Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor ruimte voor muziekstudio geluiddicht maken:

Ruimte voor muziekstudio geluiddicht maken

Ik wil een ruimte van 19 m2 geluiddicht laten maken (wanden en plafond). Het wordt een muziekstudio met opname booth. Aan 2 kanten heeft het ramen die ook helemaal geluiddicht gemaakt moeten worden door middel van een houten frame met isolatiemateriaal en andere dingen eventueel.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ruimte voor muziekstudio geluiddicht maken uit heel Nederland:

Muziekstudio bouwen in de tuin

Wij zijn op zoek naar een passende oplossing om een muziekstudio (hier komt een piano in te staan) in de tuin te bouwen. Dus een goed geïsoleerde ( zowel geluidsdicht, alsmede warmte isolerend) schuur/bouw met een raam en een flinke deur. De ruimte voor de schuur is ongeveer 4 meter bij 4 meter met een plat dak. Ik hoop u hier genoeg informatie te hebben gegeven om te een offerte te maken en aan te geven wat de mogelijkheden zijn.

Muziekstudio bouwen in de tuin

Al enige tijd ben ik op zoek naar een passende oplossing om een muziekstudio in de tuin te bouwen. Dus een goed geïsoleerde schuur/bouw met een raam en een flinke deur. De ruimte voor de schuur is ongeveer 4 meter bij 4 meter met een plat dak. Hoop u hier genoeg informatie te hebben gegeven om te een offerte te maken en wat de mogelijkheden zijn. Ik heb er 2 foto's bij gevoegd om een impressie van het huis te krijgen.

Radiator verplaatsen in een bedrijfsunit

Wij gaan een bedrijfsruimte huren in een kantoorcomplex. Wij willen daar een geluiddichte muziekstudio gaan bouwen. Daarvoor moet er in onze ruimte een radiator ongeveer 50 cm naar links worden verplaatst. Daarbij moeten de buizen gekoeld/bevroren worden met stikstof is ons verteld. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. We willen de klus graag op heel korte termijn laten verzorgen.

Kelder bouwen in de tuin

Ik wil een kelder onder de achtertuin. Tuin is ongeveer 7 bij 7 meter. Het huis is gebouwd op zandgrond aan de kust. Het afbreken van een deel uitbouw (2,5 bij 3 meter) is dan noodzakelijk. De ruimte zou gebruikt worden als muziekstudio. Graag een offerte hiervoor.

Schuur metselen

In de tuin zouden wij een schuur willen laten plaatsen. Deze schuur zal ongeveer 3 bij 3 meter of 3 bij 4 meter moeten worden. Het gaat om een ruimte met een puntdak en goed geïsoleerd daar er een muziekstudio geplaatst gaat worden. In de voorgevel zouden wij graag een kozijn willen laten plaatsen. De fundering zullen wij zelf plaatsen.

Zolder geluiddicht maken

Ik wil mijn zolder (ong. 12 m²) geluiddicht maken i.v.m. muziekstudio. Daarbij gaat het om het trapgat en akoestiek van de ruimte. Het geluid moet zoveel mogelijk gedempt worden naar beneden. Buren maakt niks uit. Ik heb zelf al een vliering gemaakt boven het trapgat en ook een zanghok. Het moet afgemaakt worden. Zolder met schuin dak. Het zou makkelijk zijn als er eerst naar gekeken wordt.

Huidige garage (ong 6.25x3m)moet ...

Huidige garage (ong 6.25x3m)moet vervangen. Aangrenzende bijkeuken van woning is '70, mag ook evt vervangen. deze staat haaks op garage en is 2x 3.20 m. Dit is weer gebouwd aan uitbouw keuken; ong 1m. garage moet ruimte bieden aan muziekstudio (geluidsgeisoleerd) en auto. liefst met schuin dak voor bergruimte oid. Wij willen graag degelijke duurzame bouw. Graag willen wij de mogelijheden verkennen voor het gehele plan. Apart hiervan hebben we het plan om de badkamer op de 1e etage van ons jaren '30 huis uit te breiden. Er is een gegoten cementvloer en wij willen graag advies over de mogelijkheden en kosten

Wil graag dat stenen tuinschuur goed ...

Wil graag dat stenen tuinschuur goed geisoleerd wordt ivm. inrichting muziekstudio. Ruimte moet vochtvrij zijn en temperatuursschommelingen moeten minimaal zijn. Ruimte is ongeveer 4m bij 3m

geluids-isolatie van een wand en ...

geluids-isolatie van een wand en vloer.vanaf onderste dakplint tot vloer aan beide zijden wordt berg- ruimte gemaakt. zolder moet als muziekstudio dienen.