Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafonds isoleren:

Plafonds isoleren

Er zijn drie kamers een gang en een keuken met een totale oppervlakte van 57 m2. Plafonds isoleren: akoestisch. Ik denk aan cellulose. Graag advies hierover. De verdiepingsvloer is van hout. Het pand is van 1939. Bij voorkeur zo snel mogelijk, of in overleg iets later.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafonds isoleren uit heel Nederland:

Opnieuw spuiten van een appartement

Graag wil ik uw scherpste prijsopgave ontvangen voor het geheel opnieuw spuiten van een appartement. Het betreft +- 157m2 muuroppervlak(zonder ramen) & 90m2 plafond oppervlak. In deze ruimte is gerookt en teer is duidelijk zichtbaar. We willen garantie dat deze plekken niet binnen 6 maanden terug komen. Eventueel dus voor isoleren. Mochten jullie ruimtes waarin gerookt is anders aanvliegen is dat ook geen probleem. Als er maar garantie wordt gegeven op het werk. Voor alle details en beelden staan alle specificaties die ik wens hieronder opgesomd: Opnieuw spuiten van de woning in RAL 9010. +- 157m2 muuroppervlak & 90m2 plafond oppervlak. In de woonkamer is gerookt. Hier dient eerst geïsoleerd te worden en/of behandelend met een synthetische muurverf. Incl. garantie dat het 6 maanden wit blijft. MAW: de teer trekt niet door de nieuwe verf heen. De plafonds & muren zijn niet egaal, maar hebben een lichte korrel Video en foto’s aanwezig onder deze link: https://we.tl/t-hpq0eEhJ0S De woning is 3 kamer en gelijkvloers. Entree middels lift. De woning staat in Amersfoort De datum is in overleg, bij voorkeur week 1 of 2 van januari 2020. Met vriendelijke groet wanden Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 90

Het isoleren van een plafond van een winkel

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van een winkel akoestisch- en brandwerend kan isoleren. Boven de winkel wordt een appartement ontwikkeld. De hoogte van het huidige plafonds is ongeveer 260 cm en heeft een oppervlakte van 100 m2. Het plafond is momenteel van hout.

Het isoleren van een plafond tegen geluid van de bovenburen

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van mijn appartement kan isoleren tegen geluid van de bovenburen. Het betreft een betonnen plafond van 35 m2 die geïsoleerd moet worden. De huidige hoogte van het plafonds is 240 cm, het is mij niet bekend of hier gebruik gemaakt kan worden van een verlaagd plafond. De huidige geluidsisolatiewaarde is -6.

Het isoleren van een plafond / dak

Zinken dak met holle ruimte van ongeveer 15 cm holle tot gipsplaten plafond. Totaal ongeveer 80 m2. Woning is al afgewerkt. Wil liever geen boorgaten. Heb wel in alle plafonds meerdere led spotjes met diameter van ongeveer 5 cm. Kunnen deze als opening gebruiken om te vullen? De led spotjes geven warmte af aan de binnenzijde van het plafond, kan dit een probleem zijn voor cellulose isolatie?

Plafond van bungalow isoleren

Het gaat om een bungalow met vlak plafond ongeveer 125 m2 reeds afgewerkte plafonds met holle ruimte boven plafond. Moet zowel warmte als geluidsisolerende werking hebben. Afwerking zal evt in eigen beheer worden gedaan (ivm nieuw schilderwerk ) mocht u dat niet doen.

Plafond isoleren en stucen

Het zijn 2 kamers met houten plafonds in een jaren 30 huis . We willen geluidsisolatie en gipsplaten op het plafond . Daarna ook graag stucen, gaat om 40 m2.

Het isoleren van een kamer tegen de kou

Het is een inpandige garage en de kamer boven de garage blijft te koud, wij hopen dat het door het isoleren van het plafond van de garage de kou niet meer optrekt Het gaat om ongeveer 30m2 aan wanden en plafonds.

Bovenappartement isoleren tegen geluiden van buitenaf

Ik heb recentelijk een bovenappartement gekocht in het centrum van Amsterdam van circa 36 m2 en ik kan slecht slapen door geluiden die van buiten komen. Plafonds en muren moeten geïsoleerd worden. Mogelijk zijn ook de ramen en balkondeuren aan vervanging toe. Ik zoek advies van een specialist.

Kantoorruimte isoleren

Een basis geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken (14 m2), voor muren en plafonds.

Monumentale plafonds isoleren

Graag een offerte voor cellulose isolatie. We hebben monumentale plafonds met ornamenten erop die niet kapot mogen. Daarom lijkt dit mij de beste manier van isoleren. Het gaat om 4 ramen.

Partners

Partners van Casius