Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenkant van de woning isoleren:

Binnenkant van de woning isoleren

Wij wonen in een jaren 30 huis op de benedenverdieping en we hebben veel last van geluiden (voetstappen) van de bovenburen. We zoen een partij die een isolatie kan uitvoeren. Het gaan om 2 en suite ruimtes van bij elkaar ongeveer 22 m2 en 15 m2 (37 m2 in totaal). Het plafond kan ongeveer 15 cm à 20 cm zakken. Ook willen we op een paar plekken lichtpunten aanpassen en toevoegen. Graag de binnenkant isoleren, oude plafond bij voorkeur houden en nieuwe erop plaatsen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenkant van de woning isoleren uit heel Nederland:

Casco prefab serre realiseren

We willen graag een serre aanbouwen van 2m diep. De breedte van de woning is 547 cm. De afwerking aan de binnenkant kunnen wij zelf. Materiaal is voor ons niet zeker aan te geven daar het budget voor ons heel belangrijk is. Graag offerte met voorbeeld foto's indien mogelijk. Alvast bedankt

Mijn woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer die een aanbouw kan realiseren aan de achterzijde van min tussenwoning. De uitbouw moet 450 bij 400 cm groot worden. Wij willen kunststof schuif puien en stenen muren. De afwerking van de binnenkant ( bedrading, warmte etc) kan gedaan worden door mijn vader. Ik wil dus een casco oplevering van de uitbouw.

Achterzijde nokverhoging, voorzijde dakkapel

Voor onze woning zoeken wij een aannemer. Wij zouden graag een nokverhoging willen laten uitvoeren en een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een nokverhoging aan de achterzijde van het huis van circa 4 a 5 meter en aan de voorzijde om een dakkapel van circa 4 a 5 meter. Welke wij graag zouden zien met kunstof kozijnen en kunstof buitenafwerking en casco aan de binnenkant. Het huis komt uit 1957. Het dak is een 30 graden dak met daarin een hangend spant en een houten verdiepingsvloer.

Spoedklus geluidsisolerende wand plaatsen

Ik wil begin maart 2020 aan de binnenkant een geluidsisolerende wand van 7,5 m lang en 2.45 m hoogte voor de tussenmuur van onze 2 onder 1 kap woning laten plaatsen, met in het midden een hittebestendig deel vanwege de aanwezigheid van een allesbrander met afvoerpijp.

Onderkelderen van de woning

Wij hebben een woning gekocht die wij willen laten onderkelderen. Ons bod is geaccepteerd op de woning. Maar als een kelder niet mogelijk is voor ons/ voor de woning dan gaat het niet door. Er is nu nog geen kruipruimte aanwezig en het rijksmonument ligt op zandgrond in Laren Wij zouden de kelder willen gebruiken als wasruimte en inloopkast en verblijfsruimte. Aangezien de hele woning gestript moet worden hoeft er geen rekening te worden gehouden met de binnenkant. Indien mogelijk zouden we de vloer dan willen verlagen om iets meer hoogte in de woning te krijgen. We willen graag het prijsverschil weten van compleet en casco. Elektra en stucwerk ook graag vermelden. Vergunning is nog nodig. de afmetingen staan op de bijlage, de kelder komt onder de gehele woning.

Dak van de binnenkant herstellen na grote lekkage

De zolder heeft waterschade geleden door een kapot dak. Dit dak wordt hersteld. De binnenkant moet opnieuw geïsoleerd worden, er zit nu purschuim en ik wil graag advies voor de nieuwe isolatie. 2 dakramen moeten ook worden vervangen. Het dakraam krijgen we niet open, een willen we groter iets van 1 x 1 meter. De zolder is ongeveer 6 x 6 meter. Verder is de balk in de nok aangetast, beschimmelt en heeft houtrot. Deze zou mogelijk alleen behandelt hoeven worden. Stucen hoeft in eerste instantie niet. Afvoeren van het oude materiaal graag vermelden. We hebben de woning net gekocht en we zijn bezig met de vorige eigenaars.

Het isoleren van zolder/dak

Het gaat om het isoleren van de zolder/binnenkant dak. eigen woning, ca.70j oud. Het is een pannendak, met houten planken beslagen, met uitstekende balken. 3.70 / 3.20 lengte x 2 dus beide dakdelen. Graag het verschil tussen wol en hennep toegelicht in de opgave. Voorkeur gaat uit naar, hennep als milieuvriendelijk materiaal.

Serre plaatsen aan zijkant woning

Serre dient huidige schuur aan woning te vervangen. Afstand schuur tot zijerfgrens is 2,5 meter. Serre bouwen tot vergunningvrije afstand zijerfgrens. Opp. Schuur is 3,74 x 2,25. De afwerking aan de binnenkant is in overleg. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden. Er moet wel een fundering in komen. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.

Opbouw vanaf breedplaat vloer

Ik wil graag een opbouw van 6,88 x 8,10 m met zadeldak nok hoogte 4,20 m + vloer goothoogte 1,50 m + vloer. De opbouw hoort bij een nieuw te bouwen woning, dus de vergunning word al geregeld. Het moet een complete, houten opbouw worden met elektra en stucwerk aan de binnenkant. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Plaatsen dakopbouw

Onze woning heeft een plat dak. We willen er graag een verdieping op zetten (waarvoor ook een vergunning aangevraagd zal moeten worden). Via het bestaande trapgat willen we de trap 'door laten trekken' naar de opbouw. Totale oppervlakte zal ongeveer 30 a 32 m2 zijn. De opbouw moet van buiten en van binnen netjes afgewerkt worden. Buitenkant 'in de stijl' van onze huidige woning. Afwerking/indeling binnenkant n.n.b. en in nader overleg. We willen, indien mogelijk, ook graag goede 'climate control' in de opbouw (voor verwarmen en koelen). Water/sanitair is niet nodig in de opbouw. Stroom uiteraard wel. Wij willen de klus dit jaar graag nog uitvoeren.

Partners

Partners van Casius