Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in uw regio.

4869 klanten bevelen een bij Casius aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: aanrechtblok vervangen, keukenwerkblad plaatsen, keuken opnieuw laten bekleden met folie, bulthaup keuken renoveren, klein keukentje vernieuwen, keukenblok uitbreiden, keukenruimte gereedmaken voor nieuwe keuken, l-vorm keuken slopen en afvoeren, keukenblok plaatsen in bijkeuken, keukenkastdeurtjes opnieuw bekleden, keuken demonteren en afvoeren, keuken voorbereiden op een nieuwe keuken, keuken verwijderen/slopen, aansluiten en inbouwen vaatwasser, afzuigkap en gaskookplaat vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist:

vrijdag 15 december 2017

Folie op keukenkastjes herstellen

Vandaag heb ik een woning gekocht en het folie op de deurtjes laat los en is er bij een kastje een stukje vanaf. Er zitten geen deuken en dat soort dingen, het is echt alleen de kastjes en lades. (voorzijde) Graag zou ik willen weten hoe jullie het kunnen repareren en wat de kosten zijn of andere opties Ik hoop graag spoedig van u te horen.
vrijdag 15 december 2017

Keuken lamineren of beplakken

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen laten maken voor het lamineren van keukenkastjes. De toplaag is kapot en los.
vrijdag 15 december 2017

Fagor inductiekookplaat repareren

Mijn Fagorinductiekookplaat heeft op één van de zônes (links boven) een storing. Hij knippert zonder warm te worden. Typenummer; IF-40 SLXSerieCod
vrijdag 15 december 2017

Aanrechtblok vervangen

Vanwege water lekkage in aanrechtblok moet dat vervangen worden je voelt en ziet de schade. Het is een standaard blok: drie deurs en twee laden en kleur wit
donderdag 14 december 2017

Folie op keukenkastjes herstellen

De folie van de vrieskast laat in de rechter bovenhoek los (lucht eronder).
woensdag 13 december 2017

Afvoer voor afzuigkap aanleggen

Voor in een bestaande keuken met bestaande schouw dient een gat te komen in de bestaande voorzetwand, deze is van gipsplaten, dan dient er een gat te komen in een betonnen geïsoleerde muur naar de bijkeuken en vanaf hier dient er een gat te komen via het platte dak naar buiten. De afwerking in de bijkeuken moet middels een koof en ook de afvoer op het dak van de bijkeuken dient afgewerkt en waterdicht gemaakt te worden. De schouw zit momenteel al op de gipswand, er moeten dus twee bochten komen, een gat in de betonnen muur en een dakdoorvoer. Tekeningen zijn beschikbaar. Graag ontvang ik een offerte inclusief materiaal, werkzaamheden en afwerking.
woensdag 13 december 2017

Aanrechtblad schuren en lakken

Ik wil graag mijn houten keukenblad opgeknapt hebben. Waarschijnlijk schuren en oliën. De lengte is circa 550 centimeter en 65 centimeter diep, minus uitsparingen voor kookplaat en wasbak. Ik woon in Rotterdam Noord, vlakbij uitvalswegen. Omdat het een verzekeringszaak is, heb ik een offerte met logo en KvK-nummer nodig (per mail).
dinsdag 12 december 2017

Leidingen en elektra aansluitingen plaatsen voor nieuw keukenblok

Ik wil in verband met een nieuwe keuken (2.45 x 3.08 x 2 meter) leidingen laten verleggen en elektra aansluitingen verplaatsen. Apparaten aanwezig: vaatwasser, stoom en combi oven. Keuken wordt 14 januari geplaatst. Graag een week daarvoor met werkzaamheden starten.
dinsdag 12 december 2017

Keukenwerkblad plaatsen

Meneer/mevrouw, Graag ontvang ik een prijsindicatie van een Dekton werkblad (hoogst waarschijnlijk zwart) ten behoeve van een L-vormige keuken met de volgende afmetingen en uitsparingen: Dikte werkblad: 12 mm Lange muur zijde: 300 cm lang en 62 cm diep. Korte muur zijde: 247 cm lang en 62 cm diep. In de lange muur zijde is een uitsparing nodig voor een inductiekookplaat van 76 cm x 49,5 cm. In de korte muur zijde is een uitsparing nodig voor een spoelbak vlak inbouw van 50 cm breed x 40 cm diep. Aan het uiteinde van het werkblad aan de lange zijde van de muur wil ik het bedekkingspaneel ook in dit materiaal uitvoeren. Dit paneel heeft als afmetingen 82 cm x 80 cm en een dikte van 12 mm. Ik zie graag een prijsindicatie tegemoet. Indien er nog vragen zijn, dan hoor ik deze graag. Met vriendelijke groet.
maandag 11 december 2017

