Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor fundering: tuinkantoor:

Fundering: Tuinkantoor

Ik wil graag een betonnen fundering van 6 x 3.5 m laten maken in mijn tuin ten behoeve van een gastenverblijf/muziekstudio (dubbel wandige geïsoleerde ruimte, dus zwaarder dan een gewone ’schuur’). De tuin is enkel bereikbaar via een gangpad en een deur naar de straat: (De bestaande schuur en boomstronk zullen afgebroken worden voor de aanvang van de werkzaamheden).
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering: tuinkantoor uit heel Nederland:

Fundering voor zeecontainer annex tuinkantoor maken

Ik wil een fundering laten maken voor een zeecontainer van 6 bji 2,60 meter. Ik ben benieuwd wat het kost om een fundering te laten plaatsen. Dit moet in mijn tuin.

Fundering voor tuinhuis

Wij gaan een tuinkantoor achterom bouwen en hebben daar een fundering voor nodig. Er zitten wel funderingsbalken (hout) bij het huisje, maar het komt in de tuin. Het huisje is 4.20 bij 3.70 meter.

Fundering maken voor een tuinkantoor

Ik wil een tuinkantoor/atelier laten bouwen van 11 bij 4 meter met een stevige betonnen vloer/fundering vanwege enkele zware apparaten. De ondergrond is zand. De tuin is goed bereikbaar. Er staat nu nog een garage die verwijderd moet worden. Graag 2 offertes, één met en één zonder het slopen van de garage.

Betonnen fundering aanbrengen

Wat zijn kosten voor de aanleg van een betonnen fundering in verband met het plaatsen van een tuinkantoor. Afmeting 5 x 4 meter en daaraan een stuk van 2 x 2 meter waardoor er een L ontstaat.

Fundering maken voor een tuinkantoor

Willen een houten tuinkantoor plaatsen in onze tuin. Grootte van het kantoor is 10.5 x 7.50 meter. Hiervoor is een fundering nodig - het gaat alleen om het storten, bewapening en bekisting zijn al aanwezig. . Locatie voor storten lastig te bereiken (ongeveer 30 meter te overbruggen). We hebben een dijkwoning, achter de woning is een tuin. Langs het huis is een pad, maar hier kunnen geen zware machines rijden.

Tuinkantoor laten bouwen

Ik wil een tuinkantoor laten bouwen. - afmeting 3 x 6 meter en eventueel nog een overkapping eraan naar de bestaande garage - het kantoor moet geïsoleerd - twee ramen en twee deuren daar het in twee kamers moet worden opgedeeld: één deel van 2x3 meter en een deel van 4 x 3 meter - met een plat dak - fundering moet ook gemaakt worden Alle andere zaken graag bespreken en uw voorstel hierin. Ik heb een voorkeur voor hout. Er is nog geen bouwtekening aanwezig.

Fundering maken voor een tuinkantoor

Voor ons te bouwen tuinkantoor willen we een fundering. Afmeting tuinkantoor 5.50 breed x 2.50 diep. Stalen schroefpalen hebben de voorkeur, gezien het lage gewicht denken we zelf aan 4 te boren palen waarop een stalen frame komt. Mogelijk is er een bodemonderzoek nodig. Het zou prettig zijn als u daar ervaring mee heeft. De werkplek is niet vrij toegankelijk, alleen door het huis te bereiken.