Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor wand geluidsdicht laten maken:

Wand geluidsdicht laten maken

Ik heb 3 honden die blaffen als ik weg ben. Ik wil daarom op de muur naar buren een laten isoleren in verband met geluidsoverlast. De muur is 8,5 x 2,65 meter groot, graag wil ik weten wat de beste manier is om dit te isoleren. In de kamer ligt een laminaatvloer. De stopcontacten moet dan ook naar voren worden gehaald. Graag advies en een offerte.
Onze klant uit Wassenaar (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wand geluidsdicht laten maken uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen in slaapkamer

In de slaapkamer een dunne (zo dun mogelijk) scheidingswand. Hoogte 2'42, lengte 3'15. Hoeft niet geluidsdicht. Het is een kleine afscheiding voor een 'babykamer'. Bij verlaten huis moet wand ook makkelijk af te breken zijn om huis in originele staat te herstellen.

Scheidingswand en deur plaatsen

Wij willen graag van 1 slaapkamer 2 slaapkamers laten maken, door een wandje van ongeveer 2.65 meter lengte te laten plaatsen, enigszins geluidsdicht, inclusief deur. In verband met het raam, is er een kleine knik in de wand nodig. Graag advies van de vakman welk materiaal het meest geschikt is.

Kamer geluidsdicht laten maken

Mijn gerenoveerde garage wordt binnenkort opgeleverd. Het betreft een enkelsteens gebouw van 9 x 3 x 2,8 meter (rechthoek), met aan de voor- en achterzijde dubbele deuren en in 1 wand een groot raam. De bedoeling is om een opname studio te maken in deze ruimte. De vloer en het dak worden geïsoleerd opgeleverd, het betreft alleen de wanden.

Kamer geluidsdicht maken

De slaapkamer grenst aan de badkamer en de ruimte voor de wasmachine van de buren. Deze ruimte willen wij geluiddicht maken. Het betreft een woning uit 1926 met houten vloeren. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? De wand is 5.50 meter lang en 2.36 meter hoog.

Kamer geluidsdicht laten isoleren

Ons appartement bestaat uit betonskeletbouw met een trespa gevelbeplating. De achterzijde grenst aan een groot scholencomplex waar zeer veel lawaai (auto geluid, toeterende auto's , schreeuwende kinderen etc.. etc.. ) vandaan komt. Het schoolplein is geheel ingesloten door ons appartementen complex en het schoolgebouw. Hierdoor vormt het een klankkast wat het geluid nog eens versterkt. Ik wil deze slaapkamer geluidsisoleren. De kamer is 4x3 en heeft op de korte kant richting schoolplein, 2 naar binnen draaiende ramen van ca. 65cm breed en 120 cm hoog (dit is de trespa gevel wand). Het complex is gebouwd in...? Verder horen wij in de slaapkamer de onderburen (bij hard praten en zingen). De muren bestaan uit: 1. De trespawand met de 2 ramen (3 mtr breed) grenzend aan het schoolplein, een betonnen wand (4 m. Breed) waarachter buren zitten, een gipsblokken wand (4m breed) grenzend aan onze logeerkamer, een gipsblokkenwand incl. Slaapkamer deur (3 m breed) waarachter onze badkamer en gedeeltelijk de gang zich bevind. De vloer en plafond zijn van prefab beton. Op de slaapkamer vloer ligt nu vloerbedekking zonder ondervloer. Het plafond heeft een hoogte van 2,42 en boven de slaapkamer is onze eigen woonkamer (het betreft een omgekeerde maisonnette woning - slaapkamers beneden en woonkamer en keuken boven). Graag ontvangen wij 2 offertes voor het geluids isoleren van deze slaapkamer.

Wand en nieuwe deur plaatsen

Wij willen onze woonkamer splitsen, om daar een slaapkamer en een eetkamer van te maken. Er moet dus een wand geplaatst worden die redelijk geluidsdicht is. Ook moet er een deur in. Een wand van ongeveer 4 meter lang. Materiaal wand in overleg met de vakman.

Muur geluiswerend maken en dubbel glas plaatsen

Muur van ongeveer 2,90 bij 2,20 meter geluidsdicht maken. In een wand met 3 verschillende ramen (diverse afmetingen), enkel glas vervangen voor dubbel glas. Deze wand is ongeveer 2.20 bij 3,00 meter. Dubbel glas ook leveren.

Nu open verbinding van bgg naar 1e ...

Nu open verbinding van bgg naar 1e verdieping. Deze geluidsdicht afdichten. Wand plaatsen en kozijn met deur. In wand en deur een strook glas om het ruimtelijk te houden. Wand 2.63x1.08, daar waar deur en kozijn komen meet het 98 x 2.63.

Wand plaatsen: In een grote kamer, moet ...

Wand plaatsen: In een grote kamer, moet een wand komen die de kamer in tweeen verdeeld. De wand loopt vanaf de ramen de kamerin (±1.70 cm). Dan een knik van 90 graden naar rechts (±100cm) dan een knik van 90 graden naar links (±200cm) en dan weer een knik naar links (±250cm) waarin een deur moet komen. Evt. meerkosten voor een raam boven de deur i.v.m. licht, hoeft niet open te kunnen. Wand isoleren i.v.m. geluidsoverlast (kinderkamer). Plafond hoogte (±285). Ik denk dat een gipsen wand goed is. Het is een huurhuis en eventueel moet hij t.z.t. eruit. Hout kan misschien ook of is dat minder geluidsdicht en veel duurder? Met vriendelijke groet,

# kamers hebben een nieuw gipsplaten ...

# kamers hebben een nieuw gipsplaten plafond nodig, er moet een trap gemaakt worden (hout), een deur verplaatst, een wand geluidsdicht, w.c. en keuken hebben nieuw tegelwerk nodig, er moet een nieuwe meterkast gemaakt worden en een houten vloer gelegd.