Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor pur vloerisolatie aanbrengen in kruipruimtes:

Pur vloerisolatie aanbrengen in kruipruimtes

Ik wil graag een prijs weten van pur vloerisolatie in mijn kruipruimte oppervlakte is ongeveer 60 m2. Ook moet er een gat gemaakt worden om van de ene naar de andere kruipruimte te komen. Het is een broodjesvloer. Graag een prijs via de mail liever niet bellen.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pur vloerisolatie aanbrengen in kruipruimtes uit heel Nederland:

Vloerisolatie

Het betreft een rijksmonument, voormalig koetshuis. De bestaand betonvloer is niet geïsoleerd en wil ik gespoten pur uit isoleren. Hier bovenop komt vloerverwarming met cement dekvloer en afwerking. De bestaande betonvloer is niet overal gelijk, vandaar dat gespoten pur, naast het naadloze, bij mij de voorkeur heeft. De totale oppervlakte is circa 110 m²

Vloerisolatie met pur via kruipruimte

De vloer in de kruipruimte met pur isoleren. De hoogte van de kruipruimte is 80 cm. De ondergrond is droog. Het grootte is 60 m2 inclusief 50 cm steun muur.

Gespoten pur vloerisolatie aanbrengen

Onze vloer is 50 m2. Bereikbaar via kruipluik Veel water in kruipruimte soms wel 30cm. Wat kost het om de vloer te laten isoleren met gespoten pur.

Pur of JetSpray vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag mijn kruipruimte isoleren. De woning is van 1970 en het oppervlak is circa 60 m2. Pur of JetSpray vloerisolatie aanbrengen. Graag uw advies hierover.

Vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag vloerisolatie aan laten brengen. Het gaat om ongeveer 72 m2. Het gaat om een betonnen broodjesvloer, deze zal vanuit de kruipruimte geïsoleerd moeten worden. We willen of PUR of platen. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakmannen (60 cm hoog). De kruipruimte is verveeld in 3 compartimenten, maar hier kun je doorheen. In de kruipruimte ligt een betonnen ondervloer.

Vloerisolatie aan onderzijde van een betonvloer

Wij hebben in onze woning op de begane grond een niet geïsoleerde betonvloer van 50 m² met vloerverwarming. Ik overweeg om tegen de onderzijde van de betonvloer isolatiemateriaal te laten aanbrengen. Ik wil er geen PUR tegenaan laten spuiten, omdat ik hierover teveel negatieve berichten heb gelezen. Ik laat mij graag voorlichten over andere materialen en mogelijkheden. Ik wil beslist geen isolatielaag op de vloer van de kruipruimte laten plaatsen. Ik ontvang graag advies en een prijsopgave.

Vloerisolatie aanbrengen

Ik ben onder de vloer geweest. Beschrijving onderkant vloer: Betonnen platen op stalen balken. Hoogte van de kruipruimte is ongeveer 80 cm. Droog! Het vrijstaande huis is 11 bij 12.50 meter. In de lengte richting zijn er drie lange ruimtes, elk ongeveer 3.50 meter breed. De ruimtes zijn gescheiden door betonnen muurtjes (over de hele hoogte). In de muurtjes zitten rechthoekige (man)gaten. Via deze gaten staan de ruimtes met elkaar in verbinding. Om de 0.50 meter zijn er L-vormige stalen draagbalken, H= 10 cm, B(o)= 2.50 cm. Ze lopen in de lengte richting. Om de 2.50 meter zijn er dubbele, stalen H-balken, H= 10,5 cm, B(o)= 13 cm. Ze lopen in de breedte richting. We willen tussen de stalen balken lichte PIR platen aanbrengen van 9 cm dik. Deze moeten wel worden vastgekit (bijvoorbeeld met PUR).

Vloerisolatie onder een broodjesvloer aanbrengen

Ik wil graag een prijs weten voor vloerisolatie onder een broodjesvloer aan laten leggen. Het gaat om een ruimte van 45 m2, pur 7 cm dik. Balken broodjes vloer, waarbij de balken 5 cm onder de broodjes uitsteken. Er staat geen water in de kruipruimte, deze is wel vochtig. Bereikbaar middels kruipluik. Volledig open en rechthoekige ruimte.

PUR vloerisolatie aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het isoleren van mijn kruipruimte met Pur. De ruimte is toegankelijk via een kruipluik, ongeveer 72 m2 groot en voorzien van enkele opstaande muurtjes. De voorkeur gaat uit naar een dikte van 10 centimeter Pur.

Partners

Partners van Casius