Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Voorburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Voorburg heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Voorburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Voorburg of directe omgeving.

956 klanten uit Voorburg bevelen een bij Casius in Voorburg aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Voorburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafond vervangen en isoleren, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Voorburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Voorburg:

Het van buiten isoleren van een plat dak

Ik heb een plat dak waar een lichtkoepel, een schoorsteen en enkele pijpen in zitten. Ik wil mijn dak van de buitenkant isoleren (ik denk via de methode 'warm plat dak', van ongeveer 10cm dik. omdat mijn buren dat onlangs ook zo gedaan hebben, de bestaande bitumen laag is als onderlaag gebruikt). 14 x 6 meter qua afmeting, de lichtkoepel van 1.5 x 2 meter. Daarnaast wil ik mijn bestaande lichtkoepel vervangen door een moderne, geïsoleerde lichtkoepel, die van binnen uit te openen is. Ook wil ik zonnepanelen (10) laten plaatsen. Het gaat om de derde etage.

Geluidsisolatie aanbrengen

Het betreft een dertiger jaren appartement waar momenteel in geklust wordt. De houten plankenvloer is nog niet afgewerkt en dus makkelijk bereikbaar. Totaal betreft het plm 70 m2 en de tussenruimte tussen mijn vloer en plafond van de benedenbuurvrouw is plm 20 cm. Doel is om mogelijke geluidsoverlast zoveel mogelijk tegen te gaan.

Vloer isoleren met cellulose

Het gaat om de vloer tussen twee woningen in die we willen isoleren. We denken aan cellulose. De bovenwoning wordt momenteel verbouwd, (houten) vloeren zijn kaal, dus er kan snel begonnen worden. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en we zouden van bovenaf willen isoleren.

Isolatie aan de binnenkant

Oude stucwerk aan binnenzijde muur verwijderen. Rechthoekige vlakken van 3 x c.a. 3 x 3 m. Een zo dun mogelijke harde isolatieplaat of alleen gyproc oid aan de binnenzijde, tegen een steensmuur aanbrengen. Afwerken met stucwerk geelband. Buitenmuur is geïmpregneerd zodat er geen vochtdoorslag naar binnen is.

Houten vloer isoleren

Graag zou ik een offerte voor het isoleren van een houten vloer ontvangen. Werk in ons plafond hiervoor zou ook een mogelijkheid zijn. Het betreft de vloer van onze bovenburen (binnen dezelfde VVE). Nu is de isolatie zo slecht/afwezig dat wij elke stap horen en zelfs gesprekken. Het gaat om 60 m2.

Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Ik ben op zoek naar een iemand die mijn plafond kan isoleren: Het is een appartement uit de jaren '50 van ongeveer 70m2. Er is enige overlast door luchtgeluid van de bovenburen. Er is een vrije ruimte tussen het plafond van de woning en de vloer van de bovenburen. Deze kan opgevuld worden met vlokken/cellulose. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte voor dergelijke isolatie.

Dak en verdiepingsvloeren isoleren

Ik wil mijn dak (70m2) en de verdiepingsvloeren (130m2) laten isoleren.

Kruipruimtes isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren. Ik wil de kruipruimte laten isoleren. De kruipruimtes zijn bij elkaar zo'n 78 m2 en in 3 delen verdeeld. Elk deel heeft een eigen luik en de hoogte is ongeveer 90 cm. Een klein deel is 40 cm hoog. We denken zelf aan schelpen en zouden het fijn vinden als er isolatiespecialisten de situatie ter plekke kunnen bekijken zodat we het beste tot een passende oplossing kunnen komen. De afstand tussen de straat en de voordeur is ongeveer 10 meter.

Geluidsisolatie aanbrengen

Er komt een babykamer direct naast onze slaapkamer. Wij zouden ons willen laten adviseren over het geluidsisolatie van de muur die ongeveer 4 bij 3 meter groot is.

Thermisch isoleren

Het plafond van de topvloer is gestript tot op de balken. De oppervlakte van 60 m2 in verschillende ruimtes moet nu worden geïsoleerd. In de keuken dient er ook geïsoleerd te worden maar daar wil ik balken in het zicht houden.

Opslagruimte maken

In ons recente aangekochte jaren '30 bovenwoning willen wij de zolder geschikt maken als opslagruimte. Onlangs is er een vlizo naar zolder geplaatst, maar er ligt nog geen zoldervloer (en is dus niet toegankelijk nu). Voorafgaande aan het plaatsen van de vloer willen wij de zoldervloer laten isoleren met rots- of glaswol. Het dak hoeft niet geïsoleerd te worden overigens. Verder steunt de nok van het dak op een baksteenmuur. Deze willen wij laten vervangen door een spant. Mocht het mogelijk zijn dan ontvangen wij graag een offerte voor zowel het isoleren, aanbrengen van een spant én het plaatsen van een beloopbare vloer.

