Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren voormalig schoolgebouw:

Isoleren voormalig schoolgebouw

Het betreft een zoldervloer van een voormalig schoolgebouw in Klaaswaal wat gebruikt gaat worden als kerkgebouw in combinatie met een maatschappelijke functie. Het is de 2e verdieping. De vloerdelen zijn reeds verwijderd en de hele oppervlakte is prima bereikbaar. Het gaat om het isoleren van de ruimtes tussen de balken met papiervlokken/papiercellulose. We willen een isolatiewaarde van R4,5. De te isoleren oppervlakte is 210 m2. De ruimte is 6,7 meter breed, de toegangstrap zit in het midden.
Onze klant uit Zuid-Beijerland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren voormalig schoolgebouw uit heel Nederland:

Dak isoleren

Huis betreft een tussenwoning uit 1979/80, deel hellend dak voorzijde en verder plat dak. Voormalig dakterras aan de achterzijde is dicht gebouwd tot slaapkamer en heeft ook een plat dak. Ik wil het van buitenaf laten isoleren. Het gaat om 30 m2. Mogelijk plaatsing zonnepanelen op het platte dak.

Boerderijtje isoleren

Het betreft een voormalig boerderijtje met een nieuwe aanbouw met steense muren. Wij willen de gevel aan de buitenzijde isoleren, niet te dik maar inclusief stuc afwerking, circa 5 cm. Het betreft circa 2 x de lengte van de woning a 9 meter bij 1.80 meter en 1 keer een gevel met de breedte van ongeveer 7,50 meter x circa, wolfskap, 5 meter.

Vloerisolatie

Het betreft een rijksmonument, voormalig koetshuis. De bestaand betonvloer is niet geïsoleerd en wil ik gespoten pur uit isoleren. Hier bovenop komt vloerverwarming met cement dekvloer en afwerking. De bestaande betonvloer is niet overal gelijk, vandaar dat gespoten pur, naast het naadloze, bij mij de voorkeur heeft. De totale oppervlakte is circa 110 m²

Verwijderen glaswol en opnieuw isoleren en voegen gevels

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1974. Wij zitten hier in een voormalig poldergebied waar het grondwaterpeil erg hoog is. In de kruipruimte stond steeds veel water. Inmiddels pomp ik dit dagelijks met een dompelpomp weg. Mijn spouwmuren zijn geïsoleerd met glaswol maar dit wordt in de herfst en winter vochtig door vochtdoorslag door de buitenmuren. De isolatiewaarde is daardoor weg. Wij willen door een aannemer het glaswol laten verwijderen en de spouwmuren opnieuw hoogwaardig laten isoleren. Om opnieuw vochtdoorslag door de buitenmuren te voorkomen moeten de huidige voegen verwijderd en vernieuwd worden en daarna worden geïmpregneerd. De oppervlakte van de achtergevel is 23 m², van de voorgevel 26 m² en van de zijgevel 60 m². Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te bespreken.

Garage verlengen met een gemetselde aanbouw

Voormalig garage moet een geluidstudio worden. Het is nu 20 vierkante meter, moet iets groter worden ( 1 bij 4 erbij ). Ik wil de garage dus graag uitbreiden en daarna laten isoleren. Ook moet er een deel fundering bijgeplaatst worden.

Gevelisolatie: isolatieplaten aanbrengen

Wij willen een voormalig schoolgebouw (laagbouw) van de buitenkant isoleren met isolatieplaten op de gemetselde gevels. Het gaat om 350 m2 en wij dienen een rc-waarde te halen van in elk geval 4. De gevel is 2.5 of 3 meter hoog, de gymzaal is 4.5 meter hoog. Steigers zijn beschikbaar. Het gaat om het isoleren en eventueel ook afwerken van de buitenmuren met stucwerk.