GAMMA bovenbouw keukenkast ophangen

Gamma bouwpakket keukenkast bovenbouw 100 cm breed in elkaar zetten en ophangen aan de muur.
maandag 11 december 2017

Keukenruimte gereedmaken voor nieuwe keuken

In januari krijg ik een nieuwe keuken. Hiervoor moet nog een aantal dingen gedaan worden. Ik heb een keukenplan waarop alle benodigde info te vinden is. Wat moet er gedaan worden? - Kleine aanpassing waterleiding - Eventueel gasleiding - Stopcontact verplaatsen - Stopcontact toevoegen
maandag 11 december 2017

Keukenblad met wasbak demonteren

Ik heb een aanrechtblad met een wasbak. Deze moet eruit gehaald worden en ook moeten de tegeltjes verwijderd worden.
maandag 11 december 2017

Afzuigkap afvoer naar buiten aanleggen

Wij willen graag de afvoer voor onze afzuigkap naar buiten laten leggen. Momenteel wordt deze lucht nog geventileerd terug de keuken in geblazen. We zoeken iemand die dit voor ons kan doen. Los van de afzuigkap hebben wij hier geen materialen voor. Het is een kalkstenen muur, de dikte is onbekend voor de klant.
maandag 11 december 2017

Gaskookplaat vervangen door inductiekookplaat

We koken nu op gas. Maar aangezien ik geen gas meer wil gebruiken, moet ik dus elektrisch gaan koken. Er moet dan een 2 of 3 -fasen aansluiting komen voor de inductie-kookplaat. Kan ik de huidige gasleiding gebruiken om daar doorheen de VD-draden te trekken voor de aansluiting? Immers de gasleiding ligt al van de meterkast naar de keuken en het is heel veel werk om een nieuwe 3/4 "-leiding te leggen van de meterkast naar de keuken.
maandag 11 december 2017

Keramische kookplaat aansluiten

Alleen kabel aan nieuwe keramische kookplaat aansluiten in nieuw huis Kabel is aanwezig Wat kost dat. Gr.
maandag 11 december 2017

Fagor inductiekookplaat repareren

Gisteravond maakte de rechterkant van mijn inductiekookplaat sluiting,de linkerkant doet het nog wel. Het merk is Fagor IF-40AS, gekocht in 2011. Ik laat graag een reparatie verzorgen.
zondag 10 december 2017

L-vorm keuken slopen en afvoeren

Het slopen van de huidige L-keuken (2.70 bij 2.60), afsluiten gas, een extra elektra groep aanmaken voor inductiekoken. Inclusief de wandtegels verwijderen (een strook van 0.60 meter hoog boven beide delen van het keukenblad (2 x 2 meter lengte). Daarna de muur glad stuken. Al het puin afvoeren. Eind januari krijg ik de sleutel van de woning.
vrijdag 8 december 2017

Gat voor afzuigkap door buitenmuur

Graag uw offerte voor het boren van een gat door de buitenmuur ten behoeve van een afzuigkap in de keuken. De gewenste diameter is 150 mm.
donderdag 7 december 2017

Keukenblok plaatsen in bijkeuken

Graag een offerte voor het plaatsen van een keukenblok in de bijkeuken. De wand is 200 cm lang. Ik wil graag 3 keukenkastjes waarop een bestaande stenen spoelbak (Belfast 600: Traditional bathrooms Haarlem 46 x 40 cm) op gezet en in gebouwd kan worden. Hierbij dan eventueel een kunststof keuken blad en herplaatsing van de keuken mengkraan (RFC 1010). Er is wateraansluiting en elektra aanwezig. Samengevat had ik graag een offerte voor het in onderling overleg aanschaffen van de kastjes en het keukenblad. En de totale plaatsing en aansluiting van de keuken met spoelbak en mengkraan.
donderdag 7 december 2017

Gasfornuis aansluiten

Wij hebben een nieuw gasfornuis en zouden deze graag willen laten aansluiten. Verder geen ingewikkelde dingen, er hoeft niks verbouwd te worden of iets dergelijks.
donderdag 7 december 2017

Keukenkastdeurtjes opnieuw bekleden

Kast deurtjes opnieuw bekleden (Wrappen) 14 delen van verschillende groottes.
woensdag 6 december 2017

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Ik wil in een bestaande keuken een vaatwasser installeren. Om de vaatwasser te kunnen installeren moet in het keukenblok een tweede stopcontact worden geïnstalleerd en de watervoorziening/ afvoer worden aangepast.
woensdag 6 december 2017

Bodemplaten en tussenplaten keuken vervangen

In de keuken is de chiffon losgeschoten en daardoor is het houtwerk gaan kromtrekken. Dit moet vernieuwd worden. Het gaat om twee bodemplaten en twee tussen platen, per plaat ongeveer 60 bij 60 cm groot. Ik vermoed dat het spaanplaten zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 6 december 2017

