Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak en verdiepingsvloeren isoleren :

Dak en verdiepingsvloeren isoleren

Ik wil mijn dak (70m2) en de verdiepingsvloeren (130m2) laten isoleren.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak en verdiepingsvloeren isoleren uit heel Nederland:

Dakopbouw plat dak

Wij zijn bezig met het aankopen van de woning waarbij wij een dakopbouw willen laten plaatsen op een plat dak. De maten zijn 7,60 meter diep bij 5,70 meter breed, huidige buiten maten eerste verdieping, en het bouwjaarhuis is 2007 met betonnen verdiepingsvloeren. Ook in de vloer opbouw zal vloerverwarming moeten kunnen. Graag een offerte voor afgewerkte opbouw inclusief afwerking binnen en het creëren van 3 kamers. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Houtkachel met rookkanaal plaatsen

Wij willen in onze woonkamer een houtkachel gaan plaatsen. We hebben vloerverwarming en een pvc-vloer als afwerking. Er moet nog een hittebestendige plaat worden aangebracht. Er zijn al doorvoeropeningen geboord in 2 betonnen verdiepingsvloeren. Er moet alleen nog een doorvoer door het dak worden gemaakt. Wij ontvangen graag uw offerte voor het installeren van de kachel met een rookgasafvoerkanaal tot op het dak.

Houtkachel en rookkanaal plaatsen

Wij willen in onze woning graag een houtkachel gaan plaatsen. Er is nog geen rookgasafvoerkanaal aanwezig en dat moet helemaal worden aangelegd tot op het dak. Daarbij moeten er doorvoeropeningen worden geboord door 2 betonnen verdiepingsvloeren. Wij willen een offerte ontvangen voor de volledige aanleg inclusief de materialen. In de offerte graag wel aparte posten daarvoor opnemen. We stellen uw bezoek op prijs. Dan krijgen wij graag advies en laten de klus hier ook inmeten.

Houtkachel plaatsen en rookgasafvoerkanaal aanleggen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen daarvan in maart de sleutel. We hebben bij Gamma een aanbieding gezien voor de kachel Livinflame Lund zwart en willen graag weten wat de montage daarvan zal kosten. Er is in het huis nog geen schoorsteen. Er moeten doorvoeren worden gemaakt door 2 betonnen verdiepingsvloeren en door het dak. Er moeten beneden een aansluiting op de kachel en enkelwandige pijpen worden geplaatst. Boven moeten er dubbelwandige pijpen komen en een doorvoer met trekkap op het dak. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Schoorstenen volledig laten verwijderen

De klus bestaat uit het volledig verwijderen van 2 schoorstenen. Volledig betekent ook de schoorstenen op de verdiepingsvloeren. Het puin kan afgevoerd worden in de container die ik zelf regel en naast het huis staat. Na het verwijderen van de schoorstenen ook het dak weer dichtmaken. Dakpannen aanwezig. Huis staat in Bathmen.

Woning in Uddel slopen

Ik overweeg een woning te kopen in Uddel (bij Apeldoorn). Deze woning, NB: betreft niet de monumentale boerderij er naast met rieten dak, dient dan gesloopt te worden voor nieuwbouw. De woning is volledig leeg, heeft houten vloeren en verdiepingsvloeren, pannendak, geen asbest, is zeer goed bereikbaar met zwaar materieel. De woning bestaat uit 2 gemetselde verdiepingen en een zadeldak. In de woning zijn 3 gemetselde schoorstenen voor hout/gaskachels. De woning is 9 meter breed en 13,5 meter lang.

Flexibel rookkanaal monteren

Ik wil graag een flexibel rookkanaal aan laten leggen voor een houtkachel op de begane vloer. Het rookkanaal kan door een kast op de eerste verdieping en een plat dak, er is geen schoorsteen. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Kunt u met mij meedenken en hier een offerte voor uitbrengen? De kachel regel ik zelf, een Dru met een uitlaat van 15 cm.

Houtkachel plaatsen en afvoerkanaal aansluiten

Ik laat nu een nieuwbouwhuis bouwen: Houtkachel plaatsen en aansluiten afvoerkanaal. Door 2 vloeren en een dak. Totale lengte ongeveer 10 meter. De vraag van mijn bouwbedrijf is: hoeveel mm doorsnede is de afvoerpijp? Is er verschil tussen enkelwandige en dubbelwandige afvoerpijpen? Beneden graag enkelwandig en boven gaat het door een inloopkast (is dan misschien wel fijn als de kast niet warm wordt). De medewerkers in het GAMMA filiaal in Emmeloord wisten niet precies hoeveel mm doorsnede het gat moest zijn als je 2 verschillende afvoerpijpen zou gebruiken. Graag zou ik snel gebeld willen worden, omdat ze binnenkort willen gaan boren. Ik wil graag de Boras houtkachel laten plaatsen door de Gamma service, maar de aannemer die mijn huis aan het bouwen is wil ik vast graag de gaten laten maken in de verdiepingsvloeren.

Permanente zoldertrap monteren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap aanwezig maar deze mag weg. De woning heeft houten verdiepingsvloeren. Wij willen graag een vaste trap laten plaatsen omdat er momenteel een dakkapel op het dak geplaatst wordt dus dan kan de ruimte beter gebruikt worden.

Schoorsteen maken voor een houtkachel

Ik wil mijn kachel naar de anderen kant van de kamer verplaatsen. Dan moet ik een nieuwe pijp naar het dak toe hebben. De verdiepingsvloeren zijn van beton. Het dak is van hout, bedekt met pannen.