Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Voorschoten of directe omgeving.

413 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Voorschoten:

Isoleren van de vloer.

Het gaat om 28 m2 met een dikte van 113 mm & 15 m2 met een dikte van 20 mm. Materiaal nog in overleg, ik durf niet te zeggen wat hiervoor het beste is om te gebruiken.

Slaapkamer isoleren

Het gaat om het isoleren van een slaapkamer tegen m.n. contactgeluid. De slaapkamer is gelegen op de tweede verdieping in een appartementencomplex zonder lift. De ruimte is (lxbxh) 3,30 m x 2,74 m x 2,46 m. Er bevinden zich in ieder geval twee stopcontacten, een lichtknop en een aansluiting voor een plafondlamp die behouden moeten blijven, evenals een radiator en CV-leidingen. Er ligt parket op de vloer, de wanden en het plafond zijn gestuukt, daaronder bevindt zich het betonnen geraamte van het gebouw. Eén van de wanden aan de korte kant is een inzetwand die mogelijk niet geïsoleerd hoeft te worden. De andere wand aan de korte kant is de gevelwand en bevat een raam en de radiator. In overleg met een specialist kijk ik graag naar de mogelijkheden.

Plafondisolatie plaatsen

Ik heb een pand gekocht waarin op de begane grond een kroeg gevestigd is. Op de eerste verdieping wil ik een appartement realiseren. Het monumentale pand heeft houten verdiepingsbalken met om de 80 cm de houten balken. Tussen de balken in wil ik graag isolatiemateriaal, geluidsisolatie naar boven toe, en brandwerend laten plaatsen en daarna laten afwerken met gipsplaten. De oppervlakte is ongeveer 80 m2.

Plafond van geluidsisolatie voorzien

Voor ons restaurant in Voorschoten willen we een nieuw plafond. Er moet gedacht worden aan het geluid zodat de gasten daar geen last van hebben.

Kruipruimte van isolatie voorzien

De kruipruimte is 50 m2 met een hoogte van 48 centimeter. Ik wil een inclusief prijs weten voor Isoparels met isolatiewaarde van min 2.5 m2 K/W. De kruipruimte is droog en goed bereikbaar via een luik.

Blokhut laten isoleren

Ik wil graag mijn blokhut laten isoleren, het gaat om 4 muren en een schuin dak. Het gaat om een blokhut van 5 x 3 meter. Ik wil de blokhut graag van binnenuit laten isoleren.

Zoldervloer isoleren vanwege geluid

Onze zoldervloer is heel erg gehorig. Het is een dikke vloer zonder geluidsisolatie. Wij willen daar nu een (slaap)kamer maken ivm gezinsuitbreiding maar daarvoor moet hij echt goed geïsoleerd zijn omdat wij allemaal lichte slapers zijn. Zwevende vloer op opvullen? Ik weet het niet en heb even goed advies nodig over de impact en de kosten. Het is een spoedklus want in de week van 5 september wil de aannemer met de rest beginnen.

Spouwmuur voorgevel isoleren

Ik wil mijn voorgevel van mijn woning isoleren door middel van een spouwmuur isolatie. Het betreft alleen een voorgevel van 20 m2 en de spouw meet 6 centimeter. Kunt u een offerte uitbrengen.

Isoleren van schuin dak eerste etage

Op de eerste etage hebben we twee slaapkamers met een schuin dak. Deze kamers zijn koud en willen we laten isoleren. De kamers zijn samen ongeveer 5m breed en 8 diep, standaard rijtjeshuis. Evt. ook dubbelglas HR++ plaatsen. (Heel misschien gaan we ook dakkapel plaatsen).