Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren van de vloer:

Isoleren van de vloer

Ik wil graag een vloer met draag balken isoleren. Gaat om 40 m2.
Onze klant uit Sommelsdijk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van de vloer uit heel Nederland:

Balkon inpandig maken

Ik wil het balkon inpandig maken, door glas of lexaan platen te plaatsen voor het hekwerk. En het balkon goed isoleren om bij de woonkamer te betrekken. Het balkon is 3,95 m bij 2,12. De deuren tussen de woonkamer en het balkon blijven staan. De balkon ruimte wil ik ombouwen tot eetkamer. Het gaat dus om het glas of platen (hangt van het gewicht af. Mij is vertelt dat het balkon 175 kilo aankan per m2 inclusief meubels en personen) en om het verhogen van de balkonvloer. Om de vloer te isoleren. Zie foto's van het bestaande balkon.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen muziekoverlast

Ik wil mijn muziekkamer (9m2, op de eerste verdieping) laten isoleren tegen geluidsoverlast. Het gaat om de muur aan de zijde van de buren, middels een voorzetwand. Daarnaast wil ik de vloer isoleren om de geluidsoverlast naar de benedenlopen zo veel mogelijk te beperken. Er ligt nu een laminaatvloer, die zou ik het leifst willen laten liggen en er een isolerende laag op laten aanbrengen.

Ventilatie gaten

Ik woon in een jaren 30 woning, gebouwd op een zandplaat met daarop een laagje beton. Daarboven liggen houten balken/vloer. Er is een uitbouw gemaakt heel veel jaren geleden, maar geen ventilatiegaten om de kruipruimte (waar je niet bij kunt) te isoleren. Wie kan in de buitenmuur ventilatiegaten maken en eventueel ook binnenshuis op n onopvallende plek een gat in de houten vloer boven om de staat van de vloer te kunnen beoordelen?

Cementdekvloer voor woonkamer

Wij hebben een houten vloer maar willen deze isoleren en vloerverwarming aan brengen en dan een cementdekvloer. Het gaat om 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren

Graag laat ik een aantal verbouwklussen uitvoeren, het gaat om: - Van zolder een slaapkamer maken met dakkapel en plafond isoleren en verplaatsen tussenwand. De tussenwand is ongeveer 5/6 m, schuin aflopend. Het plafond is ongeveer 30 m2. - Op 1e verdieping van slaapkamer badkamer maken. Wastafel, inloopdouche, bad en wc erin plaatsen en leidingwerk leggen. Daarnaast ook wanden en vloer betegelen. badkamer is 3 bij 3 m. Of de vloer eruit moet weet ik niet, of dat hier overheen gestort kan worden. - Op de begane grond uitbouw maken van 10 m2. De vergunning moet aangevraagd worden, heb wel al akkoord. Van steen. In het midden van het dak een lichtstraat. Er zal een laagje fundering moeten komen, is wel al bestraat. Graag complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. - Daarnaast ook nog een paar wandjes verplaatsen en kleinere klussen en vloerverwarming plaatsen. 3 maart zou ik graag starten.

Vloer isoleren met cellulose

Het gaat om de vloer tussen twee woningen in die we willen isoleren. We denken aan cellulose. De bovenwoning wordt momenteel verbouwd, (houten) vloeren zijn kaal, dus er kan snel begonnen worden. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en we zouden van bovenaf willen isoleren.

Sporenkap van de schuur vervangen

Op de huidige schuur zit een aangetaste sporenkap op, door houtworm. Intentie om deel als woonkamer te gaan gebruiken met daarboven verdiepingsvloer. Oude kap eraf, pannen hergebruiken, riet weet ik niet of dat kan. Prefab kap heeft voorkeur, extra gevelmuren aan binnenzijde deel optrekken en isolatie ertussen zodat de hele buitenschaal goed geïsoleerd is. Vloer waarschijnlijk met beton afwerken inclusief isoleren. Afmeting is: breed 12 meter x lengte 15 meter en hoogte nok is ongeveer 8 meter. Metselwerk van de zijkanten waar huidige dak begint is om en nabij 2,30-2,50 meter. Het is makkelijk bereikbaar.

Thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden

Ik ben opzoek naar een isolatie oplossing om zowel, kou en ongedierte op te lossen. Het huis is uit 1920, enkelsteens. Ik woon op de eerste en tweede verdieping. (Straatniveau is winkel). Mijn huis is koud en vochtig. Ook heb ik veel last van ongedierte tussen de muren en vloeren. Graag wil ik meer informatie over de mogelijkheden. Ik las op internet dat cellulose zowel kou als ongedierte oplost. Is dit een mogelijkheid? Het vloeroppervlak is ongeveer 50 m2. Ik denk dat de ruimte tussen plafond ongeveer 10 cm is. Het is een oud houten huis. Isoleren wil ik op 2 verdiepingen, zowel vloer als plafond. Ik weet niet of het ook mogelijk is om de wanden te isoleren? De wanden zijn gestuct.

Isoleren vloer 1e verdieping

We willen de vloer van 90 m2 van de 1e verdieping graag isoleren. De ondervloer is van hout en heeft tussenliggende balken. Graag willen we het tussen laten spuiten met cellulose.

Vloerverwarming plaatsen en isoleren kruipruimte

Wij zijn geïnteresseerd in vloerverwarming in onze huiskamer (50 m2). Het liefst doen we dat met een laminaatvloer. Ons huis is niet goed geïsoleerd en we willen ook de kruipruimte van 35 m2 laten isoleren. Daarmee hopen we een hoop warmteverlies te voorkomen. Er is ook een stuk aanbouw waar geen kruipruimte onder zit. Geen flauw idee of en hoe we dat kunnen isoleren. We willen graag de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken, maar willen zo min mogelijk warmteverlies. We hebben ons huis een jaar geleden gekocht, maar weten eigenlijk niet precies wat voor vloer er onder de houten vloer ligt. Vanuit de kruipruimte zien we een houten vloer liggen, maar wat daarboven ligt is vooralsnog een raadsel. We denken dat de vloerverwarming niet ingefreesd kan worden, Ons huis is gebouwd in 1957. Een hoop vragen dus.

Partners

Partners van Casius