Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerbalken vervangen en vochtprobleem bestrijden:

Vloerbalken vervangen en vochtprobleem bestrijden

Ik wil de rotte vloerbalken vervangen, en de muren behandelen tegen optrekkend vocht. Het gaat om de muren in de woonkamer. Er zit een kruipruimte onder de vloer. De oppervlakte is ongeveer 32 m2. En de zwam verwijderen die is geconstateerd. Er is een rapport opgesteld. Er ligt allerlei sloopafval in de kruipruimte waar volgens de inspecteur voornamelijk de zwam in zit. De balken zouden niet besmet zijn met de zwam maar wel een aantal (of allemaal) die doorgerot zijn. Daarnaast wil ik natuurlijk het vochtprobleem bestrijden.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbalken vervangen en vochtprobleem bestrijden uit heel Nederland:

Een of meerdere vloerbalken vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van één of meerdere vloerbalken. De lengte van de balk is ongeveer 4 meter. De ruimte onder mijn woning is 1.20 meter hoog.

Rotte vloer en balken vervangen

Graag inspectie van de vloer en vloerbalken vervangen, ongeveer 35 m2. Onder de vloer in de keuken lijkt een muffe lucht vandaan te komen, graag het oordeel van de aannemer als de vloer open ligt, of er misschien ergens lekkage is. De werkplek is goed bereikbaar, de vakman kan echter niet voor de deur parkeren. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Vloerbalken met rotte koppen vervangen

Het gaat om een dijkwoning met een kelder met kruipruimte vanwaar je de koppen van de balken kan vervangen. De werkplek is goed bereikbaar en de klant wil graag dat de werkzaamheden gaan plaatsvinden op 8 november.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik heb verrotte houten steun balken onder mijn badkamervloer & deze lopen uit onder het huis. Dus ze moeten worden vervangen.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1906-1930 en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Er is een bouwkundige inspectie verzorgden daarbij is gebleken dat er diverse vloerbalken hersteld moeten worden. Wij slopen zelf de vloer eruit zodat de vloer al open ligt en op 1 dag alle balken vervangen/hersteld kunnen worden in onze woonkamer van 35 m². In de bijlage heb ik het taxatierapport meegestuurd met wat informatie over de vloerbalken en foto's. Er staan ook gegevens van de woning op Funda. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Serre repareren

Er is sprake van condensatie vanwege een koudebrug. Fundering loopt ononderbroken door in de woning en houten vloer sluit aan tegen fundering. De buitenzijde van de fundering neemt in de winter de koude buiten-temperatuur op. Warme binnenzijde van de fundering gaat hierbij condenseren. Zowel de houten vloerbalken, de houten vloer en het parket sluit aan tegen de fundering en neemt het condensvocht op. Hemelwater in combinatie met storm kan over de fundering en onder het serrekozijn naar binnen worden geperst. De bovenzijde van de fundering is volledig vlak, er is geen opstand aanwezig die dit water kan weren. Dit binnendringende water raakt direct de vloerbalken of het parket. Een gebrek aan ventilatie onder de vloer van de serre. Er is maar één ventilatiekoker aangebracht, dit is onvoldoende om een vochtig klimaat onder de vloer (kruipruimte) tegen te gaan. Ook moet er een ventilatie trek worden gecreëerd. Kan alleen als in de funderingsbalk van voormalige achtergevel gaten worden geboord, zodat er een trek ontstaat vanuit de fundering onder de serre met de ventilatieopeningen in de voorgevel. Omdat kopers voornemens zijn om de parketvloer te vervangen, kan herstel plaatsvinden. Als het parket is verwijderd, adviseren we om de houten vloer van de serre te verwijderen. Hierdoor is de kruipruimte bereikbaar tussen de vloerbalken. Ook moet de houten balklaag worden geïnspecteerd en indien de balken wat doorhangen, kunnen deze verstevigd worden door ze aan beide zijden op te klampen. Wij hebben de situatie in de kruipruimte niet kunnen beoordelen, maar achten het aannemelijk dat de houten vloer-balken met oplegschoenen aan de fundering zijn bevestigd. Wij adviseren om balken in te korten zodat deze minimaal 50mm vrij zijn van de fundering. Vervolgens de fundering aan de binnenzijde isoleren en de isolatie door te laten lopen achter de balk. Nieuwe houten vloer en funderingsbalken vervangen. Dorpel op buitenkant kozijn plaatsen. Opstaande rand binnenzijde maken.

Doucheruimte vernieuwen en vloerbalken vervangen

Ik heb een douche ruimte van 2 bij 1,20 meter op de eerste verdieping, deze wil ik graag vernieuwen, ik denk dat de vloerbalken misschien rot zijn. Is al ouder huis en diverse lekkages gehad. Dus alles uithakken, nieuwe vloer en alles betegelen en wasbakje ophangen. Met tijdelijk vervangende huur douche of zo. Ben benieuwd naar de duur en de kosten van deze klus. Het afval moet worden afgevoerd door de vakman en de werkplekken zijn goed bereikbaar.

Vloerbalken herstellen en vervangen of hele vloer vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1930 met houten vloeren. Momenteel is er in de keuken sprake van een verzakking van de vloer. We hebben 3 jaar geleden een forse wateroverlast gehad en ik vermoed dat hierdoor misschien wat vloerbalken zijn aangetast. De verzekering laat op 13 september een bedrijf onderzoek doen in mijn huis. Ik heb geen idee hoe de staat van de vloerbalken is en of dat door de wateroverlast komt of door gewoon houtrot. Ik wil offertes voor het geheel of gedeeltelijk vervangen van de vloerbalken. Ik wil weten of ik daar weer een houten vloer in moet laten maken of een betonnen vloer met isolatie. De hele begane grond meet ongeveer 5 x 13 meter. Er is een kruipluik, maar er is maar 50 cm diepte in de kruipruimte.

Vloerbalken vervangen

In de woning uit c.a. 1890 moeten de vloerbalken vervangen worden want er zijn verschillende verrot. Er zit een kruipruimte aanwezig. Alle balken moeten vervangen worden. Het betreft een kamer van 7.50 meter lang en 4.20 meter breed.

Vervangen van houten balken

De vloer is geconstrueerd middels een houten balklaag. Sterk aangetaste vloerbalken ter plaatse van kruipluikopening voordeur. Deze willen we graag laten vervangen. Daarnaast willen we graag een nadere controle gesteldheid overige houten vloerdelen. Vanaf 7 september kan er gestart worden.