Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor eensteens buitenmuur laten isoleren:

Eensteens buitenmuur laten isoleren

Een muur van mijn uitbouw ( achterzijde 1e etage) is vochtig. De muur moet geïsoleerd worden. Ongeveer 9m2.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor eensteens buitenmuur laten isoleren uit heel Nederland:

Scheur in de buitenmuur repareren

In schuur buitenmuur (eensteens gele baksteen) een scheur (een meter). Graag herstellen door middel van bijvoorbeeld een dilatatievoeg. Tevens dienen er een paar stenen hersteld te worden.

Gat voor de afzuigkap boren

Eind november begin december wordt de nieuwe keuken geplaatst. Hiervoor dient er een gat gemaakt te worden in de buitenmuur, eensteens, in verband met de afzuigkap.

Vochtprobleem buitenmuur oplossen

Betreft een eensteens buitenmuur van de bijkeuken met een oppervlakte van ongeveer 16 vierkante meter. Aan de binnenkant van de muur hebben we vochtproblemen op verschillende plaatsen. Graag willen we van u weten welke mogelijkheden er zijn om dit op te lossen.

Verwijderen stuclaag buitenmuur

De eensteens buitenmuur van een garage is gestuct, ongeveer een half jaar geleden. De muur moet echter teruggebracht worden in de oorspronkelijke staat, zonder dat dat noemenswaardige schade mag opleveren. Muur van ongeveer 9 bij 3 meter.

Ongeveer 12-14 m2 buitenmuur moet ...

Ongeveer 12-14 m2 buitenmuur moet worden gestuct, begane grond, goed bereikbaar. Het betreft een eensteens aanbouw en deze laat momenteel teveel vocht door

Eensteens buitenmuur gelegen boven ramen ...

Eensteens buitenmuur gelegen boven ramen op eerste verdieping lekt door bij behoorlijke regenval. Mogelijk oorzaak kan zijn dat de regen die valt op de daarbovengelegen rand van schuingeplaatse bakstenen van de ramen op de tweede vedieping doorslaat en achter de muur terechtkomt. Dit vocht druppelt dan achter de eensteensbuitenmuur naar beneden. Dit bleek althans nadat wij van binnen de afdichting van de kozijnen hadden verwijderd. Ook andere oorzaak is echter mogelijk.