Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Spijkenisse of directe omgeving.

1178 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio, kruipruimte opvullen met schuimbeton, kamer geluidsdicht laten maken, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Spijkenisse:

Kruipruimte isoleren met kunststof schelpen

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met kunststof schelpen. De kruipruimte is ongeveer 40m2 en 60cm hoog en er staat bij een hoog waterpeil wat grondwater in.

Kruipkelder met iso parels opvullen

Ik wil de kruipruimte van 50 m2 en 50 cm hoog laten opvullen met iso parels HR++. Deze moeten gewoon erin gespoten worden en de rommel die er zit mag daar gewoon blijven.

Kruipruimte isoleren in nieuwbouwwoning

Ik zoek een partij die mijn kruipruimte van de nieuwbouwwoning met isolatiekorrels kan voorzien. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Zolderruimte isoleren

We willen de zolder van 55 m2 compleet geïsoleerd hebben. Een deel van de zolder is als slaapkamer in gebruik, ander deel is hal en opslag. Wij kunnen de boel leeghalen vooraf en eventuele panelen/huidige isolatie verwijderen. Graag zouden we een prijs hebben voor het isoleren en indien mogelijk apart voor isoleren en aftimmeren.

Muur geluiddicht maken

De muur naar de buren (woonkamer) wil ik geïsoleerd hebben om tv niet meer te hoeven horen. Zij zijn niet bereid tv zachter te zetten of anders te situeren. Ik ben nu aan het kijken of er mogelijkheden zijn dit probleem op te heffen. Kunt u mij adviseren. De muur is ongeveer 11 meter lang. Kunt een indicatie van de kosten geven? Ik wil vooral ook wat informatie hebben.

Schelpen spuiten onder woning

We willen onze kruipruimte van 33 m2 waar ongeveer 8 cm grondwater instaat, laten isoleren door middel van schelpen. Wij zijn nog aan het verbouwen dus de hele houten vloer kan eruit. De vloer kunnen we vervolgens zelf terugplaatsen. De woning ligt aan een straat en de voordeur is makkelijk te bereiken.

Schelpenisolatie spuiten in de kruipruimte

Ik wilde graag weten wat het isoleren van mijn kruipruimte met schelpen kost. Afmetingen zijn 10 x 5 meter. De grond is verzakt, het is vochtig maar het staat geen water. Je kan er makkelijk in staan. Ik heb last van een muffe lucht in de keukenkastjes en optrekkend vocht op de binnenmuren.

Kruipkelder opspuiten en isoleren met schelpen

Ik heb veel vocht en kou in mijn kruipkelder. Ik wil deze opspuiten en isoleren door middel van schelpen. Het gaat om een kruipkelder van 8 bij 5 meter.

Vloer isoleren met isolatiewol

Betonnen vloer isoleren met isoleerwol. Vloeroppervlakte ongeveer 50 m2. Tussen 2 compartimenten moet grond uitgegraven worden voor doorgang.

Schelpen als isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik heb een kruipruimte van ongeveer 60 cm diep onder het huis van 5,80 x 3,20, deze wil ik graag van een laag schelpen isolatie voorzien. De kruipruimte is vrij toegankelijk d.m.v. een luik.

Kruipruimte isoleren met Tonzon

Ik heb een betonnen vloer van 52 vierkante meter en wil die laten isoleren met Tonzon en op de grond dat oranje folie. Het is 1 ruimte en er zijn geen rare obstakels. De kruipruimte is zo goed als droog en ongeveer 50 cm hoog.

Bijkeuken, hall met plat dak en stenen ...

Bijkeuken, hall met plat dak en stenen vloer: isolatie tegen warmteverlies nodig Zolderdak boven trapgat: idem Wat is de meest geschikte wijze om isolatie aan te laten brengen: binnen / buitenzijde, met dampdichte folie of glaswol etc. etc.

Ik wil spouwmuurisolatie laten ...

Ik wil spouwmuurisolatie laten aanbrengen in mjin woning. Hoofddoel is vermindering stookkosten en verhoging wooncomfort. Het betreft een vrijstaande woning.

IK HEB EEN HUIS GEKOCHT 2 JAAR GELEDEN. ...

IK HEB EEN HUIS GEKOCHT 2 JAAR GELEDEN. LAG KURKVLOER IN. HEB HIEROVER LAMINAAT GELEGD. ECHTER NU ONZE DOCHTER IS GEBOREN STOOR IK MIJ AAN DE ISOLATIE. ZEKER ALS HET VRIEST. ONDANKS STOKEN IS / BLIJFT GROND KOUD. PROBLEEM STRAK VOOR HET KIND. WIL DUS EVT. ISOLEREN DMV PIEPSCHUIM PLATEN ONDERAAN VIA DE KRUIPRUIMTE AAN TE BRENGEN. DIT HEB IK NAMELIJK GEZIEN BIJ EIGEN/HUIS TUIN ....WAS ECHTER TE LAAT OM GEHEEL TE ZIEN. WIL DUS NIET DAT GEHELE LAMINAAT VLOER ERUIT GAAT. VANUIT ONDEREN (KRUIPRUIMTE) MOET HET OOK KUNNEN ZOALS WAS TE ZIEN OP TV. PLATEN WORDEN MET VLINKEN DOTTEN LIJM GEPLAKT.