Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor kruipkelder isoleren met schelpen:

Kruipkelder isoleren met schelpen

Ik heb begrepen, dat strandschelpen met name helpen om muizen en ratten uit de kruipkelder weg te krijgen en houden. Daarnaast is de kruipkelder ook wel vochtig. Het “plafond” van de kruipruimte is geïsoleerd met purschuim door de vorige bewoners. Een plattegrond van het huis heb ik desgewenst voor u beschikbaar en kan ik u mailen. Ons huis ligt aan een woonerf. De strandschelpen moeten door de vakman worden aangeschaft.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipkelder isoleren met schelpen uit heel Nederland:

Vloerbalken repareren, wand herstellen en kelder isoleren

Door een langdurige lekkage vanuit het huis van de buren zijn op de begane grond ongeveer 6 houten vloerbalken (geplaatst 2002) op de koppen aangetast. Ook is het vocht de muren ingekropen, waardoor het stucwerk is losgekomen. Dit zal ook moeten worden hersteld (ca. 15 m2). De oorzaak van de lekkage is gevonden. Nu kan herstel plaatsvinden. Daarbij willen wij ook van de mogelijkheid gebruikmaken om de kruipkelder (ca. 45 m2) te isoleren met steenwol- of glaswolplaten. De woning is goed bereikbaar.

Kruipkelder ophogen en isoleren

Ophogen en isoleren kruipkelder

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil mijn kruipkelder laten isoleren met schelpenzand, Ik heb het huis vorige maand gekocht en het blijkt dat bij de winterperiode de kelder tot 10 cm onderloopt met water door stijgend grondwater. De totale oppervlakte van de kruipkelder is onbekend. Het oppervlak van de begane grond is ongeveer 50-55 meter. De kruipruimte is ongeveer 60 cm hoog.

Kruipkelder isoleren met schelpenzand

Ik wil onze kruipkelder laten isoleren door het spuiten van schelpenzand. Er staat nu een laag water in de kruipkelder. Wij hebben last van vocht, stank, muggen et cetera. De kruipruimte is 60-70 m2 groot.

Kruipkelder isoleren

Kruipkelder isolatie: de hoogte van de kelder is 95 cm en de doorgang 85 bij 50 cm. De oppervlakte is ongeveer 70 m2. Ook de hete luchtkanalen dienen te worden geïsoleerd. Deze zijn ongeveer 25 meter lang en 30 bij 30 cm groot. De kanalen hangen op ongeveer 10 cm van het plafond van de ruimte.

Kruipkelder opspuiten en isoleren met schelpen

Ik heb veel vocht en kou in mijn kruipkelder. Ik wil deze opspuiten en isoleren door middel van schelpen. Het gaat om een kruipkelder van 8 bij 5 meter.

Isolatie- en vochtbestrijding kruipkelder

Isoleren/vochtbestrijding kruipkelder door middel van schelpen of gelijkwaardig product. De afstand van de straat naar de kelder is ongeveer 10-15 meter Afmetingen kelder: 5 x 8.7 x 1 meter. In het midden onder het huis bevindt zich een kuil met een geschatte diepte van 40 centimeter. Aan de randen is het nu droog, maar hier kan wel 10 centimeter water staan.

Kruipkelder isoleren

Wij willen onze vloer in de kruipkelder laten isoleren. We kijken naar isolatie kussens en PUR spuiten. Kunt u ons hier advies in geven. Het huis is gebouwd in 1976 en de vloer bestaat uit betonnen broodjes, oppervlakte ongeveer 70 m2. Hoogte van de ruimte is 60 cm. Al onze utiliteiten zijn aan deze vloer hangend bevestigt.

Kruipkelder uitgraven en verbouwing woning

3-kamer appartement op eerste etage met tuin; Kruipkelder van ca 10 x 6 x 1,6 (lxbxh) ongeveer 1,5 meter uitgraven en compleet afwerken en isoleren ed. Het is de bedoeling om hier 2 grote slaapkamers en eventueel een badkamer van te maken. Daarnaast wil ik graag de huidige woonruimte compleet verbouwen en 1 grote ruimte creëren met open keuken en schuifpuien naar de tuin. Moeten ook muurtjes doorgebroken worden. Gehele kruipruimte moet ook afwerkt worden. Indien gespecialiseerd in 1 gebied, dan ook welkom te reageren. Er zijn nog geen tekeningen of iets dergelijks. We overwegen te verhuizen of te verbouwen.

Vloer isoleren

Vloer 12 x 4.40 meter via kruipkelder isoleren. Woning op de begane grond, het gaat om plafond kruipruimte.