Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor jaren 30 woning isoleren:

Jaren 30 woning isoleren

Het gaat om een slecht geïsoleerde jaren ' 30 woning in Schiedam. Er is een grote kruipruimte, ongeveer een meter hoog. Er staat op het moment een paar centimeter water in, en ik wil het daarom waterdicht laten maken. De kruipruimte is ongeveer 70 m2. De vloer op de begaande grond moet geïsoleerd worden ( 200 m2 ), dat kan dus via de kruipruimte. Eventueel ook de vloeren op de eerste verdieping en die van de zolder, en de muren (92 m2). Het huis zal volledig zijn kaal gestript.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaren 30 woning isoleren uit heel Nederland:

Verplaatsen stopcontact + lichtschakelaar

Een gecombineerd stopcontact en lichtschakelaar zit op de plek waar een tv opgehangen moet worden. Het stopcontact moet omlaag. De lichtschakelaar moet opzij. Het gaat om een gestucte bakstenen draagmuur in een jaren '30 woning. Daarnaast vroeg ik mij af of het mogelijk is om van een telefoon en kabel aansluiting stopcontacten te maken?

30 strekkende meter plinten monteren

Voor onze jaren 30 woning wensen wij graag onze plinten te laten monteren in de woonkamer en hal. In totaal +/- 30 strekkende meter. Bij voorkeur starten op 10 of 11 januari.

Jaren 30 woning stucen

Klus huis gekocht. Worden openslaande deuren geplaatst naar tuin eind januari. Daarna willen we woonkamer en keuken laten stucen, voordat de nieuwe keuken komt. Die komt eind februari. Wij willen dat alle wanden worden gestuct en vervolgens sausklaar worden gebracht dit zou gaan om 55m2. Daarnaast hebben wij 10m2 aan plafond dat wij met latex willen afspuiten. Het is wel de bedoeling dat er 30m2 aan vloeren wordt afgeplakt.

Aanbouw realiseren

Ik wil graag een aanbouw realiseren aan de achterkant van onze jaren 30 woning. De woning is 5,24 m breed. We willen 2,47 m aanbouwen. De linker buren hebben al eerder 2,47 meter uitgebouwd dus een zijde staat al. We willen een lichtstraat laten plaatsen in de aanbouw. Verder moet er elektra en stucwerk gedaan worden, moet er een fundering in komen en moet de aanbouw van steen gemaakt worden.

Funderingsadvies

Uitbouw achtertuin jaren 30 hoekwoning (2,5m bij 5,5m). Constructeur dient sonderingsrapport (handsondering voldoende?) + funderingsadvies te hebben om fundering te bepalen. Huis staat zelf op staal, maar omgeving kan veen bevatten.

Metselen/kitten scheur stenen brievenbus

Stenen brievenbus jaren '30 huis, is onderdeel van de gevelmuur. Aan de hoek is een scheur ontstaan. Dit moet gedicht worden (gemetseld? gekit?) want als het doorzet ontstaat er een opening naar onze hal. Ik denk dat de scheur rond de 1 m lang is. Het zit al een beetje los, net als een losse kies. We voegen 2 foto's bij. We horen graag!

CV installatie vervangen van jaren 30 woning

Ik wil graag een prijsindicatie voor het vervangen van een cv ketel en nieuwe radiatoren. Het huis uit de jaren 30 heeft een woonoppervlak van 251 m2, 9 kamers in totaal, 3 slaapkamers en badkamer eerste verdieping en 3 slaapkamers nop de tweede verdieping.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een kleine aanbouw aan de achterzijde van ons huis. Dit gaat om een aanbouw van minder dan 2,5 meter. Daarnaast willen we graag openslaande deuren het liefst in de stijl van jaren 30 woning. Wij zijn benieuwd hoeveel dit gaat kosten. Het gaat om het stukje onder het balkon van de bovenburen (zie afbeelding).

Loden leidingen vervangen

Graag zou ik loden leidingen in ons jaren 30 huis in Groningen willen laten opsporen en vervangen. Er loopt een loden leiding van de watermeter het huis in; de status van de rest van de leidingen ken ik niet. Graag zou ik in contact komen met een installateur die de waterleidingen kan controleren en eventuele loden leidingen ook kan vervangen.

Cellulose vlokken als isolatie aanbrengen in zolderruimte

In mijn huidige huis zou ik graag wat meer aan isolatie willen doen. Mijn huis is gebouwd in de jaren 50 en hierdoor merk je dat het boven erg koud is. Nu kwam ik op internet het isofloc tegen, een snelle lichtgewicht manier van isoleren. Er is boven mijn slaapkamers namelijk een zolder aanwezig alleen het is een ruimte die niet te gebruiken is. Het zijn plafondplaten aan wat dunne balken. Eventueel heb ik foto's van de huidige situatie. En er is mogelijkheid om van de buitenkant me dak op te gaan. Het gaat om gemiddeld 30 m2. Wat wel belangrijk is dat de zolder geen mogelijkheid heeft tot sta functie. Het is echt alleen een plafond. Is het mogelijk om samen te kijken naar isolatie mogelijkheden en deze optie van isoleren een offerte voor uit te brengen?

Partners

Partners van Casius