Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor afgetimmerde ruimte bij dakbeschot isoleren:

Afgetimmerde ruimte bij dakbeschot isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: afgetimmerde ruimte bij het dakbeschot van een hellend dak isoleren. Uitvoeringstermijn in overleg, echter voor het eind van het jaar moet het klaar zijn.
Onze klant uit Stolwijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afgetimmerde ruimte bij dakbeschot isoleren uit heel Nederland:

Zolder indelen en aftimmeren in een nieuwbouwwoning

Onze twee-onder-een-kap nieuwbouwwoning zal in de 2e helft van 2018 worden opgeleverd. We willen daar de open zolder van 6000 x 8866 mm laten indelen en aftimmeren op de volgende wijze: - RUIMTE 1: Aan de voorzijde van de woning een slaapkamer maken met nette afwerking en afgetimmerde schuine wanden - RUIMTE 2: In het midden een kleine badkamer met douchewand maken, zonder leiding- of tegelwerk. - RUIMTE 3: Aan de achterzijde van de woning aan de linkerzijde een opslaghok maken, goed afgewerkt, zodat er in de toekomst gemakkelijk een slaapkamer van te maken is. - RUIMTE 4: Een open ruimte welke je ziet wanneer je via de trap op deze verdieping aankomt. Hier hoeft geen aparte kamer van gemaakt te worden. Wel is dit tevens de technische ruimte. Hier dient de techniek weggewerkt te worden achter een koof of andere constructie, waarbij gemakkelijk toegang kan worden verkregen voor montage en onderhoud van de apparatuur. Tevens dient hier een zeer degelijke en mooie constructie c.q. kast te worden gemaakt waar de wasmachine en droger beiden op circa 60 cm hoogte naast elkaar te kunnen worden geplaatst, met daarnaast een plank / werkblad om schone kleding op te leggen. Onder deze plank dienen een aantal manden te komen voor de vuile was. Zie bijgevoegde foto ter indicatie. - RUIMTE 5: Een beloopbare zoldervloer voor opslag. Toegang door middel van een afsluitbaar luik en een vaste verticale trap vanuit Ruimte 3. In deze ruimte is de afwerking minimaal. Aanleggen van standaard electra (3x 2 wandcontactdozen per kamer) en 1x verlichtingspunt met schakelaar per ruimte wel meenemen in offerte a.u.b. De wanden in de kamers graag behangklaar opleveren. Deuren, loodgieterwerk en tegelwerk NIET in deofferte meenemen en ook de dakkapel en/of het dakraam kan buiten beschouwing blijven.

Zolder isoleren en aftimmeren

Ik wil graag mijn nog niet afgetimmerde zolder laten isoleren met glaswol. De ruimte is ongeveer 50 vierkante meter en bereikbaar via een luik.

Wij verbouwen een jaren 30 huis in de ...

Wij verbouwen een jaren 30 huis in de stijl landelijk / modern. Ons toilet beneden is klein (90 x 100 cm). ivm met de afgetimmerde afvoerbuis blijft er zeer weinig ruimte over voor een fontein en kraan om je handen te wassen. Deze willen we dus op maat laten maken van een nog nader te bepalen materiaal (aluminium, polyester etc). Formaat ongeveer: rechthoek met ruimte voor kraan. 21 x 29,7 cm - A4 formaat. En dan natuurlijk nog enigszins betaalbaar......