Isoleren vloer in gehorige woning

Het betreft het isoleren van de (houten) vloer met een afmeting van 45 m2 tussen de bovenwoning en die van mij er onder in een zeer gehorige woning.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ongeveer 37 m2 cellulose dakisolatie met een dikte van 14 cm (tussen de balken). Ongeveer 36 m2 cellulose wandisolatie (HSB) met een dikte van 19,5 cm en ongeveer 25 m2 cellulose wandisolatie (systeemwandjes) met een dikte van 7 cm.

Zand uit de kruipruimte zuigen

Ivm met slechte ventilatie, onder andere veroorzaakt door een overschot aan zand is ons geadviseerd de kruipruimte deels uit te graven/leeg te laten zuigen. Het gaat om ongeveer 20 m3 (50 /55 m2, 35 /40 cm). Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het afzuigen en afvoeren van het zand.

Muur voorzien van geluidsisolatie

Onze buurman laat dag en nacht de radio hard aan, dit geeft veel overlast. We wonen in een oud jaren 30 huis, deze kamer bevindt zich op drie hoog. Ik kan niet goed inschatten om hoeveel m2 het gaat, de muur heeft afwijkende vorm (foto heb ik bijgevoegd).

Kruipruimte isoleren met isolatiechips

Graag zou ik willen weten wat de prijs is om 75 vierkante meter kruipruimte te laten isoleren met isolatiechips.

Geluidsisolatie toepassen in de woning

Ik wil in mijn huis geluidsisolatie toepassen. Betreft een tussenwoning en gaat om het plafond van de middelste verdieping ongeveer 11 x 4 meter.

Schelpenisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van schelpisolatie (30-35 centimeter) in de kruipruimte onder mijn woning. Oppervlakte +/-45 m2. De kruipruimte is redelijk goed bereikbaar via een luik dat op 1 meter hoogte ligt.

Kamer geluiddicht maken

We willen een ruimte op kantoor van ongeveer 15 m2, (afmeting 5.50 bij 2.70 meter) geluiddicht laten maken. Het gaat dan om isolatie tussen de kantoren onderling, niet om geluid van buitenaf. Op het kantoor staan nu systeemwandjes. Graag ontvangen we hiervoor een offerte.

Kruipruimte van schelpenisolatie voorzien

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het leveren en aanbrengen van schelpenisolatie. Omschrijving : - Afmeting woning: 4.50 x 9 meter; - Er is voldoende ventilatie in de kruipruimte aanwezig; - Hoogte kruipruimte 600 mm; - Geen grondwater aanwezig; - Begane grondvloer: houten balklaag. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Schelpen ter isolatie aanbrengen in de kruipruimte

Daar wij in de kruipruimte schimmelvorming hebben wil ik dit graag isoleren met schelpen. Een ander isolatiemateriaal is niet wenselijk. De ruimte is 1 tot 1.5 meter hoog en verdeeld in 2 ruimtes. De 2 ruimtes zijn samen 50 m2 groot. In de woning zijn er op verschillende plekken luiken naar de ruimte aanwezig. Ik wil de werkzaamheden op zo'n kort mogelijke termijn laten uitvoeren.

Kruipruimte met schuimbeton opvullen

Ik zou graag een prijs ontvangen voor het vullen van een kruipruimte met schuimbeton, de garage en de toekomstige uitbouw. Minimale diepte 40 cm/ maximaal 50. De kruipruimte is gemiddeld 42 cm diep en totaal 85 m2= 36 kub. Folie en piketten kunnen al geplaatst zijn als jullie komen. Het gaat puur om het storten van de schuimlaag en deze vlak opleveren. Als optie ook een betonlaag hierover aanbrengen. Afstand van de straat tot de woning is 5 meter.

Isolatie steensmuur

Graag zouden wij de achtergevel van buitenaf willen isoleren. De bestaande muur is glad en de afwerking zouden we in stuc of steenstips willen. De woning is ongeveer 9 meter lang en 6 hoog.

Isoleren ondervloer en spouwmuren

Ik wil graag mijn onder vloer isoleren. De kruipruimte bedraagt ongeveer 50 cm en de totale oppervlakte is ongeveer 36 m2. Eventueel wil ik ook mijn spouwmuur (huis omvat 3 etages weet niet precies het aantal m2: ik dacht 152) laten isoleren. Graag ontvang ik hier een offerte voor gesplitst en een voor beide werken samen.

Zolderruimte isoleren, met gipsplaaten afwerken

Ik zoek een bedrijf/klusbedrijf die mij kan helpen met het opnieuw isoleren van een zolderruimte om vervolgens af te werken met gipsplaten, dit moet gebeuren tussen authentieke bestaande balken van het huis/zolder. Hiervoor ontvang ik graag van u advies en /of een offerte.