Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak binnenzijde isoleren:

dak binnenzijde isoleren

De zolder moet geïsoleerd worden om de warmte binnen en de kou buiten te houden. de maximaal toe te passen oplossing mag niet niet meer dan 8-9 cm dik zijn, zodat we de dakbalken blijven zien Gaat in total om ongeveer 100 m2/
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak binnenzijde isoleren uit heel Nederland:

Vochtproblemen verhelpen

Jaren 30 woning waarbij de goot/ het zink waar twee stukken van het dak samen komen, over de hele lengte vocht laat zien aan de binnenzijde van de woning en op het laagste punt in de woonkamer lekkage geeft. Op dezelfde hoogte in de slaapkamer en zolder vochtplekken en schimmel zichtbaar.

Dakkapel achterzijde

Graag een offerte voor een dakkapel van 3 meter breed, en een offerte voor een dakkapel van 4 meter breed, inclusief plaatsen. Ik wil er 1 plaatsen, maar het ligt aan de prijs van welk formaat. Er is als het goed is geen vergunning nodig, de dakkapel komt namelijk aan de achterzijde. Er moet een gat uit het dak gezaagd worden. Graag van het materiaal Keralite. Graag oude materialen afvoeren. Een casco oplevering (binnenzijde hoeft niet afgewerkt te zijn), wel met rolluiken en hor.

Prefab dakopbouw realiseren

Voor ons huis overwegen we een dakopbouw van +/- 4 x 5 meter. Het dak is deels hellend en deels plat. De opbouw komt voornamelijk op het platte gedeelte van het dak. We willen een prefab constructie. Of het dak sterk genoeg is, heb ik nog geen inzage in. Overige bijzonderheden: We hebben een halve draai trap van begane grond naar 1e etage. Boven de trap hangt een zonneboiler. Deze mag worden afgekoppeld voor ruimte nieuwe trap. Links en rechts van de trap lopen 2 kleine schachten voor de ventilatie en afvoer rookgas. Deze moeten worden doorgetrokken. Afbouw binnenzijde kan ik zelf, zolang stroom en verwarming maar wel alvast doorgetrokken zijn naar de opbouw. We zijn de eerste in heel de wijk, het is dus even afwachten wat de gemeente ervan vind. De vergunning zou ook nog geregeld moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.

Dak isoleren

hellend dak ongeveer 350 m2 van PIR dakplaten moet aan binnenzijde met name voor geluidsisolatie na-geïsoleerd worden. kap is stalen spanten en houten gordingen. Dikte van isolatie nader te bepalen. huidige dak heeft een Rc=3,5. Ga er van uit dat de spuitisolatie dampdicht is, om vochtproblemen later te voorkomen en ik wil ook geen additioneel dampdicht folie aanbrengen.

Dakisolatie

Ons huidige dak is een metalen golfplaat, met dakpan relief. hieronder ligt een isolatieplaat van wit piepschuim, bovenzijde van hout, binnenzijde is 'gelakt' (het lijkt of geschilderd MDF, ietwat ruw, of iets as het vroegere board/gladde kant) ik weet niet of er in deze binnenplaat al een dampscherm zit. Ik ga er vanuit van wel. Tussen de platen zit een 'stoelprofiel afwerkingsstrip'. helaas hebben we condensvorming tussen de platen, en er druppelt wat condens vanuit tussen de platen in de ochtend. Niet als gevolg van lekkage/regen. R waarde dakplaten nu is slechts 2.5. we willen graag 60 m2 schuin dak, voornamelijk slaapkamers, licht hellend dak, aan de binnenzijde bij-isoleren, daarmee het condens probleem oplossen, en op 1 slaapkamer, dmv de isolatie meteen geluidsisolatie bereiken. De metalen golfplaten geven veel lawaai als het hard regent. Additioneel zouden we een dakdeel, zo'n 18 m2, willen isoleren aan de buitenzijde van de bestaande platen. Dit omdat de binnenzijde van de platen al afgewerkt is met gipsplaten. als dit met toegevoegde nieuwe iso-platen kan zou het mooi zijn als de originele golfplaten (dan dus iets hoger) terug geplaatst kunnen worden. Als het met pir geïsoleerde nieuwe dakplaten (golfplaat + PIR Laag in een) beter kan, mag dat ook.

