Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor houten vloer aan de onderzijde isoleren vanuit de kelder:

Houten vloer aan de onderzijde isoleren vanuit de kelder

Ik wil de onderkant van onze houten woonkamervloer van ongeveer 35 m² laten isoleren. Het gaat om 14 vakken van elk 5,5 x 0,5 meter tussen de houten balken. Er kan gewerkt worden in de kelder op stahoogte. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer aan de onderzijde isoleren vanuit de kelder uit heel Nederland:

Houten vloer vervangen door beton

Ik heb een oude woning van rond 1900 met daarin een houten vloer. Ik zou deze vloer graag willen isoleren, maar volgens de oude eigenaar is er niet of nauwelijks ruimte onder en voornamelijk puin. Er is helaas geen kruipruimte. Nu zou ik graag er achter willen komen wat de mogelijkheden zijn om de oude vloer te vervangen door een geïsoleerde betonnen vloer. Oppervlak ca 35-40 m2

Vochtprobleem chalet.

In februari 2015 hebben wij een nieuw chalet laten plaatsen, type Nordic 1000/2, en dit laten ingegraven wat volgens de verkoper geen probleem was. Later is er aan de kopkant een berging tegen het chalet aangebouwd. Sinds de koop hebben zich er een aantal problemen voorgedaan. Probleem 1 De ventilatie gebeurde in eerste instantie alleen aan de beide kopkanten. Doordat wij behoorlijke vochtproblemen hadden zijn aan de lange kanten extra ventilatieopeningen gemaakt d.m.v. PVC pijpen. In eerste instantie leek dit afdoende maar in de maanden na de zomer (september enz. ) stak het probleem de kop weer op. Een expertisebureau heeft hier een rapport van opgesteld met daarbij een mogelijke oplossing. Op advies zijn er toen in een aantal ramen extra ventilatieroosters geplaatst. De toestand is hierdoor wel verbeterd maar na de zomer hadden we toch weer last van beslagen ramen, soms zo erg dat het water er afdruipt. Het vochtprobleem doet zich voor in het chalet maar niet in de aangebouwde berging. Het heeft ons al veel geld gekost en het probleem is nog niet opgelost. Wij willen nu een echte oplossing van het probleem. (no cure no pay) Probleem 2 Door een fout van een CV monteur is bij een onderhoudsbeurt de condens slang vergeten in de afvoer te hangen. Het gevolg is dat onderin de Cv-kast een laagje water heeft gestaan. Een gedeelte van het water is door het spaanplaat van de Cv-kast opgezogen en is daardoor uitgezet. Ook kunnen wij niet zien of er ook water doorgedrongen is in de houten vloer (spaanplaat ? ) Wij willen nu weten of er bedrijven zijn die het vochtprobleem kunnen oplossen en de Cv-kast kunnen repareren met hetzelfde materiaal en de eventuele verdere schade aan bv. De vloer. Graag zien wij de vrijblijvende offertes van 2017 tegemoet. Met vriendelijke groet, Fam. D.J. Sluijter

Houten vloer verlijmd leggen

Wij zoeken iemand die voor ons 45m2 eikenhouten vloer verlijmd kan komen leggen. Betreft een rechthoekige ruimte.

Zandcement dekvloer egaliseren

Binnenkort moet onze gelijmde houten vloer eruit. Daarna moet de vloer ge-egaliseerd worden, erna komt een gietvloer. Zou moeten plaatsvinden op vrijdag 5 januari, is dat mogelijk?

Rookkanaal slopen

Dame, heer, Ik zou graag het rookkanaal in de woonkamer laten slopen en ter hoogte van het plafond een ondersteuning van het kanaal laten plaatsen. Het betreft een jaren 50 rijtjeshuis met houten vloeren en houten rafeling rond het rookkanaal in de vloer van de 1e verdieping. Het rookkanaal is vertand gemetseld in de woning scheidende tussenmuur. Kunt u mij een offerte doen toekomen? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Jeroen Jaeqx

Vloer egaliseren

Ik zou graag een offerte willen voor het egaliseren van een vloer in de woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2. De ondervloer bestaat het grootste gedeelte uit houten platen. En een klein gedeelte cement.

Balkon op de uitbouw uitbreiden

Plaatsen hekwerk 9,4 m op uitbouw van onderburen. Aparte prijs voor eventueel leggen van houten vloer op bitumen dak van circa 14m2.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

In onze woning uit bouwjaar 1923 hebben wij houten vloeren waarvan de balken verrot zijn. Ik ga zelf de huidige vloer verwijderen en zoek een aannemer die er voor mij een nieuwe vloer van folie met schuimbeton kan plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van 550 x 700 cm en diepte van 30 cm. Ik ontvang graag uw offerte. Ik wil een afspraak maken om de technische details met u door te spreken.

Schoorsteen voor de houtkachel aanleggen

Ik wil graag een houtkachel geplaatst zien worden met de aanleg van een schoorsteen in mijn houten tuinhuis. Het tuinhuisje is 3 meter hoog. De houtkachel zou dan ongeveer 90 cm zijn en de schoorsteen moet ongeveer 50-80 cm uitsteken boven het dak. Er is geen hittebestendige vloer. Bij de Gamma verkopen ze metalen platen die onder de houtkachel geplaatst kunnen worden. Ik weet niet wat voor kachel ik nog wil.

Bestaande houten vloer opnieuw leggen

Ik overweeg vloerverwarming en wil graag mijn bestaande parketvloer behouden. Ik zou graag willen weten of mijn vloer geschikt is voor vloerverwarming en of deze eruit gehaald kan worden en weer opnieuw gelegd kan worden. Op het moment dat dat duidelijk is kunnen wij afspraken maken over de klus en de details bespreken.

Partners

Partners van Casius