Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Schiedam of directe omgeving.

1249 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, woonboerderij isoleren, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, isoleren binnenkant dak, isoleren van plafond, leidingwerk(schacht) en geschakelde tussenmuur in jaren 30-woning, thermisch isoleren muren binnenzijde en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Schiedam:

Isoleren vloer kruipruimte

Ik wil onze kruipruimte met houten balkenvloer (stahoogte ongeveer 1m) laten isoleren. ruimte goed toegankelijk en droog. Totale oppervlak ongeveer 48m²

Een verlaagd plafond vervangen en isoleren

Ik zoek een specialist voor het renoveren van mijn plafond. Gaat om vervangen van plafond (momenteel voornamelijk schrootjes), zowel geluid als warmte isolatie, circa 35 m2, voorzien van isolatie (op 2 plaatsen een koof) met diverse verlichtingspunten en eventueel opnieuw doorvoeren van elektra (ea boven plafond gelegen kabels).

Wand isoleren

Wil graag de tussenwand van de buren isoleren tegen geluid. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen de 30 a 40 m2

Opspuiten van 5 kruipkelders

Ik zou graag een afspraak willen met iemand die langs komt voor onze kruipkelders onder onze woningen op te spuiten. Dit kan met zand, schelpen, korrels zijn. Het gaat om 5 kruipkelders, de afmeting is mij nu onbekend helaas.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb last van geluid van mijn bovenbuurman. Ik woon in een jaren 30 appartement met een hol plafond. Ik wil dit laten opvullen om overlast van muziek tegen te gaan. Plafond is 60 a 70 m2. Graag ontvang ik hiervoor prijzen. Ik heb ook interesse in voorzetwanden voor ongeveer 40-50 m2 muur. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Geluidsisolatie in de woonkamer aanbrengen

Ik wil de muur in de woning laten isoleren zodat wij als buren minder geluidsoverlast hebben. Dit zou ik dmv een geluidsisolerende voorzetwand willen doen. De muur is 8 meter breed en de wand kan max 7 mm dik zijn ivm het plaatsen van de keuken. Graag wil ik hiervan een prijs opgave en advies wat de beste optie is. Het zou daarnaast ook op proforma basis moeten ivm het bouwdepot.

Kalkkorrels in kruipruimte storten

Mijn kruipruimte heeft een oppervlakte van 35 m2. Ik wil daarin een laag van 30 cm kalkkorrels aanbrengen. Het gaat dus om ca. 10 m3. Het kan via een gat in de vloer bij de voordeur worden ingeblazen. De kruipruimte zou ongeveer 1.40 m hoog zijn.

Geluidsdicht isoleren huis

Ik heb een huis uit 1991. Ik verwachtte hierdoor dat er weinig geluid doorvoer zou zijn maar dit is niet het geval. Daarom wil ik op de begane grond muren en plafond laten isoleren tegen geluid en 1e etage de muren. Er kan direct aangewerkt worden, de vloeren zijn zelf nog niet gelegd. Graag een degelijk advies wat te doen. Bezoek is mogelijk om het geheel te bespreken. Afmetingen: - Begane grond betreft 1 zijde van 4 meter en de andere zijde is ongeveer 6.5 m. het plafond van ongeveer 32 m2. - Eventueel ook de 1e etage: zelfde afmetingen.

Jaren 30 woning isoleren

Het gaat om een slecht geïsoleerde jaren ' 30 woning in Schiedam. Er is een grote kruipruimte, ongeveer een meter hoog. Er staat op het moment een paar centimeter water in, en ik wil het daarom waterdicht laten maken. De kruipruimte is ongeveer 70 m2. De vloer op de begaande grond moet geïsoleerd worden ( 200 m2 ), dat kan dus via de kruipruimte. Eventueel ook de vloeren op de eerste verdieping en die van de zolder, en de muren (92 m2). Het huis zal volledig zijn kaal gestript.

Isoleren hout skelet muur

Graag willen wij in onze nieuwe woning 1 slaapkamer muur (4 x 5 meter) laten isoleren. Wij krijgen 31/05 de sleutel en zouden dit graag in juni willen laten doen. Laat mij adviseren over het materiaal en werkwijze.

