Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor houten vloer isoleren:

Houten vloer isoleren

Graag zou ik een offerte voor het isoleren van een houten vloer ontvangen. Werk in ons plafond hiervoor zou ook een mogelijkheid zijn. Het betreft de vloer van onze bovenburen (binnen dezelfde VVE). Nu is de isolatie zo slecht/afwezig dat wij elke stap horen en zelfs gesprekken. Het gaat om 60 m2.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer isoleren uit heel Nederland:

Speod! Vloer restaurant beoordelen herstellen

Beoordeling herstelwerkzaamheden ca. 9 m2 houten vloer. Het zou geweldig zijn als er morgen 3 juni iemand langs kan komen, dan ben ik er namelijk zelf ook.

Vloer storten voor schuur

Voor het plaatsen van een houten schuur willen wij graag een vloer laten storten van 5 x 3 m. Inclusief bekisting ervan 10cm dik ongeveer. Er hoeft waarschijnlijk niet geheid te worden.

Houten multigarantvoer uit de woonkamer halen en op zolder plaatsen

Wij willen onze eikenhouten multigarant vloer uit de woonkamer halen en op zolder plaatsen. De vloer is zwevend gelegd en dient ook weer op die manier op zolder gelegd te worden.

Bestaande vloer (eikenhout) slopen, vlak maken en andere vloer leggen.

Doordat mijn houten vloerdelen los beginnen te laten moet ik aan een andere vloer. Huidige vloer ligt er al 19 jaar in en heb deze overgenomen van de vorige huurder. Wat ik toen niet wist is dat deze vloer destijds in een beton/zandcementdekvloer gelegd lijkt te zijn. Moet dus helemaal verwijderd worden en daarna geegaliseerd. Wil dan ook heel graag advies van een vloerenexpert en ook wat er mogelijk is met mijn budget. Het gaat om in totaal circa 50 m2. nieuwe vloer. Weet nog niet of ik laminaat, pvc-stroken, of een andere vloerbedekking wil.

Schuren van houten vloer

Ik had graag het parket in de woonkamer geschuurd en geolied. Is ongeveer 40m2 groot

Advies en aanleg vloerverwarming (circa 50 m2)

We hebben nu een houten vloer en willen graag vloerverwarming. Graag advies over wat voor soort vloerverwarming voor ons het beste is en wat de mogelijkheden zijn en de prijs. De huidige houten vloer mag verwijderd worden. Vloerverwarming welke ingefreesd moet worden in te storten beton/zandcementvloer OF elektrische (infrarood?)vloerverwarming. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Betonnen vloer

Ik heb een houten vloer met houten balken ruimte ongeveer 35 cm ik wil graag alles er uit en een betonnen vloer er in. En dat ik koude stroom meer heb Mijn woonkamer is 6 meter lang, 4 meter breed.

Begane grond hout en tegel vloer leggen

Op dit moment hebben wij een gietvloer op de begane grond waar wij niet blij mee zijn ivm scheuren en beschadigingen. We willen graag twee nieuwe soorten vloer laten leggen. In de keuken en het toilet tegels en in de overloop en woonkamer een houten vloer. Nu is onze begane grond één geheel, de keuken gaat over in de woonkamer (zonder drempels of deuren) en wij vroegen ons af of het mogelijk is tegels met dezelfde maat als de houten vloerdelen (b.v. visgraat) te laten plaatsen of dit op een of andere manier in een vloeiende overgang aan te brengen. (zie foto als voorbeeld). Graag hoor ik wat jullie opties zijn en wil dus graag advies van een vloerenbedrijf wat hier ervaring mee heeft.

Egaliseren betonvloer

Wij hebben een nieuwe pvcvloer laten leggen maar het ziet er niet uit. De vloerenleggers hadden nooit mogen leggen, ik heb het idee dat het geegaliseerd had moeten worden, maar ik ben ook maar een gewone consument zonder echte vakkennis. Zo'n 40m2 betonvloer met 2 luiken en een uitbouwkeuken met houten vloer eraan vast. Het is dus de bedoeling dat het geëgaliseerd wordt.

Kruipruimte isolatie

40 m2 houten vloer, 20 m2 betonvloer (geen vloerverwarming), dit willen wij isoleren, droge kruipruimte, 80 cm diepe ruimte.

Partners

Partners van Casius