitenmuur voor afzuiging. 4. Koof maken om afzuiging te verbergen. Graag met inbouwspotjes. 5. Elektra voor inbouwspotjes met dimmer 6. Radiator leiding aanpassen (moet onder 18 centimeter plint passen) 7. Stuken koof en keukenmuur (3.70 meter x 2.60 meter)
woensdag 18 oktober 2017

Kraan monteren, deuren van koelkast en vriezer repareren

Er is een aantal zaken in mijn huis die gerepareerd en gemonteerd moet worden. Betreft een nieuwe keukenkraan. De nieuwe kraan heb ik bij Praxis gekocht. Inbouwdeur van de vriezer moet vastgezet worden aan vriezerdeur,. En de ijskastdeur kraakt.
woensdag 18 oktober 2017

Uitsparing in een composiet aanrechtblad vergroten

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn composiet aanrechtblad vergroten? Het gat is nu 75 x 49 centimeter en moet 88 x 49 centimeter worden.
dinsdag 17 oktober 2017

Keukenblad van natuursteen repareren

Op ons natuurstenen blad zijn kleine beschadigen ontstaan, ik ontvang graag een prijsopgave wat dit kost om dit te repareren. Het gaat om 4 kleine beschadigingen.
dinsdag 17 oktober 2017

Koof met spots maken en afzuigkap monteren

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd in de keuken: 1: Plaatsen koof in L-vorm (afmetingen in overleg) 2: Drie inbouwspots in de koof monteren 3: Monteren afzuigkap (rekening houdend met de koof i.v.m. lucht circulatie) 4: Afwerking: verven koof Het kook-schiereiland is 1 meter breed en 2,40 meter lang. De inbouwspots (reeds aanwezig) vereisen een minimale hoogte van 15 cm van de koof. Ik spreek graag met een vakman de (on)mogelijkheden vooraf zodat ik een weloverwogen keuze kan maken op basis van het gegeven advies. Naast de kosten zijn kwaliteit, netheid en professionaliteit voor mij van doorslaggevend belang. Er mag ook gereageerd worden op een deel van de genoemde werkzaamheden, voorkeur gaat wel uit naar één partij die alle werkzaamheden kan uitvoeren. Ik heb als bijlage twee simpele schetsen gemaakt. Deze zijn enkel voor de beeldvorming en bevatten dus nog geen exacte maten.
dinsdag 17 oktober 2017

Keuken demonteren en herplaatsen

Keuken plus inbouw gasstel, koelkast herplaatsten en leiding(en) omleggen. Kleine keuken, 3 onderkastjes, 3 bovenkastjes. Afzuigkap. Andere achterwand vanaf het aanrecht om blootliggende leidingen weg te werken.
dinsdag 17 oktober 2017

Bosch Solitaire oven repareren

De oven van Bosch solitaire heeft wat defecten. De strips in de oven die bij deur sluiting zitten zijn los De deur sluit niet goed door scharnieren of de strip en ik mis 1 knop van het gasfornuis
maandag 16 oktober 2017

Keuken demonteren en verwijderen

Demonteren / verwijderen hoek-keuken, 270x180 cm. 5 bovenkastjes, 4 onderkastjes + onderstaande inbouwapparatuur. Zie foto. Demonteren / verwijderen apparatuur: afzuigkap, koelkast, kookplaat, magnetron,vaatwasser (de vaatwasser blijft achter). Verwijderen wandtegels (indien aanwezig, de huidige keuken heeft geen wandtegels). Afdoppen leidingen
maandag 16 oktober 2017

Aansluiten van een losstaande vaatwasser

Ik wil een tweedehands losstaande vaatwasser laten aansluiten in mijn keuken. Er moeten aansluitingen worden gemaakt op een bestaande afvoer en waterleiding. Ook moet er een elektra-aansluiting worden gemaakt. Momenteel ligt er achter het aanrecht een verlengsnoer voor de oven en koelkast. Ik wil een veilige aansluiting, zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.
maandag 16 oktober 2017

Gat in buitenmuur maken voor afzuigkap

Er moet een gat gemaakt worden ten behoeve van een afzuigkap in de buitenmuur. Het gat moet door beton en bakstenen heen. De werkzaamheden dienen in de week van 23 oktober uitgevoerd te worden.
maandag 16 oktober 2017

Eilandkeuken offreren

We willen graag een eilandkeuken of schiereilandkeuken met barkrukken. Graag in de keuken: een inductiekookplaat met werkbladafzuiging en vaste afzuigkap middels een plafondunit. Een Side by Side koelvrieskast, oven, afwasmachine, warmhoudlade, koffieapparaat ingebouwd en een vaatwasser het liefst op ergonomische hoogte. De afmeting van de keuken is circa 305 x 255 cm. En een stuk van 150 cm om de hoek van het stuk van 255 cm. Aan de overzijde is nog een stuk muur van 72.5 cm. Een afbeelding met de maten en een foto van de huidige keuken zijn beschikbaar. De oude hoekkeuken zal eerst gesloopt en afgevoerd moeten worden. Succes en alvast bedankt.
maandag 16 oktober 2017

Werkblad met spoelbak en kraan monteren

Wil een compostief werkblad + spoelbak en kraan laten plaatsen + 5cm randafwerking
maandag 16 oktober 2017

