Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Zoetermeer of directe omgeving.

2599 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, wanden 300 m2 van stenen dijkhuis isoleren en bekleden, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, het geluidsdicht isoleren van plafonds op de eerste verdieping, zolder aan de binnenkant isoleren, isoleren muur en vloer + eventuele aanbouw, isoleren van een zolder en dakraam plaatsen, deels plat en deels hellend dak isoleren aan de binnenkant, vloer isoleren tegen geluid, hellend dak van binnenuit isoleren, kruipruimte opruimen en egaliseren, plafond isolatie, geluidsisolatie van het plafond of vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Zoetermeer:

Isoleren van woning

Betreft een woning uit 1974. Op het dak zitten spaanplaten met een purplaat daarop bevestigd. Dit is vanuit de bouw. Woning moet vanuit binnen worden geïsoleerd zonder het risico op schimmel, vocht etc... Gaat om 60 m2.

Bedrijfspand isoleren

Het betreft een bedrijfspand in Zoetermeer, dit plafond bestaat uit ca 15 cm balken verdieping, met 2 lagen 9,5 mm gips aan de onderzijde (begaande grond plafond) en 18 mm osb als vloer op de 1e verdieping. Er tussen is lege ruimte, geen isolatie. Wij bouwen hier een muziekstudio op begaande grond. Omdat het bestaande plafond niet gevuld is, is de isolatie waarde niet ideaal. Het gaat om 100 m2. Ik ben benieuwd wat het kost om dit plafond vol te spuiten met glaswol. Ook goed om een indicatie te weten voor projecten in Amsterdam waar wij vaak om advies worden gevraagd.

Geluidsoverlast beperken

Momenteel hebben wij erg veel geluidsoverlast van de bovenburen. Een gesprek op normaal volume en voetstappen klinken hard door naar beneden. Wenselijk om het geluid van boven compleet te elimineren. De ruimte is ongeveer 12 m2 en wij denken aan een zwevend afgewerkt plafond. Echter ontvangen wij hier graag advies over.

Binnen en buitenmuren isoleren van 2 panden

Van 2 panden zijn de later geplaatste opbouwen (zowel aan de voor als achterzijde van de panden) niet voldoende geïsoleerd. Aan de buitenzijde zijn kunststof delen aangebracht. De binnenzijde is afgewerkt met gipsplaten en opgevuld met rock wol. We willen graag de isolatie tussen de binnen en buitenmuur verbeteren. Het gaat om 50 m².

Dak aan de binnenkant isoleren

Ik wil mijn dak langs binnen isoleren. Het oppervlak is om en bij 50m2. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 50 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Dak luchtdicht isoleren

We hebben luchtlekken aan ons dak en willen hem daarom luchtdicht laten isoleren. Hopelijk kunnen jullie me helpen. Het oppervlak is tussen de 30 en 100 m2.

Tocht op zolder verhelpen

Ik en mijn moeder wonen samen in een rijtjeshuis op de hoek. Ik heb erg last van tocht op de zolder maar ik weet niet waar het vandaan komt, ik merk wel dat het raam heel erg tocht maar het kan ook van andere plekken komen. Voor de winter wil ik dan ook de zolder beter isoleren tegen de kou. Kunt u dit doen en wat zou ik hier ongev. Voor moeten betalen? Mvg

Plat dak isoleren

Het gaat om een plat dak van de uitbouw die gesoleerd dient te worden. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Kruipruimte laten uitzuigen en opvullen met schelpen

Ik wil de kruipruimte van mijn huis laten uitzuigen of uitgraven. Het is dan makkelijker om in en uit te kruipen. De kruipruimte is 50 m2. Als het uitgegraven is, gaarne daarna de schelpen inspuiten. Zou ik een offerte van u kunnen krijgen wat de prijs betreft. De kruipruimte is nu ongeveer 40-60 cm. Er zit een kruipluik.

Vloer isoleren van de serre

We willen een serre / tuinkamer aan ons huis maken. Hiervoor willen we ook de vloer laten isoleren. Het gaat om een vloer van 16 m2 die geïsoleerd moet worden.

Wand isoleren

Ik wil een muur in de woonkamer zo goed als, of zo veel mogelijk geluiddicht, laten, maken middels een houten framewerk met geluidsisolatie platen. In de woonkamer staat een vleugel en willen dat de overlast richting de buren zoveel mogelijk wordt gereduceerd! Op het houten frame moeten dan gipsplaten komen die netjes afgesmeerd worden, geen pur gebruik. Tevens moeten er op deze muur 3 bestaande stopcontacten, wegens luchtgeluiden, geluidsarm en afgedicht en verplaatst worden. De woonkamermuur is 7 meter lang en 2.61 meter hoog. De vloeren en het plafond zijn van beton.