Inductiekookplaat aansluiten

Aansluiten van een inductie fornuis, perilex stopcontact aanwezig. Werkzaamheden is het aansluiten van de perilexkabel en stekker aan het fornuis
woensdag 6 december 2017

Keukenblad monteren

Ik wil graag me keukenblad vervangen maar ben daar niet handig ik wil een goedkoop keukenblad van hout ik wil graag weten hoeveel dat kost
dinsdag 5 december 2017

Afzuigkap laten monteren en perilex stekker aansluiten

Ik heb een wand afzuigkap (opbouw) die met een flexibele ( 2.50 meter hoog) buis naar de muur toe moet worden verbonden. Tevens moet er een aansluiting komen voor de keramische kookplaat.
dinsdag 5 december 2017

Keuken demonteren en afvoeren

Keuken demonteren en afvoeren. Gaat kom dubbelwandigd keuken. Totale lengte ong. 5 meter. Inclusief vaatwasser, koelkast, oven, afzuigkap en kookplaat
dinsdag 5 december 2017

Inductiekookplaat aansluiten

Betreft het plaatsen en aansluiten van een inductiekookplaat in een bestaand aanrecht (kan op maat gezaagd worden). Wellicht dat er krachtstroom aangelegd moet worden. Ook dat onderzoeken of dit realiseerbaar is.
maandag 4 december 2017

Glasplaat van inductie vervangen

De glasplaat van inductiekookplaat vertoont een barst op 1 van de 4 kookdelen. (zie foto) De kookplaat is 11 jaar oud. Nummer E-nr: E:F77501E /01 FD
maandag 4 december 2017

Inductiekookplaat laten vervangen door gaskookplaat

Ik heb een woning gekocht met in de keuken een ingebouwde inductiekookplaat. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag wil de inductiekookplaat laten vervangen door een inbouw gaskookplaat. Ik heb nog geen gaskookplaat gekocht noch heb ik de benodigde accessoires (gasslang of zo?). Op jullie advies wil ik dit alles kopen en door jullie laten vervangen, liefst op redelijk korte termijn want ik kan nu bijna niet koken omdat ik geen geschikte pannen heb.
maandag 4 december 2017

Keuken voorbereiden op een nieuwe keuken

De ruimte van onze keuken meet 5 m². We hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt op afroep in week 22 geleverd. We zoeken een vakman voor het voorbereidende werk. De oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Dat gaat om een een keuken met een inbouwafzuigkap, gasfornuis, een koelkast, combi-magnetron en 2 x TL-verlichting. We willen 2 extra groepen laten aanleggen in de meterkast en aansluiten via de kruipruimte naar de keuken. Er moet een 3-fasen aansluiting komen voor de inductiekookplaat en 1 extra gewone groep voor de combi-magnetron, koelkast en overige aansluitingen. In de ABB groepenkast moeten aanpassingen worden gedaan. De aansluitingen voor gas, water en elektra moeten worden aangepast voor de nieuwe keuken. We willen ook een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. Verder willen we 10-15 m² wanden laten glad pleisteren en witten. We zoeken een vakman die al deze klussen voor ons kan uitvoeren en/of kan coördineren. We ontvangen graag uw offerte.
zondag 3 december 2017

Keuken opnieuw laten bekleden met folie

Wij hebben ons recreatiechalet verkocht, maar bij de verkoop afgesproken dat we nog werkzaamheden aan de keuken zullen laten uitvoeren. De folie op diverse frontjes laat los. Het is nog niet heel ernstig, maar we willen dit netjes laten repareren. We ontvangen graag uw offerte.
zondag 3 december 2017

Keuken verwijderen/slopen

Wij willen een oude keuken inclusief wandtegels laten verwijderen, de nieuwe keuken komt qua leidingen etc. op precies dezelfde plek. Ook willen we graag dat het afval wordt weggebracht.
zondag 3 december 2017

Wand schouwafzuigkap ophangen

Ophangen AEG wandschouwafzuigkap 60 cm model DBB3650M.
zaterdag 2 december 2017

Pannencarrousel in keuken laten repareren

Het ene deurtje is hangt er los bij
donderdag 30 november 2017

Keukenkastje repareren en folie herstellen

In onze keuken is onlangs een nieuwe gaskookplaat en afzuigkap geïnstalleerd. Doordat die afzuigkap niet goed functioneerde, is er door de hitte tijdens het koken schroeischade ontstaan aan de folie op 3 kastdeurtjes. Ik zoek een vakman die voor mij een offerte kan maken voor mijn verzekeringsclaim. De folie op de kastjes moet worden vervangen.
donderdag 30 november 2017

Gasdrukveer vervangen van Siematic kasten

Ik wil graag bij alle drie kasten, de gasdrukveer laten vervangen. Er zijn dus totaal 6 stuks. Hoeveel gaat het kosten inclusief materialen en monteren. De type is 3268KI 0300NH.13
woensdag 29 november 2017