Composiet aanrechtblad plaatsen

Eencomposief aanrechtblad plaatsen en spoelbak en kraan en een rand afwerking van 5 cm.
maandag 16 oktober 2017

Afzuigkap installeren

Ik wil een afzuigkap kopen en die geïnstalleerd hebben in onze keuken. Er is een stopcontact in de muur boven het gasfornuis. Daar er een recirculatiefunctie in de afzuigkap aanwezig is zal er geen afvoerpijp aangelegd hoeven worden.
zondag 15 oktober 2017

Whirlpool combi-oven repareren

Oven wordt niet meer warm. Heeft het altijd prima gedaan. Aangeschaft in 2005
zaterdag 14 oktober 2017

Keuken plaatsen

I-vorm. Beschikbare breedte is 2.90 meter. Stoer uiterlijk. Betonnen aanrechtblad. Inbouwkoelkast. Elektrische kookplaat. 2 spelbakken, keramisch. Inbouw combi magnetron en oven.
zaterdag 14 oktober 2017

Bestaande keuken verhogen

Ik wil graag de keuken laten verhogen. Keuken is in L vorm en stenen blad is gekit. Ik weet nog niet hoeveel cm de keuken moet worden opgehoogd. De keuken is ongeveer 2,5 bij 2 meter.
vrijdag 13 oktober 2017

Kookplaat infrezen in composiet aanrechtblad

We hebben een rechthoekige kookplaat van 90 x 35 cm. Deze ligt nu op het werkblad, maar zou graag de plaat flush willen verzinken in het werkblad. Daarvoor zal een strook circa 3 mm diep rondom gefreesd moeten worden. Het betreft een Siemens E-Nr: EH99s501E/08. Het gaat om de onbeschermde rand die veilig gesteld moet worden. De zijkanten zijn met RVS afgezet en de voorkant niet.
donderdag 12 oktober 2017

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil graag op twee keukendeurtjes nieuwe folie aanbrengen, in dezelfde kleur als voorheen vanwege beschadiging. Maten 90x60 en 90x30
donderdag 12 oktober 2017

Werkblad in de keuken laten vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij in de keuken een werkblad kan vervangen. Er zijn openingen nodig voor een gasstel, kraan en wasbak. Er moeten een kraan en afvoer worden aangesloten. Het gaat om werkblad Inova, 265 cm lang en 60 cm breed. Het is van spaanplaat met een kunststof bovenlaag.Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
woensdag 11 oktober 2017

Showroomkeuken demonteren

We hebben bij een keukenbedrijf in Breda een mooie showroomkeuken gekocht. Deze willen we laten demonteren en zoeken daar een vakman voor. Het gaat om een lange wand van 2,5 meter en een eiland van 2 meter, zie de bijgevoegde foto. Wij zorgen zelf voor vervoer en voor montage in ons nieuw huis. Graag horen wij vooraf wat de kosten voor het demonteren zijn. Demontage moet ik kalenderweek 44 of 45 gebeuren.
dinsdag 10 oktober 2017

Keukenaansluitingen verleggen en nieuwe groepen bijplaatsen

Wij willen voor onze nieuwbouwwoning de keukenaansluitingen op de goede plek laten zetten. Ten behoeve van onze magnetron en elektrische oven moeten twee extra groepen op onze groepenkast worden aangesloten. Er zijn twee loze leidingen in de keuken aanwezig hiervoor. Het gaat om: - Verplaatsen gasleiding. - Verplaatsen 2 koudwaterleidingen en 1 warmwaterleiding. - Verplaatsen waterafvoer. - Verplaatsen/herindelen/nieuw plaatsen 9 dubbele WCD's. Werkzaamheden worden duidelijk op de keukenplattegrond, welke als bijlage is toegevoegd. De hoogtematen staan hierop vermeld. De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd.
dinsdag 10 oktober 2017

Verplaatsen van de keuken

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het verplaatsen van mijn keuken. Hiervoor moeten leidingen omgelegd worden en een paar muurtjes eruitgehaald worden. Ik zou graag zo snel mogelijk een afspraak maken om bij mij te komen kijken wat mogelijk is. Ik hoor het graag van jullie.
maandag 9 oktober 2017

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat voor een buis van 125 mm laten boren in een stenen muur. Het is in verband met de afzuigkap.
maandag 9 oktober 2017

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Graag uw prijs voor het maken van een doorvoer van keuken naar buiten. Gatdiameter: 150 mm. Spouwmuur (ongeveer 30 cm). Buitengevel: baksteen. Binnengevel: steen met stucwerk. Let op: keuken en plafond is net gestuct en geschilderd. Keuken is net nieuw geplaatst. Bovenkant gat, ongeveer 2 cm onder plafond (zo hoog mogelijk dus). De vloer van de 1e verdieping is een betonplaat. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd met de klant.
maandag 9 oktober 2017

Achterwand en werkblad in de keuken plaatsen

Ik wil in mijn keuken een nieuw kunststof aanrechtblad van 60 X 282 cm en een bijpassende achterwand van 70 x 355 cm. Het aanrechtblad is helemaal recht, met 1 spoelbak,1 kraan en 1 gaskookplaat. In de achterwand zit een lichtpunt en 2 wandcontactdozen. Ik laat het hier graag even goed inmeten en ontvang daarna graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius