Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor muur geluiddicht maken:

Muur geluiddicht maken

De muur naar de buren (woonkamer) wil ik geïsoleerd hebben om tv niet meer te hoeven horen. Zij zijn niet bereid tv zachter te zetten of anders te situeren. Ik ben nu aan het kijken of er mogelijkheden zijn dit probleem op te heffen. Kunt u mij adviseren. De muur is ongeveer 11 meter lang. Kunt een indicatie van de kosten geven? Ik wil vooral ook wat informatie hebben.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur geluiddicht maken uit heel Nederland:

Muur in winkel plaatsen, geluiddicht, lichtdoorlatend en ventilerend

Ik wil voor een winkel 55 m2 10 meter naar achteren 5,5 meter breed. Zit voor de rest niets in een tussenstand plaatsen tussen wachtruimte en praktijkruimte. De muur dient geluidsdicht te zijn maar kom ventileren en liefst lichtdoorlatend maar ook weer dat je elkaar niet ziet. Ik ben op zoek naar een specialist die mag de rest (stukwerk, evt vloer, verwarmingaanleg,afwerking) ook aannemen

Wand isoleren

Ik wil een muur in de woonkamer zo goed als, of zo veel mogelijk geluiddicht, laten, maken middels een houten framewerk met geluidsisolatie platen. In de woonkamer staat een vleugel en willen dat de overlast richting de buren zoveel mogelijk wordt gereduceerd! Op het houten frame moeten dan gipsplaten komen die netjes afgesmeerd worden, geen pur gebruik. Tevens moeten er op deze muur 3 bestaande stopcontacten, wegens luchtgeluiden, geluidsarm en afgedicht en verplaatst worden. De woonkamermuur is 7 meter lang en 2.61 meter hoog. De vloeren en het plafond zijn van beton.

Muur geluiddicht maken

De tussenmuren met de buren in de 2 slaapkamers zijn erg gehorig. Deze muren zouden wij graag van geluidsisolatie willen voorzien. Muurafmeting slaapkamer 1: circa 304 x 237 cm + schoorsteen 30 x 80 x 237 cm. Muurafmeting slaapkamer 2: circa 340 x 240 cm. Onze voorkeur gaat uit naar een vorm van geluidisolatie welke zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

Tussenwand met de buren geluidsdicht maken

Sinds een jaar wonen wij in een twee-onder-een-kapwoning. Op de een of andere manier horen wij vrijwel alles wat de buren (vooral boven en in de badkamer) doen. Ook als er een feestje is lijkt het alsof ze dit beneden bij ons houden. We hebben al een keer met de buren over het geluid gepraat, maar zij horen niks van ons en geven aan ook niks geks te doen qua geluid. Ik weet niet of de muur tussen ons en de buren een spouwmuur is. Het lijkt ook wel alsof het geluid via de vloeren doordringt. Je hoort ook als er bij de buren boven gelopen wordt, gepraat en het doorspoelen van het toilet. Ik zal de bouwtekeningen erbij zoeken. Is het mogelijk om de muur zo goed als geluiddicht te maken, zodat wij 's ochtends gewoon kunnen doorslapen en ons zoontje ook weer rustig kan slapen?

Muur geluidsdicht laten maken

Ik wil de muur van mijn slaapkamer naar de buren goed geluiddicht laten maken. De muur is ong. 4,30 meter lang en 2,70 meter hoog. De muur is nu dun, soort gipswand, en zeer gehorig.

Voorgevel neerhalen en opnieuw opmetselen

Vanwege geluidoverlast (café- en stadsgeluiden) en de wens voor een betere nachtrust wil ik graag de voorgevel van een slaapkamer opnieuw laten opbouwen. Het betreft een muur van een balkon met 2 raam-kozijnen waarvan 1 met een een raam die naar buiten open gaat en 1 gewoon-raam met daarnaast 1 deur. De muur zelf is 5.20 meter breed en 2.50 meter hoog en de dikte is 14 centimeter. Aan de binnenkant zit gips-plaat en het klinkt hol als er tegenaan geklopt wordt. Aan de buitenkant zitten houten stroken en ik weet niet of er steen aan de binnenkant zit, het zou een houten constructie kunnen zijn. Om het goed geluiddicht te kunnen maken zou 3-dubbel glas nodig zijn en een solide deur zonder raam. Ook zou er dik en zwaar isolatie materiaal nodig zijn om het geluid-dicht te maken. Wat is eventueel aan te bevelen om dit doel te bereiken? Eventueel kleinere of minder ramen. Lastigheid bij deze opdracht is een rolluik die recent geplaatst is. Deze moet dan eerst weggehaald worden en eventueel erna weer terug geplaatst worden. Het is ook op de 2e verdieping maar wel van binnenuit bereikbaar op het balkon. 2e optie: Misschien is het ook mogelijk om de spouw (als die er is) met een zwaar materiaal te vullen en verder alleen de ramen te vervangen met beter isolerend glas en een betere deur. Maar daarvoor zou een vakman het eerst moeten beoordelen. Een globale kosten indicatie voor de eerste en de 2e optie is voorlopig genoeg omdat het best bewerkelijk is en ik op basis van de prijs moet afwegen of het haalbaar is.

Enkelsteens muur geluiddicht maken

Geluidsisolatie enkelsteens muur Onze woning is gebouwd in 1934. Het betreft een tussenwoning met enkelsteense tussenmuren. Dit betekent geluidshinder van de buren. Wij zijn op zoek naar een goede oplossing in de vorm van geluidsisolatie door een firma die hiermee ervaring heeft en hiervoor ook een oplossing heeft die zich in de praktijk heeft bewezen. Vooralsnog gaat het om één wand op de zolder (slaapkamer) van zo'n 10 meter.

Yogastudio geluidsdicht maken

Ik wil graag een yogaruimte geluiddicht laten maken. Dit in verband met de muziek en vechtsportgeluiden die van de grote hal komen. De muur is 8.6 meter lang en 3.1 meter hoog. Tevens mag een deel van de geluidswand als een opbergkast voor yoga matten/dekens/ yoga kussens dienen.

Kamer geluiddicht isoleren

Ik heb veel last van het geluid van de buren. Naar mijn weten zit er slechts een betonnen muur tussen ons. De muur is 2.30 bij 3.70 meter. Er moet rekening gehouden worden met verwarmingsbuizen en een werkkast. Ik zou graag met iemand in contact komen die voor mij de muur kan isoleren.

Kamer geluiddicht isoleren

Ik wil een muziekkamer van ca 2 x 2 x 2.5 meter geluiddicht laten isoleren. Het betreft een inpandige kamer zonder ramen waarvan 1 muur de buitenmuur is. Ik wil de kamer tegen muziek overlast laten isoleren.