Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie plaatsen:

Vloerisolatie plaatsen

Isolatie vloer jaren 30 woning op 1e etage. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? 60 m²
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie plaatsen uit heel Nederland:

Warmtepomp installeren

Ik wil een warmtepomp laten plaatsen. De woning is van 1986. Behoorlijk goed geïsoleerd. Tijdens de renovatie worden kamers extra geïsoleerd en alle kozijnen/ramen vervangen voor HR++ glas. Vloerisolatie is prima en dakisolatie uitstekend. Deze moet voorzien worden met een verwarming/koeling voor 130 m2 plus badkamer met stortdouche. Het gaat total om 2 identieke woningen.

Vloerisolatie plaatsen

Onze vloer heeft een houten balklaag met daarop planken en vervolgens parket. Wij willen graag de kruipruimte laten isoleren. Deze ruimte bestaat uit 1 geheel en is 7.5 bij 5 meter groot. Aan de voor - en zijde van de woning is een kruipluik aanwezig. Bij de woning is een oprit aanwezig.

Advies en het plaatsen van een zonneboiler

Ik zoek een installateur die mij kan helpen wat betreft een zonneboiler. Ik heb in de woning vloerverwarming op vloerisolatie aangebracht en wanden geïsoleerd. Aan de woning staat een aanbouw met puntdak en een garage met puntdak en een stal met puntdak. Mijn idee is om op de eerste aanbouw(rode dakpannen en twee dakvensters) of op de dubbele garage (betondakpannen) de zonneboiler aan te brengen en voorraadvat op zolder in de garage of bij de cv ketel in de eerste garage. De cv-ketel (intergas 2007) staat in de schuur (eerste garage) naast de slaapkamer. (rode puntdak) . De vloerverwarming is ongeveer 110 m2. Er is een douche en een bad. Dagelijks douchen we. Bad gemiddeld een maal per maand. We hebben een 2 personen huishouden. Water verbruik ongeveer 100 m3 jaar.

Advies over installatie zonneboiler

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Mijn woning is van bouwjaar 1927. Het dak is geïsoleerd, spouwmuurisolatie, vloerisolatie met vloerverwarming. Onder het platte dak kan de boiler gemonteerd worden. Hier bevind zich ook de CV ketel. Dit is een Nefit ketel. Deze is nu 20 jaar oud. Misschien moet deze ook vervangen worden. Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken? : sanitair warm water, verwarming woning De zonneboiler moet geïnstalleerd worden in: : gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Huidige brandstof voor warmwaterproductie: : gas Op welke ondergrond moet de zonneboiler geplaatst worden? : plat dak Wat is de oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler? : zuid, zuid-west

Vloerisolatie en kruipluik plaatsen

Ik zoek een isolatiespecialist/aannemer die mijn houten vloer op de begane grond vanuit de kruipruimte kan isoleren. Het gaat om 25 m2. De kruipruimte heeft een diepte van ongeveer 40 cm. Daarnaast dient er ook een kruipluik gemaakt te worden naar de kruipruimte toe.

Warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Actueel wordt het huis door een gas smuiger verwarmt. Alle ramen zijn van HR glas voorzien en buitenkanten zijn geïsoleerd. Ik wil in de komende tijd deze isolatie verder verbeteren(dikkere vloerisolatie en ongeisoleerde buitenmuur isoleren) en een solarboiler/zonnecellen laten plaatsen. Het huis staat direct aan een kanaal, daarom die idee naar een water/water warmtepomp te kijken. Die smuiger wil ik houden maar meer om het huis echt warm te maken terwijl warmtepomp/solarboiler voor de basiswarmte zouden zorgen.

Buitenisolatie plaatsen

Bij een oud arbeidersboerderijtje ga ik zelf vloerisolatie aanleggen. Echter zou ik de 4 buitengevels van ongeveer 65 m2 totaal willen laten isoleren en afstuken.

Hoekwoning verbouwen

Wij hebben een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1975 en krijgen daarvan volgende week de sleutel. We willen de woning op diverse punten laten verbouwen: - aan de achterzijde willen we de woning over de volledige breedte uitbouwen (de woning kenmerkt zich door de afwezigheid van dragende binnenmuren) - vloerisolatie en vloerverwarming laten plaatsen - vergroten van een raam in een zijmuur - de dakkapel aan de achterzijde vervangen - een dakkapel op de voorzijde plaatsen - gevelisolatie aanbrengen We willen een afspraak maken met een aannemer om de woning met ons te bekijken en onze wensen te bespreken. We ontvangen daarbij graag uw advies en een gedetailleerde offerte voor de diverse onderdelen van de verbouwing.

Buitenkraan en waterdichte WCD in de achtertuin plaatsen

Buitenkraan tuinkant woning plaatsen. Daarnaast een dubbele wandcontactdoos. Buitenkraan: Waterleiding 15 mm leggen vanuit meterkast, door de kruipruimte naar de achtergevel. Buis van tyleen (of ander geschikt flexibel materiaal) tot aan fundering achtergevel. Door fundering met koper (door beschermmantel) en buiten ook koper tot aan kraan. Er is 1 luik naar de kruipruimte: bij de voordeur, dicht bij de meterkast. Buitenkraan komt links naast de schuifpui achter. In de kruipruimte voor de tuindeur een stop-/aftapkraan, of indien handiger in de meterkast?? Nog overleggen. Kruipruimte goed toegankelijk, er is vloerisolatie vanwege vloerverwarming over de gehele begane grond. Afstand meterkast tot achtergevel is ongeveer 10 á 12 meter. Kraan op ongeveer 1 m hoogte. Nodig: kraan, muurplaat, buizen (tyleen, koper), verbindingen en beugels, schroeven, beschermmantel (kunststof buis? ) en pluggen en eventueel andere benodigde materialen. Dubbele wandcontactdoos: Waterdicht. Naast de buitenkraan. Kabel vanaf meterkast, liefst eigen groep. Kabel door kruipruimte naar achtergevel. Door fundering (door een beschermmantel) en via buitenmuur naar contactdoos. Afstand meterkast tot achtergevel en naar buiten is gelijk aan buitenkraan. Kraan en contactdoos ongeveer 50 cm uit elkaar. Contactdoos op dezelfde hoogte. Ik heb nog geen materialen gekocht. Alle benodigde materialen graag meenemen. Graag voor beide klussen de aparte prijs vermelden en een prijs voor beide klussen indien deze samen worden uitgevoerd.

Woning opknappen en deels renoveren

- het schuine dak alsmede de platte daken isoleren. Er zijn tekeningen aanwezig om de oppervlaktes te berekenen. - 2 ramen, 2 glasdelen van een schuifpui, 4 kamerhoge ramen en 2 ramen in de keuken HR-glas met ventilatieroosters plaatsen. En het draadglas van de berging vervangen. - afzuiging in de badkamer en het toilet aanbrengen. - vloerisolatie aanbrengen, voor het aantal m2 kunt u de tekeningen raadplegen. - ook dient ons rookkanaal te worden vervangen. Vanaf de eerste verdieping naar het dak moet het binnenwerk vervangen worden, circa 6 meter. Het bestaat nu nog uit verschillende materialen. Graag uw offerte hiervoor.