Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor tocht op zolder verhelpen:

Tocht op zolder verhelpen

Ik en mijn moeder wonen samen in een rijtjeshuis op de hoek. Ik heb erg last van tocht op de zolder maar ik weet niet waar het vandaan komt, ik merk wel dat het raam heel erg tocht maar het kan ook van andere plekken komen. Voor de winter wil ik dan ook de zolder beter isoleren tegen de kou. Kunt u dit doen en wat zou ik hier ongev. Voor moeten betalen? Mvg
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tocht op zolder verhelpen uit heel Nederland:

Trapgat afsluiten met een deur

Ik heb een binnendeur kozijn met deur gekocht. Die willen we laten plaatsen bij het trappen gat boven. Omdat het tocht de warmte gaat van de woonkamer richting zolder. De zolder is afgesloten (zolderdeur). De deur is 201 bij 81 cm.

Spuitisolatie op zolder

Ik zou graag spuitisolatie willen om van de tocht af te zijn en het warmteverlies te weren. Het is op de 2de verdieping, normaal beloopbaar. Ik zorg dat alle gipsplaten en isolatie verwijderd zijn, zodat er goed vrij gewerkt kan worden. Het dak is ongeveer 40/50 m2.

Binnenzijde zolder isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 15 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bouwjaar huis 1938. Aan 1 zijde is een dakkapel aanwezig. Graag isolatie aan binnenzijde, zodat we de zolder als slaapkamer kunnen gaan gebruiken. Nu erg veel last van tocht en warmteverlies. Er is een smalle open trap aanwezig naar zolder.

Tocht langs raamkozijnen met dubbelglas verhelpen

We hebben last van tocht en kou die langs de ramen komt en vocht aan de binnenkant van de ramen. Vooral op de begane grond bij de schuifpui naar de tuin en de ramen in de keuken en in mindere mate op de eerste verdieping en zolder. We willen graag dat er iemand komt kijken wat de beste oplossing hiervoor zou zijn en een offerte hiervoor ontvangen. We hebben overal dubbel glas, dat er al vanaf de bouw van de woning (2002) in zit.

Deuren plaatsen bij trappen op de overloop

Graag zouden wij 2 deuren willen laten plaatsen bij de trappen op de overloop. Dit vanwege tocht en een zoontje die zelf het traphekje los kan maken. Nu willen wij dit bij de trap naar boven en de trap naar zolder. Graag zouden wij ongeveer willen weten met welke kosten wij rekening moeten gaan houden.

Raam en ruit vervangen en schot op zolder plaatsen

Ik heb in mijn badkamer een kozijn met daarin een vast raam met enkel glas. Ik wil dit laten wijzigen. Ik wil er isolatieglas in met matglas. Ik wil ook beter kunnen ventileren. Misschien kan er een draairaam in worden geplaatst, of er kan isolatieglas in het kozijn worden geplaatst met een ventilatierooster. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden. Verder wil ik op de zolder bij de trapopgang een houten schot laten plaatsen, zodat tocht en energieverlies worden tegengegaan.

Tocht- en warmteverlies: isolatie aanbrengen

Bij een wat ouder hoekhuis en na plaatsen van kunststof kozijnen 15 jaar geleden is er nog steeds niet voldoende isolatie. We hebben last van tocht en warmteverlies. Ook de zolder is niet goed dicht. We willen graag eerlijk advies, wat mogelijk en betaalbaar is, zonder totale verbouwing. Er is wel spouwmuurisolatie, maar bij noordwestenwind wappert het gordijn, dus er is iets niet goed. Voornamelijk gaat het om de kozijnen die waarschijnlijk niet goed zijn afgedicht maar we willen graag van u de mogelijkheden horen wat wij nog meer hier aan kunnen doen.

Dakraam vervangen

Klein dakraam op zolder is oud en tocht enorm in de winter en moet vervangen worden. Het raam en kozijn zijn nu van hout, binnenmaat 46,5 x 56,5 cm. Graag advies over het nieuwe raam: dezelfde maat maar misschien in kunststof.

Zolder isoleren

Zolder met schuin dak met balken isoleren en afwerken, oppervlak is ongeveer 35 m2. Bestaande afwerking moet hierbij ook verwijderd worden. Indien nodig PUR schuim in kieren en gaten aanbrengen om tocht te voorkomen. Timing is flexibel.

Isolatie zolder, ramen en deuren

Ik wil graag mijn zolder van ongeveer 20 m2 beter geïsoleerd hebben. Het is al geïsoleerd, maar tocht, dus moet beter afgewerkt worden. Bovendien ramen en deuren in hele huis, door middel van strips en dergelijke.