Plafond isoleren

Er liggen wat isolatieplaten op de platen die het plafond maken. Elk geluid dat de bovenburen maken komt binnen, alsof ze in mijn kamer zijn. Ik wil dat dat geluid zoveel mogelijk weg gaat. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Geluidsisolatie in huis aanbrengen

Wij hebben 2 jaar geleden een 2 onder 1 kap woning gekocht uit 1998. Wij en onze buren hebben vloerverwarming en een natuurstenen vloer. Er blijkt geen spouwmuur tussen ons te zitten. Vloeren en muren lopen door. Na een paar weken wonen bleek het heel gehorig. Wij hoorde de buren duidelijk praten, hard lopen en hun leven. Na een tijdje hebben we op alle etages voorzetwanden laten plaatsen door een aannemer. Echter beneden in de woonkamer is het geluid een stuk minder. In de slaapkamers helaas niet. Daar horen we nog steeds heel veel. Maar wat er daar vooral heel hard horen is het harde dreunen van het lopen van onze buurman. De beste man loopt hard op zijn (blote) hielen. Ook in de badkamer die niet grenst aan zijn woning horen we dit ontzettend hard. De voorzetwanden. Zijn zwevend en kundig aangebracht. Beneden horen we ook het lopen minder hard. Nu is mijn vraag als wij de vloeren in de slaapkamers zouden isoleren zouden we dan dat geluid tegen houden? De voorzetwanden waren ook al ontzettend duur dus om nu weer in te investeren wat misschien niet het probleem oplost zie ik niet zitten Helaas kunnen we niks aan de benedenverdieping veranderen. Maar het harde lopen horen we ook als hij op de tussenverdieping loopt waar hij vloerbedekking heeft liggen. Tevens horen wij hard de trap in de slaapkamers die niet grenst aan onze woning Ben hard op zoek naar een oplossing want zou hier graag willen blijven wonen.

Garage nieuwbouw isoleren

Aangrenzend aan onze nieuwbouw woning komt een garage. De garage moet worden ingericht als kantoor. Bij deze opdracht vragen wij om de muren en het dak te isoleren. De garage zit aan één kant vast aan de woning en is opgebouwd uit halfsteens metselwerk en een houten dakbeschot, welke is afgewerkt met bitumen. Afmetingen van de garage zijn: 8,20 x 2,90 meter. Aan de binnenkant moet een muur worden geplaatst vóór de garagedeur. Hierna moeten de muren en het dak worden voorzien van isolatie. Optioneel mag er een prijs worden gegeven voor het afwerken van de muren met bv gipsplaten. De verwachte oplevering van de woning is maart 2019. De isolatiewerkzaamheden moeten daarom ook in deze periode worden uitgevoerd. Kunt u aangeven of u interesse heeft in het bovenstaande en of u hiervoor een prijsindicatie kunt geven? Alvast bedankt voor uw reactie.

Tussenvloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 40 m2 1e verdieping boven buren houten vloer Steenwol en dan mij. Plafond van gipsplaten.

Kruipruimte met zand volspuiten

Ik wil de kruipruimte met zand vol laten spuiten. De oppervlakte is ongeveer 55 m2. Kruipruimte is goed bereikbaar. Graag ontvang ik vrijblijvend advies/offerte over de mogelijkheden. Wellicht dat iemand eerst langs kan komen?

Kurkisolatie plaatsen

Ik wil kurkisolatie laten plaatsen in m’n slaapkamer en washok. Dit omdat het trillen van de wasmachine (centrifugeren) goed hoorbaar/voelbaar is. Ik heb een maisonnette woning, woon op de 1e en m’n slaap/badkamer is op de 3e verdieping. Het trilt dus goed door. Oppervlakte is 30 m2. In m’n woonkamer en eetkamer wil ik aan één muurzijde kurk. Muur is 12 meter lang en 2.80 meter hoog. Kleur 9010. Verneem graag jullie advies en kosten.

