Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor opslagruimte maken:

Opslagruimte maken

In ons recente aangekochte jaren '30 bovenwoning willen wij de zolder geschikt maken als opslagruimte. Onlangs is er een vlizo naar zolder geplaatst, maar er ligt nog geen zoldervloer (en is dus niet toegankelijk nu). Voorafgaande aan het plaatsen van de vloer willen wij de zoldervloer laten isoleren met rots- of glaswol. Het dak hoeft niet geïsoleerd te worden overigens. Verder steunt de nok van het dak op een baksteenmuur. Deze willen wij laten vervangen door een spant. Mocht het mogelijk zijn dan ontvangen wij graag een offerte voor zowel het isoleren, aanbrengen van een spant én het plaatsen van een beloopbare vloer.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opslagruimte maken uit heel Nederland:

Invalidentoilet in een buurthuis maken

Wij willen een voormalige opslagruimte op de begane grond laten verbouwen tot een invalidentoilet. De ruimte is 240 x 150 cm. De toegangsdeur met de juiste breedtemaat is al geplaatst. Er is in de ruimte een watertoevoerpunt, alleen vermoedelijk niet op de juiste plaats. Verder moet alles gebeuren: nieuw tegelwerk, verlichting, elektriciteit, het sanitair specifiek geschikt voor gehandicapten. Ik zou graag een uitgebreide offerte ontvangen, die ik kan indienen bij een mogelijke subsidiegever.

Inbouwkast achter toilet maken

We willen in de woonkamer een inbouwkast maken onder de trappen naar boven. De wc zit al onder de trap, en daarachter is nog ruimte. Graag een deel van t muurtje daar weg, en binnenin mooi afwerken tot opslagruimte/kast. Ook een soort deur natuurlijk zodat alles er weer netjes uitziet.

Vuurwerkbunker bouwen in bestaande opslagruimte

Voor een uitbreiding van onze vuurwerk- opslag zoek ik een aannemer die in ons pand in een reeds bestaande opslag ruimte van 4 x 2,5 meter een 60 min brandwerende muur met een hoogte van 2,85 meter kan optrekken en er een 60 min brandwerend plavond van steenachtig materiaal er bovenop kan maken. De betonblokken kunnen dus tegen de bestaande muren aangezet worden. Kunt u ook aan een 60 min brandwerende deur komen mag u die ook plaatsen. Utp is aanwezig.

Knieschot op zolder laten maken

We willen een knieschot (5.40 meter breed, 1 meter hoog) converteren naar een opslagruimte, met 3 dubbele deuren en een witte basisplaat. Materialen zijn niet in bezit aanwezig. Wit spaanplaat zal volstaan. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Kruipruimte verbeteren

Ik wil mijn kruipruimte verbeteren. De kruipruimte is ongeveer 10 bij 4 meter. Deze wil ik schoon- en droog maken, de oude vloerisolatie weghalen en opnieuw isoleren of als alternatief i.v.m. nieuwe hypotheek uitgraven en opslagruimte creëren. Ik weet niet of een vergunning nodig is.

Prefab kelderbak plaatsen in de achtertuin

Ik overweeg om in mijn achtertuin een prefab betonnen kelderbak te laten plaatsen waarin ik een opslagruimte wil maken. Ik denk aan de afmeting 5 x 2 x 2 meter. Ik wil een afspraak maken om de mogelijkheden hier te laten beoordelen. Ik sta open voor uw advies en ontvang graag uw prijsindicatie.

Zolder isoleren en zoldervloer leggen

We hebben recent een huis vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1956, waarbij het dak niet geïsoleerd is. Er is momenteel ook nog geen bevloerde zolder. We willen er een eenvoudige zoldervloer in laten maken, zodat we daar opslagruimte zullen hebben. Verder willen we het dakbeschot aan de binnenzijde laten isoleren. Daarop zitten nu Eternit platen. We hebben het dakbeschot laten beoordelen door een bouwkundige. Die is van mening dat het vermoedelijk niet om asbesthoudende platen gaat. Wij krijgen op 15 juni de sleutel. Er staan foto's van de woning op Funda. We ontvangen graag uw prijsindicatie.

Zolder verbouwen

Wij hebben een open zolder. Hier willen wij één kamer en een washok van maken. Daarvoor moet er een tussenwand met deur geplaatst worden, een verlaagd plafond geplaatst worden (als mogelijk met opslagruimte erboven) en het trapgat moet dicht gemaakt worden. De wanden van de zolder moeten ook afgewerkt worden. Mocht u nog vragen hebben of extra informatie wensen dan horen we dat graag. Alvast bedankt voor de reactie. De zolder is ongeveer 36 m2.

Etage op de garage bouwen

We willen graag een etage laten bouwen met een houten constructie op onze garage. Het is een gemetselde garage met een plat dak op houten balken. We willen er opslagruimte van maken. De garage is 4.50 x 5.50 meter. Maximaal 4.86 meter nokhoogte. Aan een zijde schuin dak met pannen. Op het platte deel bitumen. In het huidige dak een gat maken. Een trap plaatsen we zelf. Er is een schets aanwezig.

Douche en WC in opslagruimte maken

Ik wil in de opslagruimte van 2 bij 2 meter wil ik graag een douchecabine en een toilet laten plaatsen. In deze ruimte is de CV ketel aanwezig. De waterleidingen dienen te worden doorgetrokken en de afvoer voor het toilet geplaatst.