Gat in voorgevel boren voor afzuigkap

Ik heb een afzuigkap in mijn nieuwe keuken. Afvoerkanaal van de afzuigkap is 120 mm. Ter behoeve van de afzuigkap heb ik een gat nodig in de voorgevel. Woning is 12 jaar oud. Mijn buurman wil ook hetzelfde. Dus graag een offerte voor het maken van 2 gaten. De afmetingen van de buurman weet ik niet maar dat zou iets groter of kleiner kunnen zijn. Het afvoeren van het puin doen wij zelf.
dinsdag 28 november 2017

Carrouselkast Bruynzeel keuken repareren

Bestaande systeem van de carrouselkast hangt los. Zoek reparatie van systeem. Wellicht reserve onderdelen nodig en/of bestaande opnieuw bevestigen.
dinsdag 28 november 2017

Keukenkastjes repareren

Fineerlaag laat los op een aantal deurtjes.
dinsdag 28 november 2017

Folie op keukenkastjes repareren

Van vier kastjes is de folie erg slecht. Van één deurtje bladert hij er af en van de overige drie deurtjes zitten er haarscheurtjes in.
maandag 27 november 2017

Sparing maken voor een inductieplaat

Sparing van kookplaat aanpassen van 530 x 480 naar 750 x 490 mm. Materiaal van het blad composiet heeft een diameter van 12 mm. De positie in het kookeiland rondom bereikbaar.
maandag 27 november 2017

Granieten werkblad laten zagen op locatie

In onze keuken zit nog een kookplaat met afgeronde hoeken. Deze vertoont gebreken en willen wij laten vervangen door een rechthoekig exemplaar. De ronde hoeken in het granieten keukenblad (ongeveer 1,5 cm dik) moeten dus recht gezaagd worden en aan een kant moet iets worden weggezaagd. Graag alleen bericht als u verzekerd bent tegen (bedrijfs)schade, want wij begrijpen dat dit nog wel eens mis kan gaan.
maandag 27 november 2017

Bulthaup keuken renoveren

Wij hebben een bulthaup keuken van circa 10 jaar oud. Ik zou graag de laden opnieuw willen laten stellen en bij onze bovenkastjes is de gasveer versleten, zodat deze niet goed meer open blijven staan. Daarnaast hebben wij een apart kastje van bulthaup aan de zijkant van de keuken staan. Dit wil ik mogelijk verplaatsen naar de andere kant, of hier een andere kast van bulthaup die wel in dezelfde stijl is. Mijn ervaring met de Bulthaupwinkel is dat e.e. a heel erg lang duurt en duur is, daarom ben ik opzoek naar een alternatief.
maandag 27 november 2017

Afzuigkap installeren

Ik wil graag een offerte aanvragen voor mijn woning. Het gaat om een afzuigkap die het al lang niet doet. Ik heb er een paar jaar geleden naar laten kijken en toen leek het vrij ingewikkeld te zijn. Mogelijk heeft het ook met de afvoer te maken.
zondag 26 november 2017

Keukenblad inzagen en installeren

Wij willen een nieuw keukenblad laten inzagen en installeren van een bestaande keuken. Hierbij moeten ook ruimte gemaakt worden voor kranen, wasbak en snoeren. Afmetingen zijn ongeveer 2.90 x 0.60 meter.
zondag 26 november 2017

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat laten boren voor een afzuigkap. De diameter van het gaat is ongeveer 15 centimeter.
zondag 26 november 2017

Schouwmodel afzuigkap plaatsen

Plaatsen van een afzuigkap, schoumodel.
zondag 26 november 2017

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik heb een nieuwe fornuis gekocht en nu blijkt er geen stekker aan te zitten, wel een 3 polig kabel dat volgens zeggen ook niet goed is, het moet 5 polig zijn, kan iemand mij helpen zsm, er is wel een aansluitig in huis voor een fornuis
zaterdag 25 november 2017

Afzuigkap afvoer naar buiten aanleggen

Wij hebben reeds onze sleutel ontvangen van onze nieuwbouwwoning. In onze keuken is een afzuigkap geïnstalleerd dat werkt met filters en recirculatie. Echter willen wij graag een afvoer naar buiten hebben. Dit willen we gerealiseerd hebben voordat wij beginnen met de werkzaamheden voor onze muren. We zijn op zoek naar iemand die een gat kan boren door onze muur, een rooster kan plaatsen en een koof kan plaatsen rondom de buis. In deze koof zouden wij eventueel spotjes willen, dit graag in overleg. We zijn op zoek naar iemand/een bedrijf die dit op korte termijn kan realiseren (het liefst voor 3 december).

Partners

Partners van Casius