Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipruimte isoleren met kunststof schelpen:

Kruipruimte isoleren met kunststof schelpen

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met kunststof schelpen. De kruipruimte is ongeveer 40m2 en 60cm hoog en er staat bij een hoog waterpeil wat grondwater in.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte isoleren met kunststof schelpen uit heel Nederland:

Vloer isoleren

Ik wil de woonkamer vloer isoleren. De kruipruimte is op sommige plaatsen door balken slechts 30 cm. oppervlakte 45 m2. Misschien HR parels maar andere optie's zijn ook welkom.

Het isoleren van de kruipruimte en spouwmuren

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn kruipruimte van 36m2 en 65 cm diep vanaf vloer(balken erbij) kan isoleren met purschuim voor een maximaal rendement. Daarnaast zouden we ook spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Dit betreft ongeveer 100 m2.

Het isoleren van de gevel en vloer

L.S. Het gaat om zijgevel van ca 50 m2 op het westen van een eensteens muur. Het gaat om ongeveer 2 verdieping. Dient ook met isolatie, afwerking in overleg daar ik niet weet wat de beste optie is. Er bevinden zich 3 ramen in de zijgevel. Het is ook interessant om een houten vloer van 45m2 die vanuit de kruipruimte 60cm mee te nemen om aanmerking te kunnen maken op subsidie regelingen.

Balken vervangen bij voordeur en kruipruimte isoleren/vochtwerend maken

Wij hebben bij het luik bij de voordeur 2 natte balken en dat wordt waarschijnlijk veroorzaakt doordat de ventilatie niet in orde is. Wat zal dat ongeveer kosten om te verhelpen?

Woning isoleren

Ik wil mijn woning laten isoleren wegens gehorige vloeren (jaren 30 woning). Twee verdiepingen sowieso met totale oppervlakte . ongeveer 70m2. Optioneel nog de kruipruimte. Graag cellulose vlokken als isolatie aanbrengen

Vloer isoleren met tonzon vloerisolatie

Ik wil mijn vloer laten isoleren. Er dient rekening mee worden gehouden dat de leidingen van de luchtverwarming in de kruipruimte lopen. De kruipruimte is vrij toegankelijk. Totale vloeroppervlak 40 m2, isoleren met tonzon vloerisolatie.

CV-ketel verplaatsen

Ik wil graag de CV-ketel weg uit de keuken, en 1,5 meter naar buiten verplaatsen. Ook wil ik een aantal tegels in de douche vervangen, ongeveer 1 m2. Verder wil ik mijn kruipruimte (3 m2) laten isoleren. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Vloerisolatie in de kruipruimte

Ik zou graag de vloer in de kruipruimte willen isoleren. Schatting: 53 m2. Het gaat om een woning uit 1986. Ik laat mij graag adviseren over het type isolatiemateriaal dat hiervoor beschikbaar is.

Betonvloer met vloerverwarming maken

Zowel de muren, de houtenbalken in de vloer als de kruipruimte zijn vochtig. Wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van de houten balken en vloer, het isoleren van leidingen en een gladde betonvloer met vloerverwarming voor een ruimte van 5 X 11 meter (dit is inclusief trap en binnenmuren) waarna we zelf een houten vloer gaan aanbrengen (van 2 cm).

Schelpen in de kruipruimte blazen

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren. Mijn kruipruimte is 45 m2.

Partners

Partners van Casius