Plat dak vervangen inclusief isolatie

Ca 45 vierkante meter. Huis bouwjaar 1978, dus isolatie moet verbeterd worden. Bitumen/roofing af werking. Werkhoogte is 9 meter (3 woonlagen). Steiger en pannenlift in overleg in verband met werkzaamheden voor zonne-installatie.

Pur vloerisolatie aanbrengen in kruipruimtes

Ik wil graag een prijs weten van pur vloerisolatie in mijn kruipruimte oppervlakte is ongeveer 60 m2. Ook moet er een gat gemaakt worden om van de ene naar de andere kruipruimte te komen. Het is een broodjesvloer. Graag een prijs via de mail liever niet bellen.

Ruimte voor muziekstudio geluiddicht maken

Ik wil een ruimte van 19 m2 geluiddicht laten maken (wanden en plafond). Het wordt een muziekstudio met opname booth. Aan 2 kanten heeft het ramen die ook helemaal geluiddicht gemaakt moeten worden door middel van een houten frame met isolatiemateriaal en andere dingen eventueel.

Kruipruimte uitzuigen en opvullen

Wegzuigen zandlaag in 60 m2 kruipruimte. Vervolgens dezelfde hoeveelheid inspuiten met nieuw zand (ik gok zo'n 8 m3). Offerte inclusief materialen.

Geluidsisolatie aan laten brengen

Wij willen graag de tussenmuur van circa 8,5 x 2,6 meter tussen ons en de buren laten isoleren voor geluid, vanwege gehorigheid. Daarbij dreunen voetstappen van de andere kant flink door (gedeelde betonplaat), dus eventueel ook kijken of en wat er aan de vloer gedaan kan worden.

Zand in de kruipruimte egaliseren

Het zand in de kruipruimte is niet overal gelijk en daardoor komt er ook water van de buren door naar ons huis (woning in Zoetermeer Oosterheem). Graag contact met specialist om eerst te schouwen.

Kruipruimte ophogen met zand of schelpen

In verband natte kruipruimte, er staat +/- 15 centimeter grondwater, nieuwe bestaande woning graag advies + prijsindicatie over hoe dit probleem op te lossen. De kruipruimte is ongeveer 7 meter lang en 6 meter breed.

Kruipruimte drogen

Het betreft een offerte aanvraag om de stank overlast en vocht in de kruipruimte van onze woning te laten verhelpen. De kruipruimte bestaat uit 2 delen en is toegankelijk via een kruipluik. De ruimte is ongeveer 36 m2 groot en 50 centimeter diep.

Geluidsisolatie in woningscheiding aanbrengen

Ik wil graag geluidsisolatie in de woningscheiding aanbrengen, ter plaatse van de tussenmuur. Het gaat om een verdieping, het gaat om een wand van 3 bij 3 meter.

Schelpen ter isolatie van de kruipruimte aanbrengen

Wij hebben vocht in de kruipruimte. Graag willen wij de ruimte isoleren met schelpen. Het gaat om 45 m2 en bij de voordeur zit een kruipluik.

Zolder isoleren met glaswol

Ik wil de binnenkant van het zolderdak laten isoleren met glaswol. Dit is voor mij een nieuwe woning waar ik helaas geen afmetingen van heb. De zolder spant over de helft van de tweede verdieping. In overleg kan er langs gegaan worden om te inspecteren. Het is een vrij kleine zolder waar alleen in het midden makkelijk kan worden gestaan in verband met schuine daken. Voor de aankoop moet er een energie zuinige maatregel worden genomen, hiervoor moet ik een offerte aanleveren. Een globale offerte zou dus voldoende moeten zijn, ik verwacht de installatie te laten doen eind januari / begin februari.

Geluidsisolatie in de ondervloer aanbrengen

Geluidsisolatie van de vloer. We hebben overlast van de onderburen.

Garagedeur isoleren

Ik heb mijn garage in twee delen ingedeeld. Eerst de garage en daar achter een kamer met een houten wand en schuifdeur. De garagedeur heeft isolatie nodig omdat er veel kou en wind door de kieren komt. De muur hoeft niet perse geïsoleerd te zijn om zo min mogelijk ruimte te verliezen in het kleinste deel van de garage. Graag maken wij een afspraak om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Dakkoepels isoleren

In onze uitbouw zitten 2 dakkoepels die niet geïsoleerd zijn. Met deze koude en lange winter voelen wij de kou er letterlijk doorheen komen. Wij zoeken iemand die dit voor ons kan isoleren.