Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kantoorruimte isoleren:

Kantoorruimte isoleren

Kantoorruimte van 17.5 m2 wordt gebruikt om piano te spelen. Het liefst van 80-90dB isoleren tot 40-60dB voor de buren. De ruimte bestaat uit 3 houten wanden met een gevel, waarbij een van deze wanden ook deels uit glas bestaat met een deur. Deze deur vereist waarschijnlijk ene extra deur om de ruimte beter te isoleren.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kantoorruimte isoleren uit heel Nederland:

Kantoorruimte isoleren

Een basis geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken (14 m2), voor muren en plafonds.

Plafond van kantoorruimte isoleren

Ik wil een plafond laten isoleren. Het is een onafgewerkt plafond, gewoon binnenzijde canule platen / damwand. Er zitten op sommige plaatsen plafond contact dozen en er lopen wat leidingen die mee gespoten dienen te worden. Het is een kantoor, één ruimte. Mogelijk ook een stukje wand 30/40 cm meespuiten. We hebben het systeemplafond eruit gehaald. De ruimte is goed te bereiken zonder obstakels.

Gevel bekleden en isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn gevel (40 m2) kan isoleren. Het gaat om een uitbouw huis en losse kantoorruimte. Ik ben geïnteresseerd in Inox staal.

Isolatiesysteem realiseren voor kantoorruimte

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een kantoortje met een vloer oppervlak van 60 m2. Voor dit kantoor zoeken wij op korten termijn een isolatie systeem, wij zouden het graag laten inspuiten met pir. Het gaan om een bijzonder kantoortje met een stalen frame met houten spanten. Het is hierbij belangrijk dat met het schuim alle ruimtes worden gevuld. Graag horen we snel of dit mogelijk is. Het gaat hierbij dus om de vloer, het dak en de wanden. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 100 en 500 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is een metalen dak van een loods waar een kantoorruimte in moet komen. Door het metalen (golf) dak is het nu in de zomer erg heet en winter erg koud. Budget wise willen we alleen isolatie spuiten en dat als plafond gebruiken. Ik heb e.e.a. op het internet gezien en in bijvoorbeeld een garage, en volgens mij is dat prima om als dak te hebben. Dus er komt geen laag meer overheen, dus in dat opzicht moet het zo strak mogelijk.

Renovatie van het tuinhuis

Ik heb een klassiek Nederlands stenen tuinhuis van 2 bij 7 meter. We willen hier graag een kantoorruimte van maken, maar we hebben nog geen elektra, dit willen we graag aan laten leggen. Dit zou eventueel ook mogen via zonne-energie. Ik wil ook graag het tuinhuis laten isoleren.

Garage verbouwen tot kantoorruimte

Ik wil de helft van mijn garage gebruiken als kantoorruimte. Aan de voorzijde moet de garagedeur vervangen worden door een goed isolerend kozijn met loopdeur. In de garage moet een tussenwand geplaatst worden. De garage zit vast aan het woonhuis. Mogelijk de andere zijgevel van de garage isoleren maar de garage is nooit koud. Er liggen verwarmingsleidingen dus een radiator kan aangekoppeld worden.

Garage verbouwen tot schuur- en kantoorruimte

Wij willen onze aan het huis vastzittende garage isoleren en opdelen in een schuurdeel en een werkruimte/kantoorruimte deel. De garage is 12 meter lang en 4 meter breed. De buitenmuur dient te worden geïsoleerd en er zal een tussenwand met een deur geplaatst moeten worden. Verder dient er elektra doorgetrokken te worden en de garagedeuren moeten worden vervangen door een kozijn.

Garagedak isoleren ivm maken van kantoorruimte

Garagedak isoleren ivm maken van kantoorruimte. Wij willen van onze garage een kantoorruimte gaan maken. Ik heb gehoord dat er dan het beste een omkeerdak opgemaakt kan worden. Of is het toch beter om aan de binnenkant te isoleren? Onze garagedak is ongeveer 3 x 6,2 meter. De balken zijn onder afschot aangebracht, dakplaten van vezelplaat, 30 min. brandweren tpv de geschakelde stallingen, bitumineuze dakbedekking, 3 cm dakgrind, de dakranden zijn afgewerkt met een aluminium daktrim. Graag per e-mail een reactie omdat wij werkzaam zijn en al een praktijk aan huis hebben. Het gaat ons in eerste instantie om een inschatting te kunnen maken wat de diverse isolatie vormen zouden gaan kosten. En uiteraard wat de voor ons beste isolatievorm is.

Verbouwing van garage tot kantoorruimte. ...

Verbouwing van garage tot kantoorruimte. Isoleren wanden en plafond. Slopen deel muur voor het maken van een nieuwe ingang/deur. Maken tussenwand. Afwerken wanden, vloer en plafond. Installeren verwarming en aanleg electriciteit. Verwijderen garagedeur en plaatsen nieuwe muur en deur.