Kruipruimte met zand volspuiten

Ik wil graag drie offertes ontvangen voor het vullen van mijn kruipruimte met zand. Op dit moment is de zandlaag tot onderkant vloer 90 cm. De oppervlakte is 9 x 5,20 meter. Hier liggen kabels en leidingen die mee omhoog moeten. Het huis is gebouwd in 1990. Graag in de kosten meenemen een isolatie maatregel bijvoorbeeld folie om de vloer te isoleren.

Vloer isoleren met Fermacell vloerplaten

Vloer van 2 slaapkamers en hal van 25 m2 isoleren tegen geluid met farmacell vloerplaten. Eventueel egaliseren en oude laminaat vloer eruit halen. Materialen in overleg.

Kruipruimte isoleren

Ik wil onze kruipruimte laten isoleren van bijna 80 m2. Ik heb geen idee wat de beste isolatie is voor ons. Zou er iemand kunnen langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken?

Kruipruimte ophogen

Ik wil mijn kruipruimte laten ophogen. De ruimte is ongeveer 45 vierkante meter en zal zo'n 25 cm opgehoogd moeten worden. De kruipruimte heeft 2 cm waterstand. De kruipruimte is makkelijk toegankelijk bij de voordeur.

Opvullen kruipruimte

De woonwijk verzakt behoorlijk. 7 jaar geleden is er opgehoogd met piepschuim en schuimbeton, maar ondertussen is de kruipruimte alweer 40 centimeter verzakt. De oppervlakte bedraagt 40 m2 en de verzakking 40 centimeter. We denken dus aan 16 m3 opvullen. Graag een offerte inclusief alle kosten (ook manuren en BTW).

Isolatie of zand spuiten in kruipruimte

Wij willen graag een nieuwe zandlaag of iets anders in de kruipruimte aan laten brengen. Wij hebben geen water in de kruipruimte, wel last van wat vocht en stank. De ruimte is 6 bij 6 meter en wij hebben begrepen dat je ongeveer 40 cm hoog moet laten spuiten. Wij willen graag een offerte.

Tussenmuur tegen geluidsoverlast isoleren

We willen ter plaatse van de tussenmuur isoleren want we hebben overlast van de buren. Kan er naast een voorzetwand op nog een andere manier geïsoleerd worden? We horen loopgeluiden, keukengeluiden en het schuiven van dingen. We horen ook hun stemmen als ze wat harder praten. Graag advies en een opgave van de kosten ter plaatse.

Kruipruimte opvullen

Wij willen onze kruipruimte laten opvullen. De afmetingen van de kruipruimte is 8.86 x 5.17 meter. De kruipruimte is niet overal even diep, achterin ligt het zand nog hoger dan voorin. Voorin hebben wij ongeveer 1.30 meter hoogte terwijl het achterin +/- 70 cm is. Kunnen jullie op basis van deze informatie inschatten wat wij nodig hebben? Bij de buren is er met schuim gewerkt. Kunt u mij adviseren over verschillende materialen en de kosten?

Kruipruimte ophogen met schelpen

Wij moeten na drainage onze kruipruimte laten ophogen. Het betreft de kruipruimtes van 5 woningen naast elkaar in Schiedam Noord. Er zal 55 kub isolatie in de kruipruimte gespoten moeten worden. De hele wijk, ongeveer 200 woningen, krijgt vanaf de tweede week van januari 2016 drainage en er zijn nog best veel woningen die opgehoogd moeten worden. Ik ben hoofd van de werkgroep drainage en wil graag de bewoners voorlichten wat de prijzen van diverse lichtgewicht ophoogmaterialen zijn, zodat de bewoners zelf een goede keuze kunnen maken. Graag een gedetailleerde offerte voor ons huizenblok van 5 woningen. De hoekwoning is een huurwoning en reeds opgespoten met zand. Graag bellen op ma of di. Andere dagen sta ik voor de klas en neem ik mijn mobiel niet op. Graag ontvang ik een offerte voor onze woning en een offerte voor het gehele rijtje van 5 woningen.