Dakbedekking van plat dak vernieuwen

Het platte dak op onze bijkeuken (15 m2) is lek en de bitumen dakbedekking moet vernieuwd worden. Op het dak liggen 6 zonnepanelen die tijdens het vervangen van de dakbedekking tijdelijk van het dak af moeten. Graag inclusief eraf halen zonnepanelen en terugplaatsen zonnepanelen. We hebben begrepen dat er nieuwe dakbedekking overheen geplaatst kan worden. We zouden weer bitumen willen hebben. De bijkeuken is ongeveer 2,20 meter hoog en is aan de achterkant. Er is een tuinpoort aanwezig. Herstel aan de binnenzijde is niet nodig. De reparatie heeft enige spoed.

Gevel recht optrekken

Gevel optrekken Wij willen graag de gevel aan de achterkant van ons huis laten optrekken. Op dit moment hebben wij hier een schuin dak met dakpannen en 2 dakramen. Foto kan gestuurd worden. Het optrekken van de gevel in dezelfde steensoort als de rest van het huis, met 2 kunststof kozijnen (Schuco) inclusief draai/kiepramen. Breedte: 5 meter, diepte zal ongeveer 2 meter zijn. Inclusief afwerking binnenzijde met gipswandjes zodat er 2 afgesloten kamers blijven bestaan. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is. Graag zou ik een prijs indicatie ontvangen via de mail zodat ik ongeveer weet wat het mij gaat kosten, het hoeft niet op de 1000 nauwkeurig.

Uitbouw achterzijde woning

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor een aanbouw volgens onderstaande specificaties. Wilt u de optionele zaken apart vermelden op de offerte aub? 1) Uitbouw aan de achterzijde van de woning 2) Afmetingen: 500 cm breed x 250 cm diep met plat dak 3) Er moeten vermoedelijk 2 heipalen geplaatst worden ivm met de klei ondergrond 4) Er is aan beide zijden geen uitbouw aanwezig 5) Buitenkraan en zonwering zijn aanwezig en moeten weer geplaatst worden op de uitbouw 6) Er hoeft geen lichtkoepel of lichtstraat geplaatst worden 7) Er moet een kunststof kozijn geplaatst worden van circa 340 cm 8) Indeling kozijn: schuifdeur of schuifpui met aan beiden zijden een muurtje van ca 80 cm tbv een radiator 9) Aanbrengen smeervloer 10) Gevel doorbraak 11) Afvoer van puin van de doorbraak Optioneel: Stucen van de aanbouw ( wanden en plafond) Plaatsen van de 2 radiatoren aan beiden zijden van het kozijn Afwerken binnenzijde aanbouw met gipsplaat Aanleg 2x dubbele wandcontactdozen met centraaldoos in het plafond Plaatsing 2 of 4 spotjes in plafond Overig: Achterzijde woning is bereikbaar via de steeg. Bijgaand stuur ik u de foto's van de huidige situatie Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw offerte graag tegemoet.

Dak isoleren

Wij wonen sinds een aantal maanden in een nieuwbouwwoning met aangebouwde garage waarvan 2 buitenmuren enkelsteens zijn. Het platte dak bestaat uit balken met daarop houten plaatmateriaal, aan de buitenzijde afgewerkt met 3 cm isolatieplaat ter voorkoming van condens aan de binnenzijde van het dak. In de praktijk is de garage erg koud of zeer warm in de zomer. Ik wil de opwarming en het afkoelen tegen gaan door op de bestaande dakbedekking (bitumen) een nieuwe isolatielaag te laten aanbrengen (ca. 10 cm), deze te verlijmen op de huidige dakbedekking. De nieuwe isolatielaag af te werken met nieuwe bitumen dakbedekking. Het huidige dak heeft een goed afschot en bij de achtergevel 1 hwa met overstort. De dakrand is ca. 20 cm hoger dan de bovenzijde dakbedekking van het platte dak. Er is dus voldoende ruimte. De garage is binnenmaats ca 20 m2 en het platte dak, het verlaagde deel zonder de brede dakranden ca. 17 m2. Graag ontvang ik een prijsopgave, fotomateriaal is beschikbaar. Mogelijk zijn meer buren geïnteresseerd. Graag een aanbieding met staffel.

Dakkapel achterzijde

Graag een offerte voor een dakkapel van 3 m tot van 3.5 m breed (offerte voor beide maten). Achterzijde woning. Dak heeft geen standaard hellingshoek zie foto's. Graag voor foto's zie funda.nl. Dakkapel kunststof, binnenzijde afgewerkt indien mogelijk met opties. De dakkapel moet op de zolder komen. Graag oud materiaal afvoeren door vakman. Plaatsing eerste week januari indien mogelijk. Graag ontvang ik een offerte per mail op basis van deze info. Dank vast.

Partners

Partners van Casius