Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor het isoleren van een vloer van 33 m2:

Het isoleren van een vloer van 33 m2

We gaan ons huis opknappen waaronder ook een nieuwe vloer in de keuken. We hebben een open plan woonkamer/keuken van ongeveer 33 m². Nu weet ik dat we geen kruipruimte hebben en dat onze grond heel vochtig is. Nu zit ik er aan te denken, als de vloer dan toch open gaat om de vloer te isoleren om vocht tegen te gaan. Er komt een aannemer in ons huis die op 2 september begint met verschillende werkzaamheden voor een paar weken, dus ik hoop dat iemand rond die tijd dit zou kunnen doen voor ons. Dank u.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het isoleren van een vloer van 33 m2 uit heel Nederland:

Betonvloer met vloerverwarming storten

Wij hebben recent een jaren 30' huis gekocht en willen graag de vloer laten isoleren en eventueel ook gelijk vloerverwarming laten plaatsen. Wij zouden hiervoor graag onze houten vloer willen laten vervangen voor een betonnen systeemvloer met een Rc waarde van 5, ook wel een renovatievloer of PS-broodjesvloer genoemd waar het isolatiemateriaal dan al in verwerkt is. Graag zouden we ook een offerte willen ontvangen voor de eventuele extra vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 47 m2 van de begane grond en er is een kruipruimte aanwezig die goed toegankelijk is. De overdracht is begin oktober, dus we kunnen helaas nu nog niet iedereen laten kijken maar we vroegen ons af of het toch mogelijk is om een grove kostenraming te geven op basis van foto's van de plattegrond en de kruipruimte? Zodat we een eerste selectie kunnen maken, uiteraard is het voor nadere specificering als we verdere afspraken maken mogelijk om een afspraak te maken met de verkoper voor een inspectie.

Een water-water-warmtepomp plaatsen

Ik ben mijn woning uit 1907 volledig aan het isoleren er komt straks een schuimbeton vloer met vloerverwarming in verder heb ik alleen warm water in de badkamer nodig voor stortdouche nu heeft nog druk aan het verbouwen ben heb ik alle ruimte om overal leidingwerk langs te maken Ik zou graag een WTW systeem combineren met een water-water-warmtepomp die extra ondersteuning kan krijgen van heat pipes en een hout gestookte cv haat met winterdag. Het betreft een vrijstaande woning. En het betreft ongeveer 70 m2.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil mijn vloer graag isoleren. Huidige vloer is met parket. Ik wil hier graag vloerverwarming hebben. Het gaat om 30 m2.

Kantoorruimte isoleren

Wij willen een kantoorruimte van 70 m2 isoleren zodat, (geen) geluid van binnen naar buiten gaat en de omliggende kantoren minimaal last hebben. Wij zullen tijden hebben van live muziek in onze ruimte. Het gaat dus hier om vloer, wanden en plafond dat geïsoleerd moet worden.

Onderslagbalken roest behandelen

De onderslagbalk in de kruipruimte of kelder welke dient als ondersteuning voor de vloer, balken of constructie is aangetast door roestvorming, het lijkt erop dat dit nog kan worden hersteld het is niet zichtbaar dat de balk is doorgeroest. In dit geval het roest verwijderen, de balk goed schuren en met een deugdelijk verfsysteem isoleren, laat u hierin door een deskundige adviseren. Ten tijde van de inspectie is gebleken dat er diverse compartimenten van de kruipruimte niet toegankelijk waren.

Kruipruimte vullen met schuimbeton

Graag wil ik mijn muren laten isoleren. Betreft beneden verdieping die geheel opgeknapt gaat worden. Plafonds gaan er ook uit en kruipruimte dient ook opgevuld te worden met schuimbeton. Er komt vloer verwarming. Betreft twee onder één kap woning. Circa 7 m breed, 12 diep.

Plafond isoleren tegen geluid

Ik woon op de benedenverdieping van een huis uit 1910. Tussen mij en de bovenburen zit een houten vloer/ standaard plafond en ik heb veel last van geluidsoverlast als de bovenburen rondlopen, stofzuigen, met de stoelen schuiven etc. Ik zoek dus een oplossing die ervoor zorgt dat de geluidsoverlast sterk, sterk vermindert. Het plafond is ongeveer 35 m2.

Volledige woning isoleren en eventueel warmtepomp

Mijn huis is gebouwd in 1971 wij willen gehele woning gaan isoleren. Van vloer, muren en dak. Het huis is 160 m2. Ik wil ook eventueel een warmtepomp erbij doen.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren

Ik wil onze woning graag laten isoleren. De spouwmuur is ongeveer 67 m2. Onze vloer is ongeveer 32 m2. Het betreft een twee onder een kap woning. Het isoleren van de gevel moet vanuit buiten gebeuren. Er is een kruipruimte aanwezig.

Isoleren van slaapkamer

Het gaat om verlagen van het plafond in een slaapkamer van 12m2 om geluid (met name voetstappen, audio) tegen te houden. Het is in een oud pand met houten vloer. Ik bespreek de mogelijkheden graag telefonisch.

Partners

